- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
H.O.D.
senior tag
-conrad-:
mobal:tegnap akartam menni egy AB-t, de lehurrogtak, hogy a mágus csak halna egyfolytában. és ez még sehol sincs skillben.
-
H.O.D.
senior tag
Hi!
Jól látom, hogy végjátékban a mage class nemigen rúg labdába?
-
SzlobiG
félisten
Amcsi accról lehet transferelni eu-s accra (adataok egyeznek)? Vagy amcsi accot lehet eus-ra csinálni?
-
Bencus88
nagyúr
Nagy előre lépést hajtottunk ma a klánommal
t5 vállas void feküdt
Esett is a vállasom 96-al roll, de más előnybe részesült ezért ő kapta meg.Nem bánom innentől gyakorlatilag a zsebünkbe van void
Kifarmoljuk mindenkinek.
-
cikasz
őstag
Sziasztok. nem tudtok olyan addont ami auto köszön ha valaki online lesz a guildban?
-
D4v3
őstag
Hehe, armory valamiért nem szereti a guildünket. Mindehol bugosan vagy sehogyan sem írja ki. KoS-os vagyok, múlt héten öltük Illidant
Azért friendbse majd felveszlek, heroicozni szoktunk néha haverokkal (szintén magyarok) Nimoriel/Hibernius, Nerrum/Murrow meg még egypáran...
-
Wolverine
félisten
válasz
-conrad- #9766 üzenetére
Lightning Capacitator a trinket neve (megéri durasámán fórumokat olvasni
).
szerk: boomkin ügyben valóban Erdoeszellem (wow.hu-n ariam néven van fent) a legjobb tanácsadó; nekem csak ~500 dmg-es bagolygearem van, spellhitem meg szinte semmi...
(alapvetően tankszemszögből nézem a droidot; bár mostanában nem csinálok Ydrivel semmit...)
-
bobace
addikt
válasz
-conrad- #9765 üzenetére
Én még annak a 20 badge-nek is örülnék, ami az idolhoz kellene, de sajnos az is távoli jövő. Még mindig a Boulderfisten parkolok, ami mostanában egész jó szerver lett, sajnálom a pénzt a transferre, így meg be kell érnem az 5-10 fős 70-es szintű magyarsággal, amivel nehéz amugy is raidet csinálni, főleg hogy ráadásul mindenki PVP-re van ráállva.Talán majd Puggal nyomok heroicot, de az is annyira blint, komolyan én még talán ha 4-5 jó pug partyt kifogtam... meg szar a loot is. Más guildekben meg nem éreztem magam jól, hiányztak a social featureök.. na less qq
-
-conrad-
addikt
Megnézem, ha hazaérek, itt nem megy az armory. Olvastad a privátot?
Nekem nagyon tetszik a healelés, csak szeretném egy raiden kipróbálni, hogy milyen a moonkin, még soha nem voltam. Van jópár cuccom, de közel sem teljes a gear még. Most, hogy mondták a többiek, van spellhites fegyverem, a Curatoros staff ezer éve a bankban pihen, csak ki akartam venni egy jobb MH-t, mondjuk a s1-es gladi fegyót, egy jó offhanddel, de amig hit kell addig jó lesz az..
Healer gearem nekem a jelenlegi progressünk szerint mondhatom, hogy jó, ami kellene az a Void Reaveres öv, meg egy trinket, na meg a ZA-os fegyó Zuljinből. Lusta dög vagyok, nem szeretem az use-olós trinketeket, ezért a 75 badge-es, vagy 30k honoros trinketre fáj a fogam, azon nagy a healup. Az opera eventes trinket helyett lenne az a use-olós bónusz úgysem olyan nagy szám..
Ha nem tudok egy jó csapattal Zuljinre lemenni, akkor meg várok a 2.4-re, aztán kiveszem a badge-es fegyvert, bár jó lenne az a 150 badge másra is.Mondjuk a moonkin cuccokra.
-
bobace
addikt
válasz
Bencus88 #9760 üzenetére
Na látom alchemy-s vagy. Akkor a 2.4 patchel jön az új Alchemist stone, ami 66 spelldamaget fog adni, érdemes arra várni szerintem, én is ledobom majd a herbet és felveszem az alchemyt emiatt. Most farmolom herbbel a hozzávalókat a powerlevelinghez
Ja és az előbb Erdoeszellem akart lenni
-
bobace
addikt
válasz
-conrad- #9759 üzenetére
Ami már jó gear az Erdoszellem-é. Na az szeretnék én lenni
De funra, mondjuk PVP-re nem sok kell. A fő profilom nekem moonkin, most attól függ mit veszek fel, de főleg honoros cuccokból 850-920dmg/~950-1000 healupom van. Valami 8% spellhitem van a 16%-ból és összvissz vagy 15% crit, ami lószar,de PVP-re elégnek tűnik. Raidelni nem állnék ki vele, esetleg Karába, oda bőven jó. Farmolni pedig nagyon zsír vele. Én meg pont most kezdtem el agyalni egy fun heal gearen, kezdek rájönni hogy healelni tök jó, legalábbis én szeretek
-
Bencus88
nagyúr
Spellre rendes trinketet tudtok nekem ajánlani mivel amit honorból tudnék venni az igaz dob a criten, de ha use akkor megint csak heal-re való.Kevés cucc van spellre az a baj
-
Ptech
addikt
válasz
-conrad- #9755 üzenetére
Amíg a 150-es spellhitet nem éred el, addig ne spelldamage-ben gondolkodj. Ha kevés a spellhit akkor ugyanis manát pazarolsz és csökken az effektív crit chanced is. Hitcapig a legnagyobb DPS növekedést a spellhit hozza minden casternél. Nagyon jó pl a Scryer + Heroic Old Hillsbrad trinket és a S2-S3 staff Boomkin gearhez.
-
-conrad-
addikt
-
arpi6k
addikt
Köszönet.
-
Wolverine
félisten
Hmm. A jelek szerint el fogok búcsúzni a jól bevált ArcHUDomtól az UnderHood kedvéért... (bár bírnám, ha ez utóbbihoz lenne ívelt skin...)
-
arpi6k
addikt
Pala tank mennyire számít manapság életképes megoldásnak? Guildunkban van egy srác, és érdekelne hogy érdemes e kinevelni.
-
whitezo88
nagyúr
[link]
ennyire durva a 2 azzinoth demon boss ellen?mod: most nézem, nincs is neki azzonothja, és a másik bosson lévő #1 rugónak is csak 1 van. akkor hogy lehet?
-
LucifeI2
őstag
Mit a legjobb manapság farmolni?
-
sasa311
veterán
válasz
sasa311 #9733 üzenetére
Ja az lemaradt, hogy Illidan pont nem az a fight, ahol "hú a kurva anyját nyúkoljuk le gyorsan mer' enragel", 15 perc az enrage, bőven elég, sőt.
mod.: azt nem tudom pontosan, de többen mondták, hogy WWSüket nézték, és kevesebb HPja volt. Bár azt mondjuk nem értem miért volt jó blizzardnak.
-
Luos
tag
válasz
sasa311 #9733 üzenetére
Meg nekik az egész teljesen könnyítve volt hogy gyorsabban végigverhessék a contentet, mint tudjuk 52 nap alatt (azthiszem) sikerült nekik. Illidannak kevesebb hp meg ilyesmik, valahol az FS!en volt róla hír, és valószinüleg ők nem elsőre csinálták (tehát legtöbbjük EU-ban is játszott).
SteveeTM - te kinek a karijat arulod?
a ruitke nevü warriorral voltam egy guildben meg regen bar azthiszem elég rövid időre.
-
Vistaboy
veterán
Üdvözletem minden WoW-osnak!
Sajnos én most egy darabig nem fogok tudni játszani, mert pénz etesen van.Tört meg abszolút nem érdekel az eredeti után. Inkább nem játszok addig, bár nehezebb mint hittem, pl. annyira ráállt már a kezem a wow irányítására, hogy a Tomb Raider - Legend-et alig tudom játszani. (Pedig Karácsonyig vissza kell szoknom az Underworld miatt). De muszály addig is valamit csinálni.
Aki mostanában online, az a Ragnán Ally oldalon a Lightbringers-et vagy a Bloodscalp-on Horda oldalon a Hungarian Immortals-ot üdvözölje a nevemben. Köszi.
-
cikasz
őstag
Sziasztok. nem tudtok olyan addont ami auto köszön ha valaki online lesz a guildban?
-
Geakem
csendes tag
Az fura hogy a Bloodscalpon rengeteg magyar van és szinte mindegyik hordás, de az eslő 3guild allis
-
Geakem
csendes tag
jah last resort
-
Geakem
csendes tag
a második guild melyik valaki nem tujda?
-
Geakem
csendes tag
tejóég a Nihilum mindenhol első:
Realm Rank:1
EU Rank:1
World Rank:1 -
Geakem
csendes tag
valaki tudja hogy a Venture Co szerveren melyik a legjobb raides klán?
-
Bencus88
nagyúr
10-es a rugom és megvan 4 set a defiasból a chest is kiesett csak akkor nagykarival voltam
Meg a bankom fele fel van töltve a kiskarinak tök jó dolgokkal.Nemrég voltunk dm-be igaz párszor haltam, de megérteSzerk:Egy kérdés.Druidomnak akarok valami jó spelles csimát.Most találtam 60 badge de honorból semmi jó spelles nincs.Nincs valami más megoldás mivel most csesztem el 60 badget.
-
mateo019
csendes tag
Sziasztok.
[link]Az Epic Weapons cégtől lehet megrendelni egy ilyen DeathKing kardot...Persze pénzért.Kb 60ezer forint.Elég fasza mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest