- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Na most már tényleg kezd tele lenni a tö....m az egész pc-vel! Már beszámoltam multkorában, hogy az oprendszer ha megy 6-7 órát és újraindítás akkor ff összeomlás, utána meg kékhalál állandóan. na ezt 5 nap alatt 5 telepítést eredményezett. Most 3 napig bírta és megint ugyan az a helyzet. Ezelőtt pedig 2 hónapig hiba nélkül ment. Azt mondták valószínű memória hiba. Evvel kapcsolatban van egy kérdésem, mielőtt beviszem boltba. Ha memória hiba akkor hogy lehet, hogy most minden indítás után rögtön kék halál, de egyszercsak felajánlott egy rendszer visszaállítást korábbi időpontra, most meg megy? Gondolom akkor ha memória hiba lenne akkor a rendszer visszaállítás után is kék halál lenne nemde? Ha meg nem memória hiba akkor gőzöm sincs
Az érdekes az ha újra telepítem és nem kapcsolom ki a gépet, ahogy most is történt pl 3 napig, akkor tökéletesen megy. De újra indítás után kékhalál. Egyszerűen tanácstalan vagyok
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az érdekes az ha újra telepítem és nem kapcsolom ki a gépet, ahogy most is történt pl 3 napig, akkor tökéletesen megy. De újra indítás után kékhalál. Egyszerűen tanácstalan vagyok