Hirdetés
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
Eddig egészen jól muzsikál ez a 50tp pr nálam, a torony dombos pályákon lehet mondani OP, az ágyú annyira nem vészesen pontatlan mint gondoltam, kicsit türelmesnek kell lenni a szűküléssel, kb 350 méterig oda lő ahova célzok.
Mobilitás is remek, gyorsan lehet forgatni a tankot és a sebessége is rendben van. -
aginor
veterán
válasz
h1mpi #218446 üzenetére
Régen én is nagyon szerettem a Pattont, de a mostani metában nálam nem működik valamiért, átvette a helyét a Leo nálam. Régen nagy vágyálom volt az M60, de most már emiatt nem hiányzik.
#218444: de ehhez nem kell valami előrehaladási pontokat is gyűjteni, hogy felold a jutalmakat?
-
-
h1mpi
félisten
válasz
aginor #218444 üzenetére
Az M48 Patton régi nagy kedvencem
Van vele 397 csatám, 57% WR és 2445 avrg. dmg. Csak egy nagyon hasonló tank nem kellene. Ez a Kpz 50t tetszik elég jó tanknak néz ki és csak 1800 kötvény kell hozzá, ami nem is olyan sok.
jano_77: igen csak akkor most zárva van a bolt, de nem is baj, mert még kell 1800 kötvény
-
aginor
veterán
válasz
Djuree #218437 üzenetére
M60-nak ott a sima változata M48 néven, nagyjából ugyanazt tudja mindkettő -bár igaz, hogy az M60 hangyányit jobb pár paraméterében.
A 121-et próbáltam tesztszerveren, nekem nagyon bejött. Ez azért is érdekes, mert a 9-es 120-at rohadtul utáltam, de ennek -azzal ellentétben -jó az ágyú karakterisztikája.jano_77: Kpz50t-t hol lehet megvenni?
-
h1mpi
félisten
válasz
peterson79 #218441 üzenetére
+jano_77
Ez is egy jó gondolat
De eddig nem is tudtam, hogy ezt a Kpz50t-t meg lehet venni
Az a baj nincs olyan, hogy kedvenc tankom, legalább 3-4 ilyen van, nehéz lenne dönteni melyiket turbózzam fel
-
peterson79
őstag
-
h1mpi
félisten
válasz
Black_Sheep #218439 üzenetére
+ Djuree: nem kell kredit farmra, arra van vagy 10 db 8-as
Csak elkölteném már valami értelmesre. Az M60-tól félek kicsit, hogy olyan puha lesz, mint a Patton...
A Kpz 50t most nem megvásárolható, meg kell várni gondolom a rangsorolt csata 3. fázist?
-
h1mpi
félisten
Van 18 000 kötvényem. Ti melyik tankot vennétek belőle?
-
e-newsee
addikt
válasz
notika77 #218427 üzenetére
Nekem (ha nyer a 2 millás licitem az IS-2-re), akkor marad 27 misim a Renegade-re, az IS-3A-ra és a Somuara. Ezek közül valamelyik talán kredites lesz. Nagyjából bármelyik jó. Az IS-3A azért, mert nincs egy darab orosz prémium heavym sem, a Somua érdekesnek tűnik, A Renegade meg csak simán tetszik, de anno a maratonon esélyem sem volt megszerezni.
-
-
joergie
őstag
válasz
Veatta #218414 üzenetére
Most ez csak nekem nem jön ki?
Van még 4 darab 8as a listában, cromwell és bretagne, ma lesz még 1 ajánlat, holnap 2, meg 11-én 11ig tart a móka szóval aznap csak egy, meg valszeg egy ráadás. Az nálam 5 ajánlat, és maradt 6 tank a listában.Egyelőre 1.2-t tettem az is2 berlinre(állítólag Budapesten is járt ilyen). Végülis megérhet 2-t, de rám ne hallgasson senki, nagyon nem érzem ezt a BM dolgot.
Nincs orosz prémium heavym(csak obj260 de az nem prém és nem is szeretem), viszont van 4 orosz heavy ág a tech treeben, kellenének rendes legények. A kínai is2-vel nagyon jó tapasztalataim voltak hajdanán. -
Macka
veterán
Mivel a reggeli credites ajánlat credites volt, ezért szerintem a délutáni gold lesz. Én progettora tippelek.
Egy nap kivételével minden esetben egy gold és egy credit ajánlat volt. -
dokee78
félisten
válasz
po1son #218421 üzenetére
Én max. 20 millát adok a Renegade vagy Somua SM-ért!
Igazából a Renegade-et várom csak.
Azt nem tudom van-e olyan jó a Somua,hogy ha azt dobják be először akkor arra licitáltljak vagy várjam a Renegade-t.Bár akkor szívás,ha először jön a Somua,arra nem licitálok,majd utána Goldért teszik be a Renegade-et.
Szerintem úgy kellene megcsinálni a Black Market licitet,hogy aki nem kapja meg,mert kevés volt az általa féltett ajánlat,akkor bukja el a licit felét.
WZ-111 Quilin esetén mennyi volt az alsó határ?
-
Djuree
félisten
erre a szarra nem költök, 1 millát se ér meg. 7-es tankkal sztem életemben nem játszottam, már ami nem tech tree-s.
van 33 millám de nem lenne baj ha megmaradna, sok tizest kell megvennem... -
-
Macka
veterán
Ma délután és holnap reggel lesz már csak ajánlat?
-
Veatta
aktív tag
M10 RBFMTurtle Mk. I
Somua SMAMX 50 Foch (155)IS-2 Berlin
A-32
T-22 medium
WZ-111 Qilin
50TP prototyp
Bretagne PantherE 50 Ausf. M skin
TL-1 LPC
Cromwell B
M54 Renegade
Progetto M35 mod. 46
IS-3AAufklärungspanzer Panther
Skoda T 27 -
Swinegod
őstag
Mostani az IS-2S, aukció, 1M alapár
-
kchryss
veterán
válasz
manu75 #218409 üzenetére
Igen a repeszt sosem számolja és a többi lőszert sem mindig. Ha a láncodban akad el a lövedék azt is ki szokta írni blokkolt találatnak, de azt sem számolja. Ezek erősen nehezítik ezt a küldetést.
Obj705a-val ugye főleg oldalazol így annak sokszor a láncában akad el a lövedék amit ugye nem számol. IS-7 többnyire toronyból pattint, ott ilyen gond nincs. -
kchryss
veterán
válasz
CirrMee #218406 üzenetére
Ha jól tudom (az alapján amit iyouxin-nak írt) akkor nem otthonról streamel. Asszem egy night club-ban menedzser és mivel korona miatt zárva vannak így átalakította stream teremnek.
Ez a csöcsmutogatással nézettséget generálás nekem nem szimpi, de azt hozzá kell tennem hogy ettől elvonatkoztatva becsülendő amit a játék kapcsán csinál. Napi egész sok órát beleöl, próbál fejlődni és egész profin építi a közösségét/közönségét.
Iyouxin-nak ugye volt a 24 órás maratoni adása amikor meg akarta csinálni a 122tm maratont egy huzamban. Na ott például a csetet visszaolvasva Évácska legalább 10 órán át nézte a srácot alvás helyett, próbált tanulni tőle és drukkolt neki.
Vicces volt amikor a 25 éves szűz srác és a boobie streamer egymásra talál. Az is poén volt hogy Éva először azt hitte hogy iyouxin poénkodik azzal hogy még szűz meg hogy vallásos és a jövendőbeli feleségének tartogatja magát, aztán csak leesett neki hogy nem viccel a kölyök.#218407 manu75
A repesz nem pattan még akkor sem ha 0-át sebez. Olyankor sebzés nélkül szétrobban a felületen. -
manu75
aktív tag
válasz
peterson79 #218042 üzenetére
Sikerült a pattintós küldi.
Úgy oldottam meg, hogy eladtam a roncskereskedésbe a 705a-t amúgy sem szerettem igazából. Elővettem az IS7-et ezzel többször is majdnem sikerült volt mikor már csak 130 hiányzott, de ma sikerült megcsinálnom. Nem volt arty és HE-t sem kaptam. Azt egyébként miért nem számolja hozzá többször volt, hogy a HE is pattant még egy 1150-es is de nem adta hozzá sosem azokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest