- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Na most már tényleg kezd tele lenni a tö....m az egész pc-vel! Már beszámoltam multkorában, hogy az oprendszer ha megy 6-7 órát és újraindítás akkor ff összeomlás, utána meg kékhalál állandóan. na ezt 5 nap alatt 5 telepítést eredményezett. Most 3 napig bírta és megint ugyan az a helyzet. Ezelőtt pedig 2 hónapig hiba nélkül ment. Azt mondták valószínű memória hiba. Evvel kapcsolatban van egy kérdésem, mielőtt beviszem boltba. Ha memória hiba akkor hogy lehet, hogy most minden indítás után rögtön kék halál, de egyszercsak felajánlott egy rendszer visszaállítást korábbi időpontra, most meg megy? Gondolom akkor ha memória hiba lenne akkor a rendszer visszaállítás után is kék halál lenne nemde? Ha meg nem memória hiba akkor gőzöm sincs
Az érdekes az ha újra telepítem és nem kapcsolom ki a gépet, ahogy most is történt pl 3 napig, akkor tökéletesen megy. De újra indítás után kékhalál. Egyszerűen tanácstalan vagyok
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Adobe Photoshop
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az érdekes az ha újra telepítem és nem kapcsolom ki a gépet, ahogy most is történt pl 3 napig, akkor tökéletesen megy. De újra indítás után kékhalál. Egyszerűen tanácstalan vagyok