Hirdetés
- Hardvervadászat november elején
- Philips LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
A ferdi tényleg szépen meggondolta magát.
Én is mindig azt hozom fel, ha valaki beszól, hogy "há neked milyen statod van".
Csak az a baj, ha XVM nélkül játszok, akkor nem tudok mit felhozni a mentségemre, mint pl tegnap, amikor lóri arty-val egy sebző találatom sem volt, mert minden ellen a sziklák mögött campelt, ráadásul alig is voltak felspottolva. Nagy pofájú PZ4 írja 3 fraggel, hogy milyen noob vagyok (előttem leoltja még a csapat felét, hogy ők is mekkora moron-ok, meg nem tudnak játszani). Ráadásul egyedüli arty-ként sem volt egyszerű dolgom, főleg úgy, hogy teljesen beszűkülve elsütött lövéseim is mellémentek, szóval nagyot égtem. 
Szerk.: Inkább elmegyek a másik orosz TD ágon, mert ahogy próbáltam a nagyokat, nem nagyon tetszenek, papírok, lassúak. Az újaktól nem várom, hogy mozgó falanx-ok legyenek, mint a T95, de legalább mozogjanak gyorsan, mert ez a SU-100 td nagyon bejön a sebessége miatt, ráadásul mivel tudom mit hol kell lőni, ezért osztom is rendesen a dmg-t még tier 8-ban is vele.
Most akartam eladni, mert ki lett fejlesztve a SU-152, de inkább meghagyom, és gyűjtök még xp-t az újakra, meg amúgy is jó kis tank, nagyon a szívemhez nőtt pont úgy, mint annak idején a SU-85. 
Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én is mindig azt hozom fel, ha valaki beszól, hogy "há neked milyen statod van".
Csak az a baj, ha XVM nélkül játszok, akkor nem tudok mit felhozni a mentségemre, mint pl tegnap, amikor lóri arty-val egy sebző találatom sem volt, mert minden ellen a sziklák mögött campelt, ráadásul alig is voltak felspottolva. Nagy pofájú PZ4 írja 3 fraggel, hogy milyen noob vagyok (előttem leoltja még a csapat felét, hogy ők is mekkora moron-ok, meg nem tudnak játszani). Ráadásul egyedüli arty-ként sem volt egyszerű dolgom, főleg úgy, hogy teljesen beszűkülve elsütött lövéseim is mellémentek, szóval nagyot égtem. 
Most akartam eladni, mert ki lett fejlesztve a SU-152, de inkább meghagyom, és gyűjtök még xp-t az újakra, meg amúgy is jó kis tank, nagyon a szívemhez nőtt pont úgy, mint annak idején a SU-85.