Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
mormota79 #193574 üzenetére
ujev 25osbol:
kb 7500 gold
13nap prem
obj 140 camo
PZakarmiKkinai 25os:
progetto
28nap prem
kb 10k gold
sexton
kerekes f*selso eleg hervaszto volt, masodik potolt azert valamit
ranyitottam egy 3as kinait meg, arra beadta a ket csovut
szoval nyissatok kinai dobozokatasszem tavaly is azok voltak a jobbak
azt tavaly is furcsaltam h a camo-t elegge sajnalja. van vagy 5-6 fajta iden is es csak egy lett meg 70 fontbol
ketcsovu helyett e75nek jobban orultem volna, de azert nem kene sirnom se. nyitogatni jo volt osszessegeben. -
Chris0321
veterán
Egy 11-es és egy 3-as ládát vettem. Kaptam egy AMX álcát vagy mit, pár prém napot és kreditet de tankot nem.
-
notika77
senior tag
válasz
BloodRay #193594 üzenetére
Ezzel most nem tudok egyetérteni
25 láda = 0db tank, 3db álca, 1m kredit, 9750 arany, 15 nap prém, 3db tier 3-as dísz a többi kisebb. A 25db T5-ös díszből 11db duplát kaptam. Az aranyat és a prémet összeadva az értéke nem éri el azt, mintha a prém shopban aranyat vettem volna a forintomért. -
Dobi 562
addikt
Kaptam egy 75-ost, abban volt egy E75TS.
Vettem egy 25-ost, abbol esett az Obj 703 es SU130.A kisebb tankokbol szerintem meglett mind, de azokkal nem is foglalkozom.
Ezzel be is fejeztem a koltekezest. Lett 3 honap premem + 50K aranyam.
-
BloodRay
veterán
Mint az előző években, most is vettem ládákat, majd munka után, 5 körül kinyitogatom őket. Ha lesz benne 8-as prém lesz, ha nem nem lesz. Van már bőven a garázsban. Már az arany, a kredit és a prém napok miatt mindig meg szokta érni a vétel, szóval szerintem ezen stresszelni totál felesleges.
-
Na, vettem 150 ládát, este majd nyitás.
-
peterson79
őstag
8 után valamikor gyorsan dobtam egy 25-ös Lunar ládát a kosárba, de majd csak 3 után tudom kinyitni...
Azért jól esne egy két csövű tank...;)
-
Chris0321
veterán
Hello.
Akkor ha jól értem mindegy melyik dobozból veszünk, ugyanolyan bónuszt kapunk majd a játékban? -
wwenigma
Jómunkásember
Francba, még ma meg holnap meló, szerintem vasárnap streamelek 100 ladanyitast mert ha megint megszopom senki nem hiszi el.
-
25-ös lunar láda(mert az az álca jól néz ki)
E75 TS
Tier6 Bretagne
Tier5 német valami
AMX és E100 álca
8k+ gold és néhány prém napHa esetleg lesz céges jutalom, akkor még lehet, hogy veszek dobozt, jó lenne a duplapöcsűt megszerezni.
-
e-newsee
addikt
válasz
Melorin #193580 üzenetére
Jöttek küldetések, amikért ládákat kapsz, amiben díszek vannak.
Ha van köztük 5-ös, akkor tedd a fára/táborra egy alacsonyabb szintű helyére!
Ha van ugyanolyan, akkor összetörheted, és a töredékekből tudsz csinálni újabb díszeket.
Kapunk a szintekért véges számú "Antiduplicate chargert", ami annyit tesz, hogy ha aktivlod, akkor biztosan olyan díszt gyárt a gép, amilyen még nincs. Ezzel viszont érdemes addig várni, amíg már csak pár darab hiányzik az albumból, és ki akarod fullozni.Jano:
Meg lehet csinálni a fát X-esre free-to-play is, csak jó sokára lesz kész.
Azt figyeltem meg eddig, hogy a küldetésekért járó kis ládákból leginkább azokban vannak nagyobb értékű díszek, amiknek a küldetése nehezebb. Az ilyen "játsz egy csatát" típusú dobozban nem nagyon van 5-ös dísz. -
jano_77
nagyúr
Arra emlékszik még vki, hogy amit a Töredékeknél felajánl díszek, azok mind bezúzhatóak? Nem fogja a fán és egyéb helyeken lévőket bezúzni és ezzel az Ünnepi hangulatot visszacsökkenteni?
-
e-newsee
addikt
Elég lutri. Elkezdtem írogatni, amiket itt, és a Facebookon nyitottak.
Annak az esélye, hogy valamelyik 8-as jön, valahol 4% körül van. (eddig 19/580)
Kicsit kevesebbet számol az Excel, de a Progetto sokaknak megvan, így úgy tűnik, mintha azt kevesen nyitottak volna, pedig csak beváltotta aranyra. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #193575 üzenetére
És a díszek segítségével sikerült elérni a VIII-as ünnepi szintet, azaz 3 hóangyal is a garázsban van már. Így néz ki jelenleg a garázsom:
szerk: a hóangyaloknál félre értelmeztem volna, hogy hiába lesz meg mind a 4, egy nap csak egyel tudunk "beszélgetni" és ajándékot kapni!? Azt hittem mindegyikkel naponta egyet.
-
jano_77
nagyúr
Vettem egy 25-ös és 2 db 11-es Lunar boxot és ezt dobta:
- Obj.730 II
- Bretagne Panther
- Sherman VC Firefly
- Sexton I
- AM39 Somua
- Pz.III K ---> 2200 gold
- 3D stílusok: AMX 13 105, Obj.140, E100
- Julia Winnfield
- Garázshely 6 db
- Gold 17.450
- Kredit 2.800.000
- Prém nap 60
- Sok-sok 5-ös és 1, illetve 2 díszAsszem sikerült mindent összeírni. Én boldog vagyok és elégedett, szerintem jól jártam.
Sok sikert Mindenkinek!
-
mormota79
tag
Mindenki vásárolgat és nyitogat? 8óta eltünt mindenki innen.
Én nem voltam ilyen szerencsés 25ös:
7500g
600k kredit
23 nap
és az összes kicsi tank
Egy 8ast bedobhatott volna -
Dobi 562
addikt
Egy 25-osben volt SU130 + Obj 703.
Vehetem vissza a JPZ-t is, megvan a skinje.
-
K_Gabor
tag
Ezt dobta.
75-ös lunar box teljesség igénye nélkül ami említésre méltó:
31k arany, 5m credit, duplacsövű, 43nap prém, 6os panther+ a többi low prém is kb, e4,e100 vagy jgpz vagy nemtudom melyik már,ubi, amx skinek. Szerintem 1 évre megintcsak vége a költésnek. -
HellGreg
őstag
Hát nem mondhatom hogy nem vagyok állati szerencsés. Vettem 11 dobozt, íme:
- Firefly
- E75
- Sexton
- 22 nap prém
- 3500 arany
-
válasz
peterson79 #193547 üzenetére
Nem. Ha maximum credit szorzót akarsz, minden fajta diszből össze kell gyűjtened 72-t. Ez mondjuk óriási parasztság, mert a korábbi években csak egyik fajtából kellett ennyi a credithez, mert mindegyik más bónuszt adott.
-
jano_77
nagyúr
Megjöttek a ládák. Áruk ugyan annyi mint tavaly volt. Garázs még nincs
-
mormota79
tag
És elindult
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #193562 üzenetére
Erre készülnek kb 2 hete, de lehet hogy több és technikai problémák?!?!?!?
Halloween-i akciónál szintén zenész!
És ilyen elcseszett munkával degeszre keresik magukat.
Ha ilyen munkát végeznék a cégnél, úgy rúgnának ki páros lábbal, hogy a lábam nem érné a földet - de gondolom vannak itt még páran hasonló helyzetben.Szerintetek 8:00-kor majd ismét újra kell indítani a játékot, hogy a Karácsonyi garázs beélesedjen vagy ha most megy, akkor is működni fog?
-
jim bcs
nagyúr
Pár kód aki lemaradt volna:
PANSFKA112019
MNABSJS112019
VGJBSAK112019
S4NT4SG0TG0L9
KJABGIO112019
1ACJ5S4NT4G09
VGJBSAK112019
S4NT4SG0TG0L9
1B3L13V31NKR4M7U5 -
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79 #193556 üzenetére
Én legutóbb olyan jól átváltottam, hogy most a KV-3 kívül csak a Type61 maradt 1 átváltható free XP-m van csak.
Az nem gáz, hogy a frissítés ellenére nincs Karácsonyi hangulatom a garázsban? Másnál sincs vagy esetleg csak nálam akadt be vmi?
peterson79: ha lesz bennük gerinc - ami tudjuk nem igen szokott lenni, de hátha - akkor ugyan annyi lesz mint tavaly, kompenzálva a sok balfaszkodásukat amit idén összehoztak - lásd pl a mostani aksió indításának kudarcát is.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79 #193553 üzenetére
NEEEEEM....annyit biztosan nem.
Egy 25+11 és esetleg még egy 3-as fog beleférni az erre szánt keretből.
És valszeg én is a LUNAR-t fogom választaniKöszönöm ZOZYK!
-
zozyk
addikt
-
AlexHerceg
tag
Egy oldalon azt olvastam, technikai problémák miatt magyar idő szerint csak nyolckor jelennek meg a ládák.
...hogy ezen miért is csodálkozom a nagysikerű halloween event után -
zozyk
addikt
válasz
peterson79 #193547 üzenetére
Én a lunar-t veszem, az a festés tetszik a legjobban.
-
peterson79
őstag
Most akkor ebben az évben tök mindegy melyik ládát veszem, lunar,magic, new year vagy Christmas?
-
Gyuri27
félisten
-
-
kchryss
veterán
-
jano_77
nagyúr
Az ünnepi harci küldetések esetén vajon lehet egyszerre többet is teljesíteni vagy szigoruan csak egymás után szerintetek? Erre vonatkozó infot nem tálaltam.
Arra gondolok, hogy ha sebzek 1600, kilövők két eltérő osztályú tankot, akkor rögtön teljesítettem az első 4 és kapok 6 ládát!?Reggel veszek egy 25 ládát biztos és lehet még egy 11 csomagot és ki is nyitom, mert kíváncsi leszek. Onnantól viszont, amit gyűjtök azt megtartom és meghagyom a kislányomnak, mert tavaly is nagyon élvezte és már kérdezte, hogy apa mikor nyitunk ládákat!?
-
jano_77
nagyúr
Nem tudom volt-e már itt én most néztem meg Skill4tu WZ-111-5A tankkal a 100%-os csatáját.
Nagyon durva, majdnem 9K-t spottolt heavy létére. Beteg, amit ez a csóka tud ebben a játékban. Jó lenne csak fele annyira jól játszani, mint ahogy Ő nyomja. -
h1mpi
félisten
Ládáknál az lehet a nyerő taktika, ha egyből megveszi az ember a nagy láda csomagot? Az a baj kinyitni csak este tudom majd, akkor meg már szerintem vége lesz a beetetésnek... reggel mikortól indul?
-
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #193516 üzenetére
Azon kívül, hogy wargaming, semmi köze egymáshoz a két játéknak. Mások fejlesztik, más elvek alapján. Csak gondolj bele, ott évek óta van a kikötőben óra. Itt a garázsban még mindig csak modokkal. Na ennyire beszélnek egymással kb.
-
Massmurderer
őstag
Amúgy nem értem wotba miért csak holnaptól lesz ládanyitogatás.Wowba már van ma is.
-
popey37
addikt
ez azért érdekes, mert maradt 7 bosterem amit nem használtam el, 3x vettem meg a lehetséges bostereket a frontline során. de nem kaptam semmit vissza, a bosterek meg eltüntek a garázsból.
-
kchryss
veterán
válasz
Dobi 562 #193459 üzenetére
"E50M weak tank!"
(#193448) h1mpi
Én is így vagyok vele mint te. Gyakorlatilag zéró ingert vált ki belőlem, hogy golddal lőnek be vagy gold nélkül.
Abba egyébként érdemes belegondolni mennyit változott a játék gazdasági rendszere az évek során. Én évekig teljesen free2play játszottam, semmit nem költöttem a játékra és a mai napig vásárolt prém fiók nélkül játszom, szóval jól tudom érzékelni a különbséget a játék régi és a mostani rendszere között. Amikor én kezdtem akkor még alig volt pár 8-as prémium tank. A WZ-111 volt az első 8-as prémem amit maratonnal szereztem. Akkoriban még úgy volt, hogy a prém tank elsődlegesen kredit farmolásra volt használva és rosszabbak voltak a fejlesztési fában lévő normális társaiktól. Annak a rendszernek is megvoltak az előnyei, több csatát kellett alacsonyabb szinten játszani, lassabban lehetett haladni, ha farmolni akartál akkor alap lőszerrel kellett játszanod és jól meg kellett tanulnod a gyenge pontokat. Én gyakorlatilag a WZ-111-gyel tanultam meg igazán játszani mivel egyetlen prém tankként azt kellett nyüstölnöm orrvérzésig a 175mm-es átütésével. Aztán megjelentek a klános bónuszok és az első olyan prém tankok amik jobbak vagy ugyanolyan jól voltak mint normál társaik, például cromwell b. Akkoriban a kreditem nagy részét osztagban farmoltam, alap fiókkal sima cromwellel csináltam és így is összejött pár óra alatt pár millió kredit, jó hangulatú társaságban gyors kis csatákban. Aztán egyre több prém tank jött, egyre több maraton is, egyre jobb tankokkal. Aztán kezdetben évente egy, majd az utóbbi időben évente két event amikor +50% kredit van hetekig. Aztán jött a frontline.
A gazdasági rendszer gyakorlatilag teljesen felborult. Megváltozott a prém tankok szerepe. Manapság már nem elsődleges, hogy random csatákban kreditet farmoljunk velük, mert vannak sokkal nyereségesebb játékmódok kredit szerzésére. Én például már nem is emlékszem mikor játszottam normál csatában utoljára prém tankkal a kredit farmolása miatt. A prém tankkal való normál játéknak más okai lettek:
1) szeretem a tankot ezért játszom vele, a fun faktor miatt
2) legénységet húzok
3) küldetést csinálok ami fekszik az adott tanknak
4) op prém tankkal a győzelmi arányom növelem és molesztálom a gyengébb tankokat
5) gunmarkot húzok
6) én nem szoktam, de vannak akik statpadderkednek és a wn8-at húzzák valamelyik prém tankkalRáadásul régebben évente összeadva kb 1 hónap prémet kaptunk ajándékba, míg manapság évente 3 hónap összejön szerintem. A sok szorzóval és eventtel az xp és kredit is ömlik.
Vásárolt prém fiók nélkül is dugig vagyok kredittel. Innentől pedig sokadlagos szempont, hogy az amúgy sem farmolás céljából futtatott prém tankjaimban milyen lőszert használok. -
jano_77
nagyúr
-
notika77
senior tag
-
jano_77
nagyúr
Senki nem tudja, honnan kaphattam a 2250 goldot?
-
-
ivey
csendes tag
Üdv!
A napi küldetések milyen okból nem láthatóak nálam, ill. miért nem tudom teljesíteni őket? -
lacibacsi
addikt
XVM fókusz téma...
Én egy noob játékos vagyok, kéretik ennek megfelelően kezelni a hozzászólásom!
Szóval. Ezt az XVM- arty-fókusz dolgot sohasem értettem... Az utóbbi időben sokat (lehet túl sokat) artyzok. Tehát noob/cancer/camper/clicker (válogasd ki!) üzemmódban nyomom. (Sajnálom, de vacsora/kávé/tea mellé ez fér be, hogy például a napi küldik meglegyenek) A lényeg: sosem xvm alapján fókuszálom az ellenfelet és nem is értem azokat, akik így csinálnak. Egy arty-huszár akkor hasznos, ha oda lő, ahol szükség van az ellenfél blokkolására. Ha valahol 3 vérpisti akar áttörni nehéz tankkal, de éppen csak 1-2 közepesünk áll velük szemben, akkor ezeket kell(ene) támadni, nem a kerekes szarban mezőn szaladgáló szuper unikumot.
Nem akarom feléleszteni az "arty kell/nem kell" vitát, de ha már van, akkor azt illene úgy használni, hogy a csapatnak hasznos legyen. Ehhez meg fel kell ismerni, hogy hol van a szűk keresztmetszet. Azért nem egyszer előfordul, hogy megköszönik a csapattársak a hathatós közreműködést (jelen lévő haterek kivételek), amivel sikerül megfékezni egy ellenséges előrenyomulást.
Szerintem tehát, aki xvm alapján fókuszál, annak a gondolkodásával van baj (nem kevés). A csata alakulásának figyelése és a szükséges helyen való beavatkozás helyett kergetik "szegény" lila playereket, a csatajelentőn meg végül ott figyelnek az utolsó helyek valamelyikén... Biztos van, akinek ez így jó, de akkor sem értem, hogy miért...
Bocsánat, hogy zavartam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Új, Gamer félgép - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest