Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
nierthen #10199 üzenetére
Oda át sem mentem. Engem az is felcsesz, hogy badgeokat már napi q-ért is adnak (egyik srácnak 3 volt valami akármiben), 20 slotos tatyikat osztogatnak minden majomnak (holott amikor meglett a fly mount, utána csaknem 2k goldomba került, hogy megvegyem a tatyókat). Ez az új terület casualland.
-
-
Bencus88
nagyúr
Tegnap megvolt az első arena győzelmem
Armoryn tudom megnézni menyi pontot kapok a győzelemért?
Szerk:Új instát is végigtooltuk elsőre.Esett 2 20 slotos bag a trashekből -
nierthen
tag
tegnap mi meg néztünk karát mi újság ott 2.4 óta. ment a guildből két csapat, az egyik egy bejáratott team, kara lootra nincs is szüksége senkinek, csak a bedzs farm miatt mentek. másik csapatban, mienkben meg 68-69-esek is voltak, kulcs ugye nem kell, így nem volt gond a levitelükkel. páran azért mentünk 70-esek is, hogy meglegyen a támogatás. ment is wipe nélkül. nekem nem ezek voltak az emlékeim. asz'ittem vájpfeszt lesz, mert a 68-69-eseket kevésnek gondoltam, de nem huhogtam, gondoltam majd erősen figyelek. ómen nem ment kicsit ettől is parázott mindenki, hogy aggro gond miatt majd behalunk.
de nem! hát, ha eddig valaki úgy gondolta, hogy nem mer lemenni, felejtse el. kara egy vicc mostmár. annyira könnyen ment, hogy csak na!!! például olyan sem volt, hogy a feléig lement volna a manám, pedig pölö kurátoron sedópapként még a fiendet is elengedtem annak idején.szóval minden 68-69 körülinek tudom ajánlani, karazhanra fel, menni fog, ha taktik fejben megvan legalább egy embernek.
-
bobace
addikt
válasz
sasa311 #10187 üzenetére
Na tegnap mi is lenéztünk MGT-be. Normálon persze. Nem szoktam történetet írni, de most írok pár sort
1. lépés szedj össze imba PUG csapatot, na most voltam én Balance druid full pvp gearSikerült találnom jó kis pala healert, egy rugót, warlock, és Feral tank. Hú de jó lesz gondoltam, na most gyorsan kilépett a healer, és utána 30mp-en belül mindenki. Mi lesz most , kérdezi az egyszeri paraszt? Ne add fel. Nézzünk szét a friend listen. Na az új csapat ki is alakult: Én a már emlitett gearben, szerencsére nem full pvp talenten,aztán Arms Warri s1-s3, Feral druid s3, BM hunti s2-s3, Retri pala epic-vegyes gear t4-s3 szint. Mindenki dps talenten, pvp cucc, na fasza, sebaj. HÉÉ, és hol a helaer? U bazz, na jó healeljen a pala, beöltözik.
2. gyors wipe 2. trash packon, hé ugyan haver hány hupod van há 640, na XD, nézem tiszta kék cucc, na jó healelek én nekem dps cuccban van 1080 hup minimál buffal. Nincs wipe,de egy két halál jelzi hogy még ez is kevés. Jó akkor új felállás: 2 healer, 1 dps, 2 tank, ugy ahogyÉs elérünk első bosshoz, elég jól beválik a tactic. Lássuk mi a tactic, azt mondja haver tank and spank, neki is látunk, egy idő múva odafut a kristályhoz, és AOE-zik mint állat, a 2. kristály után wipe. Aha szal le lehet ölni a kristályokat. Másodiknak megvan. Tovább lépünk. A kövi teremben millió kis szar fogad, kinyírunk egy pakkot a mobinfó azt irja nekem 2500 hp-juk van, Na akkor Hurricanet nekik. Sebez mint a disznó, de a mobinfo elkezd frissülni és kiderül hogy 4500 az a 2500... Gyorsan ki is halok, miután mindenki rámjön, ők leverik őket. Na akkor boss megint: Első try 60%, mi a szar? Na olvassunk tacticot. Aha szóval addok vannak, amiket alig látunk és azok nagyot ütnek. Ok. 2. try 25%, a kis köcsög az insta elejéig követte a palát aki futott minden erejéből,de utánament..., mindenki mehetnék, mondom utolsó try, na jó, amugy már 4% volt a durám
Le is ment, bőszen kiabáltam mikor jönnek addok. Na ekkor már többen mehetnék voltak, megnéztük még a raid videót aminek a végén Kiljaeden vigyorog, aztán go. Hát ez beadta
Remélem ma online lesz a healer talenten levő healer palánk is
Végülis bevált a felállás, csak lassú volt a dps.... Na ennyit tegnapról
Ja és a Loot első bossból ment macskámnak a lábas, másodikból meg a caster gyűrű, de kellett a francnak pedig az már az uj spellhastes cucc volt, az meg oylan karaj
-
-conrad-
addikt
válasz
Wolverine #10186 üzenetére
Bossok naggggyon easy-k, az 5 fős trash szemetebb mindegyiknél.
Voltam mindegyik karimmal, mindegyik körben esett a 20slotos bag, mindenki need-elt, mindegyik karival én nyertem.
Healer karival a dps-es cloth kesztyű esett, shadowpappal meg a healer gyűrű.. :/
Fordítva jobb lett volna, de így gazdagodott a moonkin settem egy kesztyűvel.
(vicc, hogy jobb az 5 fős normál drop mint a priest t4..) -
-
nah mai réd is megvolt
alar felrepül és ugydöntött ottmarad. jah és 1% alá nem volt hajlando menni a hp -ja
-
whitezo88
nagyúr
megbizonyosodtunk róla hogy nincs deaden roson, ahogy BR írta. amíg nincs, esélytelen leverni. legalábbis full t6 + minden egyéb nélkül.
ja és persze az Omen is egy fos. összevissza jelez. -
sasa311
veterán
válasz
Wolverine #10183 üzenetére
Első boss v2.0: Rámentek, leütitek. Néha elkezd szopni egy kristályból naftát, akkor szét kell csapni a kristályt (ha egyáltalán él még a boss mikor ezzel próbálkozik)
Curator v2.0: Nagy bazi robot, akit huzamosabb ideig (legalább 1 percig) masszívan bántalmazni kell. Közben folyamatosan pici fénygömbszerű mobokat köp magából, amik elindulnak egy emberre és ha utolérik akkor felrobbannak. Le kell a kis lófaszokat nukeolni, miközben masszíven bántalmazzátok a boss (aki néha valami chainlightning szerű szart is lő).
Arena team V2.0: Random aggroznak random időnként, de egyik sem üt túl nagyot. 4kezű csaj healel, warrior mortal strikeozik, hunter lődöz, lock lődöz és fearel, mage blizzardozik, barizik meg IBzik. A jólbevált "válasz egyet és nukeold le a gecibe" taktikát érdemes alkalmazni. Szép sorba mindegyiken. Lock, hunter, 4 kezű bige könnyen kiszedhető. Mind CCzhető.
Kael V2.0: 50%ig a fent ismertetett nuke a gecibe taktika megspékelve azzal, hogy néha jön egy madár, akit jól le kell nukeolni, majd az ottmaradó tojásst hasonlóan barátságtalan bánásmódba kell részesíteni. A madár bánt, úgyhogy nem közelmenni hozzá. Közben kael tűzgolyóit érzéketlenül rugdosni, csézni, örtsokkolni.
50% után mindenkit felrepít a magasba és 300at sebez mindekin mp-ként. 3 nagy golyó fog kergetni titeket, golyótól elrepülni mert az bánt. Közbe kaelt agresszívan tovább bántalmazni. Ha ennek a mókának vége leestek, Kael nyöszörög valamit, olyankor nagyot lehet bele csapni, így akkor érdemes nekiesni olyan jó érzéssel. És akkor egyszercsak meghal. 50% alatt nem kell tank.Ennyi, gratulálunk az epix geméhez
-
-
Pocak89
senior tag
A palám 60-as szintű protectionra fejlesztettem és a maradék ill. majd később kapott pontokat mire érdemes költeni? Valamint tudtok mondani vmi olyan helyet ahol tovább tudok fejlődni? Most a Burning Steppen voltam. De az már nem lesz elég a továbbiakban.
-
Wolverine
félisten
Tényleg: mennyire nehéz Magister's Terrace? Milyen gear ajánlott hozzá? (nem, nem voltam PTR-en
)
-
Az új badges vendor tényleg csak akkor jelenik meg ha elérek egy bizonyos reput a szigeten??
-
sasa311
veterán
parrot vagy sct megy valakinek?
-
kérdés: 2x hs -eltem sunwellböl shatratba és lefagyott mindig a kliens. ez normális?
-
whitezo88
nagyúr
én, ha kedvem van elmegyek skettisbe elit fát farmolni. mivel legtöbb classal neéhz solozni őket, nem is nyomják sokan így késő este pl zsinórba lehet őket ölni. herbázás után 3-5 mote, mellé egy rakat felweed,dreaming glory, lichen, mana thistle és néha black lotus esik. olyan 20 killből simán van 100-150G.
-
ciao
senior tag
ja és a legnagyobb bukta max. szintű JC altal az, hogy PTR-en nem volt CD a JC transmute-on, bevásároltam mindegyik színű gemből 6-7 stackot, hogy majd jól rare gemeket gyártok, erre live-on meg 23 óra CD van a Brilliant Glasson
-
nierthen
tag
ahogy észrevettem este, bloodscalp nagyon nem ment. kábé éjfélig játszottam és még 23.30 körül is írták csatin, arathoron, hogy 18 miliomodik alkalommal is off a BS. nálunk meg ment minden simán. pedig azt hittwem, hogy a az arathor < bloodscalp népesség szempontjából
-
ciao
senior tag
nem értem az embereket, tegnap többen 400g-ért hirdették hogy akarnak vortexet venni am 15 badge, a 10 badge-os primal nether meg csak 100g
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Sírok komolyan mondom, a Blizzard annyira elcseszte a gazdaságot a szervereken. Azzal, hogy minden jöttment badgeokból vett epic gemekből meg vortexeből akar meggazdagodni, egy csomó item elértéktelenedik.
Egy átlagos raider (heti 3 raiddel mondjuk + karazhan + mondjuk 3 heroix) összeszed 30+23+15=68 badget, azaz csaknem 4 epix gemet tud betolni az AH-ba. Ezzel leesik az áruk a béka segge alá, akkor elkezdik majd a nethert meg a vortexet tolni, aminek szintén lemegy az ára, és ezek miatt leesik még rengeteg dolognak. Viszont sokkal több lesz az átlag gold/karakter. Fingom nincs, hogy ez hová fog vezetni, de gyanítom, hogy kell 1-2 hónap, hogy beálljanak a dolgok a helyükre.
Szerintem a normál primaloknak és az enchant-alapanyagoknak durván fel fog menni az ára, ugyanis senki nem akar majd farmolni és a könnyű pénzre hajt majd. -
DebilEvil
tag
válasz
MCGaiwer #10133 üzenetére
A cd-t mutatja a bigwigs is 25 sec-rol indul talan, de volt amikor 40 sec-ig nem nyitott portalt.
Jelenleg nem igazan hiteles egyik rangsorral foglalkozo oldal. Az SK(ex-Curse) oldalan az elso 5 realis bossonkent. Wowjutsu? ugyanmar, az armoryt realmenkent osszevissza frissitik, ez alapjan nem lesz jo a rangsor. A bosskillers-el sem foglalkozik jopar guild, SK kill-jei sincsenek ott. Wowwiki is eleg hianyos.
A rangsort Felmyst killek alapjan erdemes eloszor nezni, mert az a boss ami megszuri a guildeket eloszor. -
Vasqu
csendes tag
üdv.
Valaki nemtudja hogy mértnem megy 2.4 pöcs után linux(ubuntu)-on a wow. Winet használok eliditom és meghal a rendszer.. csak a reset gomb segit.. Ötlet esetleg?
-
steveetm
őstag
válasz
MCGaiwer #10132 üzenetére
Akkor nem tudod, hogy mi alapján rangsorol a wowjutsu, nekem meg ez jött le.
Egy olyan versenyben, ahol ennyi idő után, egy eléggé statikus loottáblából már minden guildnek megvan minden, egy darab legendary is iszonyat sok helyet jelent, ezért totál lényegtelen, hogy wowjutsu szerint nihilum most 2. vagy 119. mikor olyan guildek előzik le, akik 213. illidan killt hozták össze.
Ha még mindig nem lenne világos, wowjutsu egy gear ranglista, nem firstkill.Üdv.: steveetm
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Én ezzel küldöm retri gearben: Blood-stained Pauldrons
Szerintem sokkal jobb, mint a T5. Manaprobléma úgyse nagyon szokott lenni, hiszen fent van a manás judgement, mellé pedig vagy a haste potit spammeled, ami + manát ad a judgement miatt és néha eltolsz 1-1 fel mana potit (Erre Histrix kolléga hívta fel a figyelmemet, durva mana boostot ad a simáával szemben, retrizni pedig több mint tökéletes) -
Bencus88
nagyúr
Tegnap voltunk karazhanba nightbane maradt csak.Lett egy healás mace-em meg 20 badge.
Teganp megvettem az utolsó gladit révén, hogy lehetett leadni tokeneket egyesével 314 honorértEgész jól alakul a karakterem
-
LucifeI2
őstag
válasz
MCGaiwer #10132 üzenetére
Igen, wowjutsun Nihilum a 2. (azóta 92.) , és ez azért van mert szerencsétlenek és szar a gearjük. Erről volt szó. Nihilum jelenleg még el se kezdte SW-t, szerintem se nagy szám a mostani first kill, mivel PTR-en ezeket már a fél világ megölte. Ennek köze nincs ahhoz, hogy azért nincs first killjük, mert nincs legendary fegyverük...
-
whitezo88
nagyúr
-
MCGaiwer
addikt
válasz
steveetm #10117 üzenetére
azt irod hogy nihilumot sokan lehagyták gearben. na hát ha vmelyik guildnek, akkor a nihilumnak tuti hogy minden egyes kibaszott memberje full bt/mh gearben van. a legszerencsésebb guildeknek van 3 set WG. az 6 fegyó. enyi max a gearkülömbség. el tudom képzelni menyire visszavetheti öket.
-
whitezo88
nagyúr
hmm. sajnos későn esik le, de mivel még több 100 arany a vortex, érdemes megvenni sokat (15 badge) és eladni AH-n
-
whitezo88
nagyúr
Kalecgos 69% de még elég nagy kavarodás van...
-
D4v3
őstag
Pola: Tegnap elvittem ingyen t5 vállast, nemrég előtte meg a hyjalos warri vállast. Szerinted ér valamit a t5 azzal szemben? Kb. annyi a plusza, hogy ad 300 körüli manát (ami egyébként jól jönne, mert a sok warri looton nincs semmi +int). Még megvan a token, de lehet inkább csak protra cserélem be.
-
whitezo88
nagyúr
na még 2 trash csoport és húzzuk Kalecgost
kurva sok a trash előtte...
-
anxius
aktív tag
-
JAysrác
csendes tag
Valaki megtudná erősíteni hogy tényleg visszarakták a játékba az Opportunist's Battlegear -set et?
Ha tényleg akkor mik a követelményei a megvásárlásának??
köszi -
-
csak bs nem megy...
-
bobace
addikt
szerencsére Boulder megy, de az addonjaim nem, pedig mint 2.4 ready elvileg, pl pitbull az istennek se megy... ezzel szopok már egy fél órája... wowace updater se akaródzik menni, ájjjáj.
-
whitezo88
nagyúr
órák óta be van ragadva a karim MGTbe...
mod: na kidobott csak Medallion of Karabor-ra "Instance not found"ot ír -
bs fos
asszem mai rédnek is löttek dejo
-
arpi6k
addikt
BS használhatatlan...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest