- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Sajna a 6-os szintű tankokkal sokszor kegyetlen az MM és 10-es csatákba rakja őket. Ne keseredj el, magasabb tierben is ez van, csak ugye egyre kevesebben lesznek fölötted.
A Tigris sajnos papírtank, de cserébe legalább keveset is sebez és felgyújtható szemből.
A Porsche Tigris egy sokkal jobban sikerült modell a játékban, ugyanazzal az ágyúval van felszerelve, mint a Tigris, de a frontpáncélja 200mm (sima Tigrisé 100mm) és elég pattogós. Cserébe kicsit lomhább, de legalább nem fog átlőni boldog-boldogtalan.
Tigris ágán továbbhaladva a Királytigris egy élvezhető tank, pontos ágyúval, jó átütéssel. Sajna ő is gyúlékony szemből, de én szeretem.
Az E-75-öt mindenképp megéri megszerezni, sajnos most nerf előtt áll, a 7.4 után már őt is fel lehet gyújtani szemből, nem baj kell a kihívás nekünk, teuton fanatikusoknak! A páncélja iszonyat pattogós (jól beforgatva). A nagyobbik ágyúja ugyanaz mint az E-100 és Maus ágyúja, lehet vele karcolgatni rendesen.
A Porsche ágon 8-as szinten az Aladár becenevű VK4502A csücsül, ami egy (szerintem) nagyon élvezhető gép, fürge és lehet közepes tankként használni ha lehetőség van rá.
A többiről nem tudok nyilatkozni.
Azt döntsd el meddig akarsz eljutni a játékban. E-100 a cél? Maus? Vagy elég egy E-75? És arra indulj. Én idővel ki akarok próbálni minden német járgányt, bár az E-100-ban és Maus-ban már nem vagyok biztos.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Call of Duty: Black Ops 7
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elden Ring
- Apple iPhone 17 - alap
- Battlefield 6
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest