- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Az ISP delayre visszatérve. A napokban nem egyszer egy csatán belül is 999msec volt a pingem, kétszer le is bszott a szikla széléről a gamma, kicsit sem voltam ideges. A routerem amúgy is már régi volt, ma vettem egy jobbfajta routert, be is üzemeltem és ránéztem a dolgokra. Speedtestek szerint 7-10ms a pingem, tehát ISP részéről baromi jó, játékban sokszor mégis stabilan 3-400 körüli értékek vannak. Játékban megálltam néhányszor és a mellettem lévő laposról folyamatosan pingeltem, ami ugyanúgy alacsony pingeket dobott, a játékbanmeg folyamatosan ramaty értékek voltak. Szóval szerintem a game szerver oldali része szar/túlterhelt, vagy rosszul konfigolt.
[Az esti 6 meccsemből 6 win, ebből lesznek még bajok.
.]
CSákk mai 25-ös küldije elég nagy kitolás, ma semmiképpen nem akarok addig fentmaradni, amíg meg nem sebzek 25 TD-t. A TD-knek ma elég xar napjuk lesz.
. Elő sem veszem őket.
-
-
jano_77
nagyúr
Azokat nem értem, akik kihúzzák kínkeservesen - vagy nem, mert freeből, tervrajzból - és aztán hátul bujdokolnak és snipe-olnak!? MIÉRT kellett akkor az EBR nekik?!? Most volt épp egy ilyen az utolsó csatámban (STEPPES). Természetesen el is buktuk mint annak a rendje, mert nem ment spottolni, még akkor sem, mikor az enemy EBR-e a csata 1 percében elfüstölt!
Az ilyen rohadjon meg a tankjában én azt mondom.
Amúgy a WG kompenzálja az elmúlt napokat, mert 21 csatából 9 win. GG WG
-
Moleman
addikt
válasz
e-newsee #213384 üzenetére
Vannak cicák a garázsban, egy a hóangyalok mellett (I. nyakörvvel), egy a zongorán (II.), egy a hószobor megvilágításán üldögél (IV.). Nem tudjuk, hol a III. számú versenyző.
Easter egg pedig a lakoma melletti templom jégcsapjai, a jingle bells-t játssza, ha megfelelő sorrendben nyomkodod.#213386 Geller72
Nekem csak a Comet volt kiábrándító, a többit szerettem, akkoriban még a Crusader volt az 5-ös tank ott.#213387 popey37
Ha elrejted a neved, az wn8-ad is rejti - cserébe valószínű nálad se fog menni az xvm.#213388 galervin93
Én nagyon nem éreztem rá, páncélja szinte semmi, hiába van csőlehajlás, a tornyát is bárki átlövi, cserébe nincs dpm.Általában egyet lőttem, meghaltam. Pedig nemrég pont hozzá hasonló TD-kkel játszottam, pl T25/2, azt mondják játssz vele mediumként, de ott legalább volt több dpm.
-
popey37
addikt
figyuzzatok már, ezt az xvm szarságot nem lehet elrejteni? hogy ne lássa az ellenség ?
minden csatában az artyk vadásznak le, senki más. már a tököm tele van velük.
az 1700 wn8 annyira jó, hogy csak engem kell lőniük? -
Moleman
addikt
válasz
Swinegod #213380 üzenetére
& #213379 galervin93
Köszi! A Ferdinél nem freeztem a löveget, ezért gyűlöltem, amíg nem lett meg, de most egészen megszerettem. Sok páncélja nincs, de próbálok agresszívan menni előre a heavy-kkel, az alfa miatt legalább félnek tőle. Amúgy én is a JgPth2 mellékágat választottam volna, ha nem veszik ki.
De akkor nem erőltetem annyira mint most, a Pattonra rátettem 2 tervrajzot, hogy ne üljek itt reggel 6-ig. Abban az ágban a T20-at gyűlöltem végtelenül, talán még jobban mint a Cometet. -
Geller72
veterán
Elnézést. Rosszul fogalmaztam. 75-ös ládákra gondoltam. Ha valaki vett 3-at, az hogy jött ki belőle all in? Mert szerintem a harmadikra már tank nem nagyon volt, amit az első kettőben nem adott volna meg, nekem volt, amiből ugyanazt 3x is megadta. Ebből kifolyólag gondolom azt, hogy a harmadik ládából már csak a kompenzált aranyak miatt is megérné a vétel. Nem beszélve a prém napokról. A második ládából jónéhány 500k-s kredit is kigurult, nem számoltam, de pár milla összejött abból is. A karifám alapból tizes lett. Most 44-es a szorzóm, de csak a lustaságom miatt nem törtem még meg minden díszt, meg el is qrtam, mert nem néztem és egy korábbi éves üres albumot is elkezdtem pakolni, még mielőtt az ideit teleraktam volna.
. 92 albumdísz után vettem észre.
.
-
Swinegod
őstag
válasz
Moleman #213376 üzenetére
Hát nézd, Jagpanther egyik kdvenc TD-m, de a Ferdinand egy szar, a Jagdtiger még szarabb a JPZ E100 meg csak fos, szóval nem, nem éri meg. Még amikor a Jagpanther 2 is az ágban volt ami egy szignifikánsan jobb tank mint a Ferdi és még a grind is kevesebb, még akkor is azt mondam volna, hogy egyáltalán nem éri meg. De most nézd, ha a stock Patton grindot végigszenvedted annál azért jobb az az ág
-
galervin93
addikt
válasz
Moleman #213376 üzenetére
A "jóság" skálán nem igazán lehet mérni, mert valahol a fos és a használhatatlan között leledzik szegényke. Én is megvettem, de igazából csak "bakancslistás" tank nekem, nehogy már 6 éve játék után ne legyen a garázsban a disznó.
Nincs sok csatám vele, pár jó körre jut sok jóval sz*rabb, lövök vele vagy 2000-et átlagban, ami igen vérszegény. Hogy most ezért 40% a WR-em vele, vagy az alacsony WR miatt nem jön a sebzés, ezt még nyomozom.
Én azt mondom hagyd, a másik ág (Grille) sokkal jobb, kivéve T7-ben. -
kchryss
veterán
Skill4ltu Dakival szakaszozik. Tudtam hogy el fog jönni ez az idő is hamarosan.
Pár éve még nagyon utálták egymást. -
Moleman
addikt
A JagdE100 mennyire jó manapság? Érdemes megtolni a top of the tree-t, hogy elérjem?
A nagy tankokban nem nagyon vagyok otthon, az alig használt E50M mellé ma érkezett egy Patton, más 10-esem még nincs.
-
popey37
addikt
válasz
Geller72 #213370 üzenetére
én 3 25-öst vettem, az első kewttőben csak a kis tankokat adta, de volt amelyiket 3x. a 3. csomagból jöttek a nyolcasok, volt amelyik duplán. meglett az összes tank, meg 46k gold és a többi cucc is. mindent összevetve, megérte, bár lesz olyan nyolcas amitől megválok.
-
BÁ Nutrition
addikt
repulo bot ebr ello 100al ugratas kozben
bezzeg ezt a wg altal krealt elmebetegseget el se lehet loni minek az..
ezek szerintem meg almukban is ra vannak kotve a drogra... eszem megall -
Geller72
veterán
válasz
ollie #213366 üzenetére
Annyira azért nem lassú. Be szoktam vele simán állni támogatni messzebbről és tartja a lépést az átlag medekkel. Szerintem. Az elején nagyon azt gondoltam, hogy papír, (tulajdonképpen az is
) de ha jó szögben állsz, iszonyat lepattanókat lehet vele szedni. Az első táras tankom, ami "kézre áll". Viszont a bisontot eladtam.
.
Szeretnék kérdezni tőled valamit. Ha jól emlékszem, te 3 nagy ládát vettél. Én eddig kettőt ésa másodikra sok olyan cucc volt benne, ami az elsőben is volt, ezt elég jól kompenzálta arannyal. Az elsőben si dobott bőven, de a másodikkal jól megpakolt. Ha jól sejtem, a harmadik ládával már sok újat tank szinten nem tud mutatni, éppen ezért gondolom, hogy ad egy rakás goldot. CSupán arra gondolok, hogy ennek apropóján telepakolnám a "csűrt" golddal, és ennél jobb lehetőségem nem igazán lesz a közeljövőben. A kérdésem az lenne, hogy a harmadik láda után mennyi goldod maradt tisztán? Mert szerintem arányaiban egy ilyen biznisz esetén a legjobb áron kaphatnék aranyat és egy darabig nem kelleen költenem erre, mert ha csomagban csak goldot veszek, az annyira nem jó deal.
Köszönöm a választ..
-
Zadia
senior tag
Csak nekem nem működik játékon belül a bolt vagy másnál is ez a helyzet?
Rákattintok a boltra és kis darálás után csak fekete képernyő van. -
-
Swinegod
őstag
Akik aggresszív helyekre mennek, hogy csinálják, hogy nem rohadnak meg fél másodperc alatt? Mióta meglett a Bourrsaque és pontosan ugyan azt csinálom amit minden videósnál illetve jobb Bourrasque játékosnál látok azóta csak jó ha 2 lövéssel megrohadok. Csak simán hátul maradni és lőni módszerrel 2,5k körüli átlagsegzést hoztam, most sikerült levinni 1-re
-
Ehh, az UDES skin nyert.... pfej de ocsmány...
-
Geller72
veterán
válasz
Macka #213306 üzenetére
Pedig nekem tegnap egy lövés, egy halal volt, akit eltaláltam és nem volt fullos a csíkja.
. Hozta a 750 sebzést azonnal.
. Az is igaz, hogy kell neki a jó pálya. Ha sokat kell mozognod, helyezkedned, bújkálnod, az hamar büntis lesz. A töltési idő lehetne kevesebb is, de ez a gamma már csak ilyen. Valamit, valamiért.
Városi pályán nagyon szar vele, az biztos.
-
popey37
addikt
ezekkel az artykkal tényleg kellene valamit csinálni, 5 meccsben 5x az artyk szedtek ki. egyszer kapok egy szpotot és folyamatosan lő a 3arty. mert ugye minden csatában 3 arty kötelező. ha tier 8-al megyek a 3 tizes az tuti arty. oszt jáccá.
és sebeznek akkorákat, hogy csak kamillázok, nekem is van,volt pár, de ezeknek a sebzéseknek, jó ha a felét sebeztem -
hmb
aktív tag
ma vettem 11 ladat.elso nap kiesett minden tank amit akartam,de gondoltam nemi premnap,gold kene,es bejott. matilda bp 3x Bisonte 2x esett ki 11 ladabol....
-
tasiadam
veterán
válasz
Barret001 #213343 üzenetére
Én alapjába véve úgy játszom mindent h nem én akarok jobb lenni, hanem el akarok venni a másik kedvét attól h leálljon velem 1v1-ben. A baj h nem tudok elég "kicsi" videókat feltölteni, csak nagyot rögzít az nvidia, pedig lennének vicces menetek az is3-II-vel meg a heavykkel. Berakom ferdén, megvárom míg köpködik a meggymagot, elszornak párat, aztám én is tolok rájuk pár SALVO-t. 3-5p után minden heavy megunja és kiszórja az APCR-t meg a heatet. Ha bejönnek olyan helyzetbem, ahol 2-3 td tud fedezni, már nyerjük a meccset. (feltéve ha fedeznek is, nem csak spamelem a pinget). Pl az IS-M csövét mindig berakom meg mozgatom ha jönnek 1v3-ban, és mindig pattannak. MEgunják, és 8-10p egy ilyen menet. Nehezen tudnak ölni
-
popey37
addikt
megérett a gondolat. az obj 140-et ugy eladom mint a pinty. az egyik legjobb tank volt, mára egy fostalicska. a 268-as átütés semmit nem visz be, pattan, mellé, földbe, 12 lövésből 11 találat és csak 3 sebző tier 8-ban. lesz megint egy kis creditem pluszban.
lassan nem marad tizes tankom. -
Barret001
addikt
Aki nyerni akar,hozza le saját magának a meccset! Ne akarjuk már ezt megoldatni a csapattal! Mert úgy könnyű!
-
tasiadam
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz
popey37 #213330 üzenetére
Ezzel már nekem is tele a phaszom! Volt, hogy chat ban alatt 2x hosszabbították meg a büntetés lejárati idejét. Most is épp december 25, de lehet lesz ez még jövő január is addigra.
A pongyola lelkületű retardált debilek, akiknek viszont agya nincs megsértődik mindenen, de játékhoz esze az nincs. Ellenben gondolom a csata alatt ahelyett, hogy a játékkal lenne elfoglalva, rögtön megy a reportokhoz és tolja a chat ban reportot, mert csak ennyire képesek! -
tasiadam
veterán
válasz
popey37 #213330 üzenetére
Nem egyszer küldtem el a supportot a halál fszára. Mondtam nekik h pay to win. ők: áhhh nem aaaaz. Jam ondom a defendert grille15el alig tudom átlőni. orosz prémium tank vs német sima 10es. Semmi rekació.
ugyan ezzel a grillével rálőttem egy 10-es bc-re, LEPATTANT. Igazából 10x nagyobb a penem, mint a bc páncélja, semmi baj, ilyen az rng, ezzel magyarázták.
Volt anno 3-400k aktív játékos, most örülnek ha van egyben 40k. Beültetik pécéiksz pistikét 3 iq-val h nyomja, a 15 emberből ő az egyik gyertyatartó. Artizni abszolút nem tud senki.
Minden degeneráklt hülyegyereknek adták eddig a HE lövedékeket. Aztán mindenkinek APCR-t és heat-et. Jóaz a parasztnak, gondolkodni ne kelljen. Hátamon viszem a krva csapatot, ezek képesek elbszni állandóan.
Régebbi meccsem. Feladat: foglald el a bázist, vagy semmisítsd meg az ellenséges tankokat.
Egész csapat: MENNYÜNK GECC A HEGYRE AZ JÓ LESZ HAJJONMEG A LOVAM TOJJAD MÁN
3 percig tartott kb a meccs. És kb 10-ből 8 ilyen. -
K_Gabor
tag
#213278 kchryss: Köszi, mákom volt. Nem gondoltam volna, hogy bármikor is sikerülni fog. Áttekertem a replayeket, durva, hogy majdnem 1500 kell az ászhoz.
#213281 Djuree: Köszi.
Ne aggódj, nekem is az szokott a vesztem lenni.
Bár az elmúlt pár hónapban mióta újra játszom elkezdtem figyelni rá, hogy türelmesebben nyomjam.
-
tasiadam
veterán
Valaki nyugotasson meg légyszi hogy nem csak én játszom szobanövényekkel. Vagy szimplán az MM egy gané.
15 emberből létezem én, az 1, 50.8% winrate
Van 14 másik, amiből 3-nak magasabb a winrate, másik 11-nek alacsonyabb, de ilyen 5%al simán.Teljesen idióták. Pingelek hol az arty, ők néznek (azt se tudják h mi az az anti-arty), baitelem magamra őket, 3-4 td csak néz, és nem lőnek, amikor meghalnak meg spamelik h noob team.
Eskü elkezdem gyűjteni ezeknek a gameknek a felvételét, és nem top wot plays csatornát fogok belőle csinálni, hanem worst wot plays. Lehidalok tőlük.
Másik íratlan szabály: Az nmy arti mindig jobb. Főleg a tier10-esek. 3 darab bc artni, 3 secenként kapom az esőt... -
Moleman
addikt
válasz
ChristianID #213324 üzenetére
A macska engem is érdekelne. Ahogy az is, hogy mi hiányzik még a megvilágított körből, a tanktól jobbra.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ChristianID #213324 üzenetére
Macskáról nem tudok, mit lehet velük elérni?
Jégcsap a templomnál keresendő a bejáratnál az oszlopok mellett. De csak annyit érsz el vele, hogy a templomnál felvillannak a fények. -
ChristianID
tag
Tudja vki, hogy hol vannak azok a jégcsapok, ahol a 133-121-132 kóddal lehet előcsalni a hópelyheket? Illetve hol a III. macska? (Az I. II. és IV megvan...)
Szerk: Közben megvan.. a toronyóra alatt..)
-
Djuree
félisten
válasz
peterson79 #213321 üzenetére
hat gold ammoval aztan nagy tudas kell hozza. mindent is atlo vele...
-
jano_77
nagyúr
Az mennyire kemény, hogy T-34 után előszedtem a jó öreg T1 HT is - szintén meg van már a 3 GM - hogy esetleg erre is meglegyen a 100% - 95.22 volt mikor elraktam - és 10%-al kevesebb fogadott!
-
peterson79
őstag
válasz
BÁ Nutrition #213308 üzenetére
Én is belenéztem Kajzoo stream-jébe. Eszméletlen, hogy miket megcsinál vele. De mondjuk ez igaz majdnem mindegyik streamer-re, legalábbis akik unikumok, azokra tuti igaz. Elméletileg 60 csata alatt akarja lemarkolni. Ezzel a teljesítménnyel gondolom simán meglesz. És ugye megint az jöhet szóba, hogy neki nincs is olyan RNG. Nem a fenéket, csak Ő sokkal jobban tudja kompenzálni a hibákat, illetve a negatív dolgokat, mint egy átlagjózsi. Neki sem ad be mindent, csak természetesen tudja hova kell és érdemes lőni. Ja, és persze full premium lőszerrel nyomja, mi mással
Azt hiszem 4 db repeszrombolója volt, a többi mind APCR..
-
BÁ Nutrition
addikt
lol ez a minosithetelen ganye jatek minden meccsemet elcsalja de ugy h a hanyas kerulget, bravo
-
phoenix1989
őstag
válasz
phoenix1989 #213317 üzenetére
-
nomic
aktív tag
Eddig a csapataim se jobbak. Arctic Region (nem tudom hogy hívják most
), délen kezdünk. Obj 277el megindulok a heavy vonalra, mert nem volt értelme a medekkel mennem. 60 TP, T110E4, Obj 268 és Obj 705A drága társaim megállnak hátul a szikláknál, és várnak.... hogy mire? Aztán jön chatbe a "277 will die so we can play" szöveg. Mondom mivan, összes taknyos 10 évesnek téli szünet azt megy a hétvégi csapatás? Konkrétan Maus, Kranvagn meg Obj 268 4 volt az ellenféltől azon az oldalon, simán átmentünk volna rajtuk. Kihúznám Pattonra a top löveget még ma, mert jó sok XP-t lehet szerezni, de hát nem tudom, mert ilyen idióták vannak minden meccsen. Természetesen velem, nem az ellenfélhez kerülnek.
-
válasz
nomic #213312 üzenetére
Nyugi, tegnap az osszes T10 csatam ugy nezett ki, hogy minimum 2-2 arty es EBR mindket oldalon... az osszes, na jo, lehetet kb 20% amiben csak egy ferrari volt oldalankent... mondjuk azt tegyuk hozza, hogy tegnap a csataim 90%-at en is a Ferrarival mentem, mert vegre kihuztam igy az unnepi bonuszokkal ezt a fortelmet
-
nomic
aktív tag
Srácok én nem tudom milyen emberiség ellenes bűncselekményt követtem el, de azért egymás után 8 csatában 3 arty és EBR..... nagyon élvezhető a játék. Ja várj, nem.
-
balintka
addikt
Mai Chrysler K-t érdemes megvenni?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Macka #213306 üzenetére
nekem meg a kilences patton nem akarja adni, este neztem Kajzot es rohadtul adta neki ilyen kb 7k kombinaltat tolt folyamatosan, nekem meg mindent ellovoldoz a francba, tier 8as tankkal jobban megy. van par jo csata, de jo par mikor 1000et se sebzek. annyira nem kinlodas a jatek csak az eredmenyek szanalmasak neha. mindegy a tizes kifejlesztve, megveve, most durvan lehetett haladni miota a hosunak adjak az 5xos szorzokat naponta
-
Macka
veterán
Gyerekek, ez az ISU 152K mekkora egy hulladék szar. Lassú, álca nulla, lassan tölt, nem talál el semmit, ha el is talál valamit, vagy pattan, vagy csak kritikal.... Az első adandó alkalommal cserélni fogom.
-
szbalogh
addikt
Pikk-pakk meg lett az EBR. Valóban, elég beteg egy dög.
Van egy csomó amcsi tervrajzom és egy egész jó nehéztankos legénységem a T77 és Chrysler GF tankokban. Melyik 10-est érdemes kihúzni inkább? A T57-et vagy az E5-öt? E5-ös tankom még sohase volt. -
kchryss
veterán
válasz
kchryss #213300 üzenetére
Na gyorsan rákerestem a saját posztjaimra és rájöttem hogy csináltam róla akkoriban egy videót amit mára el is felejtettem: [link]
A pályára, a pozícióra a lengyel heavy-re és a stock skodára jól emlékeztem a többire viszont nem nagyon. Öregszik az ember romlanak az emlékek.
Sokkal több tank volt még csatában. Nem kínai heavy volt hanem francia táras. Nem a lengyel tankon lepődtem meg hanem direkt a lengyelt mentem hátba támadni mert azt hittem egyedül van és azon lepődtem meg hogy ott van már mellette a francia táras.
Első lövésem jó nagy malaccal pattintotta, utána viszont zseniálisan dugta el a tankot. Én meg bepánikoltam a francia tank láttán és nem vonultam vissza amíg lehetett volna.
#213302 BÁ Nutrition
Arra tisztán emlékszem hogy a streamben amint meglátott mutogatta a tornyom és mondta hogy stock turret és hogy nem vagyok táras. -
BÁ Nutrition
addikt
patton botoskodas
sokat mondjuk nem lehet tanulni belole szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged