Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
GEPESZ66
üzenetére
1. Ha minden remekül működik a WU-s nVidiával, és nem hiányolsz semmit/nincsenek bugok játékokban vagy akárhol/nincsen teljesítménycsökkenés, akkor akár maradhat is. Ellenben vga-drivereknél érdemes nézni a legújabbat, mert (elvileg) igyekeznek optimalizálni és bugmentesíteni őket, na meg az újabb játékokhoz finomhangolni.
2. Az Update Catalog szerint Vistás az utolsó driver 2006-ból (ami egy 64-es meghajtó), szóval nem fix, hogy felismeri a géped, ellenben a Vistás driverrel nyugodtan bepróbálkozhatsz... több mint valószínű, hogy működni fog vele.
-
GEPESZ66
veterán
Két kérdésem lenne:
1. A NVIDIA grafikuskártya szoftverét-driver-ét az op. rendszer telepítése után én telepítsem fel (előtte az NVIDIA honlapjáról letöltve), vagy bízzam rá a WINDOWS7 Update-jére?
2.CANON IP3300 nyomtatóm van.Feltelepíti-e a drivert a WIN7, vagy a CANON honlapjáról töltsem le, s azt rakjam fel, mielőtt csatlakoztatom a nyomtatót. -
-
-
-
válasz
barnam_
üzenetére
Az rmclock fórumán nézz szét, több helyen is be van linkelve a digitálisan aláírt x64 driver. Az automatikus rendszergazdai jogokkal történő indításra pedig használd a feladatütemezőt.
Szerk:
meg is van -
virkir
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
Kettő megoldás is létezik
1. A ReadyDriverPlus nevű programocska ami csinál egy auto boot menüt amiben minden indításkor kikapcsolja a driver aláírás ellenőrzést.
Nálam ment jól nem kavart össze semmit.
2. A másik
Illetve van egy harmadik megoldás ami szintén egy program de most nem ugrik be a neve csak az exe van meg, dseo13b.exe, -
Üdv,
Van itt olyan akinek 64bites Win7-el megy az Rmclock? Rendszergazdai jogokkal kellene futtatni hogy működjön, de a 64 bites drivert nem tudja betölteni mert nincs digitális aláírása
Mit lehet ilyenkor tenni? -
pzstm
titán
válasz
Morden24
üzenetére
valójában csak a win95-öt fejezték be végre rendesen......szóval a következő j koncepció tuti egy rakás kaki lesz

Amúgy ma ilyet hallottam egy "szakembertől": Én megfigyeltem, minden második windows verzió a jó...win98>>xp>>Win7

Ő pl. már tényleg tudja, hogy nem lesz jó a win8

-
pzstm
titán
Ez kész...Windos Feedback múlt héten küldött original Vista Telepítőlemezeket, amiért futott az a kis program, erre most emailben olyat makognak, hogy küldenének Win7 Ultimate-et is ha nem bánom

-
Morden24
nagyúr
Az ami a te Veyronoddal

Egyébként a whiskey az bizony játszik. Egész jó kis estét lehetne kanyarítani.
(#8573) sfdrakex: Ihatnak sört, csak nem lehet nekik eladni alkoholtartalmú italt

(#8576) pzstm: Az teljesen jó. Február elejére lehetne valamit tolni, a síelésemnek úgyis lőttek

(#8577) hackeeeee: Ja, hát gondolom Bp.
-
polonic
félisten
Ez tetszik! Gyűlik a nép egy jó kis sörözéshez.
Hát nem igaz, ugyanezt akartam írni.
-
pzstm
titán
NAh és velem mi lesz?

-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na waze.. Tuti rokonok voltatok előző életetekben.

Nekem ez Morden24-el volt így, volt h ő írt előbb, volt hogy én, és ált. szinte ugyanazt írtuk, sokszor.

-
polonic
félisten
Szia!
1. Gond nélkül elmegy.
2. Érdemes váltani, igen.
3. Itt win7 saját honlapján meg tudod nézni.
4. Ezekben nincs tapasztalatom, nem játszottam velük. De ha vistán mentek, akkor szerintem itt is fognak. Ki kell próbálni.
5. A win7 alapból sok drivert felismer, csak azt telepítsd, amit nem. De először nézz szét win7 driverek után. Ha esetleg nincsenek, akkor a vistás drivereket használd, általában jók a win7-hez is.
6. Én a tiszta telepítést ajánlanám.#8559) sfdrakex
Argghhh, minnyá' lelőlek.

-
sfdrakex
nagyúr
1. Ha a Vista megy a win7 is fog gond nélkül
2. Érdemes.
3. Jobban van optimalizálva mint a Vista.
4. Diablo 2 megy a strongholdot nem tudom.
5. Drivereket szed le magának, eszközkezelőben nézzd meg majd ha felraktad amihez nem talál a gyártó oldalán keress inkább ha nics akkor a vistásat próbáld meg felrakni azzal is menie kellene.
6. Én inkább teljesen szüzen tenném fel mint a frissités. -
Remix
csendes tag
Sziasztok!
A Tiszta szoftver Program keretein belül pár nap múlva hozzá jutok egy kis csomaghoz ami a következőket tartalmazza:
Windows Xp Professional magyar
Windows 7 Professional X86 magyar
Office 2007 magyarEz összesen 3000 Ft-ba fog kerülni

Laptopom adatai:
Készülék: Asus - F5V-AP074
Processzor: Intel Core Duo 1860 MHz 1MB L2 Cache / FSB: 533 MHz
HDD / SSD: 160 GB SATA 5400 rpm
Memória: 3GB DDR2 667 MHz
VGA kártya: ATI MobilityTM Radeon® X2300, DVI, VGA (D-SUB),
Hang eszközök: 3.5mm kimenet, 2 db hangszóró, SPDIF, Mikrofon csatlakozó,
Optikai meghajtó: Super Multi Drive
Kijelző: 15.4"Lenne pár kérdésem:
1. Gond nélkül elmegy ezen a konfigon a Windows 7 professional? Most Vista Ultimate van azzal semmi gond
2. Érdekes váltani Vistáról?
3. Milyen újítások vannak benne? Még soha nem volt a gépemen Windows 7
4. Mennek rajta a régebbi játékok? Stronghold Crusader, Diablo 2.......
5.A laptophoz Vista driver cd-t kaptam az jó lesz a Windows 7-hez vagy le kell szedni a nezről és ki kell írni ?
6. Frissítsem majd a Vistát ha telepítem vagy full üres partícióra?
Válaszokat előre is köszönöm

-
Marvinyo
aktív tag
válasz
Morden24
üzenetére
Jelenleg csak olyasminél van gond, amit netről töltöttem le (windows 7 telepítés után. Az régebbi rendszer /xp/ alatt letöltött fájlok működnek rendesen). Sem hálókártya sem wifi-driver nincs fent, pontosabban én nem telepítettem semmit. A windows 7 már az első rendszeríndításnál felismerte a hálókártyát, nem kért semmit, azonnal ment a net.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szandro
üzenetére
Újabb nem volt ? Nekem egy trustmaster firestorm dual analog gamepadom van rádugom a gépre és megy minden driver és egyéb telepítése nélkül, neked eszközkezelőben mit ir rá? Kiprobáltad és nem működik valami játékban? Vagy csak gondoltad teszel fel drivert de meg se nézted kezelie ?
-
szandro
senior tag
Hello,
itt van előttem egy Genius Speed Wheel ForceFeedback(piros-fekete, usb-vel van a géphez kötve). Nem mai darab. A kérdésem az, hogy fel fogja e ismerni valahogy a Windows 7-em? Találok hozzá drivert?
Köszi
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok! Nekem egy érdekes gondom támadt a windows 7el.
Nemrégiben próbáltam telepíteni egy programot, de setup közben több fájlnál is ez a hibaüzenet fogadott:
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/100114/win7_hiba_www.kepfeltoltes.hu_.png][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/100114/win7_hiba_www.kepfeltoltes.hu_.png[/url]
Azt gondoltam, hibás a forrás, de próbálkoztam több forrásból telepíteni, azzal szintén ugyanez a probléma. Viszont ami a nagyobb gond, hogy mostanában bármit telepítenék pár fájlnál mindig előjön ez a hibaüzenet, ezért gondolom hogy a (64 bites) windows 7-el lehet valami.
Valakinek van valami ötlete a megoldásra?
-
g.gergo
senior tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Használhatsz ESS-t, de mellette nem árt pl. egy Malwarebytes' Anti-Malware ilyen, és néha lefuttatni. A Kaspersky nagyon jó (persze a többi termékekre is jellemző esetleges bugok előfordulhatnak), de nem kezdő vagy átlagos felhasználónak való, ha mást nem is, csak a beállítások sokaságát nézzük. Többszintű védelem, összetett és ezért bonyolultabb is, mint a többi, de nem vészes.
A kiválasztásnál persze sokat nyomhat a lata, h milyen cuccra menne fel.
-
Morden24
nagyúr
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Ha ki akar menni a netre a cucc, akkor a Win fel fog dobni egy ablakot, hogy engedélyezed-e. Ha nem, akkor nem, és kész.
Én speciel az ilyen internet security progikat ökörségnek tartom, ráadásul drágák is: a Win tűzfala teljesen jó, mellé pedig javasolnék egy Microsoft Security Essentials vagy egy Avira irtót. Mindkettő remekül működik és free

-
GEPESZ66
veterán
Szombaton szeretném feltelepíteni a WIN7-et.A Win7 tűzfalában be lehet-e állítani, hogy pl. egy játék exe-jét ne engedje ki a netre?Abszolút nem tudom, hogy milyen biztonsági szoftvert rakjak fel. A NOD32, a NOD ESS, ill. a KIS-között választanák.Szerintetek melyik mellett döntsek?
-
McBJani
tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Kösz, holnap megnézem, hogy működésre tudom e bírni, de ha nem, akkor elcserélem a kétoldalasokat, két egyoldalasra és majd úgy is megpróbálom, de ez még a jövő...
Ha csak 3,... ramot lát az xp a 4GB-ból, akkor single-re átvált vagy hogy lesz
Ezt már nem értem
-
Oliverda
félisten
Hello!
Egy gyári origi legális angol nylevű Windows 7 Professional-hoz lehet hivatalosan magyar nyelvi csomagot feltelepíteni?
-
kbalazsa
senior tag
válasz
kbalazsa
üzenetére
Némi adalék még:
192.168.2.1 a címe a router-nek, én a 192.168.2.2 címet kapom tőle fixen (MAC address controlban beállítva). Félreértés ne essék, a weblap az elején még működik, be tudok jelentkezni, megjelenik a weblap, csak a navigálás során előbb vagy utóbb (2-3 navigálás után, bal oldali menüsávon klikknél szinte azonnal) jelentkezik a fent leírt jelenség.
Épp van itt egy XP-s noti is, arról mindeközben tökéletesen működik minden.
-
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Van valami olyan program, amivel a kékhalálok okát ki tudnám deríteni?
-
kbalazsa
senior tag
Itt is felteszem a kérdést, mert lehet, hogy a Win7 az okozója:
Van egy MSI RG60G WiFi router-em, ami elég jól teszi a dolgát, de Windows7 óta sem IE sem Opera segítségével nem tudom a weblapját normálisan használni.
IE-ben amint bal oldali menüsorra klikkelek "Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot" hibát kapok, az Opera csak homokozik, majd "Nem lehet kapcsolódni a távoli kiszolgálóhoz".
Mit lehet ilyenkor tenni?
-
McBJani
tag
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Gondoltam, hogy valami hasonló lehet, köszi a választ mindenkinek!
-
arpeen2
senior tag
Azt szeretném kérdezni, mennyire általános hogy webcamokhoz nincs w7 x64 driver? 2 webcamom is van (az egyikhez van vista-s gyári driver) és így sem megy. A másikhoz ugyan nincs meg a gyári lemez, de w7 x86 szépen felismerte magától, itthon x64-re viszont azt mondja nincs ilyen driver. Megmondom az igazat, nem szívesen vennék/szereznék egy harmadik kamerát hogy "hátha" azzal működik. Valakinek valamilyen ötlete van ?
-
Morden24
nagyúr
válasz
McBJani
üzenetére
Egyszer már csináltam olyat, hogy beletettem +1GB ramot és nem bootolt be a gép
Ööö, hát ez hardveres vagy beállítási para lesz, és nem a Windows baja. Mondjuk úgy, hogy akkor a Win7 x64 sem fog indulni.
Nem vágom a dolgokat pontosan, de lehet, hogy le kell venned a memtuningot. Sőt, simán előfordulhat, hogy a procituningot is.
Ez nem jelenti azt, hogy nem tuningolhatsz, de azt igen, hogy mindent a default-ról szépen újra kell pöckölgetned.Lehet, hogy a rammal is akkor jársz a legjobban, ha leviszed 800-ra, és onnan lépkedsz felfelé.
Mellesleg többet ér +2Gb ram, mint mondjuk százakármennyi mhz a memóriasebességben. Ezutóbbi különbség amúgy is csak a szintetikus tesztekben mutatkozik meg, ergo pont nem kell vele foglalkozni.
Mellesleg 2: alapban 1.8-asok a ramjaid, és azért mennek 2v-on, mert 1066 helyett 1108-on járatod? Ugye nem gondolod komolyan, hogy bármit számít az a szaros 42mhz?

-
sfdrakex
nagyúr
-
McBJani
tag
válasz
Morden24
üzenetére
Egyszer már csináltam olyat, hogy beletettem +1GB ramot és nem bootolt be a gép

Ha kettővel próbálnám, akkor minden ok lenne?
Bár lehet, azért mert nem vettem le a feszt 2V-ról 1,8V-ra és a MHz-et sem állítottam 1066-ról 800-ra
De 1066-os ramok és CPU-Z szerint mennek 2V-on is, huh de megfájdult a fejem
Itt az alaplapom.
Tipp? -
-
Morden24
nagyúr
válasz
McBJani
üzenetére
Nem kell kivenni, csak nem fogja a teljes fizikai ramállományt kezelni.
Ugyebár a Win 32bit max 4Gb memóriát tud megcímezni. Ebből lejön a vga-d 256Mb ramja, a cpu meg a hdd-k cache-je meg egyéb ilyen apróságok.
A végeredmény az lesz, hogy az XP32 alatt a 4Gb fizikai memóriádból olyan 3,6-3,7 körüli mennyiséget fog használni a gép. -
McBJani
tag
válasz
Morden24
üzenetére
Értem

De megemlítem, hogy amikor először kérdeztem, akkor leírtam, hogy van még +2x1GB ramom, ha 64-et tennék fel, de félek, hogy sok játék a felsoroltak közül nem menne...
Akkor most megnyugodhatok, hogy nagyjából minden játék megy 64 biten?
Kár, hogy nem lehet megoldani, hogy az egyik partíción w7 64, a másikon pedig xp 32 bit legyen
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, hát megvan az első win7-es rejtély számomra....
Tehát, adott egy Toshiba L300-as noti. Mai nap, webrádióztam, és azt vettem észre, hogy szaggat a webrádió. Elkezdtem speedtestet nézni, nem tudtam mérni a saját sávszélemet. Ez után már jöttek azok, hogy nem csináltam semmit, index-et pingelve csomagkimaradások hegye..
Most jön a poén, mindez csak akkor áll fent, ha a saját kapcsolatomra csatlakozom fel, szomszéd mondta, hogy csatlakozzak rá az övére, próbáljam ki, kipróbáltam, ott hasít, DE sajátomra rácsatlakoztam netbook-ról, ott faszán megy minden, max sávval, saját notimon mintha 200k-s limit lenne, vagy nem tom... Állítgattam már energiagazdálkodást is, 1 ideig mintha jó lett volna, de utána mégse. Ugyanúgy belassult..
Most ott tartok, hogy húzom minnyá újra a notit, ha akkor is sz@r lesz akkor kivágom...
Remélem érthető, ha nem akkor bocsi, csak k*rvára tele van már a tököm vele, kb 4 órája ezzel szívok.
Vírusellenőrzés, mailwareellenőrzés megvolt, a gép tiszta.
-
-
pete_21
addikt
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Nekem nincs vele tapasztalatom, mert a 9est használom, és nincs vele gondom. De mint írtam, hallottam egyesektől, hogy gondok voltak meg vannak vele. Persze nem feltétlen jön elő mindenkinél, de ha már ajánlok, akkor inkább azt mondom, aminek biztos jól kell mennie.
McBJani: Értsd úgy, hogy 32 biten vagy olyan korlát, hogy egy alkalmazás nem kaphat 2 Gbnál több memóriát. De előfordul olyan, aminek azért ennél több kell, és akkor az 32 biten beleütközik ebbe a korlátba. Mivel 64 biten nincs efféle limit, ezért ott az ilyen memóriaigényes programnak jobban kell futnia, mint 32 biten.
-
pete_21
addikt
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Nero 8-al kapcsolatban hallottam már problémákat...
Meg hivatalosan is asszem csak a 9-es W7-ready. Azért inkább azt ajánlom, mint a 8-ast. -
pzstm
titán
Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- Amazon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mit lehet ilyenkor tenni?