- Plazma TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Hogyne árulnám el, évek alatt annyit értünk el a spoiler gombos requestekkel, hogy kitanítottak, hogy ha aaannyira akarjuk, meg tudjuk csinálni
. fiATHaLON volt a szószóló
! A lényeg, hogy a spoilerezendő szöveget törögetni kell, minden így elkészült sor elé bemásolni jónéhány szpészt, aztán az egész hájdolandó szöveget át kell állítani programkódra... és voálá!Hogyne érte volna meg elkezdeni, egyébként is glúmi hangulatom van manapság (todmér), most nem zavar annyira a "kusskisbuzivagybelehányokatorkodba" sztájl. Egyébként nem csalódtam nagyot, nem az én játékom, de a tapasztalat olyan, mint a kritika.
Szóval a Főpincsire nálad más a megoldás?
Nálam egyértelműen a stun/knockdown kombó döntött a kutyuson
és Abigélen, na meg a hárompiros meteor kard, az nagyon jó.
Megvan már a három kék kő is, de nem nagyon játszottam,
majd el kell nézni a kovácshoz.Az mikor berohantak az eső elől a parasztok, az tetszett, kétszer játszandó a játék alighanem, egyre több az elágazás. Kíváncsivá tett, mit csinált volna bilifejű Szigfríd, ha átengedem a prédát, hogy alakult volna másképp a város sorsa a kórral.
Egy dolog még mindenképp említést érdemel, az Alvilág Ura a kocsmában. Hát az a szinkronhang, azon nagyon röhögtem. Megnézném a csávót, aki a hangot adta neki, szerintem valami mélysötétbőrű harlemi reppercsávó lehet, kegyetlen jól nyomja.(#1713) RexpecT: sztornó van, ez hardos...
Aktív témák
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- PC RAM AKCIÓ 8/16GB DDR4, DDR5 // Számla, Garancia //
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. fiATHaLON volt a szószóló
! A lényeg, hogy a spoilerezendő szöveget törögetni kell, minden így elkészült sor elé bemásolni jónéhány szpészt, aztán az egész hájdolandó szöveget át kell állítani programkódra... és voálá!