Hirdetés
Aktív témák
-
Nekem tegnap este sikerült végigjátszanom a játékot, közepes nehézségen. Sajna nagyon könnyű volt a vége, a Nagymester harc elején toltam egy Fecskét, és az bőven kitartott a Vadak királya ellen is, alig sebződtem le. 39. szintű lettem a végére, és a játék második felében a varázslatok közül már csak az Igni volt az, amit használtam, mert az is bőven elég volt mindenre. Szóval lehet, hogy majd kicsit később nekiugrok hardon (bár ez szerintem azt fogja eredményezni, hogy a nehezebb harcoknál többször nyomok majd reloadot
). Összességében azért nagyon tetszett, hihetetlen részletességgel dolgozták ki a világot a készítők, és külön jó volt a sok apróság, pl. a kockapóker, ökölharc, csajgyűjtés 
Egyébként mennyire szívtam meg, hogy a Collector's Edition van meg, és így tuti nem fogom megvenni az Enhanched-et?
Aktív témák
- Samsung T5 500GB USB-C 3.1 külső ssd merevlemez
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Összességében azért nagyon tetszett, hihetetlen részletességgel dolgozták ki a világot a készítők, és külön jó volt a sok apróság, pl. a kockapóker, ökölharc, csajgyűjtés