Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz FefeeX #29534 üzenetére

    Lehúzós? Tehát ha te bemész egy étterembe, ahol kérsz egy menüt, amiben benne van a kiszolgálás, meg a kaja, de nem hoznak gyertyát az asztalra, csak 100ft-ért, akkor az lehúzós? Szerintem nem, mert amiért fizettél azt megkaptad.

    Egyre kevesebb lore... szerintem te nem questeltél Northenden, vagy ha igen, akkor valahogy átsiklottál a questek 90%-a felett, ami tömény lore. WG nem szar, hanem szándákosan van így, Arathoron mindig horda csinálja ezt. És pedig azért van így, hogy mert ellenkező esetben előfordulna, hogy az az oldal, ahol kevesebb player van, mondjuk 1 hétig nem is látná WG-s instákat. És frakció arányt nem tudja megoldani blizz (vagyis amennyit tehet, azt megteszi), mivel az az emberek "hülyesége" (idézőjel, mert mindenkinek szíve joga odamenni ahova akar, épp ezért is nem tud mit tenni Blizz).

    Tendenciás részhez... ha neked a raidelés "vért izzadás", akkor ne raidelj. Tényleg ilyen egyszerű :) Ha megnézed, hogy a Blizz mit csinál, milyen filozófiát követ, akkor teljesen egyértelmű lesz, hogy pénzért sosem fogsz kapni olyan dolgot, aminek hasznát veszed combatban is, sőt, olyat se valószínű, ami combaton kívül könnyítené a dolgodat.

Új hozzászólás Aktív témák