Hirdetés
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Aktív témák
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Na most már tényleg kezd tele lenni a tö....m az egész pc-vel! Már beszámoltam multkorában, hogy az oprendszer ha megy 6-7 órát és újraindítás akkor ff összeomlás, utána meg kékhalál állandóan. na ezt 5 nap alatt 5 telepítést eredményezett. Most 3 napig bírta és megint ugyan az a helyzet. Ezelőtt pedig 2 hónapig hiba nélkül ment. Azt mondták valószínű memória hiba. Evvel kapcsolatban van egy kérdésem, mielőtt beviszem boltba. Ha memória hiba akkor hogy lehet, hogy most minden indítás után rögtön kék halál, de egyszercsak felajánlott egy rendszer visszaállítást korábbi időpontra, most meg megy? Gondolom akkor ha memória hiba lenne akkor a rendszer visszaállítás után is kék halál lenne nemde? Ha meg nem memória hiba akkor gőzöm sincs
Az érdekes az ha újra telepítem és nem kapcsolom ki a gépet, ahogy most is történt pl 3 napig, akkor tökéletesen megy. De újra indítás után kékhalál. Egyszerűen tanácstalan vagyok
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az érdekes az ha újra telepítem és nem kapcsolom ki a gépet, ahogy most is történt pl 3 napig, akkor tökéletesen megy. De újra indítás után kékhalál. Egyszerűen tanácstalan vagyok