Aktív témák

• Remus389

veterán

válasz Pete55555 #43973 üzenetére

szerintem nem lehet kihozni a tier 10-zet pluszosan, prémium nélkül, tehát ingyen játszva

egy -egy csatát persze, de hosszú távon masszív veszteség

hiába valaki a világ legjobb játékosa, attól még nem golyoallo, kifoghat gyenge csapatot, erős ellenfeleket egy jó ellenséges arty-t

és akkor jön a mínusz 35000 ezüst(legrosszabb esetben, ha nem sebzel és meghalsz és veszitetek ), és azt nehéz kompenzálni az esetenkénti +2000, +5000 nyeresegekkel. (ami.kb 3 is4, maus, e100(vagy hasonlók ) kilovese után jár kb, azt se könnyű osszehozni )

szóval prémium nélkül tier5 az jó, tier6 is jó, de ott alkotni is kell azért a pénzért, tier7 hát ha jól játszol, mondjuk egy tigris visszahozza azt kb amit rakoltesz, vagy egy kicsit többet, tier8 már elég jónak kell lenni a nullszaldohoz, tier9 veszteség, de pótolható, tier10 masszív veszteség, kell mellé két jo tier5, és akkor eltartja

szerintem premiummal a tier 10 annyi hogy nullszaldos, de keresni...

szóval csalódtam a heavy-kbe, mondjuk egy prémium heavy lehet hogy jó, csak forintba 12000 forint egy ilyen tank, hát akkor inkább nem...

t-25-om van ami prémium az megérte 600 aranyért, bár nem olyan sokkal jobb mint a kínai type t34, de azért megérte

tényleg milyenek a kínai tier 6-os tankok?

esetleg egy tier10 tank destroyer, azzal talán nullszaldos lehet az ember, a francia t10 TD pl az jó

a jagdpanzer e100-zat nem tudom ki kéne -e próbálni, az is7 után...

Aktív témák