Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
Viktor77 #9696 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy az oké, hogy tudja a régit, beírja az újat, de az új e-mail nem élesedik addig, amíg nem igazolod vissza.
pölö: megváltoztatom az email hunpetihun @ tcom.hu -ra.
De elütöttem, és hunjózsihun @ tcom.hu -t írtam. Akkor az nem is élesedik, mert hunjózsihun kap egy mailt, miszerint adja meg a felhasználónév / jelszó / titkoskérdésválasz kombót az új email élesítéséhez.
mivel ő ezt nem tudja semmi se történik.Ezért nem értem mi a gond. :S
-
Miért mondják azt, hogy sok az 506 defrating, mikor az a jó ha 490 fölött van? Mer tegnap egyik srác azt mondta, hogy felesleges karába annyi, de nem az a lényeg, hogy minnél több legyen?
-
x.geo
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem, kérésem.Átadtam egy acc-ot egy havernak, de úgy néz ki, hogy az új e-mail megadásakkor rossz e-mail cimet adott meg... (eléggé gány a billentyűje (gombok beragadnak stb...) tehát az acc-hoz az e-mail cim el lett cseszve
a blizz segit az ilyen ügyekben (tehát ha kell átállitja az e-mail cimet?)
Üdv
-
anxius
aktív tag
Valaki megmondja,hogy ezen a képen milyen addon csinálja azt a lenti elválasztót,ami a csetet elválasztja az Action Bartól?
-
ciao
senior tag
válasz
Attix82 #9683 üzenetére
100%-ig illegális! hivatalos oldal
-
Attix82
addikt
Kerdesem az lenne, mennyire meno mostansag es mennyire legalis a jatek penzt --- igazi penzert valo atvaltasa?
-
sasa311
veterán
válasz
steveetm #9676 üzenetére
Nekem az utolsó infóm még midnig az PTRről, hogy Brutallust a legutolsó formájában nem ölte meg senki.
Volt valami 40K raid dps-re optimalizálva, aztán lenerfelték sima tnspankra 1 tankal (3 helyett), utána beverték sokan, akkor visszabuffolták mindenféle elbaszott AOEval azóta nem hallottam, hogy sokan beverték volna GM nélkül.De én még nem láttam bosst olyan formába jönni livera mint PTRen volt
de ne legyen igazam.
van rá 1 copperem, hogy
- első héten nem fog nyílni az első kapu
- Brutallus kokblokk leszupdate: Nihilum kb mindent begyakorolt / tudták a taktikákat az összes bossra illidanon kívül, aki meg eljut odáig bárki megöli 2 hét tryal. Igazából az is elés, ha 2 estét tudtak rajta tryolni. Illidanba nincs a világon semmi rizikófaktor, simán és egyszerűen tanulható. Enragetimere röhej, lehet vinni hegyszám a healert ( 2.1 kijövetelekor is ennyi volt az enrage). 2 FR tank kell, SR lock úgyis van shazrah miatt meg egy járni tudó MT. Innentől kezdve igazából nekem nagy csalódás Illidan.. sokkal nehezbbre számítottam.
Csuncsil és bloodboil, amit el lehet baszni BTbe. A faszpech faktor meg csak council. -
ciao
senior tag
nagy instás end boss eddíg sosem volt PTR-en, K'J lehet 100% bugmentes tökéletesen balanszolt boss jelenleg akkor sem fogják elérhetővé tenni PTR-en szerintem
-
steveetm
őstag
válasz
DebilEvil #9669 üzenetére
Ja, mer tévedtem 1 boss-t / kapu, nem tök8?
Amit írtam, hogy ha várakozás lenne kapunyitásnál, első nap alatt jutnának első kapu végére, és te is leirtad, hogy első kapunál mind3 boss már meghalt ptren, szóval kezdem én nem érteni.Első héten feküdni fog minden, amit aggrozhatnak, akar vki fogadni?
Üdv.: steveetm -
sasa311
veterán
válasz
whitezo88 #9671 üzenetére
Pont azért, gearcheck.
És blizzardot ismerve "gearcheck" címszóval betesznek egy kb lehetetlen enrage timert, hogy időt nyerjenek a többi boss csiszolására. Mert ha Kill'jaden készen lenne, akkor már megmutatták volna a népnek.
Ill. azt se hiszem el, hogy az a karácsonyfa annyira nehéz (normál esetben), hogy 2 guild mákolja át magát P2-be, inkább az is azért ilyen "nehéz", hogy ne kelljen még KJ-t bemutatni, mert gondolom szimplán nincs kész. -
sasa311
veterán
válasz
DebilEvil #9669 üzenetére
Kb szart se tudtak "megöli" PTReken, majd mindent dettaccsoltak, úgy, ahogy mondod.
Szvsz a legHCbb guildok sem fognak eljutni első kapuig első héten, de én úgy gondolom, hogy blizz azt fogja csinálni, hogy bár az essence of nubs-ot kivették a játékból a kapuk attól még alapból nem lesznek nyitva.
Sőt, hülyeséget is beszélek, mert eddigi infó az az, hogy megmarad a kapunyitogatás, csupán annyi változik, hogy egyszerre fognak nyílni. Szerintem kb hetente, vagy méginkább 2 hetente fog nyílni egy-egy új kapu.
De brutallusz úgyis szét fog b@szni szvsz mindent és kokblokkolja az összes guildot, aki nem mákolja be kb.
-
DebilEvil
tag
válasz
steveetm #9663 üzenetére
Nos akkor ami nem vilagos, hogy olnek eloszor 2 majd 4 bosst. Aztan utanna nem tudom mi lesz, abbol amit irtal.
Van eloszor ugy Kalecgos, amit a HC-k meg fognak olni az elso nap. Ezt koveti Brutallus, amit PTR-en megolt a MYM es meg talan max 2 guild. Ha sikerult a guildnek magabol kipreselnie eleg dps-t, hogy egy tank&spank harcot sikerrel vegyenek, akko johet Felmyst, ami mar kicsivel tobb dolgot igenyel. Ezt PTR-en csak ugy tudtak megolni, hogy kihasznaltak, azt, hogy egyik tulajdonsagat outrange-lni lehetett. Ezek utan talalhato az elso kapu, ez eddig 3 boss volt, ezert nem ertettem milyen kettorol van szo.
Majd jonnek az iker csajok, aminek egy utolso verziojat csak par US guild tudta testelni. Ha megvolt ott vagy a 2. kapunal.
A kovetezo megallo M'uru/Entropius, itt egy guild volt kepes atzergelni magat P2-be, ott pillanatok alatt wipe lett, ahol jon Entropius. A tobbi guild eseteben death touch-oltak M'uru-t es igy kerultek p2-be. Ez volt az 5. boss.
A final gate utan pedig a 6. es egyben foboss KJ.
Szoval eloszor azt nem ertettem, hogy jon eloszor ossze 2 boss kill 1 nap alatt, majd 4 boss megint 1 nap alatt.
A HC-s kovetkeztetest pedig ugy vontam le, ha neked a HC azt jelenti, hogy mind a 6 bosst valamelyik guild 1-1 nap probalkozasokkal megoli, akkor az a HC. Ilyen nem lesz. Ezert irtam, hogy akkor nincs HC guild.
Az utolso verziok a bossokbol, amik elerhetok voltak PTR-en, azok alapjan nem egy Hyjal/BT nehezsegu insta lesz. -
Lezli007
csendes tag
Jolvan azért mire ide beirtam megtaláltam
What happens to my characters and items after the 10 free days expire?
Any new draenei or blood elf characters you've created will be saved and will be inaccessible until you upgrade to a retail version of The Burning Crusade. Once you've upgraded, they will be unlocked just as you left them, and ready for further adventures. All items and gold you gain in Outland during the trial period are yours to keep. Any characters that find themselves still in Outland at the trial expiration will be transported to their bind point in Azeroth. If the character's bind point was set in Outland, he or she will be transported to one of the default graveyards (Westfall/Barrens).
-
Lezli007
csendes tag
Na hi all! Megvettem végre eredeti wowot, hatalmas az eredeti!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha aktiválom az accountomon a 10 napos ingyenes bc kiprobálást, akkor ha csinok magamnak egy draenei sámit akkor az megmarad a trial leteltével és újrá játszhatom tovább ha megveszem bc reatilt?Magyarul a trial után nem törli a nem bc-s kariat ugye? Csak nem mehetek be vele?
Elöre is köcce a választ!
lezli
-
steveetm
őstag
válasz
whitezo88 #9652 üzenetére
nemsok értelmét látom, hogy x hónap várakozás után beteszik sunwellt, minden hc 1 nap alatt beveri a két bosst, aztán malmoznak 1 hétig, majd megint 1 nap alatt bevernek 4 bosst, és megint malmoznak 1 hétig. Ezzel max 2 hetet nyerhet blizz, hoszabb kapunyitás esetén meg oan parasztlázadás lenne, hogy ihaj.
Sokkal valószinübb, hogy minden kapu nyitva, és 2 hétig megy majd kiljaden tesztelése élesben, mint ahogy általában minden új főbossnál szokott lenni.
Üdv.: steveetm -
Bencus88
nagyúr
The Violet Eye-el exalted lettem ki is váltottam az új fingert.A honorom is megvan már csak várni kell és meglesz a chest.Kicsit költöttem ah-ba mivel rakattam encsát a staffomra 40 spell damage-t.Már csak a chesthez kell beszereznem pár követ azt meg megprobálom klántól elkérni.
Ja és ma azaz most megy za és mehettem volna csak nem néztem a raid naptártSzerk:A patchet le kell most tölteni mert valami nagyokos olyat mondott, hogy ha letöltöm nem tudok játszani mert 2.3.3 na ez szerintem hülyeség szerintetek letölthetem nyugodtan?
-
fux0r
csendes tag
üdv!
Valaki tudja ,hogy kis hazánkban hogyan lehet hozzájutni 1 fel nem használt spectral tiger/saltwater snapjaw lootkártyához? -
Hmm 2.4 downloading.
-
Luos
tag
Ilhoofot mi ugy csinaltuk hogy pala tankkal mentünk és az felvette a bosst is meg kilrek (imp) et is, aztán a seedektől bedöglött kilrek akkor trinketeket nyomni, de amugy folyamatosan nuke boss, meg a chain. Ez a demonic chain amugy nagy kibaszas a legjobb a mooncloth setbe maszkalo priestek buffolt 7k hpjanak 5 sec alatt leevése.
-
dilipok
veterán
válasz
fordfairlane #9634 üzenetére
nem mellesleg, lockként sztem az 1ik legélvezetesebb dolog a seedeket dobálni és nézni ahogy pusztulnak
imádom az olyan fightokat ;)
-
ciao
senior tag
válasz
malisonX #9629 üzenetére
a spellbookból kiteszed az enchant és a disenchant skillel ikonját, az enchant skill ablakban látos mit tudsz csinálni és milyen alapanyag kell hozzá, enchant alapanyagot, zöld, kék, lila nevű coccok disenchantolásával tudsz szerezni, ha megvannak az alapanyagok akkor tudod használni a skillt, ha saját magadnak enchantolsz, akkor simán csak a skill után arra a tárgyra klikkelsz az inventorydban vagy a karakterlapodban amit tápolni karsz, ha másnak akkor a trade ablak alsó slotjára ahova előzőled a másik betette a tárgyat, a disenchant nem visszafordítható folyamat, enchantot tudsz felül írni ha már volt valami a cuccon de a korábbi el fog veszni, hivatalos guide , zöld fegyverből főleg essence, armorból dust, kékből shard, lilából pedíg kristály esik, az enchantoláshoz szükséged van 1 runázott rod-ra ami az invetorídban kell legyen, az sima rod-ot kovácsok tudják csinálni, vagy AH-ban tudod megvenni
-
-conrad-
addikt
válasz
malisonX #9629 üzenetére
Két képességet kaptál szakmaválasztáskor, egyik a disenchant, másik az enchanting, ezek a spellbookodban vannak. Enchantoláshoz kell reagens, amit vagy AH-ól vagy playerektől veszel, vagy a disenchant képességgel készítesz magadnak zöld/kék/lila tárgyakból. Magyarul szétzúzod a cuccokat, kiesik belőle a reagens, azt meg felhasználva enchantolsz.
Kiválasztod a kívánt enchantot, mondjuk "+6 allstat chest" megnézed mi kell hozzá, ha megvan minden enchantra rányomsz, az egérmutató kicsit megváltozik, rányomsz a chestre amire rá akarod tenni és kész. -
malisonX
aktív tag
Hali!
Le tudná nekem valaki írni hogy hogy tudok enchantolni?
A skillt már megvettem
Még kezdő vagyok...
Köszi előre is -
arpi6k
addikt
Üdv!
Gruul-hoz kell valami kulcs/elő-q stb? 7végén meglátogatnánk.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
fordfairlane #9607 üzenetére
Netherbane-t mi is kihagyjuk mivel 2 healerrel nehéz volna.Netherspire-t elsőre levertük.
-
Bencus88
nagyúr
Tegnap 2 boss kivételével kivégeztük karát.Megvettem az új back-et 60 badge volt és maradt még 4
1K honor kellett volna a chesthez, de már nem volt erőm összeszedni, majd max hazamegyek összeszedem és 1után kiváltom.Prince is elsőre lement jó kis csapatunk volt, de egy boss nagyon idegesít akönyvtárba az az impes
Késszen lett 2 questem is lassan végzek a karás questekkel.
-
-conrad-
addikt
Savory Deviate Delight
[Ez lenne a 2 gear, melyik legyen?]
amelyiken kisebb a healup oda még kell +30 healup a bracerre, meg +6 all stat a chestre. -
(Kolombusz)
veterán
Ma lejárt az előfizum.
Hosszabb szünet következik. -
Vistaboy
veterán
Na, tegnap lejárt az accom, ezek szerint nem fogadta el a kártyámat a játék.
Az account státuszra "Frozen" van írva, így hát egy hónapig most nem wow-ozok. GC-t majd sajnos csak jövő hónap 10-én tudok venni.Mindegy, addig nyomok mást, amióta elkezdtem wow-ozni, még másik játékkal nem is játszottam.
-
-conrad-
addikt
Ugyan..
Fejes, kesztyű, naci, az aréna cucc, ki lehet szorítani heti tíz meccsel simán. Nyakasom honoros, chest, bracer, öv craftolt. Hátas, cipő (az előző) MH trinket1, gyűrűk mindegyik kara drop. Offhand vendoros, trinket2 meg badge-es. Egyedül a t5 vállas az, ami nehezebb.
Ha van karát farmoló guilded, akkor el lehet érni idági, nem is sok munka, mert healert mindig keresnek, könnyű gearelni. -
Luos
tag
válasz
-conrad- #9606 üzenetére
Szerintem várd meg a 2.4et, nagyon durva spirit buff jön, skálázódik majd az intellectel.
Egyenlőre ezt találtam: ((INT^(1/2))/21.45) * Spirit
te statjaiddal:
((467^0,5)/21,45)* 318 = 320 mp5
ezzel kapsz +30 mp5-tja most latom az a kérdésed hogy +18 spirit meg 10 mp5 megéri e, hát amint látod a statjaiat nezve 1 spirit 1 mp5 lesz. persze csak ha mindent jól számoltam
-
fordfairlane
veterán
válasz
fordfairlane #9609 üzenetére
Annyi előnyünk persze van, hogy a healerek és a dps-ek gyorsan lilába tudnak öltözni a gladi szett segítségével, csak a tankkal vannak problémák.
A gyengébb tankot persze jól kompenzálják a jó healerek, de Nightbane-nél sajnos ez kevésnek bizonyult.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
fordfairlane #9609 üzenetére
Eleinte nekünk is 3-4 napig tartott kitakarítani, amikor nagyon belejöttünk akkor lett kettő, úgyhogy hamarosan nektek is egydélutános funrun lesz
-
fordfairlane
veterán
válasz
Polacheck #9608 üzenetére
Nem kell még jobban alázni.
Nekünk ez már most is gyorsulás. A kezdet kezdetekor (kb. 7-8 hete), még Huntsman sem ment le elsőre, Moroes pedig egyáltalán nem akart sikerülni. Csatlakozott ugyan 1-2 olyan játékos a guildhez, akiknek már volt Kara tapasztalata, de jellemzően a 10 fős csapatban alkalmanként 1 ilyen, ha volt, a többiek, mint pl. én is, nulla tapasztalattal, és HC-zás nélkül, kék-zöld szettben ugrottak fejest ebbe. Ehhez képest szerintem egész jól haladunk. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
fordfairlane #9607 üzenetére
A viszonylag gyors az 3 óra
-
-conrad-
addikt
Nekem kb. most 500 darab az úgy lenne elég, hogy nem tennék el semmit a fegyóra. Need moonkin gear.
Nagy dilemmám van.. más raidelő druiddal nem nagyon tudok ilyesmiről beszélni, mert én vagyok az egyetlen aki fa-formában tolja így Tőletek kellene help.
A healupom az 1882 jelenleg, és ma ha törik ha szakad meglesz a HH repus fejes ami még 35 healup és valami 15mp5.
Megnézné valaki a druidámat?
Mennyire jó ez a manaregen? Kell ennél jobb? A statjaimat egy bankban figyelő settel úgy tudnám kiváltani, hogy levenném a windhawk setet, helyette bejönne a Lurkeres bracer, a ZA-s healer chest, meg egy öv aminek nem tudom a nevét+helyét, de majd otthonról linkelem. (ezek megvannak, de még rajtam sem voltak) A lényeg, hogy olyan 20 healupot vesztenék, de +18 stamina -4 int, meg valami +18 spirit lenne a különbség, és 10mp5-tel több lenne. Megéri szerintetek?
Linkelem otthonról a screenshotot a két szettben öltözve a statokról, az lesz a legjobb. -
Wolverine
félisten
Nálam 2 van, de ezt is csak az epic madárforma questnek köszönhetem... (heroicba sem járok
)
-
bobace
addikt
Nekem meg zéró darab badge-m van
Bár nekem nem is kell semmi csak a 20 badges idol, az meg 2 nap se.
Ja és aki online plz check nekem,hogy Elwynben van-e Darkmoon faerie
-
Bencus88
nagyúr
válasz
fordfairlane #9598 üzenetére
Épp ezaz, hogy ki tudja mikor jön ki
Megveszem, de sztem semmi extra nem lesz főleg nem új back valamilyet meg venni kell
Nevar:Egy jó team és máris van egy este 20 darabod.Aztán eltellik egy hét mész pár hc-be megint van 20
Ha jól tudom egy kara 22-őt dob.A back-hez 60 darab kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest