- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Az a rész nekem is szemetszúrt. Sejtettem hogy semlegesség akar lenni, nem pedig természetesség.
Amin rögtön az elején kiakadtam az annak a witchernek a szinkronhangja volt akit a legelején kinyírtak. Olyan volt mint valami 12 éves kölyöké.
Nekem tetszik a játék pedig finnyás vagyok az RPG-kre. A duma és a harc számomra pont tökéletes arányban van meg benne. A kockapóker nagyon jó benne mint ahogy a kocsmai bunyók is. Színesítik a játékot.
Van jópár hiányossága, de bőven átlag feletti a játék.
Ami viszont számomra még negatívum az az hogy van mindenkinek vagy 30 "ikertestvére". Persze nem olyan tragikus, de kicsit fura, hogy már ötödjére nyírok ki egy ugyanúgy kinéző banditát. Nem is tudom. Csinálhattak volna valami véletlen generátort ami legyárt vagy 5e arcot és le van tudva.
A fejlődési rendszer eléggé sajátos. Most még csak bronzot tudok osztogatni, de nekem úgy tűnik, hogy nem sok kifejlesztetlen dolog marad benne. Jobb szeretem, ha nem egy ultimate karakterem lesz aki mindenhez ért hanem egy olyan akit én fejlesztek egy bizonyos irányba ami nekem szimpatikus.
Sorolhatnám a végtelenségig. A játék hangulata szerintem remek. Grafikailag is minden rendben van. A küldetések is elmennek, sőt némelyik meglehetősen ötletes.
Aktív témák
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest