-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
tarka_szarka #124661 üzenetére
és kchryss
Köszi a részletes beszámolót.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tarka_szarka #124606 üzenetére
Most végre igazuk lesz a kis mélyvörös HE spammereknek.
-
lacibacsi
addikt
válasz
tarka_szarka #124332 üzenetére
Mily színes a magyar nyelv... :-)
-
lacibacsi
addikt
válasz
tarka_szarka #124330 üzenetére
A "nincs kedvem megvenni" kifejezés felénk azt jelenti, hogy "nincs rávalóm". Hogy te ezt hogyan értelmezed, az meg a te dolgod. Ha tehetségben méred azt hogy veszek-e vagy sem, akkor nyitott kapukat döngetsz, hiszen én gyakran mondogatom, hogy noob vagyok. De ha Diegho-i magasságokban lennék sem venném meg ezeket (sem), mert nincs rájuk szükségem.
Mondjuk azt hittem, hogy a JT88 mellett a Skorpionra sem lesz szükségem, de a yt videók alapján 3 nap alatt megváltozott a véleményem... O:-)
-
jagada
addikt
válasz
tarka_szarka #124271 üzenetére
A töltésszámlálóhoz kapcsolódóan: minap rámentem egy T57 Heavy-re a TVP VTU-val, mert a töltésszámláló szerint 1 skullója maradt a tárban. 8 sec sem telt bele és a garázsban találtam magam.
-
4580693
senior tag
válasz
tarka_szarka #124251 üzenetére
+1 a páleszre! Minden reggel egy feles, és a szél sem éri az embert.
-
notika77
senior tag
válasz
tarka_szarka #124242 üzenetére
Igen, a cső töve egyértelmű és működő spotoló pont, ez nem is volt kérdés (a wiki, a videó és a gyakorlat is ezt mutatja). De van egy másik spotoló pont is a tankon és most erről beszéltünk.
-
lacibacsi
addikt
válasz
tarka_szarka #124198 üzenetére
Szuvenyír nyihaha nye kukucsku protku!
A 2014-ben kapott karácsonyi ajándékot (Pz II D talán) eladtam. Nagyon kellett az a 100k kredit, mert nem tudtam feltenni a BT-7-re a nagy ágyút.
Azóta viszont úgy gondolom, hogy ha már ajándékba kapok valamit (vagy némi játékkal kigrindelem), akkor bolond lennék eladni. Kenyeret nem kér a tartásuk, ha viszont néha van egy kis ingerenciám alacsonyabb tierben menni poénból, vagy legénységképzési céllal, akkor van mibe ülni. Ráadásul ha egyszer letészem a lantot,akkor az acc értékét növelhetik a már nem kapható prémjárművek (ha már a WN8 meg a WR nem növeli).
Jano: nem tán így nyomod a csatákat?
-
jano_77
nagyúr
válasz
tarka_szarka #124188 üzenetére
Látod-látod....pedig a legközelebbi hasonló akciónál már 300K kreditet kaptál volna érte, mint én most.
szerk: Azt a ki**eszett b*dös r**eronyg életbe bele! Eldőlt a 113 kérdése sajnos.
Vasárnap éjfél óta nem úgy alakultak a dolgok, mint terveztük - 15 hónapos lányommal Heim Pál ügyeletén kötöttünk ki kiszáradás veszélye miatt - sugárban hányt folyamatosan - majd párom is elkezdte, végül én is reggel 8:30-kor. Tegnap olyan szarul voltam, meg beájultam 19-kor az ágyban, hogy ma reggel 8-ig aludtam egyfolytában, így a gépet nem kapcsoltam be és lemaradtam az akcióról, már csak teljes áron vehetném a 113! FUCK. Így most nem lesz megvéve mégsem, várom a Karácsonyi akciókat, reménykedve, hogy lesznek a TOP tier-ek is. -
DaveHutt
őstag
válasz
tarka_szarka #124173 üzenetére
Nem csak nálad. Minden meccsen viszik az ammoracket, most már direkt arra tartalékolom a javítókészletet.
-
jano_77
nagyúr
válasz
tarka_szarka #124168 üzenetére
Én annak idején mentem pár csatát mire észrevettem hogy van másik lövege.
Nem vettem még meg egyik kínai 10-est sem, de ma 113 begurul a garázsba. Én azt láttam csatákban hogy medként kell használni. Olyan gyors az a dög hogy Skoda T50 alig tudtam elfutni előle.
-
Laci50i
csendes tag
válasz
tarka_szarka #123983 üzenetére
Még mindig mondhatják, hogy továbbra is csak mod nélküli bug reportokat fogadnak.
Annyira azért nem nagy meló valami hivatalos fórumot felállítani és megnézni a népszerű modokat. -
Sixkiller6
őstag
válasz
tarka_szarka #123983 üzenetére
ez világos
de miért nem a modokat tilják, ahelyett, hogy bant osztogatnának? mint ahogy vki említette, simán nem kéne betölteni azokat a modokat, amik után ban járna. -
Laci50i
csendes tag
válasz
tarka_szarka #123980 üzenetére
Supportot nem kell rá válalniuk, csak hogy megnézték csaló-e vagy sem, továbbra is maradhat own risk.
Kellene még egy hivatalos oldal ahol ahova bárki felrakhat modokat és a a teszt szerveren üresjáratba ki lehet mindent próbálni, és csak azokat nézné meg a WG akik sok szavazatot kaptak a tesztelőktől. -
Antonius1978
addikt
válasz
tarka_szarka #123849 üzenetére
Na akkor amikor ujra lesz gep es idom jatszani, akkor sort kell keritsunk a Turan mellett erre a 3 gepre is.
A T-10-et en is kedvelem (igaz en meg IS-8-kent vettem meg ha jol emlekszem), az elso Radley-Walters medalt ezzel szereztem
Az ST-1-et meg valami learazaskor vettem meg asszem decemberben vagy utanna ?! na mind1, meg teljesen alap, de vettem ra felfuggesztest valakinek a tanacsa nyoman, es rament az IS-3 legjobb lovege, igy mar nem kell 175 atutessel szenvedjek T9-10-ben. -
galervin93
addikt
válasz
tarka_szarka #123695 üzenetére
Az igazán jó játékosoknak mindegy milyen géppel mennek, mindennel tudnak hozni jó köröket, én spec azért fogok ráfeküdni a T49-re, mert ezzel érzem azt, hogy tudok hozni stabilan olyan átlagot, ami elegendő lehe ta versenyre. Sajnos a 13 90-nel például nagyon hektikusan teljesítek, kiszpottolnak a bokorból és meg is haltam 20 másodperc után, az a kör egyből bukó, és ha ez 4 jó kör után jön, akkor fájós lehet... T49-cel konstansan tudok sebezni, és ha jön mellé szpot, vagy kiugró sebzés az csak jó. Más tankkal a közelébe sem szimatolhatok a versenynek (az ELC jó lenne, pláne ha felvinném mondjuk T9-10-be, akkor dőlhetne az xp, de ugye csak T6 vagy nagyobb játszik).
De persze kinek a pap... Ha sokat játszik az ember, akár sokfélével is, egyszer csak bead 5 jó nyertes kört. :-) -
DVlad
őstag
válasz
tarka_szarka #123379 üzenetére
Ez nekem fura.
(#123382) galervin93
Pontosan ezt láttam meg benne én is. Nagyon nem mindegy, hogy kinek mennyi hp-ja van az adott szituációban. Szerintem brutál nagy segítség, fura, hogy legális.
xvm-ben van ez vagy külön be lehet szerezni? -
jano_77
nagyúr
válasz
tarka_szarka #123374 üzenetére
Köszönöm és mindenkinek, aki megírta az ötletét, javaslatát.
Végül álca és javítás lett vegyesen.
Nagyon jó kis tank, szeretek vele játszani csak kevés időm jut rá. -
galervin93
addikt
válasz
tarka_szarka #123374 üzenetére
T49 viszi oldalról. Mondjuk ha azzal meglövöm nem segít az álca... :-) Minap Sacred Valley, északról fel a várhoz, túloldalt felvonult több gép is, de nem csábultam el, megvártam őkelmét... :-)
-
jozefgucci1
addikt
válasz
tarka_szarka #123298 üzenetére
Most talán a legjobb az FCM-IS6 páros . Az IS5-KV-4K ebbben az esetben nem releváns , mert nem megvehető és egy jó darabig nem is megszerezhető tankok . Arról nem is beszélve , hogy mind a kettő egy foshalom .AZ IS5 szódával SH-ban elmegy lehet vele pénzt keresni ,de randomban inkább IS3 . A KV-4K pedig csak árnyéka a nagytesónak . Még mindíg csak a Chieftain95 a legjobb választás a három nyereménytank közzül .
-
törölt tag
válasz
tarka_szarka #123296 üzenetére
Én bírka, meg álcafestést is akartam rá, de valamiért nem engedte... Szerencsére.
-
galervin93
addikt
válasz
tarka_szarka #123178 üzenetére
Én ilyen csíterezéskor meg bannoláskor szoktam kérni egy email-címet ahová küldhetem a replayt, érdekes mód erre sem kaptam még soha normális választ.
De nem baj ez, kis színfolt, jókat lehet röhögni a sok agyhalotton. Mondjuk az a vicces, hogy jó játékostól szitkozódást max csatában kaptam, így utólag csak a gyíkok írogatnak, szóval a vitakultúra nem magas, de agyradírnak nem rossz egy 12 órás nap után... :-D -
jr1994
addikt
válasz
tarka_szarka #123150 üzenetére
Az elmúlt kb két hét alatt 150-200 csatát nyomtunk két fős szakaszban haverral, mindketten kb a kék-lila szint határán játszunk. Szinte csak tier 10, ilyen tankokkal hogy BC, orosz medek, IS7, E100, E5 (néha megpróbálkozok egy 113-mal, de nekem azzal nem megy).
XVM nélkül játszunk, arra jutottunk, hogy nagyon gyakran az a csapat nyeri a csatát, ahol kevesebb páncélvadász van. El is neveztük őket "hasznos TD-k"-nek, a legtöbb csak áll a bázison és eldől a csata, mire először elsüti az ágyúját. A legtöbbjük -1 tankot jelent sajnos.
A nagyobb felelősséggel egyetértek, bár az bármelyik tankkal van top szint esetén, csak tier10-ben a legehezebb játszani. -
Jolet
őstag
válasz
tarka_szarka #123125 üzenetére
na kész lettem a japán ággal is, hála a chi-nu kai-nak
már csak a csehet kell befejeznem, kb. a fele van meg, de nagyon nem adja a 10-essel más tankom meg nincs belőle
a franciát el se kezdtem, bár lehet azzal jobban jártam volna, mint a csehvel
abból van 3 tizesem meg egy 8-as lightom
nagyjából úgy vagyok vele, hogy egy tokent megveszek, alig van időm játszani -
galervin93
addikt
válasz
tarka_szarka #123104 üzenetére
"...nálam az dönti el, hogy szórakoztató-e játszani egy géppel..."
Pontosan erről van szó! Ez a lényeg. Ha valamivel szeret játszani az ember, akkor nyomja azzal.
14ezer meccs alatt egy darab tízes gép va a garázsomban, azzal sem mentem még egy kört sem. Hányszor megkapom, hogy mekkora núb vagyok, mert nincs tizes gépem... :-) Pedig csak arról van szó, hogy jó tankokkal játszik az ember... Nincs olyan nap, hogy ne guruljak az ELC-vel, 13 90-nel, T49-cel stb... Persze vannak olyan gépek, amiket "muszájból" tolok és felqrom magam rajtuk, de 2-3 rossz meccs után ezeket a gépeket gyorsan elrakom és lesz*rom, hogy nem lesz kifejlesztve a következő gép...
Élvezni kell a játékot, kikapcsolódni, pihenni. Ha nem erről szól a dolog, már rég rossz... -
Antonius1978
addikt
válasz
tarka_szarka #123104 üzenetére
Neoval Matrixban verekedni
5-bol 4 meccsen tudsz aratni vele ? Az kivalo, nekem 5-bol ha 2 osszejon, mar boldog vagyok
Nalam is Rommel ul a jarganyban, es mint mondtam, tenyleg csak a loveg jo, a tobbi olyan, amilyennek mondod.
En majd 200 ponttal sebzek kevesebbet mint te, meg tanulnom kell majd toled jobban helyezkedni.
Amugy majd valamikor osszehozzuk a szakaszt, mert amugy is nagyon keveset jatszom, koszi. -
Sixkiller6
őstag
válasz
tarka_szarka #123039 üzenetére
orosz krú van bőven, de angolból nagyon csehül állok
-
KisApám
addikt
válasz
tarka_szarka #123036 üzenetére
Az "arty love" tuti lesz, látszik. Elvileg talán jobb lesz, mint a szegéány szétnerfelt Foch 155.
-
galervin93
addikt
válasz
tarka_szarka #123015 üzenetére
Yep. Én mostanában az ELC-vel szívok, elég merészen játszok vele, és sokszor olyan bokorból szpottolnak ki, ahonnan máskor nem szoktak. Máskor simán lövöldözhetek is belőle, most meg már a gondolatától is villan a lámpa...
-
kchryss
veterán
válasz
tarka_szarka #122840 üzenetére
Nekem még 500 kill kéne, nagyon ellazsáltam eddig.
Most hétvégén megtolom aztán kiderül lesz-e még esélyem befejezni.(#122841) @Jacktor:
Nem csalódtam az eu supportban. Megint marha konkrét választ adtak melyek a csaló modok. Megkerülve a reflexeid, beszarok.
Egyébként annyi helyen olvastam már hogy a ruszki szervernek van konkrét tiltott mod listája, de még senki nem linkelte be, pedig jó lenne.
Én egy tegnapi fordítást találtam róla, de jó lenne megnézni az eredetit: LIST OF FORBIDDEN MODS ON RU SERVER! - TWB-Gaming -
jagada
addikt
válasz
Minél közelebb leszel a célhoz annál jobban rágörcsölsz és beindul a szopóroller is. Nekem már csak 3 kill kell, de kb. ma 20.00 órái tart még a banom, majd utána, ha nem durran el az agyam, és ki nem banolnak 1 hétre
-
nyunyu
félisten
válasz
Sebaj, már csak 250 kill.
Ugyan már, szinte sétagalopp lesz az a ~30 óra.
(1087 meccsen 934 fragnál járok
)
-
jagada
addikt
válasz
tarka_szarka #122787 üzenetére
Három nap távlatában 35%-os a winratem. Ma is folytatódik a lopdosás, alig várom, hogy ne kelljen belépnem a sok retardált közé.
-
jagada
addikt
válasz
tarka_szarka #122787 üzenetére
Illetve megfelelő tankállomány. A franciát a kis Bc-vel meg az AMX 13 90-el tolom. A lightal némi gold használat mellett egy vesztes kör -100k kredit simán.
-
jagada
addikt
válasz
tarka_szarka #122785 üzenetére
Ne is mond. Ma meg lesz nekem is a tank kb.16 kill hiányzik csak, de ettől a frag lopkodástól hülyét kapok! Az meg nem az én stílusom, hogy végigvárjam a csata végét és akkor kezdjem el lelődösni az egylövéseseket. Ha begurul a garázsba, be sem lépek a maraton végéig az tuti! A sok kis nyomorék állnak 3-4 tank és várják hogy egylövésre lőjem az egy szem szemben álló enemyt és csak akkor lőnek négyszeres túlerőnél!!!! Még a kezdő körben ácsorgó AFK tankokat sem lövik, ugyan úgy megvárják, hogy egy lövés legyen csak akkor.
-
zodo
nagyúr
válasz
tarka_szarka #122777 üzenetére
Nem is akarok unikum lenni, jelenlegi szinttel is elégedett vagyok és több nem is igen van benne esetleg évek múlva talán. Igyekszem helytállni, tanulni.
rlazol
Köszönöm.
Igen ez a fail vagy mi.
-
CirrMee
addikt
válasz
tarka_szarka #122458 üzenetére
Nincs még eldöntve, csak az , hogy valami pénztermelő gép kellene. A Skorpi G -t néztem ki, csak azt meg kivették időközben, ki tudja, lesz e még. Ha tudnám hogy lesz még, akkor bevárnám azt, de erre a kérdésre még nem válaszolt itt senki.
Ezt leszámítva meg csak a heavy vonal érdekel, abból is inkább az olyanok, amelyeknek nem ilyen "alig átütése" (pl IS6) van. -
CirrMee
addikt
válasz
tarka_szarka #122394 üzenetére
Köszi szépen!
Randomban farmolás lenne az elsődleges szerep, a másodikra gondoltam a (nem rangsorolt) csapat csatát. Csapatba szoktunk vinni T34 -est, de az 1-2° plusz lehajláson kívül nem láttam túl nagy előnyét A Lőwével szemben. Pofira viszont inkább ez a dajcse oroszlány' jönne be, ami papíri alapon mint ha pontosabb is lenne.
Az a 2k / 40-50kredit prémmel vagy prém nélkül értendő amúgy?
-
CirrMee
addikt
válasz
tarka_szarka #122011 üzenetére
Ja, azt én is tudom, hogy ruszki (valami lengyel cucc alapján), meg van náluk az a dajcsejuhász bodri, aki Szarik mindenre (& Gömböc a hángerien szlengben).
Outlaws videókat elnézve tűrhető gép, meg van nálam amúgy is T34-85 a raktáron, megtartós gép lett. Mennyiért szokták vesztegetni, ha éppen betolják a polcra? -
Antonius1978
addikt
válasz
tarka_szarka #121974 üzenetére
Szerethetem akarhogy - lenyegeben mikor 2014-ben abbahagytam a jatekot egy evre, csakis a magyar tankok miatt tertem vissza a jatekba, miutan Karika biztatott a masik forumban, hogy elobb-utobb lesz magyar vas is bent, mint lattuk az eredmenyt a Turan es Toldi bekerult, sikerult a WG-t megfoznie - ha egyszer balfasz vagyok ahhoz hogy eredmenyes legyek vele
Mar kijottem a gyakorlatbol is, hol voltak azok a regi szep idok, amikor napi 8-10 orakat tankoztam.
A gond az, hogy nem ismerem elegge a palyakat es helyeket, mert videokat nem nezek, amire emlekszem az meg mar nem eleg, es gyakran hozok hibas donteseket is, nagyjabol ez az oka hogy nem vagyok vele eredmenyes. -
Antonius1978
addikt
válasz
tarka_szarka #121886 üzenetére
Szia, mi a neved a jatekban, az enyem ugyanez, majd meghivnal egy kis Turan kikepzesre ? Ujabban nagyon benan jatszok vele, az atlagsebzesem ujabban valahol 480 korul lehet, eddig is csak az 500-as atlagot tudtam vele tartani.
-
törölt tag
válasz
tarka_szarka #121952 üzenetére
Az évek előrehaladtával egyre kevesebb leszarom tablettát kell bevenni. Ez a leszarom érzés jön magától.
-
lacibacsi
addikt
válasz
tarka_szarka #121890 üzenetére
Abból az átlagból vedd ki a vérpistiket és máris jobb eredményt kapsz. Azért azok, akik ezen a fórumon megfordulnak vannak olyan jó játékosok, hogy ne a tomato-hadsereggel egybeszámított átlagot hozzák, hanem jóval felette. És hiába van előkelő helyen pénzszerzésben a Chi-Nu-Kai, ha egyszer az a "legrosszabb prém tankok TOP 5" válogatás egyik tagja is...
-
nightmare13
őstag
válasz
tarka_szarka #121886 üzenetére
Hát azon csodálkozok, hogy a SU-100Y nincs ebben a listában. Még 800 sebzés után is már kb 30k marad tisztán, 2000 fölött meg már álombevétele van
-
lacibacsi
addikt
válasz
tarka_szarka #121883 üzenetére
"Viszont beújítottam a négyes japo lightot a maratonra"
Hát, kill-gyűjtésre jó, de azért a sebzést ne ezzel akard összeszedni!
(#121884) CirrMee: Az éppen most emlegetett SU-100Y tökéletes választás. Már ha szereted a nem túl gyors, de mégis odab@szós tankokat...
-
Sanya
nagyúr
válasz
tarka_szarka #121874 üzenetére
2 hete megvettem a cdc-t mert mondták hogy op. Megyek, tier 8-10-es meccs, haladok az első heavy mögött, foglaljuk a pozíciót, erre a heavy belerongyol a tömegbe Leroy Jenkinsként, de persze 3 mp alatt kilövik. A többiek épp a kezdőkör körül keringenek össze vissza, azellen meg vilonul rám egy tier10es CW tagjait megszégyenítő összetartással, fegyelemmel. Már-már szeretném feladni.
-
rlazol
veterán
válasz
tarka_szarka #120771 üzenetére
ha eljut oda, h pozícióba áll, céloz, beszűkül és lő, nagy baj nem lehet. A lassúságot rá lehet fogni a végtaghiányra, a pontatlanságot nem.
-
h1mpi
félisten
válasz
tarka_szarka #120765 üzenetére
Átugrottam freeből
Majd a 7-essel szenvedek
-
lacibacsi
addikt
válasz
tarka_szarka #120726 üzenetére
Akkor elnézést kérek az összes többi (nyilvánvalóan noob) családos ember nevében...
-
jagada
addikt
válasz
tarka_szarka #120721 üzenetére
Nem gondolnám, hogy felfogja az oldalról érkező AP és APCR lövedékeket, a STUG IV-en sem ér semmit a kötény.
-
lacibacsi
addikt
válasz
tarka_szarka #120721 üzenetére
Csak gratulálni tudok neked, hogy van napi 5-6 órád a játékra. Aki dolgozik és/vagy családja van,az egyszerűen nem engedhet meg magának ennyit, mert igen gyorsan megkapná a munkakönyvét, vagy az asszonytól a bőröndjét...
-
robogo81
senior tag
válasz
tarka_szarka #120642 üzenetére
A prém tanknak van még egy kis bónusz xp szorzója is(a másfélszeres legényen felül),10-70% ig,a tiertől függően?
-
nyunyu
félisten
válasz
Csatáért járó XP mennyiséget egyszer megkapja a tankod (ebből fejleszted a modulokat, következő tankokat), illetve minden emberke külön-külön.
Ha már elit a tank (=nincs több kifejleszthető opciója), akkor bepipálhatod a parancsnok felett a legénység gyorsított képzését.
Ilyenkor a tank XP része nem a tankon gyűlik (ahol kárba veszne, hacsak goldért freeXPre nem konvertálod), hanem a legénység legkevésbé képzett tagja (akin a házikó ikon van) kapja meg.Plusz gyűlik még 5% bármely tankra szabadon elkölthető freeXP is.
-
rlazol
veterán
válasz
tarka_szarka: nem egészen.
ha meghalt/sebesült a legénységi tag, 10%-val kap kevesebbet, mint amúgy ("Injury or Death Penalty")
Amikor beállítod a legénységi képzés funkciót a leggyengébb embered lényegében dupla XP-t kap, mint a többiek - persze, ebből adott esetben lejöhet a fennti büntetés
BÁ Nutrition: csak egy ember kap duplát, nem az egész legénység. De az egész legénység alapból gyorsabban fejlődik a prémium-jármű bónusz miatt (1,5x-es szorzó)
-
jasohn
tag
válasz
tarka_szarka #120640 üzenetére
köszi, akkor majd megveszem
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
tarka_szarka #120614 üzenetére
Eddig a legjobb tankom szerintem. Nagyon élvezetes a játék, kb mintha vk36 lenne med. Csak vmiért jobban beviszi a 8as tankokat. Ja meg volt szó a skorpio pontosságáról ami .30 és akkorákat misszel mint az is2 ami .46
A rudy .37 pontos talan biával .35 és szembetűnően pontosabb a skorpional.
Ja meg a wn8al kapcsban h nyomtam közepes csatákat az elmúlt 2 napban kb 30at. Ebből 12 skorpio meccs és egyből 1700 a wn8am az időszakra.. szal csak a tier...Ja meg újdonság h rájöttem h van olyan gomb h a tankon elért xp egyből legénységképzésre fordítódjon. Prémiumtankon így 200% a fejlődés. Ha prémium account van az még tovább emel rajta gondolom vmit
-
Warton
őstag
válasz
tarka_szarka #120623 üzenetére
Pedig az S-51 nem olyan rossz. Kell bele egy biás legénység aztán hadd szóljon. Az ág további része pedig csak egyre jobb lesz.
-
Jolet
őstag
válasz
tarka_szarka #120586 üzenetére
a damage szerintem meglehet jó tankválasztással áganként 50 meccsből maximum
a kill húzósabb, de lehet szerencse
persze mindenki majd kill lopó lesz -
lacibacsi
addikt
válasz
tarka_szarka #120583 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. A jó játékosok simán hozzák bármely tankkal az összes átlagukat, a magam fajta noobok (akiknek nincs még minden nemzetből magas tier(ek)ben választéka)... nos, azoknak nem olyan egyszerű ez.
-
nyunyu
félisten
válasz
tarka_szarka #120570 üzenetére
Ha a napi standard, két óra alatt 20 meccset számolom, aztán idegbaj megelőző Alt-F4, az 32 nap alatt 640 meccs.
Viszont a maratonhoz kell legalább 1500 kör, ami legalább 150 játékra elvert, nem túl élvezetes órát takar.
Akárhogy számolom, sehogy sem jön ki a matek.
Szerintem maraton idejére uninstall lesz, nehogy véletlenül kísértésbe essek.
-
galervin93
addikt
válasz
Tessék örülni, ha ennyi szabadidőt rá tudsz szánni, természetesen nem teljesíthetetlen a feladat. Szerintem sokat kell dolgozni egy olyan valamiért, ami igazából nem is túl jó, nekem nem jó üzlet. Ettől persze másnak még az lehet. Hajrá, sok szerencsét!
Közben összeszámoltam mennyi kreditet tervezek elherdálni karácsonykor, 30 milla felett van...Most van két millióm, így napi ~300 ezer kell. Nem tűnik vészesnek, ha mondjuk heti két nap kimarad akkor is 400 ezer kell csak, egy farmolós napon is összejön 1 milla mondjuk... Hú de várom már hogy elkölthessem!
-
DaveHutt
őstag
válasz
Persze, hogy játszunk, de nem ennyit és folyamatosan. Élni is kell.
-
mcwolf79
veterán
válasz
tarka_szarka #120475 üzenetére
Azt én tudom ,hogy a vigyorgó fej fogsorát kell lőni az ágyú mellett, de tegnap is és ma is pattogtam róla rendesen.
Ma M48 Patton-nal lőttem ott meg 50 méterről (az nem egy pontatlan tank), és egyszerűen nem bírtam ott átütni. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
tarka_szarka #120411 üzenetére
az kemeny h mondjuk megvennem orosz premmednek h tudjak legenyseget huzni aztan atrakjak mas nemzethez :S
-
Dr.Én
veterán
válasz
tarka_szarka #120298 üzenetére
Tudom csinálni.ezen heti küldetést ha az elöző heti spotolos küldetés nem jött össze?
-
h1mpi
félisten
válasz
tarka_szarka #120322 üzenetére
Beteg ez a WG 15K-ért adni egy ilyen tankot. 5K-t se ér....
-
jozefgucci1
addikt
válasz
tarka_szarka #120317 üzenetére
Ha van időd akkor hajrá . Még egyik ilyen küldit sem csináltam meg és nem is bánom . Így is van annyi prém takom amit nem is használok .A Typ59-T34-Jt88 trió már eléggé veterán kategória .
Himpi ott van a leírásban az is . Azt hiszem6Eur/Token
-
Warton
őstag
válasz
tarka_szarka #120306 üzenetére
Pedig de. Max kapsz majd pár nap prémet.
-
DaveHutt
őstag
válasz
tarka_szarka #120312 üzenetére
Én inkább vettem egy Rudyt. A legénység megy a T62a-ba.
Nem egy nagy kaland 180-valahány pennel pénzt farmolni, miután már megvannak a magasabb szintű ruszki medek, amik mindent visznek. Meg ha már televagyok 212 penes premekkel. -
DaveHutt
őstag
válasz
tarka_szarka #120306 üzenetére
Nagyon reménykedtek, de egy büdös szó nem esett a hivatalos oldalon másról, mint plecsni, meg egy kis felszerelés. Előre kijelenti mindig a WG, ha tankot lehet majd farmolni, emlékezzetek vissza az FV4202(p)-re például.
Oke: bármelyik tankoddal meg lehet csinálni, a kulcs annyi, hogy legyen agyhalott ellenfél, aki lövi a tankod, és nem vált kettes gombbal.
-
Warton
őstag
válasz
Annyira nem tudnak megmozgatni ezek a küldetések pár szerszámért vagy plecsniért.
-
oke
senior tag
válasz
Már akinek van
Nekem ezekből kell gazdálkodnom, nem lesz egyszerű:
-E75
-KV4
-IS3
-110
-FV215b
-T110E5
-8,8 cm Pak 43 JagdtigerMegvételre vár a Béla és az E100-is, de az csak akcióban veszem meg - ha lesz. Most nem volt rá keretem..
-
h1mpi
félisten
válasz
E5-el is meglehet csinálni vagy STi-vel. Kár hogy én kiestem a körből, pedig ez jobban fekszik mint a spot....
-
jr1994
addikt
válasz
Azzal túl egyszerű
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Hát ez megint nem lesz egyszerű . Tegnap klános küldi miatt kelett összehozni 4K lepattanót az egy hét prémhez és épphogy összejött két óra alatt . Utolsó pillanatokban kaptam egy Proharovkát arty nélkülo ahol középen feltoltam a tornyom és lőhették . Szegény unicum Patton alapból goldal nem tudodtt mit kezdeni velem
, így neki köszönhetem azt a sok pattintást. Amnúgy ha van arty akkor az lő vagy a csapat nem támogat.
-
notika77
senior tag
válasz
tarka_szarka #119946 üzenetére
Kiegészítés a 2. ponthoz: light tankkal mozoghatsz, mert nem veszít az álcaértékéből mozgás közben, mint a többi tankosztály.
ui.: De azért ne mozogj, mert véletlenül kimehetsz a fedezékből
-
CirrMee
addikt
válasz
tarka_szarka #119765 üzenetére
Safeshot használatával is kb nettó annyiszor sikerült csapattársra lőni, mint anélkül. Semmi nem tudja kiszámolni, hogy az istenbarma pl hirtelen irányt változtat, és a safe által elengedett lövedék útjába álljon...
Viszont legalább olyankor is meg tudja akadályozni a lövést, amikor simán el lehetne lőni pl egy csapattárs mellett. Inkább hanyagolom.
-
SoulReaver
veterán
válasz
tarka_szarka #119786 üzenetére
Az aktív spottert kombinálnám inkább, mert nem mindig tudok passzív lenni. ÉS közelharc is fontos, mert gyors ez a kis dög, lehet vele kötsögölni
Köszi a választ!
-
nyunyu
félisten
válasz
tarka_szarka #119246 üzenetére
Jó édes anyjukat, hogy a heti kettő küldit nem lehet párhuzamosan csinálni.
Először össze kell vakarni a 30k XPt, AZTÁN ha ez kész, akkor jöhet az 50k dmg.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tarka_szarka #119248 üzenetére
Hja, remelem atcsuszik hetfo keddre a hétzárás, és amikor hazahoz a reptéri transzfer hajnalba allhatok neki farmolni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tarka_szarka #119246 üzenetére
Jájdejo hogy most leszek 2 hetet svédbe.
-
Veatta
aktív tag
válasz
tarka_szarka #119235 üzenetére
Nekem már betelt a fekete listám egyszer , már csak azok vannak rajta akik TKznak.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
tarka_szarka #119089 üzenetére
koszi. ahogy nezem akkor evek kellenek egy komoly legénységhez, tobb tanknal meg ...
tényleg egszerubb venni mondjuk 50ezerert egy accountot ami elorehaladott állapotban van, ebbol igy 2020ra lesz valami talan -
jagada
addikt
válasz
tarka_szarka #119036 üzenetére
Messzire is nagyon pontos tud lenni a löveg, de csak fullra szűkülve, viszont a kreditet tényleg jól hozza. Én megbántam, hogy ezt vettem meg.
-
tucsok.
senior tag
válasz
tarka_szarka #119035 üzenetére
Azon nem indulok, egyszerű földi halandóknak esetleg az IS-6?
Is3 auto??
-
tucsok.
senior tag
válasz
tarka_szarka #119032 üzenetére
Szeretem az IS-eket kedvencem az IS-3, mikortól lesz elérhető?
jagada: köszi, T34 nem tetszik inkább az orosz vagy német ág.
-
Antonius1978
addikt
válasz
tarka_szarka #118418 üzenetére
Akkor Hopka egy igazi okosbolond lehet ha vagta a Honfoglalot, en is ismerek egy hasonlo pofat, igaz az nagyjabol mar 70 korul jar.
Erdekes, akkor a munkatarsadat csak maga az a dolog szorakoztatja, hogy van neki ilyen vagy olyan tankja, lovoldozhet vele, es annyi, akkor o is ugy van mint en a csatamezo szindromaval, csak en tulleptem rajta, o meg nem is akar, lehet, o igy boldog, es kesz.O az egyik veglet.A 2000/2500 wn8-as ficko meg a masik veglet, naszoval, figyelem !, tartozkodni az ilyen jatekosoktol
jagada egyetertek, en is epp ezt irtam le, de mondjuk kicsit cselezhetsz vele, ugy mesz ki, hogy a tornyot is rogzited egy 60 fokos szogbe, es akkor esetleg arrol is pattannak, ha luke az ellenfel es ellovi magat, ha nem, akkor tuti te is kapod a sebzest, egyertelmu, meg aztan a kupolat semmikepp nem tudod elrejteni, kivetel ha bal fele csikicsukizol, mert akkor megteheted hogy nem mesz ki annyira,hanem azt is takarja a fedezek.
-
SoulReaver
veterán
válasz
tarka_szarka #118407 üzenetére
Azért ez teljesen más eset, mint ez a hopka gyerek...
Ez konkrétan hülye, fel sem fogja, hogy mi miért történik. Amint meglátja egy tank sziluetjét, már lövi is, min1, hogy ház mögött van... Ez csak a hülyéknek szórakoztató. Ha van ember aki ezt jónak tartja, az sem komplett...
-
szallasi007
őstag
válasz
tarka_szarka #118190 üzenetére
Szerintem ma sincs még xvm, sokkal jobb is így pedig én sem vagyok super unikum mégis elkerül a fókusz
-
KisApám
addikt
válasz
tarka_szarka #118191 üzenetére
Én elgondolkodtam a megvételén, DE ahogy írtam, az a nagy a parancsnoki kupola, ami még 100 mm sincs, eldugni nem tudod, és amit még egy 0,4 szórással rendelkező tank is eltalálhat könnyen 300 méterről
... no akkor lemondtam róla.
Viszont 10 hónappal ezelőtt, mikor QuickyBaby tesztelte, még csak 173 mm átütése volt. Azt azóta buffolták a tanks.gg szerint 190 mm-re. Ez jó. De a kupola nagyon nem.
QB a videóban ki volt akadva azon, amit már írtam is, hogy hiába 9 fok a gundep, nem nagyon tudja kihasználni, mert mielőtt rálátna az ellenséges tankra, az már be is lőtte a kupoláját, úgy kilóg az...
TIER V-ös tank is lazán szétkapná így, ha DPM-el bírnáDe TIER X-ben aztán meg... mert ugye ott is játszik.
-
törölt tag
válasz
tarka_szarka #118095 üzenetére
Úhh..lehet ez a baj. Ásivíz helyett sört kellett volna innom.
Mondjuk, a fűnyíráshoz nem kell. -
jagada
addikt
válasz
tarka_szarka #117995 üzenetére
A nagy csővel is olyan kicsi az oldalirányú kitéríthetőség?
-
DaveHutt
őstag
válasz
tarka_szarka #117842 üzenetére
Az IS3 azért marha jó, mert a noobok azt hiszik benne, hogy le vannak védve szemből. Közben neg 212 pen az UFP két oldalát, az LFP-t és a torony tetejét is viszi, ha eltalálod. Ne adj Isten, ha forgatja, akkor a feléd eső lap effejtívje beesik még jobban. Egyedül sidescrape-ben nem lehet beütni, de ha van egy kis eszed, akkor megkerülöd.
Egyébként meg 212 pen a superheavyken kívül mindenre elég. Az sem hátrány, hogy nem mozgó ammo rack a tank, és nem is akkora, mint az FCM.
Dr. Én ne aggódj, kell néhány ezer csata, mire meglesz. Türelem, és mindig azonos játékstílusú tankokkal játssz egy nap.
-
Dr.Én
veterán
válasz
tarka_szarka #117844 üzenetére
Igen..ilyent én is teszek...minden nap...olvasom a tank leírásokat...teszteket.. Melóból haza felé van bő egy órám rá...hasznos infókat ad...szeretnék narancsból zöldre váltani...lassan haladok...sajnos most csak játszani nincs időm...a jövő héttöl kezdődö leállás alatt már tudok jönni.szakaszozni...
Na meg a Skoda T40-t is hajtani kell...most már jobban tudok vigyázni rá mint anno... -
Dr.Én
veterán
válasz
tarka_szarka #117842 üzenetére
Ebben igazságod vagyon...én egyszerűsítettem a dolgokat..sorry...de viccet félre téve a Mutz nagyon remek.tank...nem használok hozzá goldot soha...ezen prém tankot használom a legtöbbet...remekül pattint...
-
Dr.Én
veterán
válasz
tarka_szarka #117840 üzenetére
Az egész játék olyan, hogy vagy beviszi vagy lepattan....szerintem mindegyik tankkal ez van. Ezért is szeretjük...
-
jagada
addikt
válasz
tarka_szarka #117805 üzenetére
Na pont ezt nevezem én frag lopásnak, főleg, ha ezt a delikvens egymás után többször eljátssza, nem akkor ha éppen úgy jön ki a lépés.
-
rlazol
veterán
válasz
tarka_szarka #117776 üzenetére
köszi!
-
tarka_szarka
tag
válasz
tarka_szarka #117666 üzenetére
Elcsesztem, az összes szervert néztem.
EU-n a harmadik legjobb 11,087.42 credittel.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
tarka_szarka #117568 üzenetére
Rosszabb T8 med mint a TVP? Mondj egyet.
A T34-100-zal nem volt különösebb bajom, de ettől a fostalicskától a hajam kihullott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest