- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Hja, kicsit felgyülemlett a meló a végére... már itthon!
A lineáris felépítésről nem tudok nyilatkozni, GypsFulvus2 szerint pont az benne a szép, hogy a döntések befolyásolják a történéseket, én meg ugye sehol sem tartok még, hogy véleményem legyen.
A hangulattal nincs bajom, nekem fura a szerepjátékokban, ha az első pillanattól király a főhős, erről már beszélgettünk többször, bár lehet, hogy nem ebben a topikban. A kocsma az jó, tényleg... a Gorasul ugrott be, talán az az egyetlen rpg, ahol a karakter kerek perec kijelenti, hogy már ő ugyan oda be nem megy
!
Magyar szinkronról megint nincs infóm, csak amit ti mondotok.A harc volt, ami miatt azonnal dobtam anno, nem kenyerem a kattogás, nekem káosz az egész. Ez az aktív pause is gyanús valahogy, majd még próbálgatom. Remélhetőleg a váll feletti nézet helyrerakja a dolgot, nekem jobban átlátható a terep fentről (aktiválható cuccok, átjárók, ezaz), csak úgy néz ki, hogy a harc rovására megy.
Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Házimozi haladó szinten
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Megkímélt ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Lenovo ThinkPad T480s 16GB WQHD új állapot
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 2/4GB VGA,12-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD?,jó akku,szép áll.
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!