- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Kicsit előrébb vagyok már, minden könyvet megvettem, elolvastam, minden fogatlan nyanyának adtam enni, végighallgattam a meséiket (ez a rész tetszett)... arról beszélek, hogy azonnal regenerálódnak a szüretelt növények... trollbokrok
!
Az összes élőlényről megvan az infó, nem csak "gondolom" a fáklyát, félreértéshegyek... sebaj. Arra nem emlékeztem, mi volt pontosan a neve, talán csak sima fáklya... majd megnézem.Gondolom nem fejlődik majd ilyen brutális sebességgel a karakter a későbbiekben, mert ez tényleg durva...
A begyűjtögetés azért nem érdekelt különösebben, mert akkor arca van a főhősnek, hogy még szégyenkezni sem kell, mikor lop, akkora király.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!