Hirdetés
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A Witcher topikokat összevontuk, minden résszel kapcsolatban mostantól egy topikban tudtok beszélgetni: Witcher topik
-
vm93hun
aktív tag
Sziasztok!
Nekikezdenék én is a sorozatnak, viszont csak Xbox-om van. Történet szempontjából mennyire baj, ha kihagyom az első részt?
-
melega
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Te most kijátszottam az első részt kétféle befejezéssel, egy hónapig tartott a Scoitelek és a rend oldalán, a bankrablásig mentem csak vissza!
spoiler
Kétféle befejezést kaptam megöltem Striegfieldet a lovagot, eléggé a végén.
Az lenne a kérdésem hogy ahhoz a befejezéshez mi kell hogy Streigfiel aki a csatornában segít leölni a kukorixot életbe maradjon a végén és ne kelljen vele megküzdeni, meg hogy végén koporsónál tiszteljék a trónteremben aki új világról álmodott?
/spoiler
-
S1M0N
senior tag
válasz
kekigyu
üzenetére
Nekem már régen volt, nem nagyon emlékszem már. A kézikönyv is két részt ír, de a 4. fejezetnél van a lényeg, ott nem szabad senkinek az oldalára sem állni a harcban, de előtte is a semlegességre törekedtem, ezért is néztem meg alaposan a könyvet anno. Én semleges lettem, a végén erről beszél Geralt is.
-
kekigyu
aktív tag
Ket resz rémlik, ahol döntést kell hozni ezzel kapcsolatban úgy emlékszem. Az egyik a mocsarban, vagy a rendet vagy a scoiatelt támogatva kell a mezőre érkezni es harcolni. Ezt a küldetést kihagytam, hogy ne kelljen dönteni. Aztan Vizimaban, mikor a scoiatel kirabolja a bankot, egyedül mentem be, hogy ne a rendet támogassam. Bent viszont vagy segítek a tundeknek vagy nem, de ezzel automatikusan oldalt is valasztok ugy remlik. Lehet rosszul tudom, de akkor mik a totális semlegesseg lépései? Sose sikerült meg úgy kijátszani.
-
kekigyu
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy lehet teljesen független befejezést elérni? Erre meg a játék mellé adott fuzetekbol se jöttem ra. Yt-on viszont láttam videót, hogy van olyan befejezés amikor se a rend se a scoiatel oldalára nem all Geralt.
-
MageRG
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Nekem borsódzott a hátam ettől a fordítástól. Miért nem lehetett csak egyszerűen "hóttak"?
Mikul öccerű paraszti eszéhez passzolt volna. -
andor80
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem de miért hagynád ki?Jó kis quest.
-
nincsnév007
addikt
Nagy hátrány ha nem csinálom meg a holló páncélt ?
-
xFreex
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
A 2. fejezetben van Igni elemi kő a csatornában található egy hulla akinél egy kulcs és egy papirus van az oroszlán pók szektáról.
A csatornában van az ajtó amit a kulcs nyit így bejutsz az oroszlán pók szekta katakombájába... ott van egy Igni kőja és ő már nem Raymond
-
Essejó
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szerintem vissza mész a temetöbe, és le a kriptába, megtanulni.
-
xFreex
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az első fejezetben lehet megtanulni a kriptában ahova Mikul küld a "halottizéket" elintézni.
-
nincsnév007
addikt
az ignit a második fejezetben meg lehet tanulni? mert az első fejezetben nem találkoztam vele
-
xFreex
aktív tag
A kis szélhámos reggel van a csatorna bejáratnál, nem délben. Délben a hölgy van a temető bejáratnál más küldetés ügyében.
-
Essejó
veterán
Sziasztok
Létezik magyar nyelvü végijátszás valahol a neten? Pár dolog nem tiszta, pl lementem a csatornába a családi kincsért. Nálam a gyürű, de a küldetést ado nincs ott délben a csatorna lejáronál, pedig a játék szerint ott kell keresnem. Meg hasonloak. Sigfridet is napokig kajtattam, hogy átvegye a vizihulla nyelveket.
-
magitor
csendes tag
válasz
kekigyu
üzenetére
Elvileg még anno a magyar forgalmazó oldaláról szedtem le, nekem is eredeti bővített verzió volt-van meg lemezesben, de lehet érdemesebb beregisztrálni GOG-ra és onnan leszedni elvileg az napra kész legfrissebb.
Belinkelem azért a nekem meglévő 1,5 patch-ot is hátha ez más mint ami neked van. Remélem sikerül összehoznod. -
kekigyu
aktív tag
válasz
magitor
üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, ez a magyarítás honnan van? Nekem dobozos eredeti verzió van a játékból, arra valamiért nem megy fel az 1.5 -ös patch. Virágboltból vett verzióra ( ami elvileg 1.5 verzió ) pedig hiába fut le a cd projekt red honlapjáról leszedett magyar nyelvi frissítés, nem lesz tőle magyar. Már csak a küldetések vannak hátra, hogy kimaxoljam az első részt és eszem a kefét hogy nem sikerül magyarítani
Este azért ránézek erre az általad mutatott magyarításra csak gondoltam addig is kérdezek -
magitor
csendes tag
válasz
kekigyu
üzenetére
Szia
Ha fent van az 1.5 patch próbáld meg feltenni hozzá külön a magyarítást hátha segít -
kekigyu
aktív tag
A Witcher első rész Kalandok részéhez létezik magyarítás ( csak 2 kaland magyar nyelvű gyárilag az 5-ből ). Köszi a válaszokat!
-
Mart10000
aktív tag
válasz
R1200GS
üzenetére
Enyém Steames nem tudom ez mennyit számít. Közepesen nyomom, de így is jól jönnek a főzetek. Van olyan harcrész, mikor elengedhetetlen. Egyszer újrakezdtem az egészet, mert voltak dolgok, amik elkerülték a figyelmem. Akkor is a 3-ik fejezetnél jártam, ahogy tartok most is. A cuccokat tartalékolom az esetleges pénzszűke miatt, ami főleg ékszerekből, könyvekből áll. Tovább akarom vinni a történetet innen a 2-re. Meddig érdemes a tárgyakat eladni? Az 1% a pénzösszegre vonatkozik?
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Mart10000
üzenetére
Nem feltétlen, ha felrakod a modot. Csak át kell másolni, nekem működött.
Közepes fokozaton játszottam végig, de túl könnyű volt. Nem sok mindenre volt szükségem az utolsó fejezetben. Szóval ha Dandelionnál maradnak a cuccok az sem baj. A végén eladtam majdnem mindent, így 23000 orennel zártam a játékot, aminek azt hiszem az 1%-át vittem át a második részre. Túl sok jelentősége nincs.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
R1200GS
üzenetére
Bocsánat, hogy itt magamban szövegelek.
Van egy mod, ami a fogorvosból raktárost csinál. Ha más is hasonló bajba kerülne.
Szerk.:
(#2149) xFreex
Leadtam azt is, és még mindig aktív a küldetés. Pedig megvan a hét fog -
R1200GS
aktív tag
Sajnos azt olvastam nem lehet már vele találkozni. Ezt frankón kitalálták. Nála maradt egy csomó cuccom, pár mellékküldit is meg tudnék oldani velük. Meg úgy terveztem a vége előtt eladok mindent. Elég bosszantó.
Másik dolog, leadtam 7 fogat a törpének, és nem lett vége a küldinek? Ez lehet bug?
-
R1200GS
aktív tag
Lehet még az 5. fejezetben találkozni Dandelionnal a vége előtt?
Ó-Vizimából nem tudok visszajutni hozzá a partra.
Kellene jó pár dolog a tárolóból, és azt nála lehet megnyitni.Addig nem akarom bejezni a Hollópáncélt meg a szalamandrás küldit míg a mellékeket nem csináltam meg.
-
hiuuz
csendes tag
-
janos666
nagyúr
Ja persze, az egész első rész olyan, főleg technikai szempontból, mint egy indie DAO DLC (szerintem talán szándékosan is hagyták meg picit a DAO-ra emlékeztető kurzor-ikonokat és koppintották le pár aláfestő zene stílust, hogy a DAO fanok ismerősnek érezzék a játékot, és emiatt pozitívan álljanak hozzá). De ettől még élvezhető, és érződik róla, hogy megvolt az igyekezet, csak a pénz/idő volt kevés, hogy minden tekintetben kifinomultabb legyen. Viszont van benne bőven értékes tartalom.
A másodikkal az a bajom, hogy szinte semmire sem emlékszem belőle (a legelejét és legvégét, illetve az "odrin" kiabálást leszámítva, akit sohasem találtam meg, hogy elhallgattassam
), ami arra utal, hogy nem nagyon történik benne semmi érdekes. Tipikus időhúzó átvezető rész, mint szinte minden trilógiánál. Leginkább talán csak egy romantikus mese Triss-el.A harmadik pedig nagyon jó lehetne, de
1: áldozatul esik az erénye annak az RGP (és annak nevezett hasonló) játékoknál a teljes iparra jellemző trendnek, hogy maximális játékóra mennyiséget próbáltak belőle kipasszírozni (igen, vannak jó mellékküldetések ... 10 közül egy olyan jó, mint egy komplett kis játék, de előre nem tudod melyik, szóval végig akarod majd csinálni mind a 10-et, amire rámegy 10 órád, ami a valóságban kb. egy hét, pedig ebből legalább 5 tipikus semmit érő töltelék, szóval totális kétélű kard az egész side-quest felépítés, közben pedig elfelejted "miért vagy ott", avagy main quest is volt...).
2: na meg azt utáltam a 3. részben, hogy néhány, elsőre lényegtelennek is nézhető, vagy félreérthető/vitatható pontokon műlik a befejezés. Mindegy milyen a "karmád" a játékban (hány ember/lényt mentesz meg, gyilkolsz le, stb), csak az a pár kattintás számít, amiről nem igazán tudod előre főleg azt, hogy mennyit számíthat, de akár azt se, hogy a játék szerint melyik alternatíva milyen megítélésű lesz. Az szerintem még rosszabb, mint a lenti probléma (zavaros és erőltetett néha a Scoia'tael <-> Order patch, de a TW3 még homályosabb és önkényesebb érzés). -
hiuuz
csendes tag
válasz
janos666
üzenetére
A sztori nekem is több helyen sántít, főleg a vége felé érzem kicsit összecsapottnak. De nem is a sztori, mint inkább az atmoszféra és hangulat miatt magával ragadó a játék! Nekem az első rész alapozott meg a könyveknek és mai napig az határozza meg az egész vicser univerzumhoz való viszonyomat!
-
janos666
nagyúr
Elkezdtem újrajátszani a trilógiát, és most értem oda, ahol felidéződtek az emlékek arról, legutóbb is mit éreztem a játék legnagyobb hibájának:
Mikor a IV. felvonás végén először beszélünk Toruviel-el, közli a véleményét a tárgyalásokról (semmiképp nem állnak le, halálig harcolnak) és a túszokról (megölt már pár parasztot és szükség lesz a gyerekekre), majd a kérdésre, hogy elengedi-e legalább Alvin-t, egyértelműen nemet mond (nincs semmi lehetőség további alkura, vesztegetésre, stb, nem és kész...).
Ebből én azt szűröm le, hogy, nem riad vissza az összes túsz, beleértve Alvin (és a többi gyerek) lemészárlásától sem, ha úgy alakul. Innentől pedig kicsit komolyabb súlyúnak tűnik az adott szituáció (mármint ott az az egy felállás, amit nem kell kivetíteni a teljes Scoia'tael <-> Order konfliktusra, de önmagában kezelni kell valahogy ott és akkor az adott problémát, amiről a fenti képet kapjuk) és óhatatlanul személyes üggyé is válik a kérdés, hisz Alvin kvázi a fogadott fiunk.
Erre fel, ha a fentiek konklúziójaként azt mondom segítek a rózsásoknak (mert az alternatíva az, hogy ugyan úgy legyilkol az Order minden ottani túszejtőt, csak a segítségünk nélkül lassabban = több túsz fog meghalni), akkor mégis olyan jelenet következik, ahol Toruviel minden további magyarázat nélkül egyszerűen átadja nekünk Alvin-t, és utunkra enged (sőt, egész kedvesen teszi ezt, már nem úgy viselkedik, mint aki felkészült a halálra és magával akar bele rántani mindenkit).
-> Ha első kérésre ezt tette volna (elengedi Alvin-t és/vagy azt közli "hivatalos álláspontként", hogy a gyerekeket azért mégsem fogja bántani, vagy a parasztokat sem tömegében mészárolni, csak játssza a keményet), akkor én is hagytam volna az egészet (fogom Alvin-t és elsétálok, oldják meg azok, akiknek muszáj belefolyni), de ugye korábban egyértelműen azt mondta nem. (Persze lehetne vitatni, hogy szabad-e hinni neki, de élet-halál kérdésben kár lenne arra spekulálni, hogy csak a szája nagy.) Sőt, még azt is fontolóra kell venni, hogy Alvin mire lehet képes halálfélelmében (pl. egy hatalmas tűzgolyót zúdít az egész falura félelmében, ha felé sújt egy kard, stb).
Viszont ezzel ráállunk arra az útra, hogy többé-kevésbé minden barátja elítéli Geralt tettét, sőt kénytelenek vagyunk a játék végéig úgy folytatni, hogy határozottan támogatja a rózsásokat (idegesítően nyalizik Foltest-nek, hogy bocsássa hadseregér a Grand Master parancsnoksága alá, stb... szóval ízig-vérig rúzsába borul a szája, ami azért picit túlzás...).
Ráadásul hasonló hiba még az rögtön ezután, hogy mikor Foltest megkérdezi mi van Triss-el, akkor nem tudunk neki hazudni, hanem az itt adott válasz felülírja a quest naplóban, hogy mit gondolunk Triss-ről, függetlenül attól, hogy pár perccel korábban mit mondtunk önszántunkból egyenesen Triss-nek arról, hogy mit gondolunk (szemben azzal, hogy a király kvázi kivallat minket, nem magunktól jut eszünkbe fecsegni erről, illetve maga Triss is mondja, hogy ő pillanatnyilag lényegében egy politikai túszként van jelen, szóval más se hiányzik, mint hogy jelezzük Foltest felé, talán zsarolhat minket vele...).
Mondjuk ettől függetlenül szerintem összességében még mindig ez a trilógia legjobb része.
-
hiuuz
csendes tag
Ha valaki gondolkodna az újra végigjátszáson, összedobtam egy kis modot, hogy ne fájjon annyira a harmadik részhez szokott szemeknek

-
Goblin12
őstag
Hali.
Ez kegyetlen primitív low megoldás, de hát ha másképp nem megy, kipróbálom.
Ahhoz kompletten újra kellene kezdjem, hogy át talentoljak. 
(#2136) Rony949
Legszívesebben felvenném, és felraknám, hogy semmit se érnek a potik. ugyan olyan gyorsan döglöm meg, ha iszom ha nem.

-
Lui04
aktív tag
válasz
Goblin12
üzenetére
A legegyszerűbb ha az aard jel fejlesztve van, akkor ki lehet ütni vele. Másik megoldás.
-
Rony949
őstag
válasz
Goblin12
üzenetére
Hóviharral és fecskével mennie kéne még hardon is. Nem egyszerű, de meg lehet csinálni. Az egész a fókuszról szól hogy kire fókuszálsz. Most meg nem mondom neked hogy kikre kell összpontosítani, ez eléggé random szokott lenni. De ha jól emlékszel pár mezei kutyát le kell vágnod és csak azután menj neki a bossnak. Ha a hóvihar hatása leállt, nyomj be egy újat.
Jó hír hogy csak ezen kell átszenvedned magad és utána már könnyebb lesz minden.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Játszik ma még valaki ezzel a résszel?
Képtelen vagyok megölni a Bestiát, és nem igen szeretném elölről kezdeni az egészet más talentekkel. Próbáltam potikkal ( hóvihar, rőtbagoly, fecske) Abigél hamar elfekszik, én meg kapok egy bénítást azt kb már fekszik is a karakter, métert nem tudok menni már fekszik.

Van valami megoldás?
Youtube videó kb 19:30-től van a fight, kettőt üt a bossba és fekszik, hát nekem nem fekszik 2 ütéstől.
vagy én nem látok valamit? :S -
¤Envy¤
aktív tag
Közben rájöttem, hogy miért nem találtam... folyton akkor kezdtem keresni, amikor már beléptem a mentésbe. És csak akkor lehet átállítani ezeket, ha a főmenüben vagyok...

-
¤Envy¤
aktív tag
Sziasztok!
Steamen szeretnék játszani, és automatikusan magyar szinkronnal fut a játék, amitől picit rosszul vagyok... Beállításoknál nem találom, hogyan tudom angolra állítani magyar felirattal... mi a titok? =/

-
Tigris011
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni a játékkal kapcsolatban a játék a steam-l van és nem tudom elindítani mert azt írja hogy a rendszer nem felel meg a minimális követelményeknek. (i5, r9 380) Miarák baja lehet??????????
-
Rony949
őstag
Az a baj a harcrendszerrel hogy hamar unalmassá, semmilyenné és könnyűvé válik. Kb. nulla kihívás van a harcban (még hardon is), annyi az egész hogy ritmusra nyomod a bal klikket és győzni fogsz. Nem mondom, néha nem árt egy sign ellövése vagy egy poti megivása, de ez kb. csak a bossharcoknál kell.
Witcher fan vagyok, nagyon szeretem a szériát, az első rész is egy fantasztikus játék, de a harcrendszere valóban nem sült el jól (pedig nem volt rossz elgondolás, ilyet más játékban még nem láttam).
A 2. és 3. rész "Dark Souls-os" harcrendszere hozzám közelebb áll. Sokkal több múlik a skilleden és a taktikán, mint az egyszerű ritmuson.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Dogengar
üzenetére
Én nem értem, hogy mi a baj a harcrendszerével, nekem is nagyon bejött, főleg, amikor már táposabb a karakter, igen látványos támadások, kivégzések vannak.
Anno az elején volt furcsa, de én hamar megszoktam, utána meg kifejezetten tetszett, hogy nem annyiból áll a harc (a főzetek, jelek használata mellett), hogy csak csépelem az egeret, hanem adott a harcnak egy ritmusosságot, számomra ez visszaadta azt az érzetet, hogy egy jól kitanult vívótechnikát alkalmazunk a harcok során.
Egyedül a harcmódok közötti állandó váltogatás nem tetszett, de az is megszokható volt.
-
Dogengar
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Abban a bűvös 1%-ban vagy, akik nem hurrogják le az első részt a harcrendszer miatt.

-
Rigormortiis
veterán
Két év után ismét nekikezdtem a Witcher 3nak, és annyira fellelkesültem, hogy megvettem az első és második részeket is.
Hát...nekem még mai szemmel is tetszik az első, pedig anno teljesen kimaradt. Egy húzásra 3 órát beletettem
Nagyon jól megoldották, hogy gyakorlatilag pusztán a 3m rész ismeretében is minden szereplőt ismerek 
Amit még nagyon élvezek, az a magyar szinkron. Konzolon nem vagyok hozzászokva, és belátom, hogy nem a legjobb minőségű, de hatalmas feeling így játszani.
A harcrendszer nekem jobban is tetszik, mint ami 2-3ban van. Igazán meghagyhatták volna.
De összességében a mai napig nincs szégyenkezni valója.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Tigris011
üzenetére
Leginkább a megismert karakterekkel való kapcsolatra van kihatása, hogy kinek az oldalára állsz (kinek mi lesz a sorsa), a fő cselekményszálra igazából nincs, mondhatni porszem vagy a gépezetben.
A fő cselekményszálnak csak 1 befejezése van, viszont állhatsz a Rend vagy a Mókusok oldalára is, de maradhatsz semleges is, ahogy írtam, a döntéseid a megismert karakterekre hatnak leginkább.
Én anno ahol lehetett, semleges maradtam, egyik fél sem volt olyan, aki mellé 100%-ban odaálltam volna (ezért is imádom a Witcher játékokat, nincs tisztán jó vagy rossz döntés), bár Siegfriedet bírtam.
Válaszd azt, aki szimpatikusabb. Én amúgy a dobozos játékhoz kapott Útmutatót is néztem végigjátszás közben, ott le van írva minden, igaz, spoileresen, de igazából ez engem nem zavart, a 2. részt is így vittem végig.
-
Tigris011
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy a történet szempontjából fontos hogy kit hívok segítségül a szalamandrák ellen a rendet vagy a mókusokat? -
OgreImre
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Nem tisztán

Mással is játszottam közben, sokáig hanyagoltam. Most az utolsó fellángolást már a GOG-on csináltam, ősszel kezdtem, tiszta 40 óra volt az utolsó fejezet és az epilógus. Szép lassan, a melléküldetések 90%-át végigvittem.
Modokat nem használtam, de ha most kezdeném biztos felturbóznám.
Belelestem a Witcher 2-be, az grafikailag egy másik szint már alapból. -
AxBattler
félisten
válasz
OgreImre
üzenetére
6 évig tartott? Hogyan tudtál ennyi időt beletolni?

Én nyáron szeretném elkezdeni az első részt, aztán végigmegyek a sorozaton - szerintem nekem a 3 részre együtt kell majd 6 év.Esetleg létezik olyan mod pack, amivel fel lehet húzni a grafikát? Nyilván úgy sem lehet mai színvonalat elérni, de azért amit lehet, megtennék a látvány érdekében...
Szerk.: most találtam ezt a cikket, köszi a belinkelő kollégának!
Asszem' a legelső Rise of the White Wolf Enchanced Edition pakk nekem elég is lesz, ez tűnik a legátfogóbbnak. A többit inkább hagyom, nem szeretném, ha valami összeakadna, és a játékmenet változtatásokat amúgy is mellőzném; bár a The Witcher Alchemy Mod és a Plentiful Herbs for TW1 elég hasznosnak tűnik. -
OgreImre
senior tag
Na, ma este lezártam ezt a fejezetet Geralt életében.
Nagyon jó éveken át húzódó élmény volt, még 2010-ben kezdtem.
Jöhet a második játék. -
Argos
őstag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete, mitől crash-el a Witcher 1? Random, de általában mentéskor. Esetleg bug-fix?
Win10 64bit, VGA-driver friss, játék eredeti, 1.5-ös patch. -
Tigris011
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, még a az elején vagyok megkellet keresni egy csávót egy barlangban meg van a maradványa és elkéne temetni csak nem tom hol és hogyan? -
Deer76
aktív tag
Én nemrég kezdtem el az első részt, miután mindhárom Witcher játék meglett. (A 3. rész 2. DLC-je még nincs meg.) Anno abbahagytam az elsőt a 2. fejezet végénél, mivel anno kevés volt a gépem hozzá. Most már a 3. fejezetnél tartok és az eleje tényleg unalmasabb, de utána egész beindul.
Mentett állást könnyű átvinni? -
Dogengar
aktív tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem igazán van jelentősége, a harmadik részben találsz majd egy könyvet, ami róla szól, és ennyi. Shani pedig nem szerepel a második részben.
-
[Prolixus]
addikt
sziasztok!
Annak van-e valami jelentősége a későbbi részekben, hogy kire hagyjuk Alvin gyereket megőrzésre? Úgy tudom a románcot is ennek megfelelően lehet majd folytatni az első részben. Namost én jobban szimpatizálok Shanival, de Triss meg szerepel a második részben, Shani viszont tudtommal nem. Szóval nem akarom, hogy egy ilyen döntés miatt "értékes" jelenteket veszítsek el a második részben.

-
mámeginmiva
csendes újonc
Esetleg valami más megoldás? Egyedül csak ezzel csinálja. Még olyanokkal sem, amiknek nagyobb a gépigényük. Nem értem..
-
dunc
nagyúr
válasz
mámeginmiva
üzenetére
driver cserélnék
Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SSD kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Starlink
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Este azért ránézek erre az általad mutatott magyarításra csak gondoltam addig is kérdezek

), ami arra utal, hogy nem nagyon történik benne semmi érdekes. Tipikus időhúzó átvezető rész, mint szinte minden trilógiánál. Leginkább talán csak egy romantikus mese Triss-el.

vagy én nem látok valamit? :S

, digitálisan van meg a játék.