- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #9444 üzenetére
Köszi.
Igazából minden tankkal alkalmazom ezt a kihajolgatós stratégiát, és mostanában nagyon be is jön városi pályákon. Egy nap alatt leszedtem 23k xp-t a KV-4-ről. Ha KV-4-nél alkalmazom, akkor megmarad kb 75% hp-m a sok pattanó miatt, ha IS-3-nál, akkor annak kb 25%, az már nem mindig pattog (mondjuk a KV-4 sem). Igazából azért sem mentem előrébb, mert tutdtam, hogy kijönnek meghalni, meg másfelől is lőhetnek. A végén aztán elegem lett, amikor befosott a KV-5, kimentem érte, tojtam le magasról az M4 45-öt, mert utána őt is elkaptam. Nem idegesít, hogy nem segített senki, több dmg jutott nekem.
Grat a tiedhez is, replay-t most nem tudom megnézni géptől távol, de ennyi kitüntetéssel jól néz ki.
Grat hozzá, szép volt!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest