Hirdetés
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
Aktív témák
-
válasz
hoffman_
üzenetére
Ha nem lenne CE-m, akkor EE-t vennék, de akkor meg a póló miatt fájna a szívem.
És először nekem sem volt könnyű, nem is mertem hard-on elkezdeni, csak medium-on, és eléggé megizzadtam egy-egy harcnál (pl. a Bestiára elment majdnem egy teljes estém - aard nélkül csináltam meg, mert nem tudtam, hogy azzal egyszerűbb), de a játék végére azért belejöttem, főleg miután már annyira nem tudtam rossz helyre tenni a képességpontjaimat, annyi volt
A képességeken tényleg elég sok múlik, felesleges dolgokra nem kell költeni, így mikor másodszor újrakezdtem (főleg az EE megjelenése miatt), már nem okozott akkora nehézséget. Pl. az utolsó főellenség előtt át kellett rágni magam vagy 30-40 szörnyön (ezzel asszem még sokat nem lőttem le a sztoriból), és kipróbáltam, hogy megcsinálható-e a kard elővétele nélkül és simán 
Ignit feltoltam maxra, arany pontokat is rátettem, meg az intelligenciából azokat, amik olcsóbbá, erősebbé teszik a varázslatokat, és 6-7 ignit ki tudtam nyomni a sárga csík töltődése nélkül (kb. másodpercenként egyet), és abba a közepesen erős szörnyek simán belehalnak (a gyengébbek 2-3-ba is). Ráadásul az igni hátra is löki az ellenfeleket, szóval meg se tudnak sebezni közben. Persze a kardot is rendesen pörgeti már 39. szinten Geralt, csak nem olyan fontos mindig elővennie

-
válasz
hoffman_
üzenetére
Nincs dvd-íród?
Ha leszedsz minden jót, pont meglesz egy lemez:2008.09.20. 01:16 301˙363˙592 TWEE_adventure_Side_Effects.exe
2008.09.20. 13:48 346˙507˙056 TWEE_adventure_The_Price_of_Neutrality.exe
2008.09.20. 09:35 479˙293˙928 TWEE_English_language_pack.exe
2008.09.20. 02:22 566˙926˙328 TWEE_Hungarian_language_pack.exe
2008.09.20. 11:06 953˙772˙216 TWEE_Upgrade.exeEhhez jön még 1.3GB extra movie, és már meg is vagy.
Egyébként én is ezt venném meg, ha nem lenne meg a Collector's (ajándék pólóval
), szóval összességében nem olyan nagy baj, hogy nem az új verzió van meg. -
válasz
hoffman_
üzenetére
Na, csak nem bírtam ki, megnéztem a két mellékküldit. Hát a semlegesség ára harmatgyenge, ki kell nyírni 20 farkast, meg egy adag kikimórt, és utána már döntened is kell, hogy a két fél közül melyik mellé állsz. És miután eldöntötted, jön egy csata, és vége is az egésznek. Kicsit jobban is megerőltethették volna magukat a fiúk. Ja, és Geralt kivételével a többi szinkronhang változott, ami picit azért zavaró.
A Mellékhatásokat viszont élveztem, szerintem teljesen korrektül összerakták, a templomnegyedben kellett fel-le rohangálni, és van egy csomó küldi, amit végig lehet csinálni.
-
válasz
manutdzoli
üzenetére
Csak reggel 7 körül jelenik meg, Szélhámos néven fut.
-
Na, befejeztem (megint). Azt írták, hogy hardon elengedhetetlenek a különböző varázsitalok, olajok. Hát minden előkészület nélkül a Koska is csak félig bírt lesebezni, és a legvégén fagyott pusztákat is egy lendülettel vittem végig minden gyógyital nélkül (mondjuk ott Shani gyógyított). Szóval most így másodszor végigjátszva kicsit könnyűnek érzem a játékot nehéz fokozaton is, de attól persze még nagyon jó
Még van a két mellékküldi, azokat eddig egyáltalán nem próbáltam, szóval pár nap múlva majd rájuk nézek (most elég tömény volt ez a hétvége witcher szempontjából
) Ja, és ellenőriztem a neten a csajok kártyáit, megint sikerült vagy hármat kihagynom. -
Egy kis helyzetjelentés (1x már végigjátszottam a játékot közepes fokozaton, most az 1.4-gyel újrakezdtem hardon).
Tegnap este már belekaptam a második fejezetbe is, miután az elsőt befejeztem. A tárgyak kétfelé választása nagyon jó, gyakorlatilag alig van olyan, hogy nincs helyem (ilyenkor meg csak elmegyek a fogadóba, aztán a sok kaját, piát leadom, és máris van hova pakolni). Jó, hogy kicsit változatosabbak a karakterek, de néha nehéz észrevenni, hogy mi is a különbség az egyik meg a másik elég hasonló arc között. A kockázás hardon elég durva, mert egyrészt optimális stratégiával játszanak az ellenfelek, másrészt még mákjuk is van rendesen
(közepesen röhej volt, ahogy játszottak). Az ökölharc viszont mintha bugos lenne, Vajbabot úgy vertem péppé 5 másodperc alatt, hogy hozzám se tudott érni, csak elkezdtem gyorsan kattingatni a fejére, és Geralt a keze felemelése nélkül folyamatosan sebzett rajta
A Bestiát elég könnyen elintéztem, rágyúrtam az Aard jelre (minden bronzpontot rányomtam, amit lehetett), és mikor már feléig lesebeztem, lebénítottam, aztán Geralt átvágta a torkát. Egyáltalán nem érzem nehezebbnek hardon a játékot, mint közepesen, bár lehet, hogy ebben az is közrejátszik, hogy célirányosabban osztom szét a pontjaimat.Stabilabb is lett a játék, az 1.4 még egyszer se szállt el, az 1.3 azért töltések közben 1-2 óránként lelövődött, és indíthattam újra. Egyelőre ennyi, majd még írok (eléggé pang a topik).
Ja, és egy kérdés is felmerült bennem: a pengéket egyszerre csak egy olajjal lehet bekenni, vagy többel is akár? (Még nem tudok olajat készíteni, csak vásároltam, és úgy tűnik, időnként hasznos tud lenni).
-
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Szerintem mindegy, mert nekem úgy tűnik, egyelőre nincs külön angol és amerikai verzió
(Mindkettő 457,09 MB, ugyanazzal a névvel: TWEE_English_language_pack.exe, és mind2-t 6514-en töltötték le.)Én már 1x magyarul végigjátszottam, de érdekes élmény az angol, próbaképp felraktam, és pl. mikor Haren Brogg nekiállt dadogni, jót mosolyogtam.
-
Én még csak a prológust csináltam meg, meg az első fejezet elejét. Tényleg gyorsabb lett a futás, főleg, mikor Leót kellett követnem, alig értem utol (mások még lassabban futottak, mint én, remélem, ez később is így lesz). A Tiszteletes ősz haja befeketedett, kicsit szokatlan volt így látni. Egyelőre mást nem nagyon találtam, viszont ha F5-öt nyomok, akkor 1 sec alatt ment, ami impozáns.
-
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Közben az sg-n segítettek: visszavettem a dX alatt a hanggyorsítást eggyel, és voilá. Szóval lehet, hogy neki is ugrom nemsoká

-
Leszedtem, egész éjjel ment a gép, mert alig csordogált. Erre felrakom, és úgy elszáll, hogy csak úgy nyekken (a küldetésszerkesztő szintén). 1.3-ról upgrade-eltem, gondoltam, lehet hogy az bezavart, ezért legyaktam az egészet, újra fel dvd-ről, majd megint telepítettem az 1.4-et és ismét elszáll (rögtön, miután teljes képernyőre vált, egy pillanatig fekete kép, aztán a hibaüzi). Az alapjáték megy. Amúgy XP SP3, Forceware 177.83. Van ötletetek, hogy még mivel próbálkozhatnék? (angol+magyar hangot, valamint a két mellékküldit tettem fel az installal).
-
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Nohátakkor:
Alapvetően két kardod van, az acél és az ezüst, utóbbiból csak 1 lehet (és ezt cserélni se nagyon tudod, max rúnákkal, meg van egy küldetés, ahol szerezhetsz egy jót), előbbiből lehet 2, és ezekből több is van a játékban, de szerintem olyan őrült jelentősége nincs, hogy milyet használsz. A kardokon kívül még a vért az, amiből vehetsz újat, van egy 5000 orenes, amit az 5. fejezetben cserélhetsz le egy még jobbra, más "hacuka" nem nagyon van, igazából a képességpontokkal tudod fejleszteni magad (védekezésben is).
A két mellékküldetés pedig bármikor játszható, nem kell hozzá befejezni az alapjátékot.
-
válasz
manutdzoli
üzenetére
Aard jellel (jobb gomb, mint minden varázslat). Mielőtt megölöd Savollát, előtte tanulod meg, hogy el tudj jutni hozzá.
Ja, és a hivatalos oldalon mai dátummal szerepel az Enhanced. Szerintetek le is lehet ma már tölteni?
-
válasz
volvoguy
üzenetére
A sárga jobb, mint a piros, ami jobb mint a kék, ennek megfelelően a legjobb a 3 sárga, aztán ssp, spp, ssk... és legrosszabb a 3 kék, de sárgákat én csak az 5. fejezetben találtam.
Amúgy lehet azt, hogy csinálsz egy 3 pirosast, aztán később lecseréled 3 sárgásra, végül is a játék végére lesz pénzed dögivel, el se fogod tudni költeni. Mondjuk vannak jobb kardok is a meteorkardoknál, még jó, hogy acélkardból lehet Nálad egyszerre 2 is (ezüstből meg csak egy). -
válasz
volvoguy
üzenetére
A legegyszerűbb mód, ha eléggé felfejlesztetted az Aard jeledet, ilyenkor ledöntöd a kutyát, és kinyírod. Ha nem tetted, akkor se kell kétségbe esni, de akkor nem árt, ha van Nálad Fecske főzet, ami baromi gyorsan visszagyógyít (ezt a játék későbbi részére is ajánlom, a legnélkülönözhetetlenebb főzet, ami a játékban van). Csak a Bestiával foglalkozz, a többi kutyát nem érdemes külön nyírni, mert újratermelődnek, és ha elpusztul a Bestia, akkor a többi kutya is eltűnik. Ha már nagyon lement az életerőd, akkor kezdj el körbe-körbe szaladgálni, amíg vissza nem gyógyulsz (a fecskével gyorsan vissza fogsz), és folytathatod a mókát. Kicsit szenvedtem vele én is, de aránylag hamar sikerült.
-
válasz
volvoguy
üzenetére
Biztos, hogy ezek hiányoznak? Csak mert amikor bemész meditáció közben az ismert főzetek listájába, akkor fehérrel jelöli meg azokat, amiket meg tudsz csinálni (és szürkével, amiket nem) viszont nem mondja meg, hogy mi hiányzik. Ha szorgosan gyűjtögetsz állati maradványokat meg növényeket (az adott állatnak/növénynek benne kell lennie a naplódban), akkor elvileg nem szabad, hogy gondot okozzanak a főzetek.
-
Nekem tegnap este sikerült végigjátszanom a játékot, közepes nehézségen. Sajna nagyon könnyű volt a vége, a Nagymester harc elején toltam egy Fecskét, és az bőven kitartott a Vadak királya ellen is, alig sebződtem le. 39. szintű lettem a végére, és a játék második felében a varázslatok közül már csak az Igni volt az, amit használtam, mert az is bőven elég volt mindenre. Szóval lehet, hogy majd kicsit később nekiugrok hardon (bár ez szerintem azt fogja eredményezni, hogy a nehezebb harcoknál többször nyomok majd reloadot
). Összességében azért nagyon tetszett, hihetetlen részletességgel dolgozták ki a világot a készítők, és külön jó volt a sok apróság, pl. a kockapóker, ökölharc, csajgyűjtés 
Egyébként mennyire szívtam meg, hogy a Collector's Edition van meg, és így tuti nem fogom megvenni az Enhanched-et?
-
Ma megvettem én is, a Collector's Editiont (tök jó, ajándék pólót is adtak hozzá
), de majd csak egy hónap múlva tudom ki- és felpróbálni, ugyanis akkor lesz a névnapom(június 27.), és akkor kapom meg. Addig pedig csorgatom a nyálam.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Állvány topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A képességeken tényleg elég sok múlik, felesleges dolgokra nem kell költeni, így mikor másodszor újrakezdtem (főleg az EE megjelenése miatt), már nem okozott akkora nehézséget. Pl. az utolsó főellenség előtt át kellett rágni magam vagy 30-40 szörnyön (ezzel asszem még sokat nem lőttem le a sztoriból), és kipróbáltam, hogy megcsinálható-e a kard elővétele nélkül és simán
), szóval összességében nem olyan nagy baj, hogy nem az új verzió van meg.
) Ja, és ellenőriztem a neten a csajok kártyáit, megint sikerült vagy hármat kihagynom.

), de majd csak egy hónap múlva tudom ki- és felpróbálni, ugyanis akkor lesz a névnapom(június 27.), és akkor kapom meg. Addig pedig csorgatom a nyálam.