- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor907
tag
hello all
lehet már volt megemlitve ez a szerver de szerintem Magyarország legjobb WoW szervere aAz, persze - Polacheck
[ Módosította: Polacheck ]
-
volvoguy
addikt
üdv. elértem a 10es szintet. rögtön rohantam is pet trainer-hez. 2 dolgot tudhatok magaménak..vmi stamina...vagy mik azok...gondolom ez nem az amivel pet-et tudok befogni..?
-
válasz
whitezo88 #10478 üzenetére
igen.
hazajössz melobol full fáradtan full idegesen. elindítod wowot hogy kicsit kikapcsolódj.
kimész napizni isle-n és két lépés leöl egy rugó. éledsz újra leöl.
átmész kiskarira, kimész clefthoof bullt ölni. jön egy 70es rugó leöl.
akkor elgondolkozol hogy miért is nem mentél el pve-re... -
Geakem
csendes tag
Sziasztok.
65töl érdemes bladge's edge mountainsba menni?
és az új területre hanyastól érdemes menni? -
Wolverine
félisten
válasz
bobace #10476 üzenetére
A daily quest attól daily, hogy egy nap egyszer adhatod le; de mindegy, melyik napon vetted fel
Vistaboy, ha 10-én kapsz fizut, akkor próbáld mondjuk 12-én beírni az adatokat az Acc. Managementben - akkor biztosan lesz rajta pénz, és ha elfogadja, akkor már mehetsz is IF-be, aztán az Isle of Quel'Danas nevű gankparty-helyszínre
(komolyan, ennyi csontvázat utoljára Midnight Madness után HFP-n láttam...)
-
Xelo
addikt
van közületek aki pve szerón nyomja? melyiken? vagy melyiken érdemes kezdeni?
-
bobace
addikt
-
-conrad-
addikt
Nálunk a teleportálós épületben (lol) tegnap valami 80% körül volt, tehát a héten elvileg megjelenik a badge vendor.
"ön a 3. épület aminek a földszintjén lesz a badge vendor, akinél indul 1 újabb számáló és azt is fel kell nyomni 100-ra" - ez azt jelenti, hogy kell megint egy szint, hogy vásárolhass nála, vagy csak arra gondoltál, hogy a következő szinthez kell az a 100%.
Az epic köves vendor nem igazán érdekel, nekem prio. egy most a healer MH meg a leahter naci. -
Xelo
addikt
úgy néz ki él még a karim: [érdemes lenne vele tovább játszani?] a felszerelése milyennek számít?
-
ciao
senior tag
válasz
-conrad- #10458 üzenetére
a 2. épület ami körül a piros kristályok vannak, és orb of traslocationnal lehet felemenni az emeletre, ha abban az NPC-knél a számlóló felmegy 100ra jön a 3. épület aminek a földszintjén lesz a badge vendor, akinél indul 1 újabb számáló és azt is fel kell nyomni 100-ra az kb. olyan sebességgel fog menni mint a portál számlálója, lesz másik 2 NPC másik számlálóval ami sokkal lasabb lesz ha az betelik jön a 4. épület ahol majd 15 badge-ért lehet nyers epik gemeket venni, és az a JC is megtudja veni az epik recepteket aki hyjal közelébe sem volt soha, jó pénzért, de sso exalted azért kell hozzá
-
-conrad-
addikt
Na most komolyan, 3. épület meg minden, már meg vagyok keveredve.
Most van 2 épület.
Mégis, ez az első fázis nem? Azaz most meglesz a 100%, és mégegyszer kell majd 0-ról 100-ra menni nem?
Ne fázisokat írjatok, hanem igen vagy nem. Aztán ha megvan, akkor jön a kovácsos gyűjtögetős. -
-
steveetm
őstag
Hú, jaj, nem is írtam mekkora imba progressünk volt
BB és ROS 3 trynap alatt downROS első nap is pár %-on élte túl, másnap pedig 2. próbára down
Anyucira sajnos meg nincs még meg mindenkinek a sres, kevés a hod:/
Üdv.: steveetm -
Vistaboy
veterán
Már megpróbáltam, nem fogadta el a kártyámat a játék, pedig dombornyomott volt. (Mondjuk lehet hogy azért, mert vannak rá terhelve mások is, és 10-én még nem szokott rajta lenni a fizu, ők megy ugye 10-én akarták leszedni róla). Megpróbálom majd most 10-én, egy hónapos előfizetést veszek, ha lesz rajta zsé, ha nem sikerül, marad a GC.
-
Ptech
addikt
válasz
-conrad- #10449 üzenetére
'Once players have retaken the Sanctum, the next step is recovering the Sun's Reach Armory. The two daily quests directly associated with retaking the Armory are Neutral [70 Daily] The Battle for the Sun's Reach Armory† and Neutral [70 Daily] Distraction at the Dead Scar†. Once the Armory has been retaken, four PvP armor vendors, two questgivers, and the [Badge of Justice] vendor/repairer spawn.'
-wowwiki
-
-conrad-
addikt
Annyiféle infót hallottam már, van valami tuti infótok róla, hogy most, ha meglesz a 100% akkor lesz badge vendor vagy még kell egy fázist várni rá?
-
Xelo
addikt
lehet kipróbálnám allyt ha meglessz az accom
eddig hordás voltam csak most megint azon az oldalon kezdeni unalmas lenne. draenei-ből mit érdemes kezdeni? van vmi amivel mostanában jól lehet szólózni de csapatba is hívják? paladinnal mi van mostanában?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine #10443 üzenetére
Jól van, ha aktív lennék és benne lennék a dolgok sűrűjében, tuti hogy visszaolvastam volna és észrevettem volna hogy már megelőztél. Most csak reagáltam a kolléga hsz-ére, ez minden. És csak utána néztem el a WoW oldalára, és ott olvastam.
Amúgy gondoltam hogy Áprilisi tréfa, mint tavaly az ingame screenshot a DNF-ből. Azért írtam én is Balázs Palit, ki akarna rá hasonlítani?
Zámbó Jimmy-ről meg ne is beszéljünk, az öngyilkos megoldás lenne...
-
Wolverine
félisten
Ááá, a WoWInsiderről lemaradtam
-
Vistaboy
veterán
válasz
nierthen #10425 üzenetére
Attól még hogy nem írok ide (Miről is írhatnék addig?), attól még néha be-benézek, de azért ha valaki akar valamit, inkább privátban küldje, mert azt nagyobb eséllyel olvasom el.
Április 10 már mindjárt itt van, de mivel alig-alig melóztam idáig, ha igen, akkor is minimálbérért, így sajna még most sem tudom, hogy lesz-e pénzem GC-re.
Ha lenne havi feltöltőkártya 4K-ért, akkor tuti, de 8K egyben kemény dió.
Amúgy miért? Annyira tetszettek?
Ennek örülök.
Polacheck: Ne aggódj, nincs elfelejtve. Elküldöm részletekben. Előbb megkapod a "K" betűt, utána az "1"-est...
Ui.: Akit esetleg érdekel, mostanában az Anime filmek és sorozatok topikba írok sokat, mivel rákattantam az animéra, ott elérhető vagyok.
Amúgy olvastátok hogy a Wrath of The Lich King-ben lehet Bárdot is indítani? Hát elég imba lehet, Zámbó Jimmy-nek vagy Balázs Pali-nak talentolva tuti nyerők leszünk, nincs olyan ellen, aki egy percnél tovább bírná ellenünk...
-
volvoguy
addikt
kössz skacok...
-
Xelo
addikt
gyerekek rámjött a wowozhatnék.. és mivel sok haverom privátszerón nyomul, gondoltam kipróbálom.... DE ILYEN SZUTYKOT SOHA TÖBBÉ
jövök vissza!
csak elfelejtettem az accom összes cuccosát, név pass e-mail, úgyhogy írtam supportnak. remélem hamar válaszolnak
-
Ptech
addikt
\o/ Council down, Illidan kezdhet félni
-
Rizzo
aktív tag
válasz
volvoguy #10435 üzenetére
Amint eléred a 10-es szintet megkapod a trainertől a Q-et, amiben különböző állatokat kell idomítanod, és ha kész, akkor megtanítja a skillt, ezután bármilyen, max veled azonos szintű beastet idomíthatsz. (Szerintem kicsit olvasgass utána a játéknak, mert amíg az alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, elég nehézkesen fogsz csak haladni)
-
volvoguy
addikt
elmentem egy másik városba, és rengeteg trainer-el találkoztam..van pet trainer, meg stable trainer is...egyenlőre még kevés a pénzem, amugy 6-os szintű vagyok....ezek között van amelyiktől megtanulhatom hogyan idomitsak be pet-et?
-
sasa311
veterán
-
volvoguy
addikt
azt en mtudjátok, hogy hunterként hol lehet még képzést tanulni? mert a kezdőhelyen a hunter trainer-nél elvégeztem ami volt..vagy ott idővel leszenk ujak, vagy barangolnom kell, hogy találjak az erdőben uj edzőt? a másik meg hogy mikor tudok majd vadállatot szeliditeni? vagy már az is lehet hogy megvan a képességem, csak ne mjól használom..mert siekrült szereznem egy pár ujat....
-
nierthen
tag
Vistaboy!
ha olvasod a topikot, ez neked szól!
remélem áprilisban veszel GC-t és folytatod a történeteidet!
-
nierthen
tag
válasz
volvoguy #10421 üzenetére
out of ammo - elfogyott a lőszered
out of range - vagy túl közel(íj), vagy túl messze (íj is és minden two handed, vagy main hended esetben) vagy az adott fegyver nyújtotta ütési távolságtólha nincs ÍJad a kezedben (hanem a táskádban van), akkor mondjuk axe-od, kardod még ott lehet a kezedbe, ez esetben van ammód is, meg íjad is, de míg közel nem mész ütési távolságba out of ranged leszel
remélem nem túl kusza, de majd kérdezel
-
volvoguy
addikt
hát vagy 130 lőszerem van, vagyis ijjam, szal nem hiszem hogy az fogyott ki...na mindegy...
-
Geakem
csendes tag
válasz
Wolverine #10419 üzenetére
So what will happen to Nihilum?
Some of us will go, some of us will stay and play the casual game it’s become. But eventually you will see us make a comeback in a new game. Thanks to the fans. We pretended those level 1 whispers didn’t matter. But they made our days! We screenshotted every one, every single one! And we look at our screenshot folder on lonely days to cheer us up. Thanks to the sponsors that believed in us. We had such big plans coming for the website and the community...a pity really.
Goodbye cruel world...
vagy hülyéskednek vagy komoly az ügy
bár a köv kieg még ki se jött szerintem csak hülyülnek ,de mint irtad minden a maga sorrendjében -
-conrad-
addikt
válasz
nierthen #10417 üzenetére
Igen, sok van de érdemes elolvasni a kommenteket, van amit csak CE-vel lehetett megszerezni, meg van ami speciális event-hez van kötve, mint pl. Peanut, az elefánt, amit gyereknapi questsorozattal lehetett megszerezni.
De van sok amit vendor árul, meg amit ki lehet farmolni. -
-conrad-
addikt
-
Geakem
csendes tag
mi történt a nihilummal valaki tudja?
szétment, kungen se abba guildba van -
nierthen
tag
tegnap láttam minidiablo miniont. az hol pottyan? tetszett
-
bobace
addikt
Spammelni kell a trade channelt. Két nap alatt meg is lesz a 370+ környéke, ha egész nap ott állsz, és még jól is lehet vele keresni aránylag
Én már rég így húzom, biztos költnék rá pluszba... ahhoz tul drága. Megcsinálok napi két enchantot, általában bracer meg gloves spelldamage, azt sokan keresik, úgyhogy 350 óta kb nem is ment kárba semmi matsom.
-
arpi6k
addikt
Üdv!
Champion Of Naaru rang-hoz ezt a quest chain-t kell megcsinálni és folytatni?
[link] -
Wolverine
félisten
Mondjuk a SC2-es oldal legvégén ezen behaltam: Note the presence of another Azerothian genotype in this image, in this case a vicious aquatic species known as a Murlok. Whether this is some kind of mascot or an amphibious alien mercenary is unknown. No meg a kérődzés sem volt gyenge
szerk: nézzétek meg a wowhead főoldalát is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged