Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Az extrák azok rövid kis küldetések, amelyeket rajongók írtak modként, aztán a CDProject feldíszített meg bugtalanított. Mindenképp a főjáték után ajánlom őket. Nekem egy magyar nyelvű alap witcherem van, amit felpatcheltem 1.4-ig. Abban két ilyen extra történet van, mindkettő honosított (igencsak ritka hozzáállás, hogy az alapot is ingyér patchelheted fel az enhanced editionra). Amikor az 1.5 megjelent, már nem volt fönn a játék a gépemen, ezért azokat nem ismerem. Gondolom angol verzióval probléma nélkül futnak.
Az angol szinkron jó egyébként? Mondom, nekem annyira unszimpi volt Geralt hangja a magyar után, hogy inkább hagytam a fenébe. Az angol verzióban úgy néztem elég nagy szabadszájúság meg kemény káromkodások vannak, amit a magyarban egy kicsit tompítottak. Kíváncsi lennék az eredeti lengyel melyikhez hasonlít jobban.
Aktív témák
- Játszogatós PC - Ryzen 5 7600, RX 7800 XT, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- iPhone 17 Pro 256GB kék 3 év garancia
- ÚJ BONTATLAN FEHÉR NZXT Kraken 280 RGB (RL-KR280-B1)
- Nexura3D - 3D Nyomtatás Akár 4 színben is! (Számlaképes)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest