- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
válasz Derron #257155 üzenetére
A T30 már lassan nekem is csak nosztalgia. Már több mint tíz éve megvan, és amikor kifejlesztettem hatalmas kedvencem lett. Manapság csak azért gurulok vele párat, mert ritkán rollolok 750alatt vele, és sokszor robbant, vagy gyújt, ami vicces elég sokszor. De nekem is az a bajom vele, hogy a mai metába ez az ágyú karakterisztika+páncél combo nagyon nem elég. Meg imádom a a 3ds skinjét. Mindìg gyönyörködöm benne. Amúgy az egész ágra ráférne miminum egy ágyú karakterisztika buff, ha más nem is. Az e4 is csak azért op rohamban, mert ott csökkentett szòrása van. Amúgy egy kalap szar. Mai napig nem értem a T30 után hogy tudtak egy 6fok gunndepes, ilyen egyértelmű gyenge ponttal rendelkező(hatalmas kupola) tankot ìgy ebben a formában berakni. Konkrétan a t30nak sokkal trollabb a torony páncélja, és az egyetlen előnyét a 9es elődjéhez képest is elvették tőle.(850es alfája volt)
[ Szerkesztve ]
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Taragas
aktív tag
válasz Derron #256672 üzenetére
Nem játszottam még az ággal, de karácsonykor is volt ez barátomnak. Asszem valahogy ahhoz van köze, hog előtte be vagy e zoomolva, és utána váltasz, és zoomolsz ki. Asszem ìgy vissza is lehet csinálni. De lehet hülyeséget beszélek.
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
aktív tag
válasz Derron #255900 üzenetére
Nekem bejött, nem bántam meg a rászánt 15 000 kötvényt. A T-10 test persze nem túl ellenálló, ügyelni kell a használatára. Ellenben az ágyú bitang jó, kellett egy ilyen TD, a 268v4 ágyú, de végre forgó toronyban. Jó legénység van benne (nem kell a nulláról kezdeni, nekem a v4-é került bele, sokcsatás crew).
-
jano_77
nagyúr
válasz Derron #255822 üzenetére
Nekem a 2-ik accon ládát nem adott, ellenben adott egy 330 Ft-os vételi opciót 2K goldra.
Illetve van egy 463 Ft-os opció 250 + véletlenszerű mennyiségű goldért.
Lehet, hogy ez van a 4 láda helyett!?
Mondjuk a ládáknak jobban örültem volna."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
manu75
aktív tag
válasz Derron #250486 üzenetére
A 780-ból nem emlékszem hány darab volt, a kpz-ből 75k szóval ha a "bekreált botokat" nem számítjuk elég sok mindenki hozzá jutott szóval nem mondható ritka tanknak. Inkább csak túltolták ahogy szokták, és sokan csalódtak és nem játszanak azokkal, mert van jobb is. Nyilván majd xy pro be fog úgy állni vele, hogy lehet tényleg nehéz lesz sebezni ezt, aztán mi lesz a maradék 70-75k játékossal aki még megvette és szembesül, hogy nem tudja kettéhasítani az fv-t. Ott fog nekik állni a garázsban a többi mellett.
Egyébként én mindkettőt szeretem a kpz kicsit nyögvenyelős, nem a frontra való nekem mégis ott próbálom de és csak itt a játékban külső többet számít, mint a belső és emiatt szívesen játszok mindkettővel, mert nagyon tetszik. A 780 skinje nagyon eltalált szerintem, mondjuk ez a mostani meg csupaszon tetszik jobban, azok az oldal lemezek valahogy nem jönnek be.
-
-
Plata
félisten
válasz Derron #250477 üzenetére
Persze higy megéri.
Kötvényt kreditet bármikor újra szerezhetsz.
Ha nem kapott volna el a szokásos hülyeség és nem veszek vissza egy rakás T9-10 tankot én is rámennék.
De mivel kötvényboltba nem jött semmi visszavettem pár régi verdát és elköltöttem a pénzem.
Kötvény nekem is van 20-25-30 ezer körül. -
Djuree
félisten
válasz Derron #250351 üzenetére
nem is volt rá reális esély...de előbb utóbb biztos bekerül majd. ahogy a type59 is, arra is többször mondták hogy nem lesz aztán volt már többször is.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
-
h1mpi
félisten
válasz Derron #250305 üzenetére
Nekem 15 000 Ft, de az is több, mint gondoltam... Gondolom a JMF-nak köszönhető ez az emelkedés vagy az infláció. Kell várni egy 30%-os kupont és akkor megvenni egy ilyen Löwe-t.
jano: nem kell engedélyezni, de baromi ritka, hogy beadja.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz Derron #250206 üzenetére
Nem csodálom, hogy nem fogy... tele van f@s tankokkal és szinte semmit nem adnak a ládák. 1-1 prém nap meg legénységi xp-k, 30-50-100e kredit. Ezekkel mindenkinek tele van még a padlás is. Garantálni kellett volna 100 gold/ládát és máris jobban fogyna.
Még jó, hogy nem kell majd tízezreket költenem a BZ-176 miatt
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz Derron #250018 üzenetére
Azért messzemenő következtetést ne vonj le a tankról ez alapján. Persze, hogy t10 -es nek érzi a páncélt egy t6-os közegben...lol
Amúgy jó kis gép én is szeretem, bár manapság már bármivel lehet kiemelkedő kört menni, annyira elcsesződött a játékos bázis.
Igaz nem játszok már annyit, de december-januárban én is sok tankommal döntöttem 'rekordot', pedig én már visszafejlődők érzésem szerint. Aztán megnézem a csataösszesítőt a végén és jóformán csak pár száz/ezer csatás bot-ot vagy 36-47% wr -es ua játékost látok. (sajnos)"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
xAttilax
őstag
-
h1mpi
félisten
válasz Derron #249837 üzenetére
Skill nem tudom mi alapján értékelte sárgára, de szerintem bőven erős zöld. Van egy táras autoloader ágyúd, ami egész pontos, iszonyat jó toronypáncélod és egy közepes motorerőd, amit lehet turbózni. Egyedül az átütése nem olyan jó, de a 218-as pennel elé sok mindent be lehet ütni.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Derron #249831 üzenetére
teljesen más a kettő. elc passzív spotter míg az ebr aktív. elc-vel bokorban kell ülni inkább, ha ez szimpi akkor vedd meg mert arra nagyon jó. nekem is megvan, vicces mikor 20m-ről se látnak meg.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
-
aktív tag
-
félisten
-
Baltazár123
őstag
válasz Derron #249527 üzenetére
jajj de nagyon le akarják fogyasztani a zemberek aranykészletét érthető és okos taktika
sokáig fújtam a WG-re, hogy micsoda kapzsi egy cég, aztán elkezdtem játszani más játékokkal, pl a cc-k által promózott herowars. na azok amilyen mocsok lehúzós kapzsi banda. szörnyűlködünk, hogy 16k egy prém tank, más játékokban meg kap némi nyersanyagot ennyiért a játékos, kb mintha 1 tankot mondjuk 1, esetleg 2 szinttel feljebb tudnál növelni és ennyit adna 16k pénz. Igaz azok tényleg P2W szemetek, aki sokat költ, az győz. Látom idén is promózzák a cc-k, nehogy bárki is bedőljön annak a játéknak, irtózatosan drága és pénztemető. Nyilván, ezért kapnak a cc-k pénzt, ha a palimadarakat sikerül becsábítani
teljesen átértékeltem a WG-t, egy alapvetően korrekt és korrekt árakkal dolgozó cég és a játék maga egyáltalán nem P2W, talán az arany lőszer kicsit elmegy ilyen irányba, meg némelyik prém tank, de ez bőven a korrektségen belül van. Aki nem hiszi, próbáljon ki mást, akár az említett herowars-t a cc-k most tolják a promót és akkor a kedvenc cc-t is támogathatja
[ Szerkesztve ]
-
-
Puculo
aktív tag
válasz Derron #249425 üzenetére
Ha medként használod lehet vele aprítani, de nekem annyira nem jött be. Csak hogy legyen kontra vélemény is. A torony kupolán keresztül szarrá lő bárki, szerintem az alap pen értéke is kevés. Az alfa ami nagyon kellemes, de a 3.5 sec a két lövés között simán elég volt sajnos több csatában is hogy visszahúzódjon az ellenség a fedezék mögé, vagy átérjen a túloldalra úgy hogy egyet már bekapott, de kivégezni már nem tudtam. Jó játékosok biztosan ki tudják használni az előnyeit, nekem csak porfogó mostanában.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Djuree
félisten
válasz Derron #249425 üzenetére
sztem igen, a defender már használhatatlan sajnos, alig alig látni, én se használtam már régóta. löwe még mindig jó. jó a skoda de sztem 16k sok érte....
-
Baltazár123
őstag
válasz Derron #249332 üzenetére
ha seggidióták jönnek vele szembe, akkor lehet vele aprítani valóban mert a 300 alfa kiemelkedő, de ehhez egy brutál sz.r tank társul úgy egyébként. volt 7 frages csatám, amikor 6 ellenséget úgy lőttem ki, hogy volt 50hpm, de szépen kiszámolva egyesével felvonultak az ágyúja előtt és mind egy lövéses volt tier5 környékén ilyen előfordul. Elől van 2 kis tornya, ott 0 ágyúsüllyedés. A másik, hogy alap lőszerrel 6 lövésből nem tudtam egy kv1-t kiszedni, pedig minden oldalát megmutatta közben. Nyilván utána beleraktam 10 arany lőszert és szinte csak azt lőttem. A marathon miatt minél hamarabb kell a hatos tank, nem fogok alap lőszerrel szenvedni benne. Örülök, hogy eladhatom 2-3 csata múlva. A hatos már jobb tank, azt mondják.
-
h1mpi
félisten
válasz Derron #249332 üzenetére
Szerintem full beteg, 300-akat vágok a többi 5-ös tankba és azért pattogtak is. 4 csata a alatt el is értem a 6-ost. Arty érzékeny, de az egész ágra igaz. Érdemes a célzás sebességét feljavítani és akkor egészen jól használható.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz Derron #249325 üzenetére
Rég rossz, ha csak azért játszol többet mint tervezted, ráadásul olyan tankkal amivel amúgy nem is tolnád, hogy megcsinálj egy nyavalyás küldetést. Ez nem csak neked szól, mondom ezt eleget egy kedves családtagomnak is aki szintén zenész.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
po1son
addikt
válasz Derron #249278 üzenetére
Köszi szépen az infót, totál lemaradtam volna róla, ha nem teszed be.
Itt tudjátok csekkolni játékon belül, hogy melyik küldetés megy a legjobb.Ranglistára amúgy kár rágörcsölni, mert az első 30% majdnem megkap minden jutalmat (2% belüli jutalom +univerzális képzési könyv).
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Kelvin
őstag
válasz Derron #249278 üzenetére
Én már 11. óta csinálom a küldiket de ez a rész nem tudom hol található:
VIDD EL BOGLÁRKÁT AZ ÁLLATORVOSHOZSzeretnéd tudni, hogy ma mit evett meg Boglárka? Teljesítsd a küldetéssorozatot, hogy megkapd „Boglárka betegszabadságát“, majd menj az „Események“ fülre a játékon belüli boltban, hogy naponta egyszer egy véletlenszerű jutalmat kapj. Próbálj szerencsét!
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Warton
őstag
válasz Derron #248390 üzenetére
Hányszor van gyulladás egy csatában, és ehhez képest hányszor kell lőni, hányszor lövik le a láncodat? Ha ezekre a kérdésekre megtalálod a helyes válaszokat akkor fogod tudni, hogy mennyire hatékony a tűzoltás, mondjuk egy biához vagy javításhoz képest.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Plata
félisten
válasz Derron #248039 üzenetére
Még 1 óra 1 perc a váltásig.
Nincs véletlen olyan wot prémium előfizetés amit ha aktiválok nem csesztet senki sem amíg játszom?
Két órája vagyok fent,két csatába mentem be és egyet sem tudtam végig tolni nyugiban,de rühellem ezt a karácsonyi készülődést meg az egész baromságot.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Derron #247343 üzenetére
kapott nerfet, nekem átlagosnak tűnik most csak, nem is nagyon veszem már elő.
is-7-et vettem megint elő, ez még mindig rohadt jó, az a páncél mekkora troll.
még mindig nem tudják átlőni ha rejtem az alját, golddal se sokszor, nem ismerik mert manapság ritka.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Derron #247343 üzenetére
Szerintem még mindig jó.
Bár ritkán használom,mert T10-el nem nagyon játszom.
De inkább VZ mint RHM.
Sajnos az RHM ág hátránya hogy nagyon papír,a játék meg tele lett olyan tankkal ami simán kilő egy lövéssel.
Ha szembe kerülsz egy rakétás istenverésével akkor jó ha sebzel bele egy lövést és cserébe garázsba küld.Már ha nem pattan le róla.[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
őstag
válasz Derron #244738 üzenetére
Működik, megállsz valahol 90-95 pont között és befejezed a maratonon. mivel a maradványértéket nem kapod meg, elveszik, ezért ne 15 ponttal számolj, inkább 12-13-al. Csakhogy ha nem vagy nagyon penge tier8-10-ben akkor tulajdonképpen rosszabbul jársz így. Több csatát kell letolnod a maratonon. Ezért sem változtatja meg a WG, mert csak röhög a játékoson, akik azt hiszik, hogy milyen jót trükköztek, aztán a nagy többségüknek így tovább tart a maraton végül már úgy értve, hogy több csatába kerül
Én nem fogom ezt csinálni, hanem félrerakom a tier6 tankjaimat és majd a maratonon maxolom ki rajtuk a 100 pontot. Ugyanis a maraton az idő korlátos. Tier6 tankokkal kb 1 ponttal többet tudok hozni csatánként, mint feljebb, egész pontosan tier8-tól, mert már nem fejlesztek semmit és alig van tier7 tankom. 100 ponthoz tier6-ban nekem 25-30 csata kell, attól függ, hogy adja a wint. 3 pont alá nem szokott menni az átlagom velük, mondjuk 4 pont fölé se nagyon, de előfordul. Tier8 és feljebb meg 5-10 csatával is több lehet, sőt. sokszor a top10-be se kerülök be és csak pocsékoltam az időt a maraton szempontjából, tier6-ban meg szinte mindig benne vagyok a top10-ben és sokkal gyakrabban vagyok top3-5-ben.
Ez így sokkal hatékonyabb lesz nekem, már kipróbáltam ezt több maratonon. Ha nálad nincs ilyen különbség és jól tolod a tier8-10-ben, akkor meg, ahogy feljebb írtam, megállsz 90-95 között a tier6 kis tankokkal, de akár a tier7-t is megnézheted, ha van ott kedvenc tankod. Illetve a 3 kiemelt tier10 tankkal lesz majd érdemes tolni a maratont, mert azok jobban adják a pontot, de ahhoz jól kell menni tier10-ben. Mondjuk azt tudom, hogy mindenki előveszi az arcát egy ilyen kérdésre, hogy ő aztán szétszed mindenkit tier8-10-ben de ezt a kérdést mindenkinek magának kell megválaszolni, mert neki fog több csatába kerülni a maraton.
[ Szerkesztve ]
-
Szibilla
aktív tag
Működik, ha nem változtatnak, mert sokan csinálták így akkor is. 2000 BP-pont kellett akkor az extra szakasz teljesítéséhez és a tank megszerzéséhez.
Viszont az nem fog menni, amit tboj írt, a korábban megszerzett és nem felhasznált pontok nem fognak számítani.
[ Szerkesztve ]
-
tboj
tag
Akkor időközben elérhetővé vált egy 4. fejezet a szokásos hármon felül, ami utána ugyanúgy működött mint a többi.
Az elgondolt stratégiád pedig jó, sőt, akár azt is lehet csinálni, hogy egyik fejezetet sem indítod el és csak gyűjtöd a pontokat, aztán amikor elérhető lesz, akkor arra rátolod mind és azonnal kész. Persze így addig nem járnak a jutalmak a többi fejezetért.Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
köpet
aktív tag
válasz Derron #244066 üzenetére
Ami közös bennük, az a jó mozgékonyság, látótáv és a camo, de a char ágyúja összehasonlíthatatlanul jobb a bc-énél, még a hosszú intraclip mellett is.
Kicsit máshogy kell használni őket, de a char szerintem kihagyhatatlan.
Feltéve, hogy nem a frontot tolod mindennel...Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
hulp01
senior tag
válasz Derron #243995 üzenetére
Igen számolja (mármint a játékon belüli pontozás).
Ez egy nagy hülyesége amúgy a wn8-nak, és nem is igazán értem, hogy miért nem veszik hozzá. Talán nem kinyerhető az infó a wot statból? Mert ugye a láncolással együtt számolja, ami a wot hülyesége, simán külön kéne a láncolást és a spot dmg-et, ahogy a stun is külön van, miközben az is assist. Így gyakorlatilag egy teljes tankosztályt kizárnak a wn8 növelésből. Persze ezeknek a lightoknak az átlagsebzése is elég alacsony, szóval viszonylag vacak sebzéssel is jó lehetsz mondjuk egy elc-vel. De nagyon jól kell vele játszani, hogy túlélj addig, hogy sebzést tudjál kiosztani vele és ne halj meg azonnal.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Derron #243770 üzenetére
Skorpionhoz képest sokkal jobb a camója, pontosabban, nagyon jó a camója. Ellenben viszont lomhább valamivel. Szerintem felesleges skorpion mellé, de ha előbbit szereted, akkor valszeg ezt is fogod.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
joergie
őstag
válasz Derron #243729 üzenetére
Minap vettem ki a firefly-t, többi megvolt.
tog2 fun factor 100%. amúgy nem rossz, ha a test nagy részét el tudod rejteni, csak lassú.
fl10-re nagyon rá kell álljon az agyad, hogy hatékony lehess vele, tehát 1-1szer elővenni nem igazán jó, sessiont vinni inkább. nincs gundepje. szvsz kicsit a cobrához hasonlóan kell vele játszani(sztem).
pudel és firefly kb hülyebiztos, kiszámítható, de nyilván korlátozottak a lehetőségek.
Tehát attól függ hol tartasz a játékban. hétvégi játékosnak utóbbiakat, hardtry-ként az fl10, kiégett "mindent kijátszottam" veteránként a tog2.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Djuree
félisten
-
addikt
-
Warton
őstag
válasz Derron #243660 üzenetére
263: kellemetlen ellene játszani, mert nehéz beütni, főleg, ha messzi van és rejti az alvázat.
Kellemetlen vele játszani, mert a löveg troll, nincs forgótorony, illetve, ami van az is hátul van, emiatt nincs gundep és emiatt a jó páncélt sem tudod teljes mértékben kihasználni. Én nagyon megszenvedtem ezzel az ággal. Városi pályákon OP tud lenni, de ha már távolabbra kell lőni, vagy sok a domb akkor már annyi. Szerintem jobb a játéknak ha kevesebb 263 és 268v4 szaladgál a pályákon.Leo és a VZ: egyik ág sem a páncéljáról híres. A leo pontos löveg jó mobilitás, a VZ: a duplatöltős ágyú. De a ruszki 122-es HEAT lövegnek egyik sem ellenfél.
[ Szerkesztve ]
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Thrawn
félisten
válasz Derron #242763 üzenetére
Chrome böngészőhöz egy hasznos bővítmény:
Automatic Twitch: Drops, Moments and PointsDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest