-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Sajna a 6-os szintű tankokkal sokszor kegyetlen az MM és 10-es csatákba rakja őket. Ne keseredj el, magasabb tierben is ez van, csak ugye egyre kevesebben lesznek fölötted.

A Tigris sajnos papírtank, de cserébe legalább keveset is sebez és felgyújtható szemből.
A Porsche Tigris egy sokkal jobban sikerült modell a játékban, ugyanazzal az ágyúval van felszerelve, mint a Tigris, de a frontpáncélja 200mm (sima Tigrisé 100mm) és elég pattogós. Cserébe kicsit lomhább, de legalább nem fog átlőni boldog-boldogtalan.
Tigris ágán továbbhaladva a Királytigris egy élvezhető tank, pontos ágyúval, jó átütéssel. Sajna ő is gyúlékony szemből, de én szeretem.
Az E-75-öt mindenképp megéri megszerezni, sajnos most nerf előtt áll, a 7.4 után már őt is fel lehet gyújtani szemből, nem baj kell a kihívás nekünk, teuton fanatikusoknak! A páncélja iszonyat pattogós (jól beforgatva). A nagyobbik ágyúja ugyanaz mint az E-100 és Maus ágyúja, lehet vele karcolgatni rendesen.
A Porsche ágon 8-as szinten az Aladár becenevű VK4502A csücsül, ami egy (szerintem) nagyon élvezhető gép, fürge és lehet közepes tankként használni ha lehetőség van rá.
A többiről nem tudok nyilatkozni.
Azt döntsd el meddig akarsz eljutni a játékban. E-100 a cél? Maus? Vagy elég egy E-75? És arra indulj. Én idővel ki akarok próbálni minden német járgányt, bár az E-100-ban és Maus-ban már nem vagyok biztos.
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- További aktív témák...
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő