- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- OLED monitor topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
Ehhez is csak a megfelelő tankállomány kell, mint a személyes küldikhez és akkor megy mint a karikacsapás. Miszterciff teszt játéka engem tökéletesen meggyőzött, hogy nem kell nekem az a xar. Aszongya jól lehet vele farmolni, csak azt nem veszi figyelembe, hogy prém nélkül még arra sem jó. Szerintem egy vacak KV-1 is többet hoz a konyhára, pedig az csak T5 és nem is prém.
-
Simi37
őstag
Meghülyültek az emberek baszki?
T30al vagyok és a saját artink fullhpról kilő majd elküld az anyámba mindezt az első percben...megkérdeztem, miért aszonta azért mert magyar vagyok(angolul) hát kössz b@zdmeg hiányzott ma még1 0 sebzéses csata... a legszebb az egészben h a srác be sem kékült de aki őt kilőtte az igen -
galervin93
addikt
Újra van fórum, hurrá! :-) Picit köhög még, de megy, ez a lényeg. Köszönet a PH-s srácoknak!:-)
-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #120687 üzenetére
Semminek nem tudok örülni.
Nektek legalább megfordulhat a fejetekben hogy nekiálljatok vagy sem, sokunknak még ennyi sincs.Különben ott a magyarázat is a cikkben.
6 nappal hoszabb ami +20% és ezzel arányosan pont annyi napi, átlag xp-t kell összeszedni mint korábban a WZ-111 esetében kellett. Így kompenzálják az azóta bekerült Cseh ágat.
Az más kérdés hogy megéri vagy sem. -
rlazol
veterán
nem tudom beállítani az aslain-ban, h jó legyen, pls segítsetek! elsősorban aslain kattintás lenne jó, nem a kódba belenyúlást
most ilyen:ilyet szeretnék:
és az tank feletti felirat meg ilyennek kénelegyen. de csak ALT nyomva tartásakor jön elő
-
kchryss
veterán
T-44-100 maraton update
A negatív visszajelzések miatt 6 nappal megtoldották a teljesítési időintervallumot. Ezzel kompenzálják a wz-111 óta bevezetett plusz nemzetet. Szerintem jobb lett volna az elvárt sebzést és killt csökkenteni. Számolni megint nem tudnak, mert még ígyis jóval többet kell teljesíteni az előző wz maratonhoz képest. Az azért pozitív dolog hogy mostanában hallgatnak a visszajelzésekre, még akkor is ha túl buták ahhoz hogy normálisan oldják meg. -
kahuta
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Újra lett téve a windows 8 a gépemre. Ismét letöltöttem a WOT ot. Indításkor azt írja ki, hogy a d3dx9_43. dll hiányzik.
Neten utána olvastam letöltöttem hozzá a megfelelő programot. Ami ha elindítok ezt írja ki: An internal system error occured. Please refer to DXError.log in your Windows folder to determine problem.
Előre is köszi a segítséget. -
Hilpi
csendes tag
Igy már nem éri meg
Köszönöm mindenkinek a válaszokat
-
Hilpi
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem
Nekem megvan a Dicher Max még az előző ilyen akció során szereztem meg , viszont ha most is megcsinálom megkapom az árának megfelelő mennyiségü goldot ?
Válaszokat előre is köszönöm by : wotankerhun -
Simi37
őstag
3,5 óra szenvedés és 24 csata után sikerült... de suli mellett nagyon gáz lesz ha minden nap 3,5 órát kell érte mennem... tegnap 2 óra _alatt_ összejött....
-
lacibacsi
addikt
Mindenkitől elnézést kérek, akinek rossz szériája volt ma! Miattam volt. 39 csata, 29 győzelem, majdnem 1600 WN8.
Örömünnep van ma núbéknál...
-
Simi37
őstag
válasz
jagada #120668 üzenetére
Nem is az lenne a baj, hogy vesztek de ma fele annyi wn8at sem bírok összehozni mint tegnap... habár alig van időm lőni... am ja az ász bukó a 0 dmg a nyerő sajnos
nyunyu: T30al nem talánék el sok mindent 500méterről de murovankán 1 oldalra ment mindenki de engem hamarabb kiszedtek mint a mellett álló hevit...
ez van le kell nyelni jobb mint a 0.órában kezdődő 8 órás napom hétfőn...
-
nyunyu
félisten
válasz
Simi37 #120666 üzenetére
3. voltam dmgben de nem kerültem az xp top10be...
Top TDvel 500m-ről kempelést nem díjazza a rendszer, tetszett volna 300 méteren belülről lőni a saját tierbeli tankokat.
Na meg a 2 perces csaták... ez van a dmaxért meg kell szenvedni
Nehogy már olyan bonyolult legyen a napi ~20 kör, ami kell a 20k XP összevakarásához.
-
Simi37
őstag
Pfú a WG bekaphassa
3. voltam dmgben de nem kerültem az xp top10be...
Na meg a 2 perces csaták... ez van a dmaxért meg kell szenvedni -
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #120661 üzenetére
Itt lenne vmelyik? Ha igen, melyik sor, érték?
Már megint variálták a konfig formátumát?
Értelemszerűen az X és Y koordinátáit kell átirnod a felső két objektumnak.
Vagy kisakkozod, hogy az odaírt képlet annyit adjon vissza eredményül, amennyit szeretnél, vagy szimplán beírod, hogy
"x"=240,
"y"=65,
vagy amennyit akarsz, aztán bodynak meg 20-szal több Y-t állítasz be.Ez a képletesdi a playersPanel szélességéhez akar amúgy igazodni?
Ha nem mellé akarod tenni, hanem alulra, ahogy egyre több konfigban szerepel, akkor hagyd a francba, aztán tényleg adj neki fix értéket, mert gondolom nem akarod, hogy Ctrl-Tabra tologassa ide-oda. -
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #120660 üzenetére
Mittudomén, clanIcon helyét is állítgattam a playersPanelen vagy 2 óráig, aztán pár nappal ezelőtti nightly megint elcseszte, megint nem jelenik meg.
Melyik hülye kommentelte ki ezt a sort?
Vagyis eddig tökéletesen kirakta az általam megadott pozícióba, csak éppen az objektum nem kapott értéket, így üres pixel lett kitéve.
Lúzer error.
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #120659 üzenetére
Valamelyik baromarcú kitalálta, hogy már nem a hitlog.xc-ben, hanem a battleLabelsTemplates.xc-ben kell(ene) állítani a hitlog helyét.
Én csak azt nem értem, ha már ennyire átszabták WoT 9.15-ben a GUI elemeit, akkor miért nem lehetett az ehhez passzoló XVMekben az eddigi objektum beállításokat leképezni az új objektumokra?
Mittudomén, clanIcon helyét is állítgattam a playersPanelen vagy 2 óráig, aztán pár nappal ezelőtti nightly megint elcseszte, megint nem jelenik meg.
-
nightmare13
őstag
Hát nah, volt egy érdekes köröm KV-2-vel.
Kellett sok szerencse, tomato ellenfelek, de 4,1k sebzést, 5 killt megcsináltam vele
-
kchryss
veterán
3 napig dupla legénységi xp minden csatára és akciós free xp átváltás legénységire. Most lehet legénységet húzni rendesen.
Grille ágon lévő tankokra így például 4x-es legénységi szorzó lesz minden csatára a TotT miatt. Ha személyes xp és legénységi xp bónuszt is aktiválsz és/vagy van klánod és ott aktiválnak bónuszt akkor akár 10x-es szorzó is összejöhet minden csatára.
Earn Your Stripes: Private -
kchryss
veterán
válasz
jr1994 #120616 üzenetére
Ja a spot rendszerre ráfér a javítás rendesen. Elvileg a mostani teszt szerveren már optimalizáltak valamit. Itt egy video a mostani és a teszt szerver közötti spot különbségről: World of Tanks 9.15.1 vs. 9.16 Spotting Mechanics
-
robogo81
senior tag
válasz
tarka_szarka #120642 üzenetére
A prém tanknak van még egy kis bónusz xp szorzója is(a másfélszeres legényen felül),10-70% ig,a tiertől függően?
-
nyunyu
félisten
válasz
Csatáért járó XP mennyiséget egyszer megkapja a tankod (ebből fejleszted a modulokat, következő tankokat), illetve minden emberke külön-külön.
Ha már elit a tank (=nincs több kifejleszthető opciója), akkor bepipálhatod a parancsnok felett a legénység gyorsított képzését.
Ilyenkor a tank XP része nem a tankon gyűlik (ahol kárba veszne, hacsak goldért freeXPre nem konvertálod), hanem a legénység legkevésbé képzett tagja (akin a házikó ikon van) kapja meg.Plusz gyűlik még 5% bármely tankra szabadon elkölthető freeXP is.
-
SoundX
tag
-
rlazol
veterán
válasz
tarka_szarka: nem egészen.
ha meghalt/sebesült a legénységi tag, 10%-val kap kevesebbet, mint amúgy ("Injury or Death Penalty")
Amikor beállítod a legénységi képzés funkciót a leggyengébb embered lényegében dupla XP-t kap, mint a többiek - persze, ebből adott esetben lejöhet a fennti büntetés
BÁ Nutrition: csak egy ember kap duplát, nem az egész legénység. De az egész legénység alapból gyorsabban fejlődik a prémium-jármű bónusz miatt (1,5x-es szorzó)
-
tarka_szarka
tag
válasz
BÁ Nutrition #120635 üzenetére
Ez a fejlődés azért nem teljesen így van.
1. Alapesetben a legények megkapják a csatára kapott xp-t tagonként.
2. Ha megsebesült egy muki, akkor kevesebb xp-t kap a csatából. Hivatalosan én még nem láttam, hogy mennyivel kevesebbet. Szerintem 20%.
3. Ha elit a járműved, akkor beállíthatod a legénységi képzés funkciót. Ilyenkor a legkevesebb crew xp-vel rendelkező ürge több crew xp-t kap. Nem tudom pontosan mennyit, asszem 20%-al többet.
4. Ha reward, vagy prémium tankot vezetsz, akkor annak egyből van egy másfélszeres crew xp boostja.
5. Ha meg még prémium accod is van, akkor az szintén 50% xp boostot is jelent, ami által a crew xp boost is.
6. Esetleg még aktiválhatsz egy personal 100% xp-t, vagy 200% crew xp-t.
7. Napi dupla, háromszorozó megint csak bolondítja.Tehát kapsz 1000xp-t, ez így alakul:
Normál acc 1000 cxp
Prém acc 1500 cxp
Reward, vagy prém jármű 1500cxp
Ugyanez prémmel 2000cxp
Normál accon elit tankon a kis házikós muki 1200 cxp
Normál accon sebesült legény 800 cxpNem ragozom tovább. A lényeg, hogy a base xpt duplázgatja, másfélszerezi.
-
jasohn
tag
válasz
tarka_szarka #120640 üzenetére
köszi, akkor majd megveszem
-
galervin93
addikt
válasz
fradi81 #120630 üzenetére
Valami rémlett na.
Dzsízösz, én már azt is utálom, ha látszik a játékos neve, nekem elég hogy mit vezet... Mire felfogom mit is jelent ezt a sok minden, háromszor körbelőttek. Persze ha megszokja az ember a felületet akkor segítenek ezek az infók.
Fradi és rlazol, kösz, tényleg, ki is ment a fejemből, hogy a tiert is nézi xp-számításkor. Sajnos más nem volt, igazi fókavadászat.
Ez a gép nagyon erős T8-ban, top tierként darálógép, és T10-ben sem kell szégyenkezni vele. Kár hogy ma öt meccsből egyet nyertem vele, az is egy egylövéses csata volt... Hanyagoltam is. Sebaj, nem rohanós, 10k xp és megvan a kis-Leo.
szerk.: tegnap kifejlesztettem a B-C 25 AP-t is, szóval karácsonyig már csak az ST-I-be kell 50k xp, meg a T54E1-be kb. 100k. Közben farmolás ezerrel, hogy legyen mit elcsapni. -
jasohn
tag
válasz
jozefgucci1 #120620 üzenetére
Köszi mindenkinek aki írt, akkor tolom az M44-et, aztán majd lesz valami, most még csak T28HTC SPG-6nál járok szval nem vok valami előrehaladott, igaz a többi (LT,MT,HT,TD) már mind 15 vagy kész.
-Még egy kérdés, japán legényeket érdemes az 1500 goldért megvehető Chi-Nu-Kai-ban húzni?
-
Warton
őstag
válasz
BÁ Nutrition #120635 üzenetére
Azért a legénység sem mindegy.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
tarka_szarka #120614 üzenetére
Eddig a legjobb tankom szerintem. Nagyon élvezetes a játék, kb mintha vk36 lenne med. Csak vmiért jobban beviszi a 8as tankokat. Ja meg volt szó a skorpio pontosságáról ami .30 és akkorákat misszel mint az is2 ami .46
A rudy .37 pontos talan biával .35 és szembetűnően pontosabb a skorpional.
Ja meg a wn8al kapcsban h nyomtam közepes csatákat az elmúlt 2 napban kb 30at. Ebből 12 skorpio meccs és egyből 1700 a wn8am az időszakra.. szal csak a tier...Ja meg újdonság h rájöttem h van olyan gomb h a tankon elért xp egyből legénységképzésre fordítódjon. Prémiumtankon így 200% a fejlődés. Ha prémium account van az még tovább emel rajta gondolom vmit
-
Warton
őstag
válasz
tarka_szarka #120623 üzenetére
Pedig az S-51 nem olyan rossz. Kell bele egy biás legénység aztán hadd szóljon. Az ág további része pedig csak egyre jobb lesz.
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #120628 üzenetére
Ha a players panelra gondolsz, akkor de igen mint most is írtam, színes ikonokat használok, mert számomra SOKKAL informatívabb mint a fos WG-s! (köszi (#120630) fradi81 épp akartam egyet keresni, de nem találtam.
) De ez semmit nem takar ki ami lényeges! Viszont megnyugodtam, hogy nem ennyi infó lesz egyszerre a képernyőn. Én várom ezeket az újításokat, így már tényleg nem nagyon kell majd modolni! Azért ez nagy könnyebbség lesz a gyakori patchek-et tekintve.
-
fradi81
veterán
válasz
Jól emlékszel szerintem
3400 sebzés t8-t6, ezért sem ász. Nem rossz az indien, bár kicsit szűkülhetne gyorsabban is úgy lenne az igazi.
-
törölt tag
válasz
Grat!
Imádtam az Inident. Szerintem sokkal jobb tank a sajat tierjében, mint a nagytesói. Lehet, valamikor vissza is veszem. -
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #120624 üzenetére
Ha nem neked van xvm-mel meg mindenféle ikonokkal teleszínezve a képernyőd akkor elnézést, rémlett valami ilyesmi.
Más: ez most miért nem ért ászt? [link] Tudom nem olyan nagy ördöngősség 3400 sebzést kiosztani T8-ban, de ott a Top Gun, Védő... Amúgy imádom ezt a gépet, nagyon gondolkozom rajta, hogy megtartsam. Ugyan picit komótosabban éri el a sebességét, mint a CDC, de az ágyúja sokkal kiszámíthatóbb, a kerekded torony meg olyanokat pattint... Tegnap volt vele 1500+ pattintásom is.
szerk.: a 9.16 kampány után jön elvileg, szeptember végén.
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #120622 üzenetére
bizonyára összekeversz vkivel, mert azt leszámítva, hogy én a nyomorék WG-s tank ikonok helyett egy sokkal informatívabb színes ikonokat használok, semmi extra csiricsári dolog nincs az általam használt modok között és semmi nem takarja ki a pályát!
Tényleg nagyon jónak ígérkezik ez a 9.16, de ugye ismerjük WG munkatempóját! Kérdés, hogy mikor lesz ebből 9.16!? 2018-ban!?
(#120623) tarka_szarka: "A legtöbb küldi sikeressége inkább egy nagy rakás szerencse kérdése." - mennyire igaz! Megfelelő pályát és csapatot kapsz-e, ez a lényege a küldiknek!
-
tarka_szarka
tag
válasz
jasohn #120617 üzenetére
M44 szinte mindenre elég arany+colával. A több tank sebzésére kell másikat választani.
Viszont bármi mással is meg lehet csinálni a küldiket, legfeljebb többet kell próbálni (azért az s51-et nem ajánlom). Én Gw-vonallal nyomtam le a küldiket (még asszem négy van hátra az obj260-ból) úgy, hogy naponta ledupláztam és ha beadta, akkor örültem. A legtöbb küldi sikeressége inkább egy nagy rakás szerencse kérdése.
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #120621 üzenetére
"...rahedli infó nem egyszerre lesz a képernyőn, mert akkor a pályából sok nem fog látszódni." - Mondja ezt az, akinek a csiricsáré modok elfoglalják a kép felét.
Igen korrekt patch lesz ez, persze szokás anyázni őket, de az elmúlt fél évben több minden történt, mint előtte sokkal hosszabb ideig... Üdvözítőek a fejlesztések.
szerk.: nem lesz chatelés az ellenféllel, jujuj, a sok vérpistike mivel fogja agyonütni az időt suicide light-kör után? -
jano_77
nagyúr
Ez nem lenne rossz, bár bízom benne, hogy a 2. képen látható rahedli infó nem egyszerre lesz a képernyőn, mert akkor a pályából sok nem fog látszódni.
De ez az, csak így tovább kedves WG, ezen az úton tovább....nem baj, ha kicsit gyorsabban.(#120616) jr1994: én már annak is örülnék, ha a felspottolt tank nem az épületek takarásában látszódna és mikor kijön mögüle eltűnik, hanem fordítva! Mert ugye így lenne ésszerű!
-
jasohn
tag
Arty személyes küldikhez melyik nemzetet/SPG-t javasolnátok? Most van egy M44-em, meg egy Birch Gun-om
-
Papooo
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #120611 üzenetére
Csak addig amíg abból az öt csatából 4 nem zömében nyolcas vasak között van.
-
tarka_szarka
tag
válasz
BÁ Nutrition #120611 üzenetére
Ha nem is OP, de 6-7 tierben erős. Mondtam én, hogy érdemes megvenni. Mivel orosz járgány, nagyon élvezi a játékkészítők kegyeit.
Amúgy meg a kutya miatt van minden. Kár, hogy nem lehet fejleszteni a blökit. Őrnagyként már milyen skilleket lehetne ráaggatni: lövészárok ásás, kúszó arty felderítés, kábítószer keresés (majd gazdinak visszahozás okosba), ellenfél legénységi tag lecsibészelése, ellenfél lánctalpának tönkretétele oldalba húggyozással :-)
-
BÁ Nutrition
addikt
ez a Rudy nagyon OP ha 5 csatabol 2 topgun noobkent
-
h1mpi
félisten
40K pattintásom van, a többit holnap
-
Sixkiller6
őstag
ez a skorpió fossa a pénzt, 2. kör vele, 4k dmg-re 100k nettó (nem volt sérülésem)
-
rlazol
veterán
válasz
Sixkiller6 #120605 üzenetére
szerintem háló, távcső, töltésgyorsító
-
Sixkiller6
őstag
skorpióra milyen felszerelés illik? töltő és célzásgyorsítás gondolom nyilván, de mi a 3.? álcaháló vagy távcső?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest