Hirdetés
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Hogyne árulnám el, évek alatt annyit értünk el a spoiler gombos requestekkel, hogy kitanítottak, hogy ha aaannyira akarjuk, meg tudjuk csinálni
. fiATHaLON volt a szószóló
! A lényeg, hogy a spoilerezendő szöveget törögetni kell, minden így elkészült sor elé bemásolni jónéhány szpészt, aztán az egész hájdolandó szöveget át kell állítani programkódra... és voálá!Hogyne érte volna meg elkezdeni, egyébként is glúmi hangulatom van manapság (todmér), most nem zavar annyira a "kusskisbuzivagybelehányokatorkodba" sztájl. Egyébként nem csalódtam nagyot, nem az én játékom, de a tapasztalat olyan, mint a kritika.
Szóval a Főpincsire nálad más a megoldás?
Nálam egyértelműen a stun/knockdown kombó döntött a kutyuson
és Abigélen, na meg a hárompiros meteor kard, az nagyon jó.
Megvan már a három kék kő is, de nem nagyon játszottam,
majd el kell nézni a kovácshoz.Az mikor berohantak az eső elől a parasztok, az tetszett, kétszer játszandó a játék alighanem, egyre több az elágazás. Kíváncsivá tett, mit csinált volna bilifejű Szigfríd, ha átengedem a prédát, hogy alakult volna másképp a város sorsa a kórral.
Egy dolog még mindenképp említést érdemel, az Alvilág Ura a kocsmában. Hát az a szinkronhang, azon nagyon röhögtem. Megnézném a csávót, aki a hangot adta neki, szerintem valami mélysötétbőrű harlemi reppercsávó lehet, kegyetlen jól nyomja.(#1713) RexpecT: sztornó van, ez hardos...
Aktív témák
- Projektor topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hyundai, Kia topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. fiATHaLON volt a szószóló
! A lényeg, hogy a spoilerezendő szöveget törögetni kell, minden így elkészült sor elé bemásolni jónéhány szpészt, aztán az egész hájdolandó szöveget át kell állítani programkódra... és voálá!