Aktív témák

• Cootermain

tag

Mai legdurvább vereségem KT-val ( pedig volt már egy 31K-s Top Gunos is, nem prémiumos ). 4.9K sebzés.

Elején nagyon vonakodtam hogy kövessem-e a Tigrist, de miután egyszer sem tüzeltek rám felnézegetés közben, így döntöttem miért ne, vereség szinte garantált amúgy is ( top artynk az elején behalt, a másik kettő meg azt sem tudta valószínüleg hogyan kell tüzelni ).

Ha a T-50-2 nem rushol át a végén, valószínüleg vakon haltam volna meg a bino ellenére. Próbáltam megmenteni de pont takarásban volt az IS és T150 nagyrésze.
    Replay, ha valakit érdekelne.

Más:
    Komolyan nem értem a készítők szándékát a normalizáció változtatásával, azon kívül hogy az amúgy is törékeny balanceot méginkább orrbarúgják. Szép hogy pár német és amerikai tank használhatósága rendkívüli mértékben fog javulni ( pl. Panther, T29 bár az már most is nagyon jó ), azonban olyan tankok is komoly buffot kapnak amiknek semmilyen szüksége nem volt rá pl. IS3 ( durvább UFP mint a Tiger 2-nek, kisebb weakspotok, jobb camo, és még mozgékonyabb is? nemá.. )és IS7 ( Immunity to KwK44/L55? Yes please! ). Páncél/pen problémát nem így kellett volna megolda ha ez volt a szándékuk. Ezekkel az alacsony penes német ágyúkkal öröm lesz nézni egy E100 vs IS7 párbajt, de talán egy Maus vs Maus még röhelyesebb lenne. Nos, legalább a kezdő játékosok nem fogják orrba-szájba penetrálni a tankjaimat.

Aktív témák