Hirdetés
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Aktív témák
-
attrax
aktív tag
válasz
GomezGTS
üzenetére
Ha zenész akkor e-mu kártyát vegyen 20k-ért már van set-ben kéz alól.Minden amatőr zenész alap hangkarija!!! Tudom,mert ezzel foglalkozom én is.Nekem x-fim xtrem music van az is tudja 192kbps mintát.Nagyon jó(csak erre nem tudok midibill-t kötni)De az Emu kártya veri ezt is.
[link] -
attrax
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Na most elárulom neked,hogy az xp alatt ugyanez a konfigom volt és benne volt a 3 hangkártya és szoftverből választottam ki mi szóljon.A w7 azt mondja hogy már van fent egy xyz.dll és van újabb driver fent tehát a régebbi driver dll je nem írhatja felül az újat.Xp nem foglalkozott vele érdekes módon de megpróbálom azt az IRQ balhét.Nekem az audigy 1-es csak a gameport miatt kell mert az x-fiben nincsen.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok,egy idegesítő jelenségre lettem figyelmes ami kb 1hete jelentkezik:
kb 5-6órányi folyamatos üzem után (firefox,msn,total commander,nero,halite,winamp;max ennyi program megy egyszerre) a gép elkezd szaggatni hang lejátszás közben (zene és videók hangjainál,függetlenül a videó típúsától [divx,dvd,mkv]),aa probléma csak akkor oldódik meg,ha újraindítom a gépet.
Mi lehet az oka?A ram kihasználtság ilyenkor kb 53%on van,indításkor kb 25%nál szokott lenni,procik meg 35%százalék körül/mag.
3gb ram,2,1 ghz c2d.
win 7 rc van fent (megjött a legális win7em,csak vizsgák miatt még nem volt időm felrakni:S )Mi okozhatja a gondot illetve van-e rá más megoldás az újraindításon kívül (mint mondjuk a pda-knál a clearam?
)?Előre is köszi!

-
GomezGTS
tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hát, igazából a technikai részéhez kevéssé ért. Most vesz mondjuk egy elég komoly külső hangkártyát olyan 40 ezer körül, de ezt hurcolászni fogja magával...felvételek készítésére, gyakorlásra. De ha hazamegy és leül ehez a géphez nem biztos hogy mindig nála lesz a kütyü. Ezt mondta. Így kéne bele egy elfogadható kártya, de az oprendszer típusa kevéssé fontos. Kb ez a történet.

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ja értelek.. Hát lehet kipróbálom, aztán majdkiderül
Köszi 
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Persze hogy sokkal jobb egy audigy, én pl nagyon ritkán használom a a gépen a hangot, keveset játszok, havonta 1-2 órát max, vagy kevesebbet. Zenét ritkán hallgatok, filmet dvd-n nézek tv-n azon van rendes házi mozi cucc. Szóval van hoyg be sincs kapcsolva max valami netes videóhoz. Alap pár ezer Ft-s 2.1 van a gépre dugva amire használom bőven elég. Szóval ha valaki nem csinál pl mást csak netezik a gépen neki sztem bőven elég.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sfdrakex
üzenetére
Erre annyit mondok, hogyha ilyen szokolrádió teljesítményű cucc van rákötve, akkor.. Esetleg. Ha már kicsit erősebb 2.0 vagy 2.1, vagy komolyabb, akkor inkább nem hallgatnék semmit. Pl. én már semmiféleképp nem használnék alaplapi recsegőt... Nincs az az isten.

1szer azt hittem, hogy jó, aztán visszatértem az audigy 2 zs-re, aztán rájöttem, hogy k*rvanagyot tévedtem.
-
GomezGTS
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Na, a sajátomról vagyok mostmár...mennyivel jobb hogy van hang

Hát, az integrált kérdést felvetettem neki, de mondta hogy akkor inkább az XP...mondjuk zenész a gyerök, így ezt meg is értem.
Az a baj már 3 és fél napja kínlódtam vele...összesen olyan 30 féle drivert próbáltam ki, mindenféle lehetőségben és már nagyon meguntam. A sajátommal sem kínlódtam volna tovább. Ahogy egy jó ismerősöm mondja..."a lóf_sznak is van ám vége"
Szal most kicsit relaxálok, szúszáá...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Attol függ milyen hagn rendszer van rákötve ha sima valami 2.0 vagy 2.1 azon sokat nem veszel észre, ha jobb akkor persze más. Azért a mostani integrált kártyák már nem olyanok mint 10 éve, nforce2 es lapok óta egész türhetően szólnak, persze nem profi hangcuccok, de átlag filmezésre egy alap hangfal párral sztem elég.
-
attrax
aktív tag
válasz
GomezGTS
üzenetére
Hát sajnálom de szerintem jó az hangkártya csak hamar feladtad.Küzdjél!
Win7 reinstall mennie kell ha nekem megy és win7 ultimatet tegyél fel! Lehet hogy van 1 káros bejegyzés a registryben(korábbi rossz telepítések, rossz driver) azért nem szereti.És felejtsd el az xp-t,mert jövő héten úgyis felrakod a win7-et 
-
GomezGTS
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Hát ez a gép amiről most szó van, nem az enyém és nem is olyan új. A gazdájának pedig a lényeg hogy hang legyen, kártyát nem kíván venni.
A sajátommal remélem ezt nem kell eljátszanom majd

Pedig oda is erősen terveztem a W7-et...mert az XP romos már eléggé. Remélem ahoz az Audigy Player-höz működni fognak a driverek.Mindenkinek köszi a sok segítséget. Mindent kipróbáltam, sajnos OFF a cucc, úgyhogy kiléptem Xp-t telepíteni rá.
Üdv
Ádám -
McKane
senior tag
őőőő, mi az az "eventlog" ? hol kell megnézni?
a friss telepítés ,tiszta install , után is ez volt, de ráfogtam arra, hogy friss a cucc..
3rd : szinte semmi sincs fennt. (intel inf, intel vga driver, realtek driver, ujjlenyomat, memória kártya olvasó és sima nod32, daemon-tools, office 2007, frontpage2003, meg a live csomag)de mindjárt kipróbálom az intel vga drivert,hátha..
#8369:
eredeti windows7 dvd, sat*rnos..
home premium amugy . -
attrax
aktív tag
Én ne tudom de az biztos hogy nem mid1 koránt sem milyen rendszer van fent a gépeden.Én olyat tettem fel amit már előtte sok gépre raktam és a feedbackből kiindulva raktam fel magamnak is és ez nagyon stabilan fut.Win7 ultimate 32bit hun.És én hanyagolok minden gadgetet! szigorúan FF.+nod 32 v 4.0474.
-
McKane
senior tag
Tisztelt nagy windows 7 szakértők..

miért van az, hogy a windows 7 az adatlapomon levő notin, 10 bejelentkezésből 6-szor nem akar belépni...

értsd, bejön minden normálisan, de ha kattintok egyet akárhova, teljesen fehér lesz a kép, hibaüzenet. "a windows intéző leállt"
egy erőszakos ujraindítás után pedig minden jó...
komolyan mondom,amióta megvettem a home premiumot (kb.3 hete),eddig több gondom volt mint a vistával 2 év alatt... -
attrax
aktív tag
válasz
GomezGTS
üzenetére
Én csak annyit tennék hozzá,hogy nekem is szívott a w7 az audigy karimmal 2 is volt a gépben de nem tudtam rávenni az opot hogy lássa mind2-t.Annyi biztos hogy semmit nem kellett trükköznöm,mert a creative honlapján van mindenféle audigy driver és azok között volt a megfelelő.Én is leszedtem vagy3-at mire a right-ot feltettem.
Az én kártyám Audigy1-es és ezzel működik tökéletesen:SBAX_PCDRV_LB_2_18_0011 -
attrax
aktív tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Mi az hogy virágbolti verzió?????
ne bántsd a virágboltosokat!!! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cobrusz
senior tag
sziasztok most raktam fel az eredeti win7et
az lenne a kérdésem, hogy lehetne kisebbre venni a az ikonok méretét?
vki vmi tipp?
thx -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GomezGTS
üzenetére
Nos, mert amit először adtam, az ezekhez a karikhoz jó:
- Audigy
- Audigy 2
- Audigy 2 ZS
- Audigy 4De van egy másik, [link], bár írtad, hogy a 2.0-ás sem működött, szal akkor mindegy, de ugye ez meg:
Audigy Value
- Audigy SE
- Audigy LS
- Audigy 2 LSSzal nem tom.. Ha ezek közül 1ik sem passzol hozzá, akkor nem tom mi lehet a jó.
Mert kb ezek az Audigy kategóriák léteznek, tudomásom szerint. -
roly7
tag
üdv. kérdés 64bites win 7 alatt simán minden gond nélkül futnak a 32bites progik ill a játékok? A másik igen fontos kérdésem az lenne h van e valamilyen varázslat arra h a 4gb memóriából 4et is használjon a win7 felismeri a 4et de csak 3mat használ.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GomezGTS
üzenetére
És esetlegesen a linken írt value rész? Azok sem jók? Vagy azt nem is nézted?
Hát remélem összejön valahogy.
@Sub-ZeRo: Dióhélyban.
Audigy 2 ZS-t alapból nem ismeri fel a 7, updateről szedi a drivert hozzá kapásból telepítés végeztével. Namármost, ugye ha telepítem a daniel_k drivert, az eltávolítja a fent lévő drivereket, és úgy települ. DE, amikor esetlegesen van újabb driver, és a fent lévőt eltávolítom, újraindítom a gépet, ugyanúgy szól, ugyanazokkal a beállításokkal a recsegő, mint amit beállítottam vezérlőpultban. (96khz, 24bit..stb), ez után restart, csökkentett módban, és ott kitakarítom az egész creative-al kapsolatos dolgot, nyoma sem marad az előzőleg telepített drivernek, és úgy rakom fel a frisset. 
-
GomezGTS
tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
A 3.6 is bebuktázott sajnos...most egy, amolyan utolsó mencsvárként egy creative auto update megy, de valami borzadály ideig fog tölteni lefelé, majd telepít. Eddig még csak a letöltés résznél járok, de ez legalább nem vágott a fejemhez semmilyen problémát mindezidáig...le is kopogom...remélem jó lesz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Én sem használok semmi féle külső progit ilyenre, ez az egyetlen. Creative-nál nagy segítség, meg ha néha van vmi féle szemét a driverek után, akkor ez legalább kitakarítja.

Pl, ha csak eltávolítom a hangkártya drivert, restart után még szól, ha kitakarítom, újraindítás után újra fel is telepíti...
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én azt nem használtam még. Bár ha leakarom törölni a mostani audigy drivert, kézzel elég sokat kell eltávolítani, hogy működjön a másik driver telepítése.Én nem, csak felül írom vele. Vagy letörölöm én is.
Bár inkább azt felülírom. Főleg mióta ATI van benne.
Nem szoktam ilyen cleanereket használni... Vagy uninstall, vagy format.
-
-
-
atesss
addikt
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Ja akkor ez csak a leírás volt.
Azthittem az alap 3D beállításon kívül (aminek a pipáját megtaláltam) van még egy ilyen "extra" 3D is, és az Aerot is azzal tudnám életrekelteni. De aztán írták, hogy csak frissíteni kell az élményindexet, és utána megy az Aero.Nekem is működik jól a hálózat, ugyanúgy van mint neked.
Csak kiváncsi lettem volna, hogy a hálózati térkép mit ír ki egy ilyen hálózatra, de nem ismerte fel. Végülis nem olyan fontos dolog, csak kiváncsi vagyok a probléma okára, jó tudni hogy hogyan is működik ez a hálózati térkép. -
-
pzstm
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
De...valaki elírta szerintem akkor. Függőlegesről van szó nyilván. 1024x600-as (legtöbb netbook) felbontásnál pl. Vista csík van

-
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Köszönöm.

-
< CyberBob >
őstag
A 3d leírását a hivatalos weboldalról másoltam. Az aerot a virtuális win-ben tudod kikapcsolni, ha meg alapból nem kell 3d támogatás azt meg a vmware programon belül a létrehozott virtuális hardver komponensek között találod (pipa kivesz).
A hálózat nálam úgy megy, hogy a vmware-ban a virtuális gép nat-ra van állítva és meg van adva neki egy mappa ami az alap gépre mutat. A virtuális gépen ez a mappa egy hálózati meghajtóként látszik így lehet másolni a két gép között. Az internet alapból ment a virtuális Windowsokon.Sub-ZeRo: az MS oldalán fent van az sha1 ellenőrző kód és total commander-el simán le lehet ellenőrizni, hogy eredeti-e a win, nem kell hozzá külön program.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az az érdekes hogy eddig egyik korábbival, és a 10.10-el sem csinálta, csak most reinstall után. Lehet megpróbálom amit linkeltél, bár pre-alfa sem biztos, hogy jobb..vagy?
atesss: és mért olyan marha fontos az?

-
atesss
addikt
Tudnátok ajánlani egy HDD-aktivitást jelző programot Win7-re ?
Mivel ezen a Dell Inspiron 1545-ön nincs HDD Led
.
Egyszerűen csak egy ikon kellene, ami ott van a tálcán, és helyettesíti a "fizikai kijelzést", mondjuk ugyanúgy sárga színnel. -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

-
válasz
Barthezz2
üzenetére
Hali!
Próbálkozz egy "újabbal", bár elméletileg ezt a bugot a 10.10-ben is javították.
Opera Web Browser 10.50 Build 3186 Pre-AlphaSub-ZeRo
Igen, ilyenkor van, hogy hát nem tudni miért van ez így...
Fire.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én is találtam egy msdnaa isot, és jónak írta a progi... tudtam hogy valahova kiírtam az isot.
De amiről telepítek azt is megcsináltam isoba de nem tetszett nek, mert nem fogadta el erkónak.

Csak kipróbáltam.
-
Két érdekesség:
Minap újra kellett pakolnom a win7-et, és azzal a ténnyel kellett szembesülnöm, hogy befagy a telepítő. Vagy 5-6x biztos megpróbáltam, és mindig ugyan ott állt be. Már a telepítés vége fele, a felbontást beállította a monitor nativ felbontására, és krakk. Előkapartam a vista telepítőt, az meg már a telepítés betöltése előtt. Szétkaptam a gépet, winyókat nézegettem, ramokat cserélgettem, bios-ban turkáltam, de semmi eredmény. Majd eszembe jutott, hogy betettem multkor egy jó öreg creative hangkarit, ami még x86 alatt ment, de x64 alatt nem volt driver, de mivel elfért a gépbe, benne hagytam. Hiba volt, ugyanis most amint kiszedtem, már ment is a telepítés. Érdekes

A másik dolog, amire válasz is jó lenne, hogy ha fut az opera(10.10), és nyitva vannak bizonyos lapok(még nem sikerült kideríteni pontosan milyeneknél), akkor egyszerűen nem megy a CnQ. Folyamatosan maximum órajelen van a proci, pedig csak 1-2% kihasználtsága van. Eddig ezt nem csinálta. Mi lehet a hiba?
-
Hali!
Értem, akkor megint tanultam valamit.
Jó ez az infó, mert van amikor hétvégén 50 gépet is összerakunk, telepítünk, amikor valami ilyen volumenű megrendelés érkezik, de eddig angol volt mind és magyar mui utólag WU-ről.
Nem használok magyar változatot, programozás miatt elsősorban, mivel (szintén "rejtélyes" módon) sokkal "simábban" mennek a fejlesztőprogik alá. (Régebbi Delphi 7 esetében pl lehet zsonglőrködni, hogy magyar x64 alatt működésre bírd ill. a méregdrága komponensek is menjenek. Angol alatt annyi a dolgom, hogy admin-ként futtatom a delphi-t, kész)
Fire.
-
pzstm
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Eredeti magyar lemez esetében első bootnál ha elég figyelmes vagy akkor közel 1x végigmegy Vista csík. Angol telepítőlemez esetében nincs ilyen. Mondjuk többet nem látod a Vista csíkot, de hogy ez miért van rejtély....
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az igaz. Én 1gb ramra, meg N270-es atomra tettem fel, és szépen megy rajta, minden gond nélkül.
De a 29" TFT-n is egyszer valszeg biztos lesz Vistás töltőcsík, vagyis előfordulhat...
-
atesss
addikt
A hálózafelderítés - hálózati térkép készítésével van még problémám.
A host PC-Wmware összeköttetés VMnet1 és VMnet 8 kapcsolatánál nem megy:
A helytípusát meg nem tudom átállítani Nyilvánosról (A "Hálózatnál" az "Otthoni hálózat" felirat kék, ott meg tudom változtatni, de a "Nem azonosított hálózatnál" - azaz a VMnet-eknél - nem tudom átrakni nyilvánosról :
Ezért a Speciális beállításoknál a Nyilvánosnál is bekapcsoltam a Hálózatfelderítést:
De így sem megy.
Tűzfal a Host és a Guest gépen is ki lett kapcsolva, és a Guest gép hálózata is "Otthoni"-ra van rakva. -
Hali!
Oksa ez még érthető, csak amikor 19" CRT monitoron, vagy 15" laptop lcd, vagy 29" TFT monitoron ha elkezd rohangálni a a Vista töltő, na akkor az biztosan nem eredeti W7 lemez/ISO.

Fire.
UI: netbook-okról meg ne beszéljünk, amikor életemben először a kezembe akadt egy(2G típusjelzéssel és persze nem néztem utána), azt hittem, hogy 2G ramról volt/van szó, aztán nem.
Bizonyos árkategóriában levő netbook-okra fel sem lehet pakolni a W7 vagy Vista-t, az XP is épphogy elfér... 
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez nem ogre edition volt, hanem MSDNAA szerverről letöltött image...Amire nekem azt mondta h nem teljesen eredeti.. Na mindegy, most letöltöttem újra és most jó..
Amúgymeg mint mondom netbookon soha a büdös életbe nem lesz 7-es töltőkép... Ha csak magasságban nincs legalább min. 768 pixel...
@pzstm: TenkLYu'. Ezt már egyszer, sőt kétszer is írtam, de úgy látom kevés volt.

-
pzstm
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Eredeti, dobozos magyarba, első boot-nál Vista töltőcsík egyszer végigmegy. Sőt a legtöbb netbook esetében csak Vista csíkot látsz

"Win 7 will only display the new style of boot screen if the horizontal resolution is more than 768 pixels. "
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hali!
Én már találkoztam olyan oktatási intézményben dolgozó "egyeddel", aki, amiért panaszkodtak a diákok, hogy hát angol, ezért valami Ogre edition-t rakott fel(amit magyarosítottak) a hivatalos helyett MSDNAA gyanánt
És ezt halál komolyan mondom...
Persze ekkor mindenki örült a magyar nyelvnek, csak hát Vista töltőcsík figyelt be. Lehet, hogy meg kellen kérdezni esetedben is az admin-t, hogy mi a lócsököt művelt... 
Az igen csúnya lenne, ha az eredetiben(bármelyik változatban) Vista töltő lenne, akár csak egyszer is az elején.

Fire.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az faxa.. Nem tom, elvileg annó ellenőriztem, csak külön hashcalc-al talán, és akkor jó volt.
Csak az idegesített, hogy sehogy nem ment fel netbookra-Na mindegy, kaptam egy magyar prof. telepítőt, azt beaktiváltam a kulcsommal, és megy rajta. Csak ugye idegesített a vista töltőkép, aztán ahogy keresgéltem, akkor találtam azt, hogy 768 pixel alatt nem is lesz 7-es töltőkép...
-
atesss
addikt
Köszi, így már működik.

De a host gépen meg mondjuk magától bekapcsolta.A Stalkert futtattad virtuális gépben használható sebességgel.

Az dúrva !Kezd egyre komolyabb lenni ez a virtualizáció, pár év, és nem kell majd több gép otthonra, csak egy erősebb; simán lehet netezni, filmetnézni, dolgozni, amíg más akár épp játszik rajta. Csak több bill, egér, meg monitor kell hozzá.
És megjelenítőt a HD5xxx már 3-at vagy 4-et kezel.
Csak a 10m+ -os HDMI kábelek nem a legjobbak, ki kéne találni egy jó kis vezetéknélküli képátvitelt.MOD:
Most meg azt nem találom, hol lehet kikapcsolni a 3D-t. De akkor gondolom neked is ez a gond.
< CyberBob >
Hol van ez a "Run even more 3D applications with support for DirectX 9.0c Shader Model 3 and OpenGL 2.13D graphics in Windows virtual machines." ? -
virkir
veterán
Hiányoltam is az Aero-t
Az élményindexet itt is le kell futtatni addig nem kapcsolja be az aero-t.
Próbáltam a 3D módot régebben a stalker használható sebességgel futott rajta az adataimnál lévő konfigon.
Nekem meg pont 3D nélkül kéne egy régebbi játékhoz de nem tudok megadni neki egy sima S3-as kártyát mindig berakja a 3D támogatást még win98-on is. -
Gorneck
legenda
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szerencsére ilyenbe még sose botlottam...se vista se win7 alatt...de abba már igen, hogy ahcibe lassult jelentősen a rendszer...de akkor ezek szerint csupa jó hw-t válogatok össze...

Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi

Win7 reinstall mennie kell ha nekem megy és win7 ultimatet tegyél fel! Lehet hogy van 1 káros bejegyzés a registryben(korábbi rossz telepítések, rossz driver) azért nem szereti.És felejtsd el az xp-t,mert jövő héten úgyis felrakod a win7-et 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.