Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
EQMontoya #212397 üzenetére
Turpisság: 10 sebző lövésed volt 115-ös alfával az 1150 sebzés körül kéne hogy legyen, de te majdnem 2k-t sebeztél. Vagyis vagy a VK-t vagy a japán tigrist lőszerrekesszel robbantottad. Valószínáleg a VK-t mert ott több kritikust ír és a német heavy-k szeretnek robbanni.
#212397 EQMontoya
Így van valamennyire balanszolva a barack. Nagy tűzerővel rendelkezik a szintjén ezért illik hogy pontatlan legyen. Paramétereket nézd meg jobban, papíron is pontatlan nem csak a valóságban, kevés med "büszkélkedhet" 0,40-es alap pontosság értékkel. -
PaJa1
őstag
Hello!
Ujra wot fele kacsingatok. Keresek klant, tarsasagot akikkel lehet szakaszozni, shzni, tanulni az ujdonsagokat, kreditet farmolni boosterrel. Kb fel ev maradt ki legutoljara. -
EQMontoya
veterán
Ma szerencsés napom volt, lőttem két ászt egy órán belül.
Vendégem egy csatos bambira az, aki kiszúrja a turpisságot:
[Sherman ász] (turpisság van benne - segítség: nem howitzer van rajta)
[T1 ász] (ez tényleg szépen kiadta)Viszont, ha már ládák, Borrasque: ezt a tankot én nem érzem, vagy nem értem.
Ugye páncélozottsága nulla, viszont nekem az ágyú nagyon pontatlannak tűnik ahhoz képest, amit a paraméterek indokolnak.
Szóval eddig semmi komolyat nem tudtam alkotni vele, néha lőttem 1-2 sráfot, de távolról senkit nem találtam el, közelre meg nagyon óvatosan kell vele merészkedni, mert ha 2-3 tank közé futok be, és nem csak egyet lövök gyorsan oldalba, akkor pillanatok alatt szétkapnak. -
3
senior tag
válasz
ImpersonatoR #212394 üzenetére
A skillek és a felszerelések nincsenek függő viszonyban.
-
3
senior tag
válasz
eddieke666 #212374 üzenetére
A testemmel és a lelkemmel.
-
Bisonte C45 -re van értelme az adrenalin roham nak vagy mivel töltésgyorsítót sem lehet rá rakni nem fog gyorsabban tölteni 10% HP alatt ?
-
gabika1972
tag
Én is vettem 25 ládát tisztán matematikai megfontolásból. Ugye ennek a 25 boxnak az ára kb 5 hónap prem előfizu goldban (12500 gold), így arra jutottam, hogy ha 10k arany körül esik(ami 4 hónap előfizu)plusz az ajándékok és a pluszban potyogó premium napok, bőven megéri a 12k forint a bontást. A vége 1,7 milla kredit, 8500 gold 17 nap premium egy ISU 152, egy matilda egy locust és egy m4a1 fl10. Szóval aki több hónap prémet fizet egyszerre, busásan megéri a 25 box nyitás.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jano_77 #212391 üzenetére
Ilyen pontos kimutatasom nincs de kb: 3x11es lada meg 1x25os
Trashante neheztank, 60tp camo
Par lowtier tank, nem volt duplazva egyik sem
Kb 20k gold
46nap prem
3,5millio kreditA boratnak jobban orultem volna, nagyjabol egy picit az alatt adja a goldot mintha direktbe vennem ha jol neztem.
-
jano_77
nagyúr
csak nem bírtam magammal és a 75-ös Magic, 11-es New Year és 11-es Christmas ládák után csak vettem még egy 25-ös Magicet is.
Összegezve akkor amik estek.
75-ös Magic
- 26.150 gold
- 5 millió kredit
- 62 nap prémium
- összes 3D skin
- kicsi tankok (Matilda BP 3x; Pz T15 2x), T78, M4A1 FL10 és az ISU-152K11-es New Year
- 3.750 gold
- 1 millió kredit
- 13 nap prémium
- Olasz Bisonte C45 (utolsó ládából)11-es Christmas
- 3.500 gold
- 1.2 millió kredit
- 7 nap prémium25-ös Magic
- 12.800 gold
- 2.3 millió kredit
- 7 nap prémium
- Matilda BP 1x; Locust 2x; GSOR 1008 (20-ik ládából - csak azt sajnálom, hogy a kislányom épp a 18-nál ment el aludni, pedig biztos nagyon boldog lett volna.)
Szumázva:
Gold: 46.200
Kredit: 9.5 millió
Prémium nap: 89
3D skin: összes
Tankok: Borrasque kivételével az összes - kicsik többször is
Garázs hely: 12Én azt gondolom, hogy a ráköltött pénz értékének megfelelően jutott a nyereményekből - hogy megérte-e, ez más kérdés.
-
Viktoár
addikt
Ma nálam nagy szopóroller volt úgyhogy ki is léptem a picsbe.
Összevissza gyulladtam, ammoracket kaptam de nem csak én hanem a csapatban többen is. Aztán tele voltak a csaták afk köcsögökkel (botokkal), érdekes az ellenfélnél nem volt....
Mára megvolt a balansz, úgyhogy az ilyen aljas szar húzásokért nem veszek ládát ettől köcsög cégtől...
Egyszer a saját szarukba fognak megfulladni.
-
-
-
Gyuri27
félisten
Maradjunk annyiban a kisláda szerezhetőség elég elég korlátozott és konkrétan kevés.
Aki freeből akarja a 10-es hangulatot az melózhat rendesen akkor se lesz meg hamar (ha csak nagyon jól nem nyit). -
e-newsee
addikt
válasz
eddieke666 #212374 üzenetére
Nincs a bankodnál valami Webkártya szerűség? Az OTP-nél van, azt tudom. Az egy virtuális bankkártya, amire a vásárlás előtt átdobsz kb annyi lóvét, amennyibe a cucc kerül, így azt nyugodtan megadhatod, nem tudnak róla többet levenni, még ha akarnának sem. Direkt ilyen netes vásárlásokra találták ki.
-
eddieke666
aktív tag
válasz
eddieke666 #212366 üzenetére
Ti mivel szoktatok fizetni Wargamingon?Sajnos a paypal kínlódik,de nem tudom meg merjem-e adni a saját bankártyám adatait.
-
kchryss
veterán
válasz
takessz #212368 üzenetére
Akkor valamit rosszul csináltál. Linkelték fent hogy hogyan kell összekötni és azt is hogy hol lehet ellenőrizni hogy össze van-e kapcsolva.
szerk. Ja azt rosszul tudod. 1x ad mindent. Ha tegnap már megszerezted a garázshelyet akkor garantált drop-ot már nem kapsz. Csak advent kalendár tankot vagy festést kaphatsz, de azokhoz szerencse kell és kicsi az esély rájuk. -
eddieke666
aktív tag
Tud valaki paypal-al ládát venni?Nekem már tegnap délután óta nem engedi.Nem értem.
-
-
takessz
senior tag
Sziasztok tudna valaki helpelni,3 éve össze van kötve a Wargaminges fiókom a Twitch-el és 1 streamert nézzek de nem kapom a dropot??
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #212356 üzenetére
Rögtön karácsony utánra (dec. 27) vannak ígérve az olasz heavy-k, szerintem utána ki lehet rájuk kérni a kedvezményt. Addig nem érdemes mást választani, ha azokra szeretnéd ellőni őket.
szerk.: 27-re emlékszem, de nem találom, hol olvashattam. Viszont az biztos, hogy még idénre ígérték, abból pedig már nincs sok
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #212355 üzenetére
tier2:
olasz M14/41 (4.100)
tier3:
olasz M15/42 (45.000) vagy japán Type97 Chi-Ha (45.000)
tier4:
francia B1 (185.000)
tier5:
kínai Type T-34 (430.000)vagyis a nyerhető kredit: 332.050
(sajnos a közelgő olasz heavyket nem lehet kiválasztani, pedig nagyon adná magát a dolog. anno, mikor a Svéd TD-k bejöttek, akkor volt ilyen lehetőség először, ott lehetett választani őket!? vagy ők még a Karácsonyi akció előtt érkeztek?)
-
jano_77
nagyúr
Chuck-i bácsi küldieit teljesítve ugye hozzá juthatunk tank kedvezményekhez. Alacsony tierben volt vmi változás az utóbbi 2 évben vagy érvényes lehet még mindig a 2018-as lista, azt illetően, hogy melyik tankok a legdrágábbak, amit ha eladok akkor a legtöbb kreditet lehet kinyerni ebből a kedvezményből?
2 - Francia - H35 - LT - 4.200 - 100% - 2.100 ---> olasz M14/41 most a nyerő 4100 kredit
3 - Orosz - SU-26 - SPG - 53.000 - 100% - 26.500
4 - Francia - B1 - HT - 185.000 - 100% - 92.500
5 - Japán - O-I EXP. - HT - 445.000 - 100% - 222.500
Teljes haszon: 341.500 kreditszerk: ahogy nézem, rögtön az első a Francia H35 már nincs is a fejlesztési fában. Gondolom átrakták a Gyűjtői tankok közé. Akkor át kell nézni, lehet másokat is raktak át ezek közül.
-
3
senior tag
válasz
jano_77 #212346 üzenetére
Nincs bizonyítható összefüggés. Nem kell állítani semmit, ha eddig jó volt, és a játék jól működik. Ha a játék nem működik jól, távolítsd el a modokat. Ha úgy sem jó, lehet foglalkozni a dologgal. Ha a modok eltávolítása segít, egyesével vissza kell tenni őket, és megkeresni, melyik szar. Vagy lehet nézegetni a játék könyvtáraiban lévő logokat is, hátha van bennük releváns információ.
Én 16 MB-ra állítottam, de figyelek rá, hogy ne fussak ki a RAM-ból. Szerk.: természetesen senkinek nem ajánlom, szerencsétlen esetben adatvesztést okozhat.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Argh! #212343 üzenetére
Köszi, meglett. Ez alapján nincs kikapcsolva. Mekkorára érdemes beállítani amúgy, hogy ne legyenek ilyen üzenetek?
Illetve érdemes átrakni egy külön meghajtóra elkülönítve az oprendszeres meghajtótól?
Barret001: 133GB szaba a 215-ből. Csak a win10 van rajta. WOT külön meghajtón, ahol 232 GB-ból 82,7GB szabad.
-
kchryss
veterán
Jano azt kérdezte ha megnyerné akkor mit kapna ha már megvan neki. Ebben az esetben nincs szó vásárlásról.
Ez nincs leírva sehol. Szerintem egyébként ugyanúgy arany kompenzációt kapna mint ha vásárolta volna, de ez nem 100%.#212337 jano_77
Nézd meg a windows erőforrás figyelőjében mi eszi a memóriát és hogy a wot mennyit eszik. Lehet valamelyik mod-od bugos és az szemeteli tele a memóriát vagy ki tudja mi megy még a gépednél a háttérben.
Nálam ha jól rémlik 1 giga körül szokott lenni a wot, de ezt most nem tudom csekkolni.
szerk. Ja egyébként ha sok twitch ablak meg van nyitva és mindegyikben megy a stream az például rohadt sokat tud enni. Csak 1 stream menjen és 1 böngészőben. -
Macka
veterán
Na, 25-ös kék doboz:
-ISU152K
- Buritto
-9000 gold
-1 milla kredit
-pár prém nap -
kchryss
veterán
válasz
Gyuri27 #212299 üzenetére
"Reméljük ahol a láda vásárlás megy ott nincs gond."
Ruszki szerveren volt gond a ládákkal. Olyan sokat vettek hirtelen hogy nem bírta a rendszer és összeszarta magát. Jött is ki ezzel kapcsolatban hír ott.
Azért kíváncsi lennék mekkora a pontos bevételük ebben az időszakban, szerintem óriási pénzügyi zseni volt aki ezt évekkel ezelőtt kitalálta náluk. -
válasz
phoenix1989 #212333 üzenetére
Az lehet, hogy bugos a kijelzés. Nem tudom megmondani, hogy mennyit kaptam pontosan, mert nem tudom, hogy pontosan mennyi garázshelyem volt.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #212322 üzenetére
és akik nem szokták elolvasni a wg cikkeket mint pl. a Winter Advent Calendar.......
Purchasing a bundle containing a vehicle you already own grants you compensation:
When purchasing a bundle in-game
Garage slot, combat mission;
The equivalent gold value of the vehicle.
In this case, the crew is not credited.When buying a bundle from the Premium Shop
All items listed in the bundle, except for the vehicle;
The equivalent gold value of the vehicle. -
Swinegod
őstag
Küldihez felraktam a T20-ra a 76mm-est és azonnal 6 meccset mentem zsinórban T9-ben. Biztos véletlen
Na, visszraktam a 90mm-est és rögtön top tier vagyokm, biztos véletlen
-
-
notika77
senior tag
válasz
Viktoár #212315 üzenetére
Fix drop 4db van 9-e és 16-a közt (1 hét), 3 kis láda és 1 garázshely (ezt 11-nek írja a Twitch a logban, de csak 1db
). Majd utána 16-a és jan. 11 közt még egy kör megint 3 kis ládáért és egy garázshelyért. Ezekért összesen 4 órát kell bármelyik WoT-os streamet nézned.
Ezeken felül véletlenszerűen kaphatsz 1db "Ice shelf" stílust az első héten, majd január 11-ig "Red Hat Battalion" stílust. A leírásban az van, hogy minden dropot csak 1x kaphatsz meg, ez eléggé valószínű, hogy a stílusokra is vonatkozik.
Na és mindezeken felül a hivatalos WoT csatornán (csak itt) még megnyerheted az adventi naptár napi tankját is.ui.: legalábbis én így értelmeztem a korábban is linkelt WG-s bejelentést
Tegnap a játékban 1 garázshely jóváírását láttam/vettem észre. A Twicth-en 11-et írt, de a dropok közt is 2-t. Nem tudom valójában mennyit kaptam. -
válasz
jr1994 #212305 üzenetére
Összeszedtem az enyémet:
A goldba bele volt számolva a már meglévő tankokért járó gold, a creditet nem számoltam. A csillaggal jelölt tankok már megvoltak, az ISU nem volt meg, de a második természetesen goldra kompenzálódott.
Egyébként az én mintámban tényleg a Magic volt a legjobb (4db tier 8-as 75 ládában), A Christmas volt a legrosszabb (1db tier 8-as 75-ben), a másik kettő meg közöttük volt (sajnos nem jegyeztem fel külön a 2 fajtát). A skineket kitöröltem, mert azokat bármelyik packban megadta volna (csak az első 75 nyitottban voltak, mert ott mindent megkaptam ami még hiányzott).75 Christmas láda:
T78
GSOR 1008
M4A1 FL 10
Matilda BP 2x *
M22 Locust
61 nap prémium
34700 gold (beleértve a tank duplikációkat)75 Magic láda:
ISU 152K x2
Matilda BP x2 *
Bisonte C45
Bourrasque *
Pz T15 x3 *
Locust *
48 nap prémium
52650 gold (beleértve a tank duplikációkat)25 Lunar + 25 New Year láda egyben nyitva:
GSOR 1008 *
Matilda BP x4 *
PZ T15 x4 *
Bisonte C45 *
40 nap prémium
45550 gold (beleértve a tank duplikációkat) -
popey37
addikt
válasz
jr1994 #212305 üzenetére
tegnap 2x25 varázslatos, csak a kistankokat adta meg mellé inkább goldot, ma egy újévit amiből esett a bourrasque meg a bisonte, a másik a kinai 25-ös csomag volt, abból jött kétszer az isu és egyszer a gsor, mellette a locust meg a t15-öt adta sokszor, de ezeket megkaptam a tegnapi ládákból, ugyhogy jött a gold rendesen.
-
Moleman
addikt
válasz
jr1994 #212305 üzenetére
Én mindig Lunart veszek, de csak most volt nagyobb szerencsém vele, tavaly 36-ból nem esett nagy tank, csak az összes kicsi. Régebben soha semmilyen tankot nem kaptam.
Tavaly az asszonynak lett egy E75TS 36 ládából, idén 11-ből semmi, kicsiből is csak a Matilda.Ja, és tavaly mindig úgy bontottunk, hogy közben hallgattuk a szovjet himnuszt, hátha, de megerősíthetem, hogy nem segít.
-
3
senior tag
Szerintem maximum egy perc dropos csatornát találni. A Twitchen rákattintasz a World of Tanks kategóriára, és a legelső ismerős - de nem hírhedt - streamer nevére. Ahogy hallom, már a ZS kategóriás streamereknél is van drop.
Szerk.: nézőcsalogató okokból a gyengébbek a címbe is bele szokták írni, hogy van náluk drop.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #212283 üzenetére
Kérdezd meg a chat-ben, mert vannak olyan parancsok amikkel ezt megnézheted, de ahhoz nekik is be kell ezt állítani.
Azt pontosan nem tudom, hogy a Te konkrét kérdésedre van-e ilyen, de például összesített időt le tudsz kérni. !uptime vagy ilyesmi szokott lenni.
Egy kérdést megér, ha Neked ennyire fontos. -
jr1994
addikt
Ha valaki még beírja a lootbox nyitását, legyen szíves írja meg azt is hogy melyik csomagot vette.
Tavaly a tapasztalatok szerint a Lunar ládákból esett talán több érték, nekem is szerencsém volt azokkal. Hátha idén is megfigyelhető lesz valami ilyesmi.
-
popey37
addikt
hát csak nem álltam meg: vettem 4x25 ládát, tegnap kettőt, meg ma kettőt. jött a 4 tier 8-as, az összes kicsi, kb.50k gold, 100 nap prémium és kb. 4,5 milla credit. A X-es szint az első 25-ös ládából meglett.
sok az 50k, nem akartam ennyit, de a tegnapi 2x25-ből csak a kis tankokat adta, a maiból meg a 4 tier 8-at, az isut 2x is. mindent összevetve egész jól jöttem ki belőle. -
Viktoár
addikt
Na a másik szúnyogtestű kislányhangú magyar streamer...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Új, Gamer félgép - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest