-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rideghváry
kezdő
válasz
nightmare13 #147408 üzenetére
E100 páncélzata erős lenne, csak hát óriási a mérete, főleg a buci feje...
Be lehet forgatni, de akkor is egyértelmű, hogy hová kell lőni, az egész nagy torony egy gyenge pont, hiszen kb. 330-ig, forgatható be, szóval 45-55% eséllyel lehet rajta próbálkozni, folyamatosan.
Nincs hová dugni azt a bucifejet, és a logarlécet a tetején ne is említsük.
Talán a torony oldalát buffolhatnák, akkor jobban el lehetne fordítani.UI.: Ahogyan ezt befejeztem, még éppen láthattam a 0-14-es állást, és amint szétlőnek.
Azt ne is említsem, hogy párhuzamosan a másik csatában 12-6-ról veszítettek a fiúk. -
Gyuri27
félisten
válasz
nightmare13 #147408 üzenetére
Gondolj bele, hogy a nehezek 90%-nak meg ettől is rosszabb a páncélja.
-
válasz
nightmare13 #146378 üzenetére
Sealclubber
De szépen lehoztad, grat
-
Laurh
aktív tag
válasz
nightmare13 #128059 üzenetére
Nekem borzasztóan félrehord, 5 full-os szűkületből 3-4x misselek egyhelyben álló tanknál ami borzasztó idegtépő. Máskor meg a pálya másik felén 30km/h robogó t34 tornyán lévő gyengepontot lövőm el és sebezek bele 1000-et...ami meg abszurd szerintem.
Ha van esetleg jó replayed vele megnézném.
-
grizlisandor
veterán
válasz
nightmare13 #127894 üzenetére
A stock ágyút, mert 112/189 pen sima/arany 85 dmg társaságában.
Meg van egy fejlesztett ágyú, amiből van táras verzió is 85/106 pen sima/arany 115 dmg.Jó a fejlesztett ágyú, mivel van sebzése, a többi light meg alul páncélozott tankok ellen, esetleg ha neked kell kézbe venni a dolgokat, akkor nincs pen és inkább fizetek kicsit többet a 5916 csatákért, de legalább tudjak hozzá tenni valamit a csatához.
-
Emu
őstag
válasz
nightmare13 #126410 üzenetére
Nem tévedsz, én így raktam össze az V. szintű csúcsdíszemet.
-
jano_77
nagyúr
válasz
nightmare13 #126386 üzenetére
Ezt már sokadjára linkeltétek, meg volt nekem is, de vagy én nézek vmit rosszul vagy csak nem veszem észre a fától az erdőt, de itt amennyire én néztem csak I és II szintű díszek mixelése van, tehát pont nincs feltüntetve, hogy IV-ből milyeneket kell összekeverni, hogy egy bizonyost kapjak!? Mit csinálok rosszul?
(#126389) CirrMee: nem beszólni szeretnék, de Te ha jól rémlik nem mostanság kezdted a WOT-ot és még ilyenek nem világosak számodra!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
nightmare13 #125876 üzenetére
WG, mit vártatok!?
ollie: szerintem jó, de ge**k voltak ismét a WG-sek, mert legénység húzásra igazából nem alkalmas, ugyanis egyik ág legénységével sem egyezik a kiosztása sajnos.
-
jano_77
nagyúr
válasz
nightmare13 #124994 üzenetére
és mi ez a kaparós dolog? Ki kell majd tenni vmit a végén - mondjuk egy kódot -, amivel megint csak kapunk vmit!?
-
Jadro
veterán
válasz
nightmare13 #124959 üzenetére
Tavalyiban volt, lehet idén is berakják.
-
4580693
senior tag
válasz
nightmare13 #124959 üzenetére
Én a skorpion g-re várok
-
galervin93
addikt
válasz
nightmare13 #124919 üzenetére
Csoki, kóla, ilyesmi volt tavaly, néhány darabot adott a kaparós.
-
válasz
nightmare13 #124791 üzenetére
Mikor lesz buffolva a rev?
-
4580693
senior tag
válasz
nightmare13 #124808 üzenetére
Hallod!!! Ez az ágyú álom!
-
4580693
senior tag
válasz
nightmare13 #124791 üzenetére
Nem sokkal ezelőtt lett meg a nagy ágyú. Nem csak a nagyobb alfa és a jobb pontosság és célzásidő, de ahogy észrevettem, gyorsabb a lövedék is. A nagy csővel kezdem megszeretni. A tank vásárlása utáni 3-4 csata epik volt vele. Átlagsebzésem 2000 fölött volt, a wn8 pedig 2100 fölött. Soha, egy tankkal sem kezdtem így.
Aztán ahogy vége lett a bemelegítésnek, jöttek sorban a t10-es csaták, ahol voltak meccsek, amikor 10 lövésből 8 talált, de az ugye még mindig csak 1500 sebzés körüli. Majd jött az igazi fekete leves. Jó néhány csatában még a saját hp-m sem tudtam lesebezni, meg egy pár nullás kör. A 2100 wn8 meg leesett 800 alá. Hát, ennek annyira nem örültem.Milyen modulokat érdemes feltenni rá? Most célzásgyorsító, venti és egy álcaháló van fent. Ezek voltak a raktárban. Most, hogy olcsóbb minden, vennék cuccokat, de milyet?
-
Antonius1978
addikt
válasz
nightmare13 #124708 üzenetére
Csak igy tovabb, mester
-
kchryss
veterán
válasz
nightmare13 #124701 üzenetére
Most nézem te lőtted ki arty-val.
Grat! -
kchryss
veterán
válasz
(#124702) @Stanislav84:
Twitch folyamatosan rögzíti az adást. Nem kell várni holnapig azonnal vissza lehet nézni a vod-ot. -
Stanislav84
tag
válasz
Majd holnap VOD-ban lesz már.
majd kikeresem neked
-
kchryss
veterán
válasz
nightmare13 #124664 üzenetére
A B ágyú a játék egyik legpontosabb ágyúja. Olyan, mint a 7/1-en lévő kis ágyú csak nagyobb dpm-mel. Én azzal med-ként használtam a Charioteer-t és mentem flank-elni.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy bár nagy potenciál van a kis ágyúkban, nagyon nehéz velük játszani. Jó játékosnak kell lenned, hogy ki tudd használni azt a dpm-et ilyen papír páncéllal, kevés hp-val és kicsi gundep-pel. Mikor végre felraktam rá a top ágyút ugrásszerűen megnött a sebzésem, ahhoz kevesebb skill kell, hiába sokkal pontatlanabb, az alfa kárpótol.(#124659) @zodo:
Japán medekből a 8-as és a 10-es ami igazán jó. 10-es még jobb lesz ha a következő patch-ben eltörlik az overmatch szabályt.(#124667) @GoTReX:
Az előző kb fél évben több, mint 10 garázshelyet kaptam a hétvégi küldetések teljesítéséért. Mostanában szinte mindig az volt a jutalom. -
válasz
nightmare13 #124656 üzenetére
A többi tankoddal össze kell szedni sok-sok free xp-t ,és abból rá kell tenni a 105-ös ágyút
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
nightmare13 #123913 üzenetére
Az lehet, destruction minimap mod. Ótvar egy dolog az is, ideje lenne mar az ilyeneket tényleg eltüntetni...
-
galervin93
addikt
válasz
nightmare13 #123673 üzenetére
Illetve a prémiumLorraine vs 50-100 is vicces így összehasonlítva... Egy prémium közepes gép simán JOBB, mint egy nem-prémium heavy?? (És akkor még egy prémium heavy is van a tarsolyukban ugye...) Kezd visszás lenni ez a sok hülye prémium tank...
-
fradi81
veterán
válasz
nightmare13 #123507 üzenetére
igen tudom, többet nem fordul elő törlöm is megyek vissza a minecrafthoz
-
fradi81
veterán
válasz
nightmare13 #123505 üzenetére
-
tarka_szarka
tag
válasz
nightmare13 #123450 üzenetére
Nekem nem sikerült.
-
notika77
senior tag
válasz
nightmare13 #123141 üzenetére
Ez egyértelműen rajtad ment el! Mibe fájt volna kilőni azt a maradék 3 tankot is?
-
Antonius1978
addikt
válasz
nightmare13 #123056 üzenetére
Na akkor kapja elo mindenki a bankkartyajat, csak nem sajnal 2400 ft-ot, 3 Turan szakaszban 10 masodperc alatt 1000 sebzest tud kb kiosztani
Csak nem az 56-os oktoberi esemenyek miatt tettek be ?!
-
Jadro
veterán
válasz
nightmare13 #122697 üzenetére
Lehet, hogy igazad van. Akkor még gondolkozom, mert ritkán kapható ez a gép.
-
jano_77
nagyúr
válasz
nightmare13 #122448 üzenetére
szerintem a YasenKrasen vagy mi nem működik a korábbi, mert Aslain modpackjában is inaktív! Én is a következőt választottam ki, amiben van még WN8K értékelés is! Ez micsoda?!? Jóval magasabb mint a WN8.
Ez a HIBRID-es Ranzar videó nagyon mókás.
-
mcwolf79
veterán
válasz
nightmare13 #122443 üzenetére
Legénységnél ahol van a csoportos ikon a VISSZA gombbal tudod pakolgatni.
Én sem tudtam, pár hete világolt fel a kollegám, hogy van ilyen. -
rlazol
veterán
válasz
nightmare13 #122242 üzenetére
ha ez így megy tovább, tényleg be fogják hozni az E-25öt, és arra még én is be fogok nevezni. Az M10 kifejezetten nehéz tank szerintem, én noob létemre szeretem, de nem véletlenül ritka jószág csatában. Nagyon alacsony vele az ászhatár, 800 körüli sebzésre már simán kék WN8at ad és elég jól tejel.
Sok helyzetben zavar a lassúsága, minden belövi, bár a tornya tud meglepőeket pattintani. A pontosság nerf sokat betett neki, így a gyenge pontok távoli belövöldözése már nem olyan egyértelmű, mint régen. Következményesen a gyenge átütése érződik. Alacsony az alfája; sokakat ez is zavar az egész Panther családban (engem nem, többre értékelem a gyors újratöltést (3.71 sec BIA+ventivel+rammer-rel), simán láncon tart bármit). Legénysége egyezik az 5 fős német medekkel így mindkét vonal nevelgetésére használható. Tier limites, és top tierként nagyon is használható. Voltam már vele (szakaszban) 9esek között is, nem éreztem magam elveszve.
Alternatívája a T8as Panther 8.8, amelyik viszont megy 10-esbe is és ingame 8500 Ft-nyi aranyért vehető meg, így az M10 6900 Ft-ért szerintem határeset, csak ritkán elérhető, annak éri meg, akinek még nincsenek kifejlesztve a német medek, de szeretné, szeret snipert, támogató tankot játszani és kevés prém tankja van. -
Darkness1
aktív tag
válasz
nightmare13 #122242 üzenetére
Sajnos a 30 Euronál drágább bundle-okra sem él, mert azok special offer-nek számítanak és azokhoz nem lehet felhasználni. Csináltam próbavásárlást és nem is kínálta fel a kupont ezekhez.
Akkor használható fel, ha teljesül a három alábbi feltétel:
- 30 Euro feletti legyen a vásárlás értéke
- nem lehet kedvezményes tétel
- nem lehet special offerLényegében egyszeri 30%-os kedvezmény nagy mennyiségű gold, legalább fél év premium account vagy Tier VIII premium tank vásárláshoz. Ha valaki ezek közül valamelyik vásárlására készül, akkor nem rossz ajánlat, szerintem
-
Dr.Én
veterán
válasz
nightmare13 #121947 üzenetére
Én is fél év múlva elérem 30-at... még gyerek vagyok itt ...
-
jano_77
nagyúr
válasz
nightmare13 #121947 üzenetére
Ne sérts meg, akkor én még csak 21!
-
tarka_szarka
tag
válasz
nightmare13 #121888 üzenetére
Hát ha bővítjük, akkor a kis csataszámú gépek is vannak a listában. Ott előkelő helyen van. Átlagban 14,5k-t hoz prém nélkül és az első helyen van.
-
Jolet
őstag
válasz
nightmare13 #121768 üzenetére
+1
-
Chabee
tag
válasz
nightmare13 #121765 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a gyors választ!
Akkor a projekt haladhat tovább.
-
notika77
senior tag
válasz
nightmare13 #121643 üzenetére
Gondolom ugyanaz, mint mikor az artykat húzták fel T8-ról T10-re. A T8 nerfelve lesz a T10 meg egy kicsit lesz erősebb, mint most a T8. Ráadásul a T9 és T10 a T8-nak lesz egy erőltetett másolása, tierenként kitalált és kifejlesztendő ágyúkkal, motorokkal úgy, hogy tierenként ~100-200eXP-t kell majd beleölni a nagyobb ágyúba és motorba, hogy kapjál még 30 lóerőt, meg 20mm átütést a 0,02m-es pontosság csökkentéssel együtt.
-
jano_77
nagyúr
válasz
nightmare13 #121643 üzenetére
és lacibácsinak is nagyon köszönöm, akkor nem én vagyok a hülye megnyugodtam.
Mondjuk én elég gáznak tartom, hogy úgy osztok meg vmit, hogy előtte nem olvasom át, hogy minden rendben van-e, de hát én már csak ilyen (precíz) vagyok, biztos a végzettségemnek tudható ez be. -
h1mpi
félisten
válasz
nightmare13 #121315 üzenetére
Borzasztó nagy baromság ez a mód szerintem, meg is írtam a wg-nek a kérdőívben, hogy másra is fordíthatnák az idejüket...
-
Hilpi
csendes tag
válasz
nightmare13 #121236 üzenetére
Persze hogy érdekel
PÜ be a többit ?
-
galervin93
addikt
válasz
nightmare13 #121154 üzenetére
[upsz, rossz helyre, sry]
-
Hilpi
csendes tag
válasz
wotankerhun felhasználóra helmy117 már nem az enyém
-
Antonius1978
addikt
válasz
Okes, Nighmare intezi, en epp zabalok, es huzok meloba, majd holnap belepek a jatekba.
-
fradi81
veterán
válasz
nightmare13 #120880 üzenetére
Jó a troll is ap-val t8-9-be
-
emre
veterán
válasz
Szerintem user error a 150-est használni.
-
Warton
őstag
válasz
A nagy ágyúval eléggé hektikus eredményt lehet elérni. Van, hogy iszonyú nagy dmg-t hoz össze vele az ember, viszont van, amikor minden lepattan. Ezzel szemben az alapágyú sokkal kiegyensúlyozottabb. Most a nagy ágyú van az enyémen, tervezgetem, hogy visszateszem a kicsit, annak ellenére, hogy nagyon vonzó opció a 750 dmg.
-
jagada
addikt
válasz
nightmare13 #120887 üzenetére
Nagyon rapszodikus a nagy ágyú, van amikor mindent visz és minden betalál, van amikor lő mindenfele csak a célkör közepe felé nem. Ami zavaró lehet, hogy nagyon ívesen száll a lövedék, és ha leesik a spot az ellenségről esélytelen eltalálni vele, ha a helyét lövöd, elszáll a csába...
-
jagada
addikt
válasz
nightmare13 #120885 üzenetére
A puhájukat kell lőni, ill. a puha célpontokat, T10-ben, valamint heavyk ellen rögtön tölteni a goldot.
A nagy ágyú előnye, hogy sok tank 1 lövés, míg a kicsivel legalább kettő és amilyen lomha addig bekaphatunk pár lövést mire újratölt, vagy elmászik az ellenfél. -
jagada
addikt
válasz
Igaz, hogy ez nem volt a felsorolásban, de 15-ös AP-val.
(#120881) Warton: nekem nincsenek meg
-
h1mpi
félisten
válasz
nightmare13 #120795 üzenetére
felbaszta az agyam egy magyar csicska nem tetszett neki, hogy mellette állok a bokorban és elkezdett lökdösni persze bekékültem... hawk420 a neve
-
h1mpi
félisten
válasz
nightmare13 #120767 üzenetére
Végre egy jóhír
-
Veatta
aktív tag
válasz
nightmare13 #120518 üzenetére
1280000 credit ha jól emlékszem.
-
Kelvin
őstag
válasz
nightmare13 #120518 üzenetére
Igen, teljesíthetőnek tűnik. Tovább is olvashattad volna picit,ott van mit kapsz ha már megvan a járgány. /goldot mi?
/
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
nightmare13 #120437 üzenetére
azert durvan benne van h sokaknak fogalmuk sincs mit kene csinalniuk, te meg elvarod toluk.
-
mcwolf79
veterán
válasz
nightmare13 #120393 üzenetére
Na ez sarkítás. Ilyen alapon bármilyen játékost/tanknemet lehetne fikázni.
Az arty-t is szidja az ember, ha telibevágja, és mehet az ember a garázsba, bezzeg akkor köszönet jár nekik, ha szorul a hurok az ember nyaka körül, mert tol az ellenfél, viszont a saját arty támogatja a játékost.
A med-eket is szidod ez esetben, hogy te fogsz egy oldalt, és a med-ek meg lecsipegetik a HP-t az ellenfélről. Ellenben akkor jól esik a med-ek támogatása, ha ráront egy beásott heavy-re vagy TD-re ,és elvonja a figyelmét rólad,és van időd neked is előre nyomulni/támadni.jagada:
Magadnak mondasz ellent. Tankra számítja a WN8-at ,tehát only T1 tankot vezetve is lehet az ember unicum. Jó, a 8 éves Pistike sosem lesz unicum (legalábbis jó darabig nem), de ne ilyenekből induljunk ki.Az ,hogy fizetés és reroll árán lehet csak valaki unicum, az nettó baromság. Úgy könnyebb, de sima fiókkal és reroll nélkül is lehet vki unicum. Tovább tart, de kivitelezhető.nightmare13:
Sok kék-lila játékos ahelyett, hogy beszedne egy-két lövést és segítene áttolni egy oldalt, inkább elhúz hátra full hp-val, hogy csak még egy lövést le tudjon adniEzt már kitárgyaltuk párszor. Az hogy te nem ismered fel, mikor kell visszavonulni, hogy esetleg még sebzést/kill-t gyűjts, (tudod, általában ezek hozzák meg a győzelmet) az az egyéni szocproblémád. Az ,hogy esetleg egy med-del nem maradok a nyilvánvalóan elbukott helyen meghalni,mert esetleg visszavonulva és sebzést osztva még talán lehozható a csata, szerintem megbocsátható "bűn".
-
nyunyu
félisten
válasz
nightmare13 #120407 üzenetére
Sok kék-lila játékos ahelyett, hogy beszedne egy-két lövést és segítene áttolni egy oldalt, inkább elhúz hátra full hp-val, hogy csak még egy lövést le tudjon adni.
1800 WN8 fölötti csapattársakat szigorúan csak hátulról támogatunk, mert ha előttük vagy, akkor nagyon könnyű őket a harc közben szem elől téveszteni, aztán mire feleszmélsz, már három tankot lövöldözöl egyedül, mert a lila csapattárs közben biztonságos fedezékbe menekül, ahelyett hogy szintén lőne.
Míg ha végig előtted van, akkor látod, mikor próbál meg kereket oldani, aztán akkor kell neked is felhúzni a nyúlcipőt, hogy ne használjanak élő pajzsnak, csalinak.
Vagy ha nagyon pofátlanul meglépne, akkor még mindig hátbalőheted lánctalpon keresztül, hogy biztosan ne jusson messzire.
-
jagada
addikt
válasz
nightmare13 #120413 üzenetére
Mondtam már, engem nem érdekel, hogy kinek mennyi, csak a nagy csataszám mellet kirívóan alacsony az ami zavar.
A csata kimenetele valamint a bevétel és XP szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy 15vs15 vagy 10vs15. Az más tészta, hogy én is mindig olyankor tudom leduplázni a tankot, amikor 1 sebző lövésem van, vagy annyi se és a 4-5 frages körök bukók. A BOT-okat, meg a troll szakaszokat ha akarná, tudná szűrni a WG. -
jagada
addikt
válasz
Viszont még mindig többet tesznek a csata megnyeréséért, mint a házfalat toló, kezdőkörben ácsorgó, vagy csak a tornyot forgató BOT-ok, vagy a fogalmatlan troll szakaszok. Ezek felismerésére pedig kiválóan alkalmas, a két számjegyű WN8 alapján.
-
Arolotifar
őstag
válasz
Sok kék-lila játékos ahelyett, hogy beszedne egy-két lövést és segítene áttolni egy oldalt, inkább elhúz hátra full hp-val, hogy csak még egy lövést le tudjon adni. Meg merem kockáztatni, hogy a vesztes csaták egyharmadát az ilyenek okozzák, akik csak önérdeket néznek, nem csapatérdeket. Nah ezért szar ez a mutatószám...
Ebben teljesen egyetértek.
-
jagada
addikt
válasz
Szerintem te nagyon félreértesz valamit. A WN8 minden tanknál más és más, és a sebzésen kívül más tényezőket is figyelembe vesz. Lehet, hogy az 5k sebzéssel az OP med játékos aki 400m-ről puffogtatott sokkal kevesebb WN8-at kapott, mint te a 2k sebzéssel a heavyben ülve közelharccal.
lacibacsi: "Másrészt sem reroll, sem fizetés nem kell ahhoz, hogy unicum lehessél, mint ahogy erre is van példa a fórumlakók között"
Elég idős vagy már és még mindig hiszel a mesékben?
""A rosszabb játékosok csak akkor zavarnak, ha az én csapatomban vannak, egyébként szeretem őket."
Gratulálok! Ez sok mindent elárul a személyiségedről."Most az fog következni, hogy a gyengébb játékosokra már nem is lőhetek, mert az elárul valamit a személyiségemről?
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
Ha ez nekem jött válasznak, akkor eléggé félreértettél
-
zodo
nagyúr
válasz
nightmare13 #120352 üzenetére
Volt már téma, nem rammolni kell de az is egy opció.
Week 1: Deal 50,000 damage to enemy vehiclesWeek 2: Earn 50,000 assisted damage through spotting
Week 3: Block 50,000 damage
Week 4: Destroy 50 enemy vehicles
Week 5: Damage at least 150 enemy vehicles -
rlazol
veterán
válasz
nightmare13 #119837 üzenetére
"csak" 25 k... lol én még el se kezdtem a gyűjtést, Te mindjárt befejezed
grat!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
nightmare13 #119802 üzenetére
nem ugy van h 445 a max latotav? vagy csak felszerelessel nem lehet tobb
-
rlazol
veterán
válasz
nightmare13 #119802 üzenetére
nightmare13: a 30k XP megvan?
-
jano_77
nagyúr
válasz
nightmare13 #119766 üzenetére
Honnan szedtétek ezt a spot dmg-t?!? Az EU-s oldalon ugyan az a Mission szövege mint a legutóbbinak és ha nem tévedek, akkor sem spot kellett, hanem sima dmg!? Vmit esetleg félre olvastam?!? Vagy honnan van tényleg, hogy most spot kell 50K?!?
nyunyu - vagy bárki, aki tudja a mostani új XVM szerkesztést:
Hol tudom beállítani a TAB-os players panelen, hogy a klán ikonok közelebb legyenek a nevekhez?Valamint hol tudom a minimapon az ikonok méretét növelni, mert nekem nagyon kicsik a jelenlegiek, alig látni rajta vmit is.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
rlazol
veterán
válasz
nightmare13 #119796 üzenetére
a többiek nem saját maguknak spotolták?
-
Papooo
senior tag
válasz
Bármivel lehet spottolni, ha artyval derítesz fel, azt is belemegy az 50K-ba.
A láncolási asszisztot viszont nem számolja. -
nyunyu
félisten
válasz
Ez az 50k spot dmg érdekes lesz...
Szameg, kilences TDimet kéne húzni a héten.
Lightokkal meg amúgy sem vagyok jó, hétvégén próbálkoztam szorzózni a T71+Bulldogot, de átlag hatodikra sikerült, és akkor sem fértem be a top 10XP-be, mert hiába éltem 5 percig Prokhorovkán, ha a sarokba letáborozó heavyk el sem tudtak lőni a túlsó sarokban villantott tankokig, mert render távolságon kívül voltak.
Talán ha 1200 spotot sikerült maximum összehoznom egy meccsen.Jut eszembe, lánctalpas assist nem számít?
Angol Wot kliens is "damage upon your spotting"-ot ír. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
nightmare13 #119656 üzenetére
3 kör alapjan mondom, csak leszorzoztam tegnap hajnalban.
Biztos jo, de lepattanot még nem láttam róla.
-
lacibacsi
addikt
válasz
nightmare13 #119614 üzenetére
Megkérdezem tőle, de attól tartok, hogy nem akar várni... (Fiatal még a lelkem, nem olyan ráérős öreg, mint én vagyok...
)
-
szallasi007
őstag
válasz
nightmare13 #119467 üzenetére
Köszi ki is szedtem a leírásod alapján
-
h1mpi
félisten
válasz
nightmare13 #119467 üzenetére
Ohh köszi
Így már értem. Kipróbáltam még egyszer 360-as prémmel, de megint csak egy klikk volt
Erre az évre befejeztem a WG székházának beruházási támogatását(#119468) lacibacsi: sajnos az E-25 legénysége pont nem kompatibilis, de nem baj a Jagdtigeré bele megy. Amúgy elég hülye elosztása van a rádiós miatt....
-
jagada
addikt
válasz
nightmare13 #119348 üzenetére
Én azt is szeretem amikor a SPIC leveszi lánccal a 260+ átütésű AP vagy APCR lövedéket úgy, hogy még a lánca sem esik le, a sebezhetetlenségről nem is beszélve.
-
nyunyu
félisten
válasz
nightmare13 #119231 üzenetére
Tizesekkel meg nem kell foglalkozni, ha nem megy.
Nekem 29k után is csak 5 áll a garázsban, azok közül is csak a T110E5-öt merem néha elvinni egy-egy körre, mert a 3 TDt (F155, Obj268, T110E4) olyan szinten nerfelték, hogy garantált -20k bukó velük menni.
Centurion AX is csak azért lett kigrindelve, hogy megkapjam a prém FV4202P-t.Amúgy ki van még feljesztve az E50M, E100, de nem lettek megvéve, lassan elkészül a Leo 1, meg az FV4005 is.
De mivel mostanában nem élvezem a játékot, így nem töröm magamat, hogy meglegyenek.
-
tarka_szarka
tag
válasz
Sajnos ez a játék nagyon alkalmas az epénisz lengetésére, ami nem is volna baj, ha néha oda nem csapnának vele. :-)
Mindig lesz valaki, akinek sok, vagy kevés vagy, nem azt teszed, amit ő szeretne, esetleg olyan tankod, statod, feliratod, klánod, neved van , stb., ami nem tetszik.
Rövid javaslatom: jobb gomb a nevén, add to blacklist
-
nyunyu
félisten
válasz
Ha én lettem volna T7 tankkal abban a meccsben, akkor csak simán bot reportot kaptál volna a T9 HTvel 1100 dmgs teljesítményedre.
Ja, jut eszembe, nem jöttem rá, melyik mod keféli el az ingame chatet, így sajnos nem tudom a noobokat chaten kiosztani.
-
Papooo
senior tag
válasz
Én ezért nyomom ki reflexből, ha dicsérni akar, az nem érdekel, ha szindni, akkor meg backup6ja.
Sok mérgelődést meg lehet így spórolni, -
h1mpi
félisten
válasz
nightmare13 #119019 üzenetére
Köszi akkor a hetesig elleszek valahogy
Inkább farmolok ki egy hetest, mint egy rossz 9-est
A 9-es a streamekben elég jól tejesít, pontos és gyors a töltése. Az fogott meg a gyorsasága és a torony forgása miatt is. A 10-est próbáltam egyszer teszt szerveren, elég kiábrándító a full betöltése és könnyű elpufogtatni a 3 lövést sajnos a vakvilágba
-
balintka
addikt
válasz
nightmare13 #118940 üzenetére
Ok, köszi, én is így gondoltam.
-
SoulReaver
veterán
válasz
nightmare13 #118893 üzenetére
Jó ez a kis trollgun
Még sima repesszel is jobb vele, de azért gold is kell rendesen.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
nightmare13 #118893 üzenetére
Akkor marad az M44+gold+Cola és 10 csatából össze is jön .
-
lacibacsi
addikt
válasz
nightmare13 #118890 üzenetére
Az FV304 olyan, mint az M44: tolsz bele egy kis prémium kaját és máris csodákra lesz képes! Jozef mester tanítása alapján az M44-et only gold üzemmódban próbáld! A 6x sebzés nem lesz gond. (SU-14-1 is jó hozzá, de csakis a nagy gunnal.)
-
jozefgucci1
addikt
válasz
nightmare13 #118882 üzenetére
A legtöbb küldit az amcsi M44-el csináltam meg . Hatalmas fun az az arty is .Természetesen only gold és úgy a T8 gépekbe is belemegy a 750 DMG. Nem is léptem tovább arról az arty-ról , pedig a CW-k miatt az M40 nagyon jó lenne ,de már nincs kedvem arty-val menni a küldik után.
-
Jolet
őstag
válasz
nightmare13 #118882 üzenetére
Én mire végeztem az amcsi ággal eljutottam a t55 hetes küldiig
-
h1mpi
félisten
válasz
nightmare13 #118885 üzenetére
Pedig próbáld ki elég FUN
Én a HE-vel nem nagyon lövök, mert 300-400-at sebez és max 3 talál egy körben vagy annyi se. Az AP-nak egy hátránya van nyeli a lánc és viccesen pattog a 260+ pennel ja és drága
A nagy ágyúval a goldos HE is vicces a nagy sugár miatt, nem gond megcsinálni a sebezz több tankot egyszerre küldit
-
Kelvin
őstag
válasz
nightmare13 #118694 üzenetére
85 mm-es elég amire kell, jobb kezelhetőség.
-
fradi81
veterán
válasz
nightmare13 #118694 üzenetére
Ha sebezni is akarsz arany nélkül a 100-as kell, a többi nem sok mindent üt át.
-
Sanya
nagyúr
válasz
nightmare13 #118615 üzenetére
A dicker max nyílt pályán tényleg OP.
-
Luperator
tag
válasz
nightmare13 #118611 üzenetére
2900 goldba került, ez ftban is ugyanennyi körül van mert ahogy látom még talán ebben a játékban nem szálltak el mint más játékokban. Viszont a kínálat más nálatok és a blitznél, értelemszerűen nálatok sokkal nagyobb. Amúgy hogy most volt talán a wg születésnapja, olyan nagy akciókat én telefonon nem láttam, az is-6 15% százalék kedvezménnyel került 6290 goldba.
-
Luperator
tag
válasz
nightmare13 #118606 üzenetére
Nem, ez 7vs7 felállásban szokott menni. Sajnálom mert amúgy ios és Mac valamint Windows telefonok és gép között megy a dolog, de mindegy végülis... Azért fájdalmas ez valahol mert így prémium tankot nem sok értelme van gyűjteni ha az csak a mobilon fog menni.(vettem egy Dicker Max-ot és nem tudom buffolták e, mert az általam olvasott 550 HP helyett nálam 900 van neki és nem használhatatlan sebességre sem) Köszönöm a válaszokat 😊
Azt néztem, hogy pcn a skill rendszer és minden más sokkal kidolgozottabb mint mobilon de érthető is. Abban biztos vagyok, hogy pcn az irányítás könnyebb, nem mondom, hogy nem próbálnám ki 😛
-
Luperator
tag
válasz
nightmare13 #118591 üzenetére
Azt esetleg nem tudod, hogy ha gépre is telepítem majd akkor folytathatom ott ahol itt tartok? Google+-szal regisztráltam a játékba és furdal a kíváncsiság, hogy így android és asztali között van e átjárhatóság.
Az M3-ra visszatérve féltem tőle mert sok rosszat olvastam róla, remélem ez a második vonalban működés menni fog vele.
-
h1mpi
félisten
válasz
nightmare13 #118591 üzenetére
Gondolom a tank maga nem hiszem, hogy más lenne nagyon, abból lehetetlen jó tankot csinálni
-
Sixkiller6
őstag
válasz
nightmare13 #118489 üzenetére
nem, régen volt hasonló bajom, azt megoldotta, most nem
-
jagada
addikt
válasz
nightmare13 #118365 üzenetére
Szép volt, és goldot nem is vittél magaddal.
-
galervin93
addikt
válasz
nightmare13 #118210 üzenetére
"hasznos volt[am] a csapatnak..." - Na pont ezaz! VOLT! Ha csata közben azon filózol, hogy "én már hasznos voltam a csapatnak", az már rég rossz... Ezek szerint amikor ránézel a számlálóra az befolyásol a továbbiakban, mert ugye már "hasznos voltam"... Itt van a kutya elásva véleményem szerint...
-
galervin93
addikt
válasz
nightmare13 #118201 üzenetére
A kiosztott sebzést nem értem. Ha megvan a saját hp akkor mi változik? Legkésőbb a csata végén úgyis kiderül minden, miért fontos ezt tudni élőben...? Vagy akkor már hátra lehet dőlni, "belém nem lehet kötni"...?
Nekem ez a bajom a modokkal, eltereli a figyelmet a játék igazi céljáról... Használtam én is csilivili célzót, xvm-et, ilyen számlálót, olyan büzürgét, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy többet figyelem ezeket, mint az ellenséget, helyezkedést stb. Csata elején nem az ellenséges tankok típusait nézem és a taktián agyalok, hanem hogy milyen jó vagy éppen rossz játékosokat kevert a gép stb... Ez nem jó... Azóta nem használok modokat, fokozatosan álltam át a tiszta játékra, és nem lettem rosszabb tőle.
Persze ez csak magánvéleményem. -
adamgreen
senior tag
válasz
nightmare13 #118201 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Már rég be kelelt volna épiteni a játékba egy két fontosab modot.
A másik amit irtál hogy a stat mennyire megöli a játékot.Számomra érthetetlen hogy valaki ennyire bele legyen buzulva a statba. Tisztelet a kivétlenek persze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged