Hirdetés

Aktív témák

• Brian_GT

őstag

Sziasztok!!

Nekem egy olyan gondom lenne, hogy kész volt a boncolás a kórházban Shanival.
    Utánna elkellett mennem ide-oda elmondani aki nem ártatlan annak, hogy nem ártatlan.
    Végén az jött ki mikor elmentem a nyomozóhoz, hogy kosvelőt kikell nyírnom.
    Ez azért volt furi mert kb 10 percel ezelőtt kötöttem vele jó kapcsolatot.
    Mindegy elmegyek, kinyírni.
    Csak van egy apró kis gondom, az ajtaja előtt áll 2 őr akiket korábban kinyírtam mikor megkellett látogatnom és én hülye utánna eldobtam a háza kulcsát.
    És most ugye visszakéne mennem kinyírni, de hát mindig a házában van és oda ugye már nemtudok bemenni mert a kulcs nincs meg.
    A Szőrős Medvében meg ahol máskor napközben mindig szokott lenni már nincs ott.
    Szval eléggé gáz a situ mivel ugye az utoltsó kis követ vagy mifenét a nyomozótól kapom meg ha minden kész.

Most remélem tud vki segíteni mert ha az jön le hogy kezdhetem előről az egészet akkor szerintem összetörök vmit )))))

Előre is köszi a segítséget!!!

u.i. : Nekem megvolt a buli Shaninál...én akkor jól gondoltam mert én alapban Carment vittem oda, deee nálam vmi nem tudom nem jöhetett össze mert megharagudott rám amiért egy prostit vittem, vagyis Carment...és azt kaptam küldiben reggel jó lenen ha egy csokor virággal meglátogatnám.
    Akkor a hancur még menthető???

Ha vki tart már itt és tud segíteni pls!! THX

Aktív témák