Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Apple MacBook
- VR topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Hogyne árulnám el, évek alatt annyit értünk el a spoiler gombos requestekkel, hogy kitanítottak, hogy ha aaannyira akarjuk, meg tudjuk csinálni
. fiATHaLON volt a szószóló
! A lényeg, hogy a spoilerezendő szöveget törögetni kell, minden így elkészült sor elé bemásolni jónéhány szpészt, aztán az egész hájdolandó szöveget át kell állítani programkódra... és voálá!Hogyne érte volna meg elkezdeni, egyébként is glúmi hangulatom van manapság (todmér), most nem zavar annyira a "kusskisbuzivagybelehányokatorkodba" sztájl. Egyébként nem csalódtam nagyot, nem az én játékom, de a tapasztalat olyan, mint a kritika.
Szóval a Főpincsire nálad más a megoldás?
Nálam egyértelműen a stun/knockdown kombó döntött a kutyuson
és Abigélen, na meg a hárompiros meteor kard, az nagyon jó.
Megvan már a három kék kő is, de nem nagyon játszottam,
majd el kell nézni a kovácshoz.Az mikor berohantak az eső elől a parasztok, az tetszett, kétszer játszandó a játék alighanem, egyre több az elágazás. Kíváncsivá tett, mit csinált volna bilifejű Szigfríd, ha átengedem a prédát, hogy alakult volna másképp a város sorsa a kórral.
Egy dolog még mindenképp említést érdemel, az Alvilág Ura a kocsmában. Hát az a szinkronhang, azon nagyon röhögtem. Megnézném a csávót, aki a hangot adta neki, szerintem valami mélysötétbőrű harlemi reppercsávó lehet, kegyetlen jól nyomja.(#1713) RexpecT: sztornó van, ez hardos...
Aktív témák
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Eladó használt Apple iPad 9.Gen 64 GB WiFi / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. fiATHaLON volt a szószóló
! A lényeg, hogy a spoilerezendő szöveget törögetni kell, minden így elkészült sor elé bemásolni jónéhány szpészt, aztán az egész hájdolandó szöveget át kell állítani programkódra... és voálá!