Hirdetés

Aktív témák

• Atlantis

veterán

válasz Eagle16 #16484 üzenetére

Ezt én se gondoltam, logika pont fordítva diktálná...

Egyébként érdekes, hogy a T-43-nál nem írják, hogy buzerálják az ágyút, míg a Kv-13-on ugyanaz a csúzli jobb lesz valamicskét. Remélem, a T-43 is megkapja a változtatásokat.

Az arty-k nerfelését kevésnek tartom, még emellé a lőszerár és a töltési idő legyen a duplája a jelenleginek, meg úgy általában görbüljön el az összesnek a csöve a 2. lövés után. :)

Taragas: a legjobb T8-prémium HT szerintem is. Valóban lassú kicsit, de még éppen belefér. Nálam ventivel, BiA-val, Rammer-rel 12,38 alatt tölt, ennél már csak kólával lenne jobb, engem ez nem is zavarna, a célzási ideje viszont kissé lassú. Páncélja tipikusan amerikai: kemény fej, papír test. Jobb csatákban 100 fölött lehet keresni vele(3000<sebzés), közepesekben is hozza az 50-60k-t(1400-1800 sebzés), de mínuszosat szerintem nem lehet menni vele, 15k-t kaptam talán legkevesebb vele, mikor az első, sebzés nélküli lövésem után egy lövéssel kiszedett egy nyomorult S51. :(

Napfénysüti: ahogy érzed, de az a tank medként a sebessége miatt használhatatlan, HT-nek meg az ágyúja miatt nem jön be. Páncélja viszont trükkös, még mindig meg tud szívatni.

Aktív témák