Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Ma kaptam PzIV-el egy felderítő jelvényt, de nem direkt csináltam.
Sand river mapon támadós játékmódban nekünk kellett védekezni, de gyorsan átgurulva a dombokon felmásztam egy emelkedőre és bebújtam egy szikla mögé amikor azt vettem észre, hogy hirtelen az egész sivatag piros lesz.
Irtó jó hely, persze csak akkor ha időben odaérsz és nem valami magas a tankod, mert ha igen akkor esélyed sincsen.
Amúgy 4-et öltem full életről, illetve a T1 heavyt is szintén full életről majdnem kinyírtam, de az utolsó lövésem előtt valaki elszedte. Úgy gondolom, hogy lehetett volna simán 6-7-8 kill is mert ott voltak mellettem szinte a népek, csak kitudja hogyan beosont középen egy KV-1 ami megölt, miután egy arty szétcsapta a láncomat. Ez viszont itt érdekes jelenet volt, mert amíg leadta rám a 2 lövést addig a kezdő dombon kempelő csapattársaim csak lesték ahogyan szétkap és csak miután meghaltam utána voltak képesek rálőni, na de akkor a 2 artynk rendesen kezelésbe vette.
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Sand river mapon támadós játékmódban nekünk kellett védekezni, de gyorsan átgurulva a dombokon felmásztam egy emelkedőre és bebújtam egy szikla mögé amikor azt vettem észre, hogy hirtelen az egész sivatag piros lesz.
Irtó jó hely, persze csak akkor ha időben odaérsz és nem valami magas a tankod, mert ha igen akkor esélyed sincsen.