-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
17 egész valamennyi. Ez tuti. Szóval 17 fölött van. Messzire pontatlan, meg úgy alapból is. Szóval úgy el lett baszva, hogy abba hiba nincs
Djuree:Szerintem az IS-7 mellett a másik legjobb t10-es. Az ágyú pontos mint a halál, akármit átvisz, ha jó helyen lövöd, gyorsan tölt, bár kicsit most nerfelték, de még most is jó. Forgatni nem kell állítólag, nem is szoktam amúgy, ha úgy áll a helyzet. Az elején egy rész elég brutális 254mm, na arról pattognak rendesen, akik nem tudják, hogy hova kell lőni rajta. Mikor ellene vagyok, kicsit zavar, hogy bőven 200+-os pennel is pattanok a kupoláról, de mikor én vezetem, akkor vmi baromijó kis cucc
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest