Hirdetés
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
A lineárist értsd úgy, hogy nem mehetsz oda ahova akarsz és amikor akarsz. A harc hát igen az érdekes, az tény. Van akinek bejön, van akinek nem. A pause tudtommal csak arra szolgál, hogy tudj váltogatni a harcstílusok között/potit rakj be a "rekeszbe", szerintem jó dolog, sőt rá is leszel kényszerítve hogy használd, mert többfajta ellenfél ellen fogsz egymásután harcolni nagyon sokszor(pl lesz majd mocsár, ott egy halom szörny, és mindegyiket másfajta támadással fogod tudni legyilkolni). A kameranézetet szokni kell, nekem se tetszett az elején, de megszoktam.
Más: Még annyi negatívum jutott eszembe, hogy a vége felé nem igazán okoz kihívást a harc szerintem(közepes fokozaton). Olyan szinten táp karaktert lehet csinálni, hogy nem kihívás leölni a szörnyeket, itt is elbírtam volna viselni hogy veled együtt fejlődnek az ellenfelek, akárcsak az oblivionban.
Aktív témák
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest