-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
Napfénysüti #7027 üzenetére
Annyira ne várd, meg durrogni fogsz full hp-ról, és egy nap sztem nem egyszer. ISU-n a bl-10 előszeretettel csinálja. Azzal meg bővel fogsz találkozni, persze mással is. Nem akarok rosszmájú lenni, és elvenni a kedved, de sajnos az IS-3 elég ramaty lett a hitboxok átpakolgatása után. Azt hiszem még pénteken vágtam haza egyet M103-mal full hp-ról, pedig nem is céloztam, ment ahova ment a lövés, aztán Blow up lett belőle.
De sok szerencsét, és kitartást hozzá, mert amúgy egy nagyon jó gép. Ha tudnád milyen volt bétában. Azt kívántad volna, bár kettő állna a garázsodban.
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- XPEnology
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest