-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Meg tudná nekem nézni vki az Obj-279 küldik közül a Szövetség 3.? Nekem magyar van, de félek, hogy ismét félre fordítás esete forog fent, ugyanis a magyar azt írja, hogy felderített VAGY mozgásképtelenné tett tankot kell kilőjön a csapatom! viszont én úgy veszem észre, hogy csak a trackelt tankokat számolja, veszi figyelembe!?
Köszi -
e-newsee
addikt
válasz
wwenigma #210795 üzenetére
Nem hiszem. Csak annyit írnak, hogy több, mint 1 órát kell nézned, hogy esélyed legyen a stílusokra. Amíg az esemény tart (20-a, 23:00 CET), addig szerintem ugyanúgy van esélyed.
De igazából mindegy is, nem kér enni a háttérben. Levettem 160p-re, így még a lassabb netet sem fogja, aztán egész nap felé sem néztem. Tettem a dolgom, mint máskor. -
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #210795 üzenetére
Ezen mit vagytok úgy meglepődve? Tisztán le van írva a hivatalos cikkben hogy minden dropot csak 1x kaphatsz meg. Van 7 regular drop amit mindenki megkap ha nézi az adást 6 órán át. Ha ezeket már mind megkaptad akkor már csak az epic drop van amit kb 1000-ből 1 néző kap meg. Szóval várhatsz rá jó sokáig, nagy eséllyel akkor sem húzod be.
-
peterson79
őstag
válasz
inferno88 #210787 üzenetére
Én nem idegelem magam sokáig rajta, nyomok egy szúszát és kész. Egyébként kezdek ráérezni, egyszer már nyertem is flansziával, sikerült az utolsó kettőt pont párbaj közben meglepni, a több HP-sról leszedtem a lényeget a 10-es tárral, Ő addig kinyírta a másikat, aztán mielőtt felvette a cucát, dobtam a fejére egy légicsapást
Amúgy csak a nyereménytankért játszok, meg persze a kötvényekért.
-
e-newsee
addikt
válasz
phoenix1989 #210792 üzenetére
Nem minden nap kapod a dropot, hanem összesen kell 360 percnyit nézni. Én is tegnap megkaptam az utolsót (garázshelyet), és annyi. Azóta csak azért "nézem", hátha beadja a stílus pakkot.
-
Djuree
félisten
válasz
phoenix1989 #210792 üzenetére
hat ilyen ez, nekem multkor 6 ora alatt semmi, tegnap meg fel orankent adta, a 4 skint is megkaptam.
-
phoenix1989
őstag
egész nap megy a twitch de 1 dropp sem jön az mi? tegnap még kaptam 3 mat de azt is egész napi nézéssel. ma meg 0
-
jano_77
nagyúr
OMG...nézem most Germia-t, hááát hogy ez a csaj mennyire béna basszus! Sokszor fáj, amit csinál esküszöm.
Következő csata szintén! Elég is volt belőle. -
köpet
aktív tag
Az is elég félelmetes, amikor godmode-ba rak a játék, tegnap Ferdinandal volt egy jó köröm, 3600 sebzés és 3 kill volt a vége, full hp-n voltam a végén. T8-10, Paris, amit lőttem bement, amit kaptam az meg pattant, pedig nem bujkáltam, nagyon nem, így szegény Ferdit atomjaira szokták szedni máskor.
Az amx 12-vel mentem a kis fiókkal pár kört, ott egy tárból jó, ha 1 bement, tegnapelőtt az ásznál 14/12 volt az átütő találat a fő accon. (Felszerelés, legénység nagyjából ugyanaz)
Abszurd ez a különbség. Nyilván mindkét kiemelt esetben jó volt a csapat, ami nem túl gyakori élmény.
Ha minden napra jut egy ilyen jutalomfalat az nem rossz, de ettől még nem érzem magam jobban összességében. -
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79 #210785 üzenetére
ugyan ez van nálam is. asszony már tiszta ideg, hogy nem tud dolgozni mellettem a kiabálás és szitkozódás miatt.
De nagyon idegesítő, hogy ugyan olyan tankban ülünk, Neki beveri a frontomat, nekem lepattan a frontjáról!
Én most járok a 13,5 szinten. Megcsinálom már ezt a 1,5 szintet és akkor meglesz a 13-ik tokenem. Aztán majd jól beváltom kötvényre. -
peterson79
őstag
Ivánék megint tekertek valamit ezen a fránya modon. Marha nehéz játszani, se Raven, se Harbi nem adja, már az elején kiszednek. Nem üti át a tankot, engem meg minden egyes lövésük sebez. Most a franciával játszok menekülőversenyt, azzal már voltam 2-szer 5-dik és egyszer második
megvan a két token le is lépek.
-
jano_77
nagyúr
-
e-newsee
addikt
válasz
CirrMee #210781 üzenetére
Azt nem is írtam, de igen, XP-t is jól lehet gyűjteni. Nekem általában a következő kombó ment FL alatt:
- prémium fiók (azt az egy hetet megéri befizetni)
- prémium tank, lehetőleg alap lőszerrel (védekezésnél végjátékban arty, ha engedi a limit)
- crew XP booster
- free XP booster
- credit booster
Ezzel a kombóval durván lehet gyűjtögetni még egy magamfajta noobnak is. Az a legjobb, ha egy-két tankkal sikerül végig csinálni az egész csatát.
Én amúgy leggyakrabban Progettoval, Revoval, Patriottal szoktam menni, de jó lehet még a WZ-120-as TD is. Aki szeret spotterkedni, annak meg ott az EBR, az Elc Even és az LT-432. Igazából, mivel csak 8-as tankkal lehet menni, rengeteg a választék, még a rosszabbak is jók, mert itt csak saját tiert kell belőni, nincsenek 10-es dögök. Az meg azért nem mindegy. -
CirrMee
addikt
válasz
e-newsee #210780 üzenetére
Free Xp is jól pörgött nálam, az összes jobb fajta kredit és XP boostert arra tartogattam / tartogatom.
Amúgy hosszabb a játékidő (+ kilépés helyett respawn), sz*r meccs alatt is érezhetően jól termel boosterrel, és a két szerintem jól eltalált map az, ami engem le tud kötni, jobban, mint random meccseken.
-
e-newsee
addikt
válasz
Djuree #210773 üzenetére
Idén nem lehetett annyi tokent szerezni. Csak két tankra valót. Viszont az egyik tank (Phase) már volt tavaly FL tank, így az már sokaknak megvolt. Nem tudom, jövőre mik lesznek. Vagy lesznek-e egyáltalán.
A FL viszont tényleg jó móka. Ha nem is a végső cél a lényeg, creditet farmolni durván lehet vele. És szerintem szórakoztatóbb, mint a SH. Nekem legalábbis. -
Djuree
félisten
válasz
Terek #210767 üzenetére
azért ez nem így van, olvastam pár leírást meg néztem pár vidit, aki tudja mit kell csinálni az hamar letudja. elég sok taktika van hogy mit kell csinálni már az elejétől, nagyon nem mindegy mit mikor hogyan. nekem nincs hozzá türelmem, egy nap alatt lvl8 lettem de elég is volt, majd jövőre legalább 2 tokent kiszedek mindből és akkor lesz egy tankom.
tényleg olyan van aki mindhárom tankot meg tudta venni? vagy annyi tokent nem lehet gyűjteni? -
Djuree
félisten
válasz
jano_77 #210765 üzenetére
én azt se értem minek írtál rá? te minden csata után ráírsz aki keveset sebez? hát most erre mit mondjak? inkább semmit az a legjobb....nekem is szoktak néha írni, olvasás nélkül bezárom, mert kb. ennyi értelme van. én már ezen rég túlléptem hogy bárkinek a véleménye is érdekeljen, ahogy írja "randonban".
vagy nem, néha szoktam írni, ha nagyon jó a csata és valaki valami nagyon nagyot tesz le az asztalra vagy 1v1-ben nagyot küzdünk, akkor szoktam írni egy kis dicséretet, ennyi... -
EQMontoya
veterán
válasz
Warton #210634 üzenetére
Pont valamilyen akció keretében kibéreltem ezt a tankot egy hónapra.
Nem fizettem érte, de nem is tenném, nekem nem jött be.
Túl kicsi a látótávolság, ahonnan látod a célpontokat, onnan már azok is Téged, illetve szerintem ezen a szinten, páncélvadászhoz ez az ágyú már pontatlan.
A páncélzat szemből oké, és egész gyorsan is lehet vele mozogni, szóval ha nem leskelődős, hanem a harcba belemenős páncélvadászt keresel, akkor lehet jó.
Viszont az ágyú problémája nagyon kijön azáltal, hogy sokszor tier 8 csatába kerülsz vele, és ott bizony ahonnan Te el sem találod az ellent, vagy lepattansz, onnan belőnek a g..be.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #210765 üzenetére
Ne szégyelld magad! Sajnos sok ilyen van. Az, hogy csinál 1100-1300 körüli recentet, az szerinte elég arra, hogy ekkora artsa (szándékosan írtam így
) legyen. Tele van ilyenekkel minden platform. Aztán osztja az eszet, hogy ő mekkora tapasztalt róka. Én meg a rosszabb recentemmel befogom, és kussban vagyok, mert tudom, hogy hol a helyem.
A helyesíráson is felesleges kiakadni, tudtommal te is benne vagy a vonatkozó FB csoportban, tudod, mire lehet számítani hazánk fiaitól. -
Terek
tag
no comment ez a steelhunter mód......semmi másra nem épül csak a szerencsére......szánalmas........
-
jano_77
nagyúr
na volt egy érdekes beszélgetésem egy totál homály hazánk fiával (stalone_2017)
60TP-el volt egyik csatában és a csata teljes végéig életben volt és lőtt 4, amiből tudott 741 sebzést összehozni. Csata végén gratuláltam Neki, akkor derült ki hogy magyar. És elkezdett felvilágosítani, hogy
"stalone_2017 (2020. 11. 17. 20:50:34)
- randonba az erdekel hogy en lojek a legtobet es hogy a szarba hagyam a masikat te szpotolsz vagy felveszed a lovest es en lovok,
- mitgondolsz hogy segitek neked randonba???hiszel a mesekbe,,,
- randonban nincs segicseg a klancsata az megint mas,,,te oszekevered a klancsatat a randomal,
- aszt vartam hogy te felved a lovest es en lovok mit nem tuc ffelfogni (megkérdeztem, hogy a 741 sebzésről beszél?)
- de az atlagod lovesem 3000 most nem jot osze,
- a gyavak gyoznek mindig te meghalsz en tulelem ful hapeval,
- engem az ary tudot 1 megloni ,,,sebezhetetlen voltam, (itt jött azzal, hogy nézzem meg a wot-lif oldalon a statját, majd közölte, hogy)
- kevesebel vagy job! (kérdeztem, hogy ez mégis hogy jött ki Neki, mert ha összehasonlítom a 837 és a 2000 (bocsánat wot-life-on csak 1991), akkor nekem nem ez jön le
- janikam tanulj a nagyoktol meghaltal es enyi (egyfolytában azt hajtogatta, hogy meghaltam, pedig életben maradtam a csatában - igaz alig maradt HP-m a végére, kb 10)
maid ezt még tetézte a klánosdival:
- ja es kozlegeny vagy egy klanba siralmas,
- enyire tisztel a klanod hogy a legkiseb rangod van egy klanba!"Létezik, hogy vki ennyire hülye legyen vagy csak az agyam húzta szerintetek?!?
A helyesírást direkt nem javítottam ki, mert akkor nem tudtam volna ma lefeküdni aludni.
Na ilyen helyzetekben komolyan mondom, hogy én szégyellem magam, hogy Ő is magyar! -
e-newsee
addikt
válasz
kchryss #210751 üzenetére
Ahogy tapasztaltam, az ilyenekre már figyelnek. A Skorpi G csere malőr óta nem tudsz lejárt spéci bértankot becserélni sem normálra. Én egyszer rápróbáltam, és kapásból jött a válasz, hogy nekem egy bérelt tankom van, azt nem lehet cserélni, előbb vegyem meg. Szerintem ugyanígy figyelnek már itt is. Ha megveszel egy bértankos csomagot, akkor megkapod véglegesen a tankot, szerintem ennyi történik.
-
Viktoár
addikt
Ezt a Dreamland pályát nem kimondottan az Arlequin-nek találták ki.
Az egész meccsem csak menekülésből állt mert minden utcában állt egy tank. Az egyik Harbringer jól meg is kergetett, próbáltam másik játékos felé menni hátha leállnak harcolni ezzel biztosítva nekem a menekülést.
Bejött, hébe-hóba tudtam felszedni cuccokat, még droppot is sikerült. A végén egy Vayrag és Arlequin mardadt rajtam kívül. Lehápézták egymást majd rájuk dobtam mindent amim csak volt. Így sikerült megcsípni az első helyet.
A másik pálya, Arzagir sokkal könnyebben játszható a franciával.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
jano_77 #210733 üzenetére
Nem bántom szegényt, mert egész gyüjteményem van, hogy például a kis elc90-el fekszem így az oldalamon az utóbbi időben
Én is csak véletlenül vetem észre, hogy ott fekszik, még néztem is a minimapot, hogy mit keres még mindig ott a mező közepén. Egyébként jó páran elmentek mellette simán. Ha valaki időben meglöki akkor az arty nem kapja ki ott. -
Viktoár
addikt
válasz
popey37 #210758 üzenetére
Van amikor "véletlenül" úgy spawn-ol le hogy esélyed se legyen.
Ezt én is tapasztaltam.... Olyankor valamiért mindenki csak a menekülő tankot lövi. Még véletlenül sem egymást. Persze utána egymást lövik a loot-ért és ilyenkor beesik egy nevető 3-dik vagy 4-dik akit utána már nem lehet lenyomni a sok loot miatt amit összegyűjt.
Ez ilyen tipikus leming felfogás mint randomban...
-
popey37
addikt
amugy meg ezek a modok egyre rosszabbak, nem csinálnak vele a készitők semmit csak átirják a verzió számot. minden 2. csata után fekete képernyő és csak ujrainditás segit.
ha ennyire beleszarnak miért nem hagyják abba a frissitésket a modoknál, értelme nincs. -
popey37
addikt
ez az sh egyre szarabb, 1. csata: indulás, 25 mp és rámestek 8-an. garázs.
2. csata 30 mp rámestek 6-an, garázs.
na itt hagytam abba. -
3
senior tag
válasz
phoenix1989 #210754 üzenetére
Egyre boldogabb vagyok.
-
peterson79
őstag
Mai első meccs és óriási szerencsével meglett egy hőn áhított küldetés is
Nem egy kiemelkedő csata, mert a killekre utaztam, de azért izgultam, hogy most menjek előre vagy sem...aztán végül csak összekapáltam
-
3
senior tag
válasz
phoenix1989 #210738 üzenetére
Örülök, hogy megvetted.
-
Kaptam ezt a dealt, megvolt már a tank, és gondoltam kipróbálom mi lesz, ha még egyszer megveszem.
300 golddal többet kaptam vissza, plusz a garázshelyet is megkaptam és a style-t is. Így mindenképpen megéri megvenni azokat a goldos, tank ajánlatokat, melyek már megvannak a garázsban (ingyen: 300 gold + garázshely + ami extrát még felsorol).
-
hulp01
senior tag
válasz
jano_77 #210745 üzenetére
De felfoghatod úgy is, hogy a 7 kill az minusz 7 ágyú, vagyis azok már biztos nem lőnek vissza. Míg az akár 1 hp-val rendelkező tank is tud még sebezni. Ráadásul úgy is veheted, hogy a ha azt a plusz 7 lövést le kellett volna adnod, akkor kevesebb lett volna a sebzésed valószínűleg. Elég nehéz ezt belőni szerintem. A wg így állította be, sokat nem tudsz tenni ellene. Két killel is fasza kör volt, majd meglesz a master fokozat később.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Ez változó, tipikusan lighttal szokott kevés dmg mellé sok killem lenni. De nem azért, mert fraghunttolni akarok, hanem mert jól rá lehet vele repülni a sérült, hátráló tankokra, lőni egy sorozatot és visszaugrani. Egy heavyt eközben rommá lőnek.
Viszont cspat szempontból is bőven van előnye, hogy az a tank már nem fog lőni. -
Djuree
félisten
válasz
hat nyilvan a sok dmg, de a jatek a killt is eleg jol dijazza ha dmg nincs is melle.
meg hat hiaba van egy ellensegnek 1 hp-ja, az meg ugyanolyan nagyot lo, muszaj valakinek kiloni es ha nincs aki kiloje akkor szart se er a dmg a gyozelem szempontjabol. ugye ezt is nezi a jatek mikor xp-t oszt. -
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989 #210740 üzenetére
öreg hiba, hiszen a legjobban játszható tier! De lelked rajta, te tudod.
-
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989 #210736 üzenetére
-
válasz
phoenix1989 #210736 üzenetére
Miért nem kérdeztél? Köztudott, hogy nagyon rossz tank, és nem ér meg 1 creditet sem.
-
phoenix1989
őstag
Kötvényért megvettem az is5 öt. alap adatok alapján nem tűnt rossznak de nem ajánlom senkinek. szerintem pocsék egy tank. az ágyúja borzalmas és a páncél is, annak ellenére hogy elsőre nem tűnik annak. szóval ha valaki gondolkodott rajta én nem ajánlom.
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #210733 üzenetére
Én értelek de mivel nem tudás alapú az rng így nem tudsz ellene tenni még akkor sem ha te vagy a legokosabb ember a földön. Hiszen a "véletlenszerűség" dönt.
Ülj le egy 2,5 éves gyerekkel dobókockázni.... Értelemszerűen sokkal okosabb vagy nála de ha ő a szerencsésebb akkor legyőz még akkor is ha fel sem fogja mit csinál.
A tudás alapú játékkal az lenne a baj hogy mire a piroska eljutna (ha egyáltalán eljutna) odáig hogy megértse a játék működési elvét addigra megunná. Ez bevételkiesést jelentene a wg-nek amit ugye messziről kerülnek.
Tehát igen, tolni kell a szotyoládéagyúak szekerét is... Ezt olykor látványos módon teszik, de zömmel ellensúlyozható a megszerzett rutinnal/tudással.
-
jano_77
nagyúr
egyre érdekesebb ez a SH! Tank bent áll a piros mezőben, én nem engedem ki, lövöm, de az élete az NEM fogy!!!! Hogyan?!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Viktoár #210729 üzenetére
Engem az bosszant, hogy egy agyatlan farok - piroska - ha épp úgy akarja a játék, simán leszopat, mert Neki minden lövése bemegy és sebez, nekem meg pattog a többség!
Mert egy jobb játékos leszívat, azt mondom, ok, nincs benne semmi különös, Ő volt a jobb! De egy paradicsom?!?!?!?Stigma.HC: sajnos az új fizika óta gyakran járok én is így! Vagy nem tudok megállni és lecsúszok egy szikláról
-
EQMontoya
veterán
válasz
phoenix1989 #210730 üzenetére
Egyebkent nem is csak az a baj onmagaban, hogy altalaban erosebbek ellen kuzdok, mert spotolgatni meg lighttal hatba/oldalba loni az ellenfeleket lehet igy is, szoval egy Luchs vagy egy Leo meg +1 tierben is tud azert ertelmezheto karokat okozni.
De egy heavy +1 tierben kb. kacsavadaszat, az ellenseges heavyket nem nagyon van eselyed beloni, max szerencses szogbol, cserebe vilagitasz a mapen, es midnenki gyorsabb nalad. -
EQMontoya
veterán
Tegnap ismet alkotott matchmaking.
Mondjuk 40 meccs (hogy eleg nagy legyen a minta) statisztikaja kozelitoleg:
10% low tier ugy, hogy +2 a max
60% low tier (de csak +1 van hozzam kepest)
20% olyan, amiben azonos tier az egesz csapat
10% top tier (de -2 nem volt soha, csak -1)Es a dologban az a szep, hogy 3 es 7 kozott minden levelen jatszottam tegnap, tehat meg az sem okozhatja, hogy valamilyen szintu tankkal kevesebben jatszanak, es azert egyenletlen a dolog.
Nem, egyszeruen csak szar az egesz.Azt meg vegkepp nem ertem, hogy ha mar bekerulsz legkisebbkent egy nagyobb matchbe (mondjuk 4-eskent 5 es 6-os tankok koze), akkor miert nincs legalabb nemi extra xp, ha meg ennek ellere is sikerul valamit csinalni?
-
phoenix1989
őstag
a ranked nyereményt mikor kapjuk meg? bronz
-
-
jano_77
nagyúr
SH-ben a Harbringer-nek a Bersecker az nem úgy van mint minden más, hogy bizonyos idő, mire újra használni lehet?!? Mostani csatában két tank harcolt egymással - egyik Harbringer volt, aki használta a Bersecker-t. Végig néztem, ahogy lövik egymást, nyert a Harbringer, rámentem mikor már fele HP-n volt csak és gondoltam kitárazok rá az Arlequin-el, de újra bekapcsolt egy Berseckert és kinyírt!? Hogyan?
-
Viktoár
addikt
Ránéztem az acélvadász módra mert még kell 3 pont a phase 1-hez. Vannak furcsa dolgok benne most is, az első 1 percben kifejlesztettem a rádiótöltést és a dinamikát a kis francia tankon. De simánt utolért a walkür......
Nyilván 1 perc alatt a walkürt fel lehet tápolni olyan gyorsra....
Vagy kezdéskor berak 3 nehéztank gyűrűjébe....most hogy menekülsz meg buzi alapon....
Mondjuk sikerült de csak 24 hp-m maradt...
Ez az AlexundBande valami Ihos József imitátor?
-
e-newsee
addikt
Ha valakinek vannak ilyen perverziói, hogy napközben is twitch dropokat gyűjt, akkor pl ALEXundBANDE épp közvetít.
-
Djuree
félisten
reggeltet!
tegnap addig baszkpdtam az xvm-ben míg rájöttem hogy lehet megcsinálni a zoom outot benne, pipa.
amit még szeretnék hogy csatában oldalt a tankok jelölései egyértelműbbek legyenek mint a gyári, legyen színes melyik milyen med heavy stb.
ilyet hogy tudok? semmi más mod nem kell, az xvm-el akarom megoldani, meg lehet mert régen meg volt.
mod packot nem rakok fel. -
3
senior tag
- Nyerj öt csatát egy fostos legénységi skinért.
- Lekötelez, uram. -
kchryss
veterán
válasz
e-newsee #210703 üzenetére
A résztvevő streamer-ek kétharmadáról még nem is hallottam és a többieket sem nézem olyan rendszeresen hogy tudjam mikor streamelnek.
Marty_vole szokott több rövidebb adást csinálni egész nap, talán őt érdemes keresni. A többit meg ki kell próbálni a listából hogy élő-e.Az amerikaiak szoktak magyar idő szerint délelőtt játszani, de náluk most nincs twitch drop wot-hoz.
-
hulp01
senior tag
Na, ma megvettem bondért a kpz50t--t. Egy kört mentem vele, és nagyon tetszik. Valószínűleg csak egy bemákolt kör volt, de Fisherman's Bay-en középről osztottam az áldást, és a meccs feléig senki nem látott meg. És egy t54 light-ot hozzásegítettem egy patrol duty-hoz. Csávónak lett vagy 7k spot dmg-e. Nekem 4k feletti sebzésem, két killem meg némi assistom. Tudom, nem epic kör, de nagyon élveztem. Remélem ilyen marad a tank továbbra is.
-
e-newsee
addikt
válasz
kchryss #210702 üzenetére
Én MS Edge-ben nézem a háttérben. Nincs letéve tálcára, csak a háttérben van, lejátszó hangerő minimum + egy kicsire, windowsban az Edge 1-re véve, és eddig nem állt le, nem indult újra, nem omlott össze.
(Csak mellékesen megjegyzem, mint érdekességet, hogy a sima Internet Explorer a 160p-t nem bírja lejátszani, annyira eljárt felette az idő.Tényleg csak az ipari felhasználásra ér valamit.)
És egy másik kérdés. Van olyan streamer a résztvevők között, aki nappal is nyomja? Délelőtt, mondjuk. Lehetőségem adódott nappal is "nézni" a háttérben, és akkor már hátha... -
kchryss
veterán
Firefox-ban igen. Ott alapértelmezett a némított twitch frissítés után, nem tudom miért.
Chrome-ban nem némán indul hanem úgy ahogy utoljára volt nézve. Viszont chrome-nál meg állandóan összeomlik nálam a twitch oldal, illetve ha chrome-ot háttérbe rakom akkor 10-20 perc után leállítja az adást twitch-en és youtube-on is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest