- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Patrick76496 #121397 üzenetére
Offroad az nem a laza talajon (homok) manőverezést javítja?
Gondolom beletartozik a fordulás is. -
nyunyu
félisten
Kiváncsi voltam, mennyire teljesíthető a T44-100 küldi, így hát játszottam kerek 2 órát:
- japán (1x O-I, 7x Chi-To) 5764/9
- kínai (1x Type58) 533/2
- brit (2x FV4202P) 866/2
- cseh (13x Skoda T25) 5526/3Ez 24 meccsen összesen 12629 sebzés (Maraton 95-öde), 14 frag. (85,7)
Szóval kéne ~180 óra a maraton teljesítéséhez.
Konklúzió: uninstall. M.O.S.T.
-
Patrick76496
őstag
Üdv!
Csak én nem tudtam eddig, hogy az off-road driving skill módosítja a forgási sebességet vagy a játék írja rosszul? Itt van 3 tank:
- Object 430
- M60 Patton
- STB-1Mindhárom jármű alap forgási sebessége 52 fok/másodperc. Mindegyik ventivel, biával és kajával van felszerelve, clutch braking egyiken sincs. Az egyetlen dolog, amiben különböznek, az az offroad driving skill. És teljesen véletlenül pont az forog gyorsabban papíron, amelynek magasabb százalékon van az offroad skill. Tényleg beleszámítana?
-
nyunyu
félisten
Új nap, új bugok:
Frissítettem maira az XVMet, mert most már néha működik benne a minimap, erre elment a kilőtt modulok/személyzet kijelzése, nem látom, mit kéne gyógyítani -
Midway
senior tag
Hi
Hogy lehet kikapcsolni a minimap nagyítást a Ctrl gombon?
-
jagada
addikt
Régebben nem lehetett látni az általam kilőtt lövedéket röptében? Most azt se látom, hogy hová megy mellé, hol csapódik be. Ez valamelyik mod bugja lenne vagy a pöccsel baxták el ezt is?
-
rlazol
veterán
válasz
BÁ Nutrition #121376 üzenetére
BÁ Nutrition: ha nem lett volna már meg egy korábbi küldiből, én is megcsináltam volna. Olyankor nyilván nem a kredit/óra számít, hanem, hogy ingyen kapsz egy egész jó prém tankot. Jól hozza a pénzt, stat húzásra is jó (2 lövésből lesebzed a hp-d...), egyéni küldikre is (pl saját hp-d 4xerese). Egyedül a legénységhúzásra nem az igazi, mert nem ficcen bele hibátlanul egyik német TD vonal se.
gratula mindenkinek, akinek sikerült! -
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #121381 üzenetére
Nem baj csak amikor sok időt várok rá akkor nincs, mikor nem lenne fontos akkor rögtön van pedig ez a legritkább akció a sok közül.
Jelenleg csak az E75 -őt tudnám megvenni minden más az a kevés ág amit húzok, még nagyon messze van.
E100 nem cél vagyis nem gondolnám hogy nekem azzal kellene játszanom. -
h1mpi
félisten
válasz
BÁ Nutrition #121376 üzenetére
Annyi helyem van, hogy beköltözhetne lassan az összes tank
és még így is van vagy 5-6 "szemét" nyeremény tank, amit nem adtam el...
-
h1mpi
félisten
köszi akkor holnap van egy délutánom rá... cromwell b és e-25 jó lehet erre... vagy ru esetleg
-
h1mpi
félisten
1 nap alatt meg lehet csinálni a sebezz meg 150 tankot küldit?
-
rlazol
veterán
válasz
lacibacsi #121365 üzenetére
igaz, eÜ csomag akkor segít, ha egyesével ütik ki őket.
De egy szép német szappantartó TD-ben simán előfordul, hogy egyszerre sok legénységi tag meghal - WT Pz IV-ben rendszeresen 2 egyszerre. 2-3 ilyen találat és ugyanott vagy.kchryss: én nem duplázok minden nap minden tankot, sok okból. Ha Te amúgy is leduplázod, akkor értem, hogy neked miért érte meg. Nekem a fenti matek alapján nem, én naponta 2-4 tankkal megyek csak, így sokkal több plussz idő lett volna semhogy megérje - ld: 25k kredit/óra, miközben az M10 egy közepes körben hoz ennyit.
-
kchryss
veterán
válasz
rlazol #121356 üzenetére
Én máshogy gondolkodtam. Amúgy is minden nap szorzóztam volna pár tankot amivel 10-15e xp ígyisúgyis összejött volna. Így csak a maradék 5-10e xp-t kellett kipótolnom. Farmolni amúgy is mindig kell ezért a maradékot mindig a prém 8-asok szorzózásával csináltam meg. Tehát nálam ez napi fél-egy óra ráadást jelentett ami hasznos fél-egy óra volt mivel farmolással töltöttem és ezért cserébe kaptam ráadásként még 1,2m kreditet.
Sokkal jobban megérte az így szerzett tulajdonképpen kb 4m kredit amit a napi ráadással szereztem mint ha ezt 1 nap kellett volna több mint 7+ óra alatt összefarmolnom.(#121364) @rlazol:
Bármelyik tankkal előfordulhat az más kérdés hogy nálam a több tízezer csata alatt 2x fodult elő, mindkétszer a Hotchkiss H35-nél. EÜ csomag pedig csak a megelőzésben segít ha már mindegyik tag meghalt akkor nem lehet használni. -
lacibacsi
addikt
válasz
rlazol #121364 üzenetére
EÜ csomagod hiába van, ha egyszerre ütik ki a legénységet, akkor nem tudod használni. Magasabb tierben (nálam ez 6+) pedig a legénység általában jobban szét van szórva a tankban, így sokkal ritkább az, hogy egyszerre kap mindegyik végzetes találatot úgy, hogy a tank viszonylagos épségben marad.
-
rlazol
veterán
válasz
#38742016 #121363 üzenetére
padig még a csatanyitó képernyő alján lévő okosságokba is szokott szerepelni
lacibacsi: bármelyik tierben, bármelyik tankkal előfordulhat. Alacsonyabb tierben gyakoribb a 2-3 tagú legénység, illetve, hogy nincs EÜ csomag, nameg ott sokan lövöldöznek HE-val "mert az mindig sebez" alapon, ezért gyakoribb. -
törölt tag
Na ezt nem tudtam még 10000 csata után sem...
-
lacibacsi
addikt
válasz
Viktoár #121358 üzenetére
Éppen az előbb néztem meg! Nem kellett volna. Kaptunk szép emblémákat. Fantasztikusak! Ja, és 105 gold-ba kerül darabja!
Háttakurrv@anyukáját az összes wégésnek!!!
(#121359) mccchelp : Így van! Alacsonyabb tier-ben a kevésbé páncélozott tankoknál könnyen előfordul, hogy HE lövedékkel kiütik a legénységet, miközben a tanknak még van HP-ja.
-
Viktoár
addikt
Ennek a 100 éves eventnek mi lesz a vége? Miért "gürizünk"?
-
h1mpi
félisten
farmolni a Scorpion G-vel kell, na az hozza a kreditet rendesen
-
rlazol
veterán
válasz
kchryss #121355 üzenetére
én azért nem csináltam meg, erőszaknak éreztem volna azt a napi min 2 órát, amit kötelezően ezzel töltök. Máshogy fogalmazva: nem éri meg a kapott kredit a befektetett időt. 14*2=48 óra játékból kaptam volna 1,2 M kreditet, ami 25.000 kredit/óra - ennél sokkal többet keresek, ha csak élvezem a játékot és megyek annyit és azzal amivel kedvem van ahelyett, hogy naponta kényszeresen csillagoznám le a tankjaimat a 20k XP miatt.
-
Enzolord
addikt
Nem tud valaki új autoaimet linkelni, ami működik is?
-
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #121328 üzenetére
Eddig is be volt állítva a valign:
Közben nézem a HP baromat elqró nightly change logját, így már értem, hogy azóta köszönő viszonyban sincs a konfig dokumentációja a funkció működésével.
valign="center" eltolja az extra mezőt a mező magasságának felével felfele. "bottom" meg a teljes magasságával.
Viszont az abszolút koordinátát MINDIG a playersPanel megfelelő sorának felső Y koordinátájából számolja, így ott lesz az extraPanel közepe ("center"), alja ("bottom"), ehhez képest lehet lefele tologatni az eP saját relatív Y koordinátájával.Mivel régen mindig a befoglaló sor felső koordinátájához képest volt az eP teteje, így most a valign="top" vagy "none" éri el ugyanazt a hatást.
(Halkan jegyzem meg, hogy a valign a szövegszerkesztőkben/excelben azt állítja, hogy a szöveg hol legyen a befoglaló cella keretein belül, és nem a cella kereteit tologatja...)
-
jano_77
nagyúr
Esetleg van már hír arról, hogy miért nincs a saját lövésnek hangja az új pöcs óta!?
Van olyan, aki totál üres játékkal tolja, semmilyen mod és esetleg nála sincs hang, csak időnként, teljesen random szerűen!?Borzalmas így menni, hogy azt sem veszem észre, hogy lőttem vagy se!? Konkrétan az első csatában majdnem szétnyomtam az egeret, mert nem hallottam a lövés hangot és azt hittem, hogy nem is lőttem hiába nyomtam a bal klikket....aztán sokadik lövésnél vettem észre, hogy a sebzés ugyan röpköd fel, csak hang nélkül.
-
jagada
addikt
A TVP VTU-t melyik löveggel érdemes használni, a 8,8 cm vz. 41N-el?
Átütés és DPM szempontjából ez rendelkezik a legjobb paraméterekkel.
Azért k..-ra jó, hogy a 100mm-es lövegen kívül semmi nem jó az előd tankról. -
jagada
addikt
válasz
nyunyu #121338 üzenetére
De itt már nem egy darab T8-as prém tankról beszélünk, mert, ha az beragad csatába, akkor 15 perc is lehet egy kör. Valamint nem lesz minden csata nyertes és a nyertesek között is vannak rosszabb körök.
(#121337) jr1994 : akkor legyen 4-5 óra
Nekem csak T34 van erre a célra és T10 csatában a 13 sec-es töltési idejével nem igazán tudja eldönteni a meccseket.
-
kchryss
veterán
válasz
Simi37 #121329 üzenetére
Akkor nagyon szopóágra lehettél rakva.
Nekem is ma lett meg. Nem a tank hanem az helyette kapott kredit. Nálam napi 1,5-2 óra körüli játékkal lettek meg a küldetések alap fiókkal, de hol 50 hol 100%-os személyes tartalékot aktiválva.
2 napom volt amikor 2 óra után még a felénél jártam csak, de azon a 2 napon ki is hagytam annyira reménytelen volt.
Grat a tankhoz, használd ügyesen! -
nyunyu
félisten
válasz
kchryss #121324 üzenetére
Eddig is be volt állítva a valign:
"extraFieldsLeft": [
{ "x": 325, "y": 3, "valign": "center", "w": 70, "h": 20, "bgColor": "0x000000", "alpha": "{{alive?10|0}}" },
{ "x": 327, "y": 5, "valign": "center", "w": "{{hp-ratio:66}}", "h": 16, "bgColor": ${"colors.xc":"colors.system.ally_alive"}, "alpha": "{{alive?35|0}}" },
{ "x": 332, "y": 1, "valign": "center", "format": "<font size='12'><b>{{hp%4.4s|-----}} / {{hp-max%-4.4s|-----}}</b></font>", "alpha": "{{alive?100|0}}", "shadow": {} },
${"playersPanel.clanIcon"}
],Nekem inkább úgy tűnik, mintha eddig a relatív Y koordináta eddig lefele volt számolva a mező tetejétől, most meg felfele.
-
notika77
senior tag
válasz
Sixkiller6 #121325 üzenetére
F1 után működni szokott. Valamelyik mod kavar be, Aslainben is benne van ott láttam is, hogy írta hogy gondot okozhat, de mivel én azt a modot nem használom a neve nem jut eszembe.
szerk.: visszakerestem a release note-okban és augusztus eleje felé a célkeresztekre, a Gambiter damage panelre és a Team HP by Armagoman modokra gyanakodott.
-
Sixkiller6
őstag
bármi tipp, hogy miért nem megy a tab meg az esc? régebben alt+f4 újraindítás segített, de most az sem
-
kchryss
veterán
válasz
nyunyu #121307 üzenetére
extra fields alignment options behavior changed:
"align" - horizontal alignment of the text field relative to its position
"valign" - vertical alignment of the text field relative to its position
"textFormat"/"align" - horizontal alignment of the text inside the field
"textFormat"/"valign" - vertical alignment of the text inside the fieldSource: http://www.modxvm.com/en/download-xvm/
(#121322) @jagada:
Nekem bejönnek ezek speciális csatamódok. A focissal jó sok meccset lenyomtam és élveztem. A 8bites mód is bejött anno. Jók ezek ha kis változatosságra vágyik az ember és ki akar kapcsolódni.
Azt meg nem hinném hogy ezek a projektek nagy erőforrást vonnának el a fontosabb fejlesztésektől. -
jagada
addikt
válasz
Jadro #121313 üzenetére
Ugyan milyen mod került be az új patch-el azon a fos új játékmódon kívül? Akkor miért kellett neki új veziószám, és szétcseszni az egészet?
Egy csomó mod van ami használhatóbbá teszi a játékot és nem is akarják betenni még a 20.0 verzióba sem. Például nekem nem tetszenek az eredeti tank ikonok, mert nekem minden tank egyforma, még az osztályukat sem tudom megkülönböztetni, nemhogy a típusukat. Miért nem lehet legalább a retkes nevüket odaírni?
Mire belakja az ember a játékot és saját kedvére elfogadhatóvá teszi, mindig jön egy peccs ami szétcsesz mindent és lehet kezdeni előröl. -
h1mpi
félisten
válasz
nightmare13 #121315 üzenetére
Borzasztó nagy baromság ez a mód szerintem, meg is írtam a wg-nek a kérdőívben, hogy másra is fordíthatnák az idejüket...
-
lacibacsi
addikt
válasz
Jadro #121313 üzenetére
Támadó módban fel kell szedned egy bombát és odavinni a Mark I-hez, illetve meg kell akadályoznod a védőket, hogy javítókészletet vigyenek hozzá.
Védő módban a bombaszállító ellenséget kell megállítanod mielőtt az eléri a Mark I-et, illetve javítókészletek szállításával kell azt életben tartanod.
Két ilyen csatát mentem, megkaptam mind a négy plecsnit. Azt hiszem, hogy be is fejeztem ezt a bohóckodást.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jagada #121312 üzenetére
Én annyit csináltam, hogy INNEN leszedtem a legújabb XVM verziót a 6.4.3! A korábban telepített ASLAIN modpackomban a 0.9.15.1.1 mappát átneveztem 0.9.15.2-re. A teljesen üres res_mods/0.9.15.2 mappába bemásoltam megszokásból - tudom, hogy elvileg már nem fontos - az audio, gui, script, text mappákat, majd erre rá a korábbi átnevezett ASLAIN-os mappát és erre rá az új XVM-et! Simán be tudtam jelentkezni és a garázs is úgy néz ki, ahogy hagytam! Csatával még nem tudtam tesztelni, de gondolom, ha gond lenne, akkor az már jelentkezett volna. Szal szerintem a korábbi modokkal nem lehet gond.
-
-
jagada
addikt
válasz
humilislupus #121310 üzenetére
megint hetekbe fog telni, hogy megtalálja az ember a megszokott, működő modokat.
-
Jolet
őstag
-
fradi81
veterán
Nem vettem észre hanghibát aslain xvm-el.
-
nyunyu
félisten
Ez azért nem igaz. A másolással el sem indul a wot.
Átmásoltam, majd töröltem a \gui\flash\lobby.swf-et (XVM része), amitől nem lehett belépni a garázsba:
Nem látszott a tankválasztó rész, de a tegnap utoljára ment tankkal be tudtam lépni a csatába.
Menet közben hülyén nézett ki, hogy a régi XVM nagy része nem működött:Mai XVMmel viszont minden működik, csak a HP bar van elcsúszva: (de ezt kb. egy hete mindegyik nightly csinálta.
Csak eddig nem foglalkoztam vele.)
-
emre
veterán
válasz
nyunyu #121302 üzenetére
Ez azért nem igaz. A másolással el sem indul a wot.
Saját xvm konfig másolásakor a players panel, battle loading szétcsúszik. -
jagada
addikt
Valaki rakjon már fel legyen olyan kedves egy 9.15.2-es replayt, hogy tesztelhessem a modokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest