Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Nem akarlak elkeseríteni, de én a választott szálon minden küldetést megcsináltam egy kivételével (tudta a fene, hogy ha teljesítem Siegfried temetős küldetését, azután rögtön jön a csávó a bankrablásos hírrel és nem lehet megcsinálni a csatornás Scoia'tael küldetést), és hardon 35 óra alatt végigjátszottam. 39-edik szintű voltam a végén, satöbbi.
A legnagyobb bajom a játékkal, hogy ha két skilled maximumra húzod, a többi pedig minimum hármas, akkor egy olyan brutális gyilkológép leszel a potionökkel (még hard-on is), hogy nem tud senki sem megállítani. Körülbelül act 4 elejétől kezdve nem volt semmi akadály, amit ne tudtam volna rutinlépésekkel átlépni.A történet előtt meg le a kalappal!
Aktív témák
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Windows 10
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest