Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OnePlus Pad 3
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
Taragas
üzenetére
Löwe-t akciózva eddig egyszer láttam, de az se akció volt, hanem a régi ára.
Bár nekem nincs Löwe-m, de szerintem az a tank túl van árazva.
Ha németből egy szem prém tankot akarsz venni, akkor JgT 8.8cm! T9-es tank páncélzat, félelmetesen gyors löveg, hatalmas átütés és pontosság. Olcsó lőszer és javítás.
Azonban én megfontolnám, hogy egy drága helyett két olcsóbb prém tankot vegyek. Pl. az egyik nagyon jó német prémtank a PzKpfw 38H 735 (f) T2-es tank. Nagyon jó matchmaking leosztással és maga a tank is félelmetesen erős a maga szintjén. vbbb pont most szedi össze az embereket egy akcióra ahol ehhez hozzá is lehet jutni. Ez a tank mindenképpen megéri ebben a csomagban, játékon belül sajnos már nem vehető meg, nem véletlenül.
E mellé én venném egy Dicker Max-ot vagy T-25-öt. Sajnos a másik top német prém tank a B2-es már szintén nem elérhető, pedig az is jó volt a maga szintjén és MM leosztásával.
Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest