-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
BÁ Nutrition #240540 üzenetére
2023. január 9. 07:00 óráig (CET)
-
Argh!
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #239615 üzenetére
Azt még megprobálhatod hogy ott ahol irtam Wargaming.net -ben az egész mappát letörlöd.
Vagy simán átnevezed.Vagy winfosban a tálcán jobb klikk a hangszorók ikonra, hangkeverő megnyitása és ott a wot-nál nézd meg, persze menjen a játék közbe.
-
Argh!
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #239611 üzenetére
"C:\Users\neved\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\preferences.xml"
Ez rejtett mappa, winfosba be kell állitani hogy lásd.
preferences.xml
Ez a fájl a játék beállitások.
Ezt a fájlt mentsd ki innen máshova aztán töröld le.És nézd meg igy a játékba van e hang. Néha ha lefagy a játék akkor ez a fájl meg szokott sérülni és használhatattlan lesz.
-
Dobi 562
addikt
válasz
BÁ Nutrition #236026 üzenetére
Annyi eszem azert van, hogy ha snapshotokat lottem volna melle nem panaszkodnek...
-
joergie
őstag
válasz
BÁ Nutrition #235135 üzenetére
Noob vagy igen!
Fontosnak tartottam megerősíteni
Frontline
Elvileg minden battlepass rész utolsó hetében lesz/van, ami azt jelenti valszeg augusztusban lesz legközelebb, és akkor is csak egy hétig.
Valszeg ezeket a frontline és steel hunter játékmódokat azért nem állandósítják, mert nem elég nagy a játékosállomány, hogy fennakadás(elégtelen mennyiségű játékmóddal játszani akaró játékos) nélkül tudják üzemeltetni, a túl sok várakozás meg jelentősen csökkenti a játékélményt. -
belaazallat
addikt
válasz
BÁ Nutrition #234464 üzenetére
Fölösleges, úgy se történik semmi. Engem valószínűleg egy szakasz 3 tagja is reportolt, mert a lüke társukat kilöktem az ellenfél elé. (Tier 9-es csatában én Torto-val állok egyhelyben a kis 7-es med meg elém ál, lökdös. meguntam) Pár körrel később, meg Egy Achilles kezdettel kötekedni a vz 44-1-mel, szegényke nem leesett a hídról és megfulladt... Ezt beadta team killnek, még sem kaptam tiltást. Akkor egy kis lökdösődésért tuti nem adnak.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Engem vasarnap egy srac lovoldozott,csapattars.Aztan irta (magyarul),hogy most elkudesz majd az a….ba
Irtam neki,hogy nem erdekel,ugy se sebez
Hagy fogyek a creditje
-
Thrawn
félisten
válasz
Ha a replay beküldésére gondolsz, akkor a WG honlapján a support oldalon tudsz ticketet nyitni: [link]
-
jano_77
nagyúr
válasz
JOBB klikk a nevén, Report/Feljelentés - Sportszerűtlen viselkedés.
-
zodo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #230987 üzenetére
01.24 hajnal azaz 23.-a estig.
-
Barret001
addikt
válasz
BÁ Nutrition #228799 üzenetére
Nekem is lenne 1-2 fejleszteni való tankom.De ha velük próbálkozom,akkor már a leadott 2 sebző lövés sikerélmény!
Ez valamiért nem motivál,nem is erőltetem. PL Object 257.40Tp.M4A3E2-ezt el is adtam,annyira felidegesített. Több tankot próbálgatok időszakonként,mindig másikkal adja jól!Ezt sem értem,hogy miért van
-
hulp01
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #228799 üzenetére
Kicsi én is kapcsolódnék a témához. Több hétig egyáltalán nem játszottam a játékkal, de gondoltam most megszerzem a maraton tankot ingyé'. Lehet, hogy később a kórházi gyógykezelésekkel a sokszorosát fogom kifizetni. Egyszerűen egy rémálom ez a játék. A hétvége meg aztán ugyanez a négyzeten. Mintha elfelejtettem volna játszani az egyik pillanatról a másikra. Főként LIS-szel és 122TM-mel játszottam, hogy legalább a credit jöjjön. Ilyenkor nem szokott érdekelni a winrate, mert ki nem szarja le. Ugyanannyi lóvét ad vesztes és győztes csatára is. De ugye a rohadt maratonban a base xp számít, szóval rohadtul nem mindegy, hogy nyer-e az ember, vagy veszít. Ilyen szopórollert már régen tapasztaltam ilyen hosszú távon. Szombat-vasárnap játszottam vagy 150 csatát, és 45-46%-os winrate-em volt. Nem játszottam epic módon, de 1400-1500 sebzést átlagban hoztam, ami több, mint a saját hp-m. Szóval az 50% simán elvárható lett volna. 45%-os winrate-em szerintem afk-ként is meglett volna. És ugye legyen motivált az ember, amikor az első 10 csata 9 vereséggel kezdődik. És ilyen megalázóan, hogy egy gyors meddel mire pozícióba érek, addigra a csapat -5k xp-ben van. Felhúznak a retardált csapattársak, mert akkor se lövik az ellent, ha a 5m-re van előttük. Rendszerint t10-es tankok döglenek meg 0 sebzéssel t8-as csatákban. De ami még ennél is sokkal idegesítőbb, amikor a játék mondja azt, hogy bekaphatod. Akkor aztán lehet bármilyen jól becélzott lövés, a földbe megy, vagy a holdba. Menet közben szinte nem is érdemes lőni, mert úgyse talál el semmit. Aztán jön a következő csata, és a pálya másik végéről ellövöm a legkisebb kupolát is ugyanazzal a tankkal, amivel az előbb 10m-ről is mellélőttem. Ja, és ugye a pontatlan borat: hát amik ellenem jönnek, azok mind lézerágyúval rendelkeznek. 100-zal robogva ellövik a kupolámat, én meg állva fullra bezélozva abba a három pixelbe lövök, ami pont nem a tankon van. Ebből a randomgenerátorból akarnának ezek a balfék ruszkik e-spot játékot csinálni. Hát lol.
Valami nagyon nem stimmel ezzel a játékkal. Régen egészen biztosan nem volt ennyire idegesítő. De valahogy megpróbálom megcsinálni ezt a maratont (és nem megőrülni közben), aztán utána megint megy pihire egy darabig. -
Barret001
addikt
válasz
BÁ Nutrition #228780 üzenetére
Direkt alacsony tierben játszom,mert így nem kell teljesítenem
A csapat megoldja helyettem.Nem árt néha kalkulálgatni. Én is winrétre gyúrok,mert nem mindegy.mennyi xp-t kapok...Nem mintha lenne valami tervem.De nyerünk,van xp bőven
Mármint ugye mihez képest? Magamhoz...
-
hmb
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #228729 üzenetére
1200 a kombinalt sebzes vele,a MoE 67,5% felreraktam,mert mas atnkokra akarom rarakni az elso csillagot.teny nem vagyok jo troll agyus tankokkal,szoknom kell,de nem ez az idealis light,kicsit lassu hozza
-
aginor
veterán
válasz
BÁ Nutrition #228780 üzenetére
Volt egy jó csatád a skorpióval, és?!
-
zola96
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #228753 üzenetére
Tegnap progetto 46 54%os winratem 43ra csuszott. Mindegy hogy 3k dmg vsgy 700... ma is top gun elso meccs es lose. Ezvan
-
Barret001
addikt
válasz
BÁ Nutrition #228753 üzenetére
Nem nyerni kell,az a csapat dolga,Te sebezz sokat hogy top xp legyel. Igy megtettel mindent is.
-
Greentea
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #228597 üzenetére
Régen még normál - ágban - szereplő könnyű tankként én iszonyúan élveztem vele a játékot. Nem hiszem hogy segítettem, de trollkodni és rammolni nagyon lehetett vele. (igaz talán csak ezt a kettőt
)
-
po1son
addikt
válasz
BÁ Nutrition #228458 üzenetére
időkorlátot nem nagyon szoktak adni a kódoknak, inkább aktiválási limit vagy egyszerűen csak deaktiválják hasraütésszerűen
tegnap reggel volt egy úgymond "joker kód", de arról én is lemaradtam, abból 2000x volt a limit -
hulp01
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #228425 üzenetére
Persze, ez egyértelmű. Én is sokkal több fv-t lőttem ki, mint ahány engem kiszedett. Ha tudom merre jár és éppen nem két másikkal harcolok, akkor figyelek, hogy ne kerüljek a célkeresztjébe. Ha viszont ez nem sikerül, az nagyon nem jó érzés.
#228422 Barret001
Én az ammorack robbanást se tartom jó dolognak. Ha csak sárgára lövik, az is épp elég büntetés, de az, hogy full hp-ról kiszednek egy bemákolt lövéssel, szerintem hülyeség. Szóval ha rajtam múlna, mehetne a kukába az is. -
Lovi24
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #228407 üzenetére
Szia! Belépsz a játékban az event-be majd a háttérben rákattintasz az is7-re...
-
hulp01
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #228376 üzenetére
Nem hivatalos, de elég frusztráló a játék vele. Volt, hogy 5m-re követtem egy Pattont, és mellélőttem. Mondjuk menet közben eddig se nagyon talált el semmit. A csatajelentések alapján is nagyon pontatlannak tűnik. És ebből kifolyólag előszeretettel pattog is, mert nem pont azt a pixelt találja el, amit becélzott az ember. Pedig vertikális stab és a hozzá való direktíva is rajta van. Plusz pontosság növelő legénységi skillek. Talán 0,29-es a pontossága a statja szerint, de szerintem ez az adat semmit nem mond el arról, hogy egy tank mennyire pontos.
Az ammorack sérülés tényleg nagyon gyakori, és nem egyszer lánccal együtt kapod. De az ammorack robbanás első lövésre nem jellemző rá. A páncélja viszont nagyon troll tud lenni. -
válasz
BÁ Nutrition #228376 üzenetére
Leginkább konteo nerf
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #227798 üzenetére
mod: kozben rajottem hogy Mocskos_Troger a Norbi_24 csatornarol van.
-
h1mpi
félisten
válasz
BÁ Nutrition #227155 üzenetére
Nekem úgy 2 év kellett mire elengedtem a statot és a nyerés kényszert. Ebből 1.5 év volt a szünet. Most úgy játszok mint Skill (na nem tudásra), de a taktikát onnan lesem. Kivárok, az elején kicsit, nem pusholok az első sorban, nem veszem fel feleslegesen a lövéseket és a végjátékban sokszor ez a HP ment meg. Nekem is amúgy az egyik napon 2500 a WN8 a másik nap (pl. tegnap meg 800). Tegnap pl. éreztem, hogy minden lövésem pattan, lánc vagy föld-hold pályára megy. Megcsináltam a napi küldit és mentem tv-zni
-
Swinegod
őstag
válasz
BÁ Nutrition #227143 üzenetére
Akkora szar a játék 150m-ről örültem egyáltalán eltaláltam ennyiszer, nemhogy még külön egy specifikus részére célozni. Mármint de, oda céloztam csak nyilván nem rajtam múlik oda is megy-e
-
Swinegod
őstag
válasz
BÁ Nutrition #227133 üzenetére
Teljesen megölték a sebességét és a camoját, cserébe adtak neki némi hp-t
-
phoenix1989
őstag
válasz
BÁ Nutrition #226333 üzenetére
de simán tudsz annyit bukni. mivel minden szintet 0 ról kezded. tehát ha a következő szinthez kell még 5xp te meg mész 1000xp csatát akkor abból kapsz 5xp-t és ennyi. vagyis kapásból buktál 995 xp-t
-
joergie
őstag
válasz
BÁ Nutrition #225835 üzenetére
Én csináltam. Jó volt a játék...játszható volt szép grafikán...kivéve amikor mindenkijátszani akar. szóval ha nem akkor akarsz játszani vele, mint mindenki más, akkor jó lehet. főműsoridőben értékelhetetlen(napközben 18-22, komplett hétvége kivéve éjszaka.) ja és számlázás előtti 1 hétben is jó szokott lenni, hogy ne iratkozz le. De azóta változtattak. rosszabb a grafikai teljesítmény, cserébe nem lesz egy nagy maszlag az egész...egy darabig.
4-5 hónapot kaptak, de már a másodiknál is szenvedtem vele. karácsonykor jó volt pedig...
support annyit tud mondani hogy a hiba nálad van, tehát a gigás optikai netem szar utp-vel...nyilván. -
zola96
senior tag
válasz
Azon tolom, macen. Jó net kell hozzá. Ami érdekes Vodafone otthoni 300- as többször laggol a stream ( úgy hogy 5ghz wi-fi és csak laptop megy róla, mint ismerősnél ahol 150es telekom van szinten 5ghz több eszköz. )
+1 ha nincs előfizetés Akkor 60 percenként be kell zárni és újraindítani.
de egyébként játszható. És nem ér hátrány, a frissítés utáni laggparádé is kimaradt nekem. -
Swinegod
őstag
válasz
Nem próbáltam, de mivel az összes ilyen streaming cucc elég szar még singleplayerben is kb biztos, hogy a WoT vagy játszhatatlan vagy csak simán jó szar
-
válasz
BÁ Nutrition #225486 üzenetére
Ez kb olyan mint a lottó ötös, sőt, még talán kevesebb esélyed van a befutásra.
A legismertebb streamerek, akik akkor kezdték el, amikor még viszonylag kevesen streameltek, és nem volt annyira menő, már hülyére keresték magukat. Értsd, akkor is olyan jólétben élnének életük végéig, amire a legtöbb embernek sosem lesz esélye, ha megszűnne minden bevételük.
Na most skill4ltu sem ma kezdte, de amikor ő kezdte, már akkor sem volt szinte semmi esély a befutásra. Szinte évekig streamelt szó szerint pár darab nézőnek, napi 6-8 órában (nem munka mellett, mert azt nem tudod csinálni, annyira kimerítő a streamelés). Aztán egyszer csak DezGamez bemutatta a youtube csatornáján (Dez már akkor híres YT creator volt) skill egyik csatáját, és akkor hirtelen kiugrott skill nézőszáma, és elkezdett emelkedni.
Még olyan streamer is arról beszélt, aki skillnél sokkal népszerűbb (8000 körüli rendszeres nézőszámmal) tés sokkal korábban kezdte, hogy neki is óriási mázlija volt, hogy befutott (nem WoT, hanem Hearthstone streamer). -
Baltazár123
őstag
válasz
BÁ Nutrition #225458 üzenetére
A barrackot nyisd meg és a recruit menüpontban vannak a még nem besorozott speciális legénység.
Egyébknét meg kiválasztod alul, hogy csak a parancsnokokat mutassa és kiválasztod, hogy az összes nemzet legyen. Ja meg, hogy barrackban és tankban levőket is mutassa. Meg válaszd ki, hogy az összes tanktípust mutassa.
Ilyenkor akkor látni fogod az összes parancsnokot a játékban. Nézd át, annyira nem lehet sok.swinegod: hacsak nem teljesen szimmetrikus egy térkép, akkor mindig lenne panaszkodás valamelyik oldalra. Pontosabban van is. A highway említett részén valóban nem kéne támadni, hanem 1 spottert oda és sz.rrá lőni az ellenfelet, amikor kényszerűen kijönnek a takarásból. Ezt kéne csinálni, persze randomban ez nem így történik.
-
popey37
addikt
válasz
BÁ Nutrition #224510 üzenetére
én ezzel: [link]
-
Swinegod
őstag
válasz
BÁ Nutrition #224510 üzenetére
Online? Woton kívül már semmivel, R6 Sieget játszottam nagyon sokat de azt még jobban utálom mint a wotot
Amúgy managementek amikbe több 100 órát lehet belerakni úgy hogy észre sem veszed. Factorio, Satisfactory, DSP
Aztán az open world túlélős craftolós dolgok mint a Forest, Subnautikák, Astroneer -
Baltazár123
őstag
válasz
BÁ Nutrition #224418 üzenetére
qb kiszámolta, hogy 1800 dodó 1 tankon 88-as szintre kiképezni a legénységet, nem számolva a hozzá szükséges xp előteremtését, ami szintén nem kevés csata, de 480e arany is kell a konverzióhoz.
QB-nek egyébként teljesen igaza van abban, hogy jelenleg egy nehéz tankon 4-5 skillel már gyakorlatilag teljesen versenyképes a játékos. A maradék skillek nem adnak olyan lényeges előnyt vagy inkább semmilyen előnyt nem adnak.
med,td,light-ra kell még kamo is, az +1 skill
Ez lényeges különbség, hogy jelenleg egy 4 skill soros, jól kiválasztott skillekkel gyakorlatilag versenyképes az ember, a többi skill minimálisat tesz hozzá a tank használhatóságához. Vannak különbségek, a 2-3 fős legénységek tudnak olyanok lenni, hogy van akár 7 hasznos skill is egy emberen. Érdekes, hogy a crew2.0 a sok rontás mellett például ezen javítana pont, a kevés legénységből álló tankok problémáján.
A crew2.0 esetében meg mind a 80 pontot, sőt a 88-as szintig is igaz ez, hogy el lehet úgy osztani, hogy mind fejlesszen a tankon. Ez jól hangzik, csak a hozzá szükséges csata mennyiség elképesztő, de a WG nyilván nem is így gondolja ezt, hanem, hogy nyissa ki mindenki a pénztárcáját.
A WG bejelentkezett a játékvilág legkapzsibb cégének a szerepére ezzel
Arról nem is beszélve, hogy olyanok, mint én is, aki ugyan újra kezdtem, de pont azokat az időket hagytam ki, amikor ezeket az instruktorokat lehetett megszerezni és így alig van ilyen spéci legénységem, mint amit a BP meg egy egyéb akciók adnak.
Ez viszont nagyon komoly hátrány, amit gondolom megint úgy akar a WG megoldani, hogy sok ezer pénzért vegyek instruktorokat a prémium shopban. Elárasztják majd a prémium shopot velük. Végül is lehet azt mondani, mint az HE esetében amit hazudtak, hogy nem népszerű, ezért nerfelni kell, most is mondhatják azt, hogy tuladjonképpen az a céljuk, hogy egy most kezdő játékos ne kerüljön hátrányba.
Hát hogyne, persze, ha elég mélyen nyúl a zsebébe, akkor lesznek instruktorai isés versenyképes lehet.
-
po1son
addikt
válasz
Azt hiszem ez nem egy koporsó szög lesz a játék sírjába.
-
Phobion
őstag
válasz
Én nem akarom azt elhinni, hogy ekkora öngólt rúgjanak. Hátha a 3. interation-ben észhez kapnak, persze ha lesz.
-
nomic
aktív tag
válasz
Volt valaha olyan változtatás amit ennyire ellenzett a közösség? Szerintem nem.
Lehet ideje újra letölteni a War Thundert... bár ha jól tudom ott is megy a sírás rendesen.
-
Swinegod
őstag
válasz
BÁ Nutrition #224157 üzenetére
Nekem is, azért néztem miért nem lett sose zöld az armored pen indikátor Cliff tetejéről, mindegy, kapja be az a tank amúgyis, jobb az oldalpáncél mint a font, vicc
-
Swinegod
őstag
válasz
BÁ Nutrition #224152 üzenetére
Ha nem lenne 250-260mm eff kicsit magasabbról a rétegelt páncél miatt akkor tök jó lenne és lőném ott
-
nomic
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #224142 üzenetére
kb. az egyetlen jól működő részét a játéknak tönkre fogják tenni, ellenben a valódi problémákkal nem foglalkoznak.
-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition #224084 üzenetére
Grat!
-
válasz
Grat!
-
zodo
nagyúr
válasz
Grat!
Nem rég lett rá meg a 2. jel de megálltam pedig nekem is az egyik favorit tankom ebben a ligában.
-
nomic
aktív tag
válasz
ha nem adom el erre én is kihúztam volna, nagyon jó tank.
-
popey37
addikt
válasz
grat, nekem még nincs 8-as 3 markolva. szerintem nem is lesz.
-
Baltazár123
őstag
válasz
BÁ Nutrition #223923 üzenetére
Voltak napi küldetések meg a külön aktiválható küldetések meg ha a velvet wolf klánban voltál, akkor arra is adott egy csomót.
A weblapon ha legörgetsz ott megtalálod a jutalmakat, amiket választhatsz. Egy jutalmat többször is válszthatsz, ott megadják hányszor. -
po1son
addikt
válasz
BÁ Nutrition #223919 üzenetére
Nekem unalmas valahogy ez a ranked, hiába skill orientáltabb, a 15v15 vegyes tierben sokkal jobban bejön, még a selejtezőt sem volt kedvem végig csinálni most rankeden, hiába a gold és a sok kötvény.
-
jr1994
addikt
válasz
BÁ Nutrition #223908 üzenetére
Udes 15/16, többször javítok üzemanyag tartályt, mint a többi modult együttvéve. Komolyan elgondolkodtam a módosított konfiguráción. De még ezzel együtt is a kedvenc tankom rankedre.
-
po1son
addikt
válasz
BÁ Nutrition #223658 üzenetére
Engem zavar, mert alapból szeretem a játékot, mindig ezért is térek vissza egy-egy hosszabb szünet után, de egy ~10 éves játék alapjain ne változtassunk már...
Eddig soha nem sírt senki a legénység miatt, úgy jó ahogy most van. Ebbe a 2.0-ba kettő pozitív változtatás lenne.
3 tankon lehet teljesértékűen használni a legénységet (nem kellene átkepezni) + az alap 6. érzék a parancsnokon.
Viszont a wg-nek ennyi nem lenne elég, az új skill rendszer mindenképpen kell, most akinek több 100 tankja van szinte mindegyikbe legénységgel, "kukázhatja" sok év munkáját, belép a játékba és lehet újra tanulni|értelmezni|szétosztani a skilleket...
Idény játékosok nagyon örülni fognak neki akik csak néha játszanak pl ~novembertől-februárig. -
Geller72
veterán
válasz
BÁ Nutrition #223654 üzenetére
Én úgy tudom hogy elvetették..
-
Geller72
veterán
válasz
BÁ Nutrition #223652 üzenetére
....hogy idézzek:
"Játszottál már a Dark Souls-al?"
-
hulp01
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #223626 üzenetére
Mit értesz ugyanaz alatt? A három divízió után jön a három liga. De tapasztalatom nincs, mert odáig még nem jutottam el soha.
Ha már a második divízióból kijutnék, nagyon örülnék. Amúgy a korábbi szezonban több goldot adott nem? 750-re emlékszem. Szóval ezt is nerfelték a köcsögök. Pedig csak ezért szívok vele.
Ezzel a motoros cuccal megint sikerült egy alapvetően jó akciót hazavágni. Tök nem egyértelmű az egész, plusz állandóan léphetsz ki a játékból, hogy akkor motort válts, mert az egyikkel végeztél. Amire sok "fölösben" letolt csata után jöttem csak rá. Nézem, hogy teljesítettem a feltételeket, és nem jön a kanna, aztán akkor látom, hogy ja, azzal a motorral csak háromszor lehetett teljesíteni a küldetéseket. Biztos én vagyok már túl öreg ehhez, de nekem ezek a wg-s küldetések sokszor rohadt komplikáltak.
Tegnap megtalált valami elmebeteg magyar játékos is. Rácseszett, mert arra már pont letelt a chatban, szóval vissza tudtam írni neki. Egy EBR105-tel meghalt mindjárt a meccs elején, mert balf@sz volt és utána engem szapult mert LIS-szel nem segítettem neki. Miközben próbáltam, de egyedül voltam ott, és egy t10-be lepattanót lőttem, ő sebzett, aztán a t10-es arty engem talált a legveszélyesebbnek, ezért kaptam egy 500-as lövést, majd a T10 látva, hogy senki nincs ott, simán átjött és kinyírt, miközben én sebzés nélkül láncoltam. Szóval igen, szar kör volt, de semmiképpen nem én voltam felelős a hülye ebr haláláért. De amit utána rendezett chaten ez az elmeháborodott (végig magyarul).... Eleinte visszaírtam neki, aztán inkább kiléptem.
-
Geller72
veterán
válasz
BÁ Nutrition #223623 üzenetére
Általában azokat a tankokat ki szoktam próbálni turbóval, amik határesetnek számítanak sebességre, azaz ha kimondottan jónak tartom a tankot csak a sebességet hiányolom, de érdekes módon van olyan tank aminél nem érzek semmi javulást. A Phasenak kifejezetten jót tesz, érezhetően jobbakat gurulok vele, azon rajt is hagytam. A Conquerokon viszont nem sokat dob. Se a kilencesen, se a tízesen. Viszont van, amire sajnálom rátenni, mert más felszerelés meg jobban kell, többet számít. Olyan is előfordult már hogy egy régebben használt tankot elővettem és érzésre lényegesen jobbbak éreztem mint korábban. Most vagy hozzányúltak sutyiban vagy rosszul emlékeztem.
. Az IS3 is ilyen pl. Vagy az IS 7. Vagy a 257. A Tigris 2-t tudom hogy buffolták, az valóban jobb is lett. Páncélhasználatra, nem lövegre mondjuk.. Annak a lövege eddig is jó volt. De a párducokon sajnos a turbó sem sokat segít..
-
nomic
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #223626 üzenetére
Ugyanaz.
-
zodo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #223593 üzenetére
Épp akartam kérdezni hogy mióta "divat" hogy az összes CCCP tankom, szemből gyulladnak?
Ma pl. 430U malinovka hegyen BC leárazz mert az első track/sebző persze javító amire a második is track /sebző aztán pattan és végső kigyújt.
Nyilván volt mellette egy 121B aki oltás után szintén kigyújtott.
Többiek nyilván végig nézték. -
joergie
őstag
válasz
BÁ Nutrition #223530 üzenetére
Előző szezonból az a tapasztalatom hogy, goldspam, fizetős extra alap mindenkinél. és ha fél pillanatra kirakod a tankot valaki lőni fog. Nagyon nem az a komfortzóna, amivel randomban ellötyög az ember. Csináld meg a kvalit, az 1 milió kredit, aztán döntsd el, hogy csinálod, vagy sem, mert a vakvilágba elkezdeni "grindelni" cél nélkül, jutok amíg jutok...elfogysz bele mentálisan.
-
nomic
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #223527 üzenetére
Lehet az is működhet, de pályafüggő, plusz a goldspam miatt nem sokat ér a páncélja.
CirrMee: Szerintem hétvége felé lesz javulás, csak akkor meg jönnek a weekend botok. Most 10-2 simulator van, nincs balanceolt csata. Addig csak 1-2 tankot pörgess, tartogasd a duplázós csatákat a végére.
-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition #223393 üzenetére
-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition #223393 üzenetére
Mehetünk pár karikát. Legalább megnézem milyen lett a patch.
-
Geller72
veterán
válasz
BÁ Nutrition #223233 üzenetére
Mintha pár tankot ez nem érintene annyira, köztük a KV2-t sem. Valamelyik magyar streamer vidijében láttam..
-
nomic
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #223233 üzenetére
Ez van sajnos. Ha ez az ára annak, hogy élvezhetőbb legyen a játék, ám legyen. (remélem, hogy tényleg javulás lesz)
Persze ha átüt, az továbbra is fájni fog.
-
zodo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #223030 üzenetére
Ja ja, k.rv. nehéz ezt másként értelmezni.
-
Barret001
addikt
válasz
BÁ Nutrition #223030 üzenetére
-
Bad Pritt
félisten
válasz
BÁ Nutrition #223015 üzenetére
T-62 volt régen, az baromi vicces kis játék lett, imádtam.
-
nomic
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #223017 üzenetére
Második teszt van most, úgyhogy szerintem még a hónapban, vagy legkésőbb júliusban.
-
nomic
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #223015 üzenetére
https://matchday.worldoftanks.eu/en/events/matchday2021
Fogadni kell és kapsz cuccokat. Hogy foci lesz e azt nem tudom.
-
nomic
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #222867 üzenetére
Ez inkább nerf lesz. Kevesebbet sebez ha mellélő, kevesebb a stun, ha nem üt át, akkor a belső modulok, legénység nem sérül. Plusz több információd lesz róluk játék közben, könnyebb lesz elkerülni őket.
-
phoenix1989
őstag
válasz
BÁ Nutrition #222845 üzenetére
milyen tier?
-
zodo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #221178 üzenetére
Csomagtól függően 5-15-30db 5x Xp a győztes csatákra.
-
Warton
őstag
válasz
BÁ Nutrition #220287 üzenetére
Én hagyom a parancsnokot a francba, így is sok van. Inkább az 1 nap prémiumokat szedegetem ki.
-
po1son
addikt
válasz
BÁ Nutrition #220287 üzenetére
Nem elérhető, azt hiszem max 1800 pontot lehet szerezni -3 nappal -450 pont, a parancsnokhoz 1500 kell.
De a wégé egy jó szívvel áldott önzetlen játékfejlesztő cég, prémium shopban találsz gyógyírt pár euroért a problémádra. -
h1mpi
félisten
válasz
BÁ Nutrition #220263 üzenetére
Érdekes, engem nem zavarnak sose. Minden pályán tudom hova nem tudnak belőni és oda megyek, vagy mozgok folyamatosan.
-
Thrawn
félisten
válasz
BÁ Nutrition #220250 üzenetére
Grat hozzá! Az nekem sosem lesz meg, nem vagyok elég türelmes
-
Swinegod
őstag
válasz
BÁ Nutrition #220067 üzenetére
Ezt nem értem, hogy ez miért jó. IS 3A-val azért büntet a játék, ha egylövéses módban teli tárral használod. Vagyis azért ahogy az olaszokat használod gyakorlatilag mindig. Táras tankkal meg vagy azért üríted ki a tárat mert:
A: Ki akarsz végezni valakit, ebben az esetben kb tökmindegy, hogy fordított autoreloader, mert úgyis csak akkor mész rá ha tele a tárad és annak a max sebzése alatt úgy se mész ki, vagyis semmi értelme
B: Már csak meghalni fogsz ésúgyis mindegy, itt is mindegy
C: Látsz valakit egy nagyon könnyen lőhető pozícióban és kitárazol rá, hogy maximum dmged legyen amíg tudod lőni - Na itt tök jó lenne, hogy fordítótt autoreloader, hogy utána a lehető leggyorsabban tölts be, de ezért szerintem nagyon nem éri meg feladni azt, hogy egylövéses módban tele tárral tudd efektíven használni a tankot -
peterson79
őstag
válasz
BÁ Nutrition #219765 üzenetére
Nem sokáig voltam képes nézni a stream-jét. Nekem elég érdekes a fülem, de hogy ezt a - finoman szólva - tájszólásos angolt nem bírja, az tuti. Feláll a szőr a hátamon..a csöcsétől meg más, de ezt most hagyjuk...
-
Djuree
félisten
válasz
BÁ Nutrition #219765 üzenetére
ezért (is) tart itt a wotos társadalom mert ilyen szutykokat néz...a többség sajnos ilyen agyi szinten van, hogy jobbra lehet nincs is igényük.
-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition #219374 üzenetére
Uhh mivel írtad belenéztem kajzoo randi szakaszába. Na ezt a csajt én is szívesen tanítanám.
-
zozyk
addikt
válasz
BÁ Nutrition #219421 üzenetére
-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition #219421 üzenetére
Évekkel ezelőtt "hivatásszerűen" abból élt hogy mások accountját boostolta illetve adta-vette is az acc-okat. Mindezt egy mindenki által elérhető nyilvános oldalon hirdetve.
Már kb 2 éve folyamatosan próbálkozott bekerülni a cc programba, de a fenti dolog miatt a wg eddig elutasította a kérelmét. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #219374 üzenetére
jo bot modjara olvasgattam kicsit:
szal akkor a 19,84 fontert csak az improved opcio kivaltasat adja, es ettol fuggetlenul vegig kell csinalni mind a 150(3x50) szakaszt h megkapjam a jutalmakat
a jatekon belul meg 7500 goldert erheto el ugyanez
mivel a shopban ennyi gold 23,49penz ezert kb 3,65el olcsobb a shopbol venni a battlepasst
ahogy olvasom ezutan meg 250 gold egy szakasz kivaltasa ha valaki nem er ra es kellene neki. 150*250=37500 osszesen 45000 gold.
na ennyit boven nem er. -
jano_77
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #218852 üzenetére
Attól függ melyikre valtod be. Van olyan, ahol első Skill a Bia, ez több töredékbe kerül. Olvasd el a leírást wotinfon is fent van már
Djuree: elmondod, hogy miért gondolod így? Mert nem tudsz/megy vele a játék? Az nem feltétlen a tank gyengesége.
-
Raidon
őstag
válasz
BÁ Nutrition #218852 üzenetére
Aminél ott a BIA skill az alap BIA egy 100% és választhatsz egy 0%-ost is.
-
Raidon
őstag
válasz
BÁ Nutrition #218789 üzenetére
most már csak a Battle Pass fog adni tankot meg tokent is. Új fajta token van ami megmaradt azt elviekben kötvényben megkaptad.
-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition #218199 üzenetére
-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition #218122 üzenetére
26m-ért még nem adta meg, 27-ért már igen, valahol a kettő között volt a határ. Ez egyben azt is jelenti hogy mind a 9 ezret eladták és mivel sokkal magasabb a minimum nyertes licit mint az alap így valószínűleg jóval többen licitáltak érte mint 9 ezren. Vagyis egyáltalán nem volt túlárazva a 15m kredittel.
Én 36-ért vettem meg, de nem bánom azt a +10m-ot. Jó vétel volt. Holnap megy a zaciba megint 5 tank. -
notika77
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #218078 üzenetére
Azok akik 30-40m kreditet tesznek rá ugye tudják, hogy ez lényegében csak egy Wz111-5A + skin. Tavaly júniusban még pár paraméterében eltért az 5A-tól, de azóta teljesen ugyanaz lett.
ui.: Bocs, nem kifejezetten neked akartam válaszolni.
#218082 kchryss: bármeddig +10%-ért.
Szerintem a tavalyi skint még mindig le lehet tölteni valahonnan ingyen -
peterson79
őstag
válasz
BÁ Nutrition #217061 üzenetére
Gratulálok :)
-
hulp01
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #217061 üzenetére
Gratulálok. Én ezt feladtam már a T55A-nál is. O-I-val többször is megvolt a pattintás, de sajnos a dmg nem. Sőt, a pattintást túl is teljesítettem, mert valami 4,5k blocked dmg volt, és a HE pattintást még nem is számolta a rendszer. De a goldcunami idején nem könnyűek ezek a küldetések. A wg-nek máshogy kéne rávennie az embereket a pénzköltésre. A prémium lőszert én teljes egészében kivenném a játékból. Pl. ezzel is csökkenteni lehetne a 3 perces meccsek számát. Nem a dpm csökkentés a megoldás.
-
zodo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #217046 üzenetére
Hónapok óta.
Képtelenség hogy pluszos wr-em legyen.
Tier X tankokkal, reggel 5/4 győzelem, délután javarészt bukó de úgy hogy zsinórban 8 és estére 7/2
GG wg, minden fasza."Két csokiért" eladóm a fiókot azt jónapot.
-
peterson79
őstag
válasz
BÁ Nutrition #217026 üzenetére
Team clash utolsó pár napjában javították a kiírást és kiemelték, hogy kell az egyéni 10-es szint hozzá. Egyébként ez már szokásos, semmi meglepő nincs benne.
Ezek a maratonok ne is legyenek könnyűek vagy esetleg max.5-ig, hogy féláron - és még akkor is 10ezer-ért - vegye meg a sok okos. Nem kell boldog-boldogtalannak premiummal rohangálnia, már most is sok prém van szerintem...és felét sem látod rendszeresen a csatákban.
Kukit nem néztem, de Tankelit szerint kell a napi 5-6 óra.
Ilyousix baszod 1 nap alatt elért a 9-esre...az egy isten -
po1son
addikt
válasz
BÁ Nutrition #216375 üzenetére
Én erre alapozok, aztán lehet nektek lesz igazatok és ingyen adják a parancsnokot, ettől függetlenül én kitolom 10-es szintig, jó móka és mínuszban sem vagyok vele anyagilag.
Personal and Team Progression Systems
There will be two types of progression: personal and team.
You earn personal progression Points by participating in 7v7 mode battles and by completing special missions in Random Battles. At the start of the event, you will begin at Level 1 of the personal progression with 0 Points. Upon reaching 70 Points, your personal progression level will increase by one level, and you will start the next level with 0 Points. For achieving each new level, you will be rewarded with a Supply Crate containing valuable in-game items.By increasing your personal progression level, you also contribute to your team’s progression. Upon reaching each new level, you get a reward, but only if your personal progression level is equal to or higher than your team progression level.
===
Az egyéni szintünk növelésével hozzájárulunk a csapat előrehaladásához is. Itt is minden szint után jutalmak kapunk, de csak akkor, ha az egyéni szintünk megegyezik vagy magasabb a csapat szintjénél. -
zodo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #216370 üzenetére
Én tuti nem írtam.
Eddig nem is érdekelt a téma mert alapból vártam ezt az eseményt mert tavaly is élvezhető, jó modnak tartottam.
Tudtam hogy végig tolom a 10 szintet.
Nem emlékeztem és olvastam el rendesen a kiírást hogy vannak további szintek csak meglepett mikor 11. is meg lett.Hála égnek a új patch-nek köszönhetően szakaszban szinte képtelenség bejutni.
Fél nyolc felé 3 x 5 percet vártunk és nem dobot csatába, két fős szakasszal.
Random ugyan ez, egyedül is hosszú perceket várok és ugyanazokat a botokat kapom mint eddig pedig "most aztán nagyon összeválogat az mm" . lolItt az eseményt összefoglaló cikk, elején a dátumok.
Hétvégén még tolhatód. -
3
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #216370 üzenetére
Bölcs dolog egy oroszok által készített angol nyelvű játék magyar fordítására alapozva buktára gondolni, de nem úgy, ahogy te tetted.
-
po1son
addikt
válasz
BÁ Nutrition #216265 üzenetére
Valahogy én is így érzem ez a full tier 10 sok esetben játszhatatlan, túl magas DPM-el rendelkezik a legtöbb járgány vagy autoloader, amire még rájön a 3 arty sok esetben, merész taktikát nem lehet húzni. Ami még nagy baj a tier 10es EBR, még mindig OP a többi 10es ligthoz képest, ha egy jó játékos van benne nyílt pályán, akkor sakk-matt.
-
Djuree
félisten
válasz
BÁ Nutrition #216265 üzenetére
ha este leszel mehet szakasz. fel 10 , 10 korul vagyok.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #216260 üzenetére
osszessegeben kb 23/25 gyozelem Daki teamekkel, ez nem volt rossz moka
-
válasz
BÁ Nutrition #216248 üzenetére
Dehogynem, eddig naponta kb 2 órát játszottam, és már közel vagyok a 4. szinthez. Circon csapatában vagyok, de ez mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmgyűjtés
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- Elemlámpa, zseblámpa
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged