Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
anxius
aktív tag
válasz
Djuree #10896 üzenetére
Azthiszem 1-15 szint között nincs hátránya.Utána ha meghalsz,két lehetőséged van:Visszaszaladsz a hulládhoz,és felébredsz,a felszerelések nemtudom mennyit romlanak,vagy beszélsz a fehér angyallal,aki felébreszt,és kapsz egy debuffot,minden skilledből levon 75%ot 10percig.Tehát kevesebb életed,manád lesz,gyengébbeket ütsz majd meg stb.
PTech: BTW hogy álltok?Mostmár illi jön nektek is igaz?
-
anxius
aktív tag
Ja egy nagyon fontos dolog:Első karakternek GNOME MAGE-t ne indits.Mert úgyjársz mint én,hogy szarrá genkelnek,és teljesen elmegy a kedved az egésztől...
-
anxius
aktív tag
Djuree:Ajánlom,hogy az Arathor szerverre menj,mert az a legmagyarabb PvE szerver.Mage az jó,én is azzal ismertem meg a Warcraft csodálatos világát
-
Luos
tag
válasz
Djuree #10885 üzenetére
Mage jó, varázslós, szerintem full jó, en is azzal kezdtem, a legjobb hogy lehet instázni ugy is hogy közben tvt nézel
Melyik szerverre mész? van bloodscalp, arathor, ragnaros amin sokan vannak, érdemes olyat választani, talán még a twisting nether horda oldal, ha jóltudom.http://www.gamechannel.hu/cikk/ujrajatszas/worldofwarcraftkasztok
itt egy leirás, nemtudom mennyire naprakész/helyes infó, nem olvastam végig
pl: a sámán és paladin mostmár mindkét oldalnak hozzáférhető, a kommentekről meg inkább nem mondok véleményt
-
Djuree
félisten
visszaolvasgattam egy kicsit. hát nem sokat értettem belőle
majd idővel megértem
kezdőnek a mage jó karakter? mondjuk troll mage?
-
Djuree
félisten
a warhammer online-al én is szemeztem de sajna csak 2009-ben jön
régen guild warsoztam 1 hónapig de az nem volt olyan jó, de legalább nem volt havidíj
(habár ha jó a gém szivesen fizetek havidíjat)
amúgy kiszámoltam a wow 10 milla előfizetője havonta ha 4k-t fizet, az a blizznek havonta 40 milliárd forintban. szép summa. még ha nagyrésze el is megy a szerverekre meg a többi költségre, 10 mrd biztos marad nekik havonta...
-
Djuree
félisten
válasz
-conrad- #10867 üzenetére
akkor ha tényleg van ilyen védettség megyek pvp szeróra
na megvettem a battle chestet. elmentem az örsre. 576-ba szaladok be, ordítom hogy bátöl cseszt kell de gyorsan
erre mondja a csóka hogy nincs elfogyott
na bakker és a honlapon akkor miért van azonnal kifejezés
na mind1. kajáltam egyet a mekibe. na most mi legyen? elmenjek a blahára a cd galaxishoz? már így is a kajaszünet duplájánál tartok
hopp, és lőn világosság! hát van itt media markt is! ott is van valszeg. bemegyek, szaladok a játék sorra és meglátom. jeeee! és itt is 9k, jeeeee! meg is vetem azonnal. még volt egy akadály, alig tudta a pénztáros csaj kihámozni a műanyag lopásvédő cuccból
mondom széttörjem? azt mondja nem kell
(volt burning crusade collectors is. hát szép masszív 10 kilós doboza volt. gondolom kmoly lehet. 7k-ba került. de nekem jó volt ez is, olcsóbban kijöttem)
5-ig meló aztán megyek haza és mehet a wow
ehhez van 3 hónap ingyen gém igaz?
még most hagyjátok abba a wow-ot mert le lesznek csapkodva a karaktereitek
-
válasz
-conrad- #10867 üzenetére
#10869: ma járt le, és meguntam hogy csak farmolni kell, plusz még a kurva pvp-t is a hordának fordítja az a tetves blizzard. av volt az egyetlen ahol ally 80%-ban nyert. többi bg-n 2%, és most av-t is elcseszték.
egy ideig nem fizetem be. most keresek valami újat.
stargate worlds, pirates of the burning sea, warhammer online. ezek vannak most szem előtt. -
-conrad-
addikt
válasz
Djuree #10864 üzenetére
Annyit azért tudnod kell, hogy nagyobb pörgés inkább PvP szerveren van (incoming flame detected..
) és míg PVP szerverről átmehetsz PVE-re, fordítva nem működik.
Másik meg, hogy a kezdőterületek azok védettek, tehát ott nem fognak leverni az ellenséges frakció tagjai, mert nem leszel támadható nekik, mire olyan területre jutsz, ami contested, és megölhetnek, addigra meglesz a skilled is.Nagyon nem vészes amúgy, nem kell tőle megijedni, 1-2 olyan gócpont van (STV, Duskwood talán), ahol masszívan leverik az embert, ezt elkerülöd, és ennyi. A többi hely meg olyan, hogy kb. egy szinten vannak questek hordásoknak meg allisoknak, szóval pl. ahol lvl 40en questelsz ott nagy valószínűséggel az ellenséegs frakció is 40 körül questel, így "egyenlő eséllyel" mérkőzhettek meg.
Én az első karakterem elvittem kb. 40ig ami anno kezdőként sok időt felemésztett, és ott abbahagytam aztán csináltam újat egy PvP szerveren pont ezek miatt.
Ripper03:
A vállas amire gondoltam az a jelenleg is aktív vendornál van, asszem 60 badge.
Petie:
Nálam nem megy a wowwiki (sem). -
Djuree
félisten
akkor nekem a pve lesz a megfelelő egyenlőre
nem akarom hogy mindig leöljenek.
ez olyan mint az a south park részaki nem látta nézze meg feltétlenül:
sp, keresés a warcraft szóra és kiadjamajd esetleg később bekapcsolom a pvp-t is...
-
-conrad-
addikt
válasz
Bencus88 #10862 üzenetére
Sztem a vállast vedd ki, az nagyon jó kis cucc.
Aztán ha LW vagy akkor sokat tud segíteni az windhawk set, azt megéri lecraftolni mind heal, mind balance gearnek.
Itt éppen a balance gearem van összerakva és ez van rajtam, igaz az övet még healelni használom, a gemeken is látszik, meg trinketjeim sincsenek, de én a maradékokbló építem a gearem. -
-conrad-
addikt
válasz
whitezo88 #10860 üzenetére
Van rá valami spellhaste-es számolás, hogy X pont mennyire csökkenti?
Mi az amivel már le lehet vinni 1 secre a GCD-t? A moonkindruidos casting time csökkentéses talentnek nem sok értelme van haste-es gear nélkül... (wrath 1,5 sec CT, és ezt viszi le 1secre crit esetén a talent, de felesleges, mert a GCD alapban 1,5sec, nem?)Anxius:
Szvsz. már nem lehet a Xaviust magyarlakta szerverként nyilvántartani, ott húzok altot, és a szerver haldoklik. "Főműsoridőben" 2 emberrel találkoztam IF-ben, magyar player sztem már 100 sincs ott, és az egyetlen guild ami csinált is valamit, a GE, az most fog transzferelni onnan. Ez az alli oldal de ha jól tudom akkor a horda "részleg" sem áll jobban.(ez elgondolkodtatott, hogy ez nem egy leépülő folyamat része? mmint hogy sokan leállnak, így a sok kis szerveren fogynak a playerek, ezek a csoportok egymáshoz költöznek 2-3 szerveren lesznek, ezek is fogynak, a végén még összébb tömörül mindenki...már régóta fut a wow, nem mindig lehet felszálló ágban)
-
ciao
senior tag
az igaz, hogy a spell haste a manaregent is növeli?
-
anxius
aktív tag
válasz
Djuree #10855 üzenetére
Igen,mert US verziót próbáltál.Figyelj arra,hogy EU verziót szedj le.
PvP
ihangsúlyozott a játékos játékos elleni küzdelem,tehát fejlődés közben figyelned is kell,,mert könnyen megölhetnek.
PvE
önnyű fejlődés,nem igazán van játékos játékos elleni küzdelem.
Amúgy srácok anxi most úgynézki otthagyja ragnát,haver rávett,hogy cseréljek vele,és ő transzfereli el.Nem biztos még,de lehet...
-
válasz
Djuree #10855 üzenetére
mert lehet a worldofwarcraft.com-on kérted a trial-t és nem a wow-europe.com-on
amugy pve és pvp szerverben csak annyi a különbség hogy pve-n vannak olyan területek magasabb szinteken ahol nem tudják egymást támadni a játékosok csak ha bekapcsolják a pvp-t. nyugisabb questelés stb. nem kell mindig a hátad mögé nézni ha harcolsz egy szörnnyel.
pvp szerveren magasabb területeken bárki megtámadhat bárkit. idegesítő mikor azért nem tudsz questelni, farmolni, mert nem hagynak és állandóan leölnek... -
Djuree
félisten
PvE az a szörnyek elleni játék ugyi? én ilyet akarok játszani. PvP az nem érdekel, talán majd évek múlva lesz esélyem ellenetek
ha PvP-s szerót választok akkor is tudok szörnyek ellen menni?
(érdekes módon a 10 napos trialban nem lehetett EU-s szerót választani
)
asszem kajaszünetben elmegyek megvenni a battle chestet
-
Bencus88
nagyúr
Tegnap végigtoltuk teljes karát.Lett is sok heal gearem.Ja meg persze 22 badge.Nem tudom mit tegyek lehet veszek egy waistot 60 badgeból.Vagy szerintetetek mit vigyek?Már csak az övem kék többi mind epic.
-
RexpecT
addikt
Mivel lehet növelni a reputationt?HonorHoldban lattam egy cuccot ami tetszene de sajna csak friendly vagyok
.
-
Djuree
félisten
na akkor még egy kérdés
játszom ezt a 10 napos trialt. vajon ha megveszem a teljeset lehet ezzel a karival folytatni? nem lenne túl nagy kedvem megint újrakezdeni egy másik emberrel...
-
Wolverine
félisten
válasz
Djuree #10839 üzenetére
Olyan helyeken, ahol nagy a tömeg, lehetnek gondok (Undercity, Orgrimmar, Silvermoon); illetve bizonyos instákban is... de oda csak 70-esként fogsz eljutni.
szerk: #10838: a válasz a kommentben van: This quest will not be available until the quest Dark Tidings, which starts from an Ominous Letter, has been completed.
-
Djuree
félisten
kösz a válaszokat májsztrók
még annyit mondjatok már meg hogy az adatlapomon lévő gépen elmegy fullon?
-
Csapi007
veterán
Hello
Elvileg ennél a csókánál két quest van de nekem csak a Heart of Rage-t adja.
A másikat mért nem? -
Darth_Revan
veterán
Kiegészíteném annyival, hogy ha jól számolgattam, akkor a CDGalaxisnál nem éri megvenni a Battlechestet. Azért, mert az akciós ár miatt külön-külön az alap WoW 3500Ft, a BC kieg pedig 5000Ft, tehát összesen 8500Ft, ami ha jól látom 500Ft-al olcsóbb, mint a 9000Ft-os Battlechest
Mondjuk az igaz, hogy a Battlechestben van két strategy guide
(+CD helyett DVD-n van a game)
-
Djuree
félisten
szevasztok.
na kipróbáltam eme istenítette játékot. a 10 napos trialt, most kezdtem el, 4. szintű undead warlock vagyok (minden rpg-ben hullák a kedvenceim, imádok magam helyett másokat harcba küldeni
). lehet marha vagyok, szakdogát kéne írnom, remélem nem őrülök bele, habár azt mondják könnyen bele lehet
van pár kérdésem:
1. mennyi a játék 1 hónapra és hol tudok legolcsóbban hozzájutni (a játékhoz is (nem akarom letölteni a pénzes verziót, jobb szeretem ha megvan szép kis dobozosan), meg a havi kártyához is)?
egyenlőre ennyi majd még jövök (húgom elfoglalja a gépem
)...thx
-
-
reewer
aktív tag
Hali
Van köztetek valaki, aki indul a Arena Tournament-en ?
-Azt nem tudjátok véletlen, hogy :
"There will be cash prizes at each regional final as well, consisting of $15,000, $6,000, $3,000, and $1,500 for first, second, third, and fourth place respectively, while fifth- through eighth-place teams will each receive $600."Nézegettem, de sehol nem találom, hogy mit értenek 'régiók' alatt. regional helyit jelent elvileg
Európa lenne felosztva több részre? Valaki nem tud erről valamit? -
capafog23
őstag
Pls adjátok meg azt a linket ahol ilyen wikipedia szerűen le vannak írva tallenttáblák meg egyebek.
-
Cathfaern
nagyúr
The dungeon lifecycle
(érdemes régebbieket is olvasgatni, elég sok WoW-os utalás van benne) -
bobace
addikt
válasz
SzlobiG #10814 üzenetére
Hát érdemes nekem is úgy tűnik. Még ha az ember 1500 rating körül nyomul 5v5-ben az cirka 340 pont/hét. Az két hónapra 2700 pont. Mivel 2000-ret lehet átvinni, ha jól emlékszem, így simán megéri kivenni még valamit.
Most nézem hogy 2000-res ratingért már 1000 pont jár, te jó ég... Az nekem minimum 3-4 heti geccsolás... jó ok l2p tudom én...
-
H.O.D.
senior tag
Néha kiír pici sárgával egy olyat, hogy 12/12 marksmen remaining. Ez mi?
-
Van valami infő arról, hogy az S4 mikor jön?
-
-
Wolverine
félisten
válasz
H.O.D. #10800 üzenetére
Dolanaar, Teldrassil, Darkshore, Ashenvale, Feralas questjeit végigcsinálva szépen fel lehet tolni a reput. Vészhelyzetben a februári holdújévnél minden megtalált Elder ad 250 ally-reput... (de tényleg egyszerűbb a PvP-s macsek megszerzése, ha csak a macskamount a cél)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Warhammer 40.000
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mobil flották
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest