Hirdetés
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
Aktív témák
-
mbencem
tag
hi
szerintetek megéri win7-t felrakni erre a gépre?(vagy xp vagy vista vagy win7)
amd athlon II x4 620
gts 250 512mb
2gb ddr-2
500gb winchester
leginkább játszok rajta
ha igen akkor melyiket és hány biteset?
előre is köszönöm -
frisco
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Igazából nem. Feltelepítettem a feedback programot és beregisztráltam az e-mail címemmel.
Visszajelzést egyet adtam és kitöltöttem 2 kérdőívet.
Mivel csak az USA-ban futott a program így a lakóhelyem pontos megadása mellett megadtam egy amerikai államot.
Pár hónap múlva jött egy mail a MS-tól, hogy visszajött a kézbesített DVD, nem jó a cím?
Erre azt írtam, hogy elköltöztem Magyarországra, kérem küldjék utánam.
És megjött... én sem hittem volna.
Korrekt cég.pzstm:
Te milyen trükkel "amerikanizáltad" magad?

Igazából sokra nem megyek vele, mert itt a W7.
Majd felrakom a Vaterára. -
frisco
aktív tag
Más is megkapta a W7 feedback-ek után járó Windows Ultimate szeretetcsomagot a redmondi nagybácsitól?
-
tucsok63
csendes tag
köszi a segitséget,majd megpróbálom

-
tucsok63
csendes tag
inkább a virusra tippelnék
semmi esély nincs arra h vhogy automatikusan induljon?
-
tucsok63
csendes tag
Hello mindenkinek!Win7 32bites változatot használok és van egy olyan gondom h bejelentkezésnél nem jelenik meg semmi csak a fekete képernyő a közepén a dokumentumok mappával,persze ilyenkor jön az h ctrl+alt+del--->új feladta--->explorer.exe
Ezen vhogy lehet segiteni h elinduljon rendszerinditáskor automatikusan az explorer.exe?
Előre is köszi
-
atesss
addikt
Üdv !
No most telepítem a Win7 x86-ot egy Dell 1545 notira.
Egy csomagolástechnikai CAD programot kellene rajta használni, ami állítólag nem működött Vistán.
Le tudnátok írni, hogy a kompatibilitási üzemmódon kívül milyen lehetőség van még a program működésre bírására ? -
Neil Watts
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
vagyis fordítva

-
superecneB
őstag
Egy ideje mikor elindítok valamely office alkalmazást, bejön a felkészülés a telepítésre.... és vagy 1 percig telepíti utánna elindul. Régen azonnal indult pl a word ha rányomtam 1 doc-ra. Újraraktam már az office-t de ugyan ez. A ventrilóval is ugyan így minden indításnál mintha felinstalálná újra... ott sem oldotta meg az alkalmazás újratelepítése. Kipróbáltam Wordnél, hogy SP3 as XP kompatibilitási módnál, probléma megmaradt. Valszeg egy Win7 reinstall megoldaná a dolgot, viszont most vizsgaidőszakban erre nem igazán van időm/lehetőségem. Van esetleg valami más megoldás?
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Ha sleep-be rakom a gépet, akkor igazából nem is megy sleepbe, mert bár kikapcsol a monitor, meg talán a hdd is, de a ventik pörögnek tovább.

Win7-ben vagy bios-ban keressem a hibát?

-
Őrület széle!
Egy gépbe minden cserélve lett kivéve a ram és a cpu, DE a vga venti random megáll! Win 7 pro hu van fent, legális. Mi a franc csinálja ezt?? Marad a program, valami a windowsba beette magát vagy nem tudom!
Semmi kérdés nincs indításkor, én telepítettem, bár fél éve nem néztem rá. -
adam_
senior tag
Sajnos nem látja a telefonomat a Win7. Rákötöm és hiába indítom a mobilközpontot (AS-t), egyszerűen nem ismeri fel az Omniámat amikor szinkronizálni szeretném, pedig ez elengedhetetlen lenne ahhoz, hogy a névjegyeket átírhassam Outlookban! Mi a teendő? AS-t kell frissítenem?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee
üzenetére
Megcsináltam ezt, így is az maradt.
@Psychonaut: Akkor ok. Most keresgéltem, megpróbáltam a fenti megoldást, persze hu-hu megoldással, de nem jött be.
Szerk: Na mostmár okos lettem, megvan miért nincs...
"Win 7 will only display the new style of boot screen if the horizontal resolution is more than 768 pixels. "
-
David75
őstag
Heloka!
Megtudná valaki mondani hogy a vista után maradt "windows old" mappát hogy lehet a leggyorsabban törőlni? Mert a total commander a 2,2 ghz core2 és a 3 gb ddr3 ellenére is borzalmasan lassan töről,ha csak behúzom a lomtárba akkor is lassú.Van rá valami program vagy megoldás? -
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, lemezről sikerült telepíteni az MSDNAA-s 7-et a netbookra. De, azt tudja-e valaki, hogy miért vistás töltőképpel tölt be?
-
GomezGTS
tag
-
GomezGTS
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ööö...win update-et még nem tudtam hogyan kell előhozni. Sajna most nem vagyok a tett színhelyén, merthogy nem az én gépemről van szó, de távsegítségben el tudnám mondani az illetőnek, hogy mit kellene tennie. Szal a kérdésem hogy hol találom ezt a win update-et? Egyébként rendszergazdaként is futtattuk az összes drivert de ugyanaz történt.
-
GomezGTS
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Eszközkezelő látja igen, de hát feltelepíteni se tudom, mert ugye ezt dobja ki és kilép a driver telepítésből. Tehát oda se jutok el vele hogy működjön valamennyire.
A win semmit nem tett fel hozzá, mert totál off a cucc. Az eszk.kezelőben ott a felkiáltójel. Tehát látni látja hogy van hardver, de mégse... 
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
GomezGTS
üzenetére
Első hszt olvasd el. Ha ezeket már próbáltad, akkor még azt kérdezném hogy nem is működik? Eszközkezelő látja ? Win7 nem rakott fel hozzá valami drivert magától ?
-
GomezGTS
tag
Sziasztok!
Egy olyan gondunk van, hogy Win 7re nem tudunk feltenni egyszerűen semmilyen audigy drivert mert a végeredmény mindig ugyanaz...install közben egy ilyen szöveget dob ki a vas:
"setup is unable to detect a supported product on your system. Please ensure that your product is properly installed before running this setup program. Setup will exit"
De természetesen benne van a hangkari. Nem tudom már milyen driverrel próbálkozzak. Daniel K drivernél is ez van, vista-s drivereknél, win7 drivernél és az eredeti xp-re íródott drivernél is. Mit tegyünk?Köszönjük!
Ádám,Szabolcs
-
netboy
senior tag
Hálózattal kapcsolatos kérdés:
Van olyan hogy eszköz konfigurálásánál fixre kell állítanom a hálózati kártya címét. ezzel nincs is gond de utána (xp esetén azonnal) win7 esetén nem jönnek a pingekre válaszok amíg ő "elemzi" (szerintem inkább blokkolja) a hálózatot majd amikor megállapítja hogy nincs internet és azonosítatlan hálózat akkor jönnek a pingek.
Nem lehet valahol kikapcsolni ezt a nagyon értékes funkciót? -
eszgé100
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
mondjuk ez nem egy rossz gondolat...
nálam meg a hiba megoldódott, legalábbis ami Anyám partícióját illeti. csak csináltam egy másolatot az érintett mappáról, az eredetit letöröltem a másolat pedig tökéletesen működik. most már csak a win7-et kellene rávennem a partíció gyökerének megosztására, de azt majd csak holnap. ha addig esetleg tud adni nekem valami használható információt, akkor az ne tartsa magában
-
atesss
addikt
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Melyiket, az ISO/CRC-t vagy az SHA1-et ? Vagy mindkettőt ?
És mi a kettő közt a különbség ?Ha már Total Commander, ebben tudnál esetleg segíteni: [link] ?
Most 7.03 van fent. -
eszgé100
őstag
na Anyám gépén csak egy mappát osztottam meg
d:\letöltés
ebben van egy pár program és pár mappa.
ha a d:\letöltés\program.exe-t akarom indítani akkor nem csinál semmit,
de ha d:\letöltés\mappa\program.exet indítok akkor simán megy. ez mitől van?Delta74: nyugodtan dobd rá, nem kell semmi meglepetésre számítanod.
-
Delta74
csendes tag
Sziasztok!
Alaplap: Gigabyte AM3 GA-MA770T-UD3P 3 év gar: 18.500,-
CPU: AM3 Athlon2 X4 620 BOX 3 év gar AKCIÓ: 19.500,-
Memória: DDR3 RAM 2 GB/1333 Kingmax 3 év gar: 11.990,-
VGA Asus Radeon HD 5770 1 GB DDR5 3 év gar: 38.500,-
HDD Samsung 500/SATA2/16M HD502HJ F3 7200 3 év gar: 11.990
DVD-RW NEC AD-7241S LightScribe SATA (fekete): 5500,-
Tápegység Gigabyte 460W (FSP belsős) SuperB GE-R460-V1 3 év gar: 9500,-
Ház táp nélkül GigaByte GZ-X1,2,3,4,5,6 ház: 10.500,-
Monitor: TFT ASUS 19" VW193D-B 3 év gar: 29.990,-A hardweres topicban ezt a cuccot ajánlották - várhatok valami megelepetést ha egy W7-el használom?
Ha van valakinek hasonló és van tapasztalata lécci tegye már közé?Előre is köszönve:
Delta74
-
eszgé100
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
próbáltam már olyat is, meg azt is, hogy mindent bepipáltam, de úgysem jó.
ahogy kutakodom, létezik olyan, hogy a Munkacsoporton belül esetleg jelszót kell létrehoznom a megosztáshoz?
most az előbb meg szórakoztam a win7-es paint-tel és amit csináltam el tudom menteni Anyám megosztott mappájába, és onnan tudom teljesen kezelni. nálam ilyen speciális az eset? -
eszgé100
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
eszgé100
őstag
igen jól értelmezed, csak azt nem tudom, hogy hol tudnám ezt beállítani. ugyanúgy megcsinálom a mappák megosztását, mint win7 alatt, de nem lehet olyat csinálni a mappáknál, hogy mindenkivel megosztom, és mindenkinek engedek mindent.
WonderCsabo: tőled is csak ennyit szeretnék tudni, hogy merre tudom ezeket a beállításokat megadni, mert ha win7 alól az egész partíciót megosztom akkor az xp-s gépen csak egy hibaüzenetet kapok, hogy nincs jogom a hozzáféréshez
Sub-ZeRo: köszi idáig is csak az alapján jutottam

ha másolni szeretnék Anyám gépéről az enyémre akkor pl ezt kapom

-
xedamin
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Teljesen átlagos programok: firefox, MSN, Media Player, stb...
-
Poo
senior tag
válasz
eszgé100
üzenetére
Az írásodból azt veszem ki hogy az xpés gépen levő megosztás jogosultságai nem megfelelők amit a win 7es gépen tallózol ki és onnan futtatnád vagy megnyitnád vagy akármit csinálnál velük és ha így van és jól értelmezem akkor az xpés gépen kell beállítani a jogosultságokat.
De szerintem ha oda-vissza dolgozol a megosztásokból célszerű beállítani mind a 2 gépen a teljes hozzáférést annak a usernek amivel te dolgozol. -
eszgé100
őstag
sziasztok!
tudnátok nekem segíteni abban, hogy meg tudjam osztani a partícióimat a két gépem között?
az egyiken 64bites win7 van a másikon meg 32-es winxp. a nyomtató, meg a router a win7-es gépbe van dugva, az xp-s wifi-n kapcsolódik hozzá.
ez alapján próbáltam megcsinálni, annyi sikerült, hogy a nyomtatás megy frankón mindegyik gépről, de a mappákat csak win7 alól tudtam megosztani, tehát az xp-s géppel ugyanúgy tudom használni, mintha ott ülnék a másik előtt, de amit xp-n osztok meg azt csak látom, de megnyitni, másolni törölni nem tudok semmit benne.
igaziból valami olyasmit szeretnék, hogy minden partíciómat tudjam teljes jogúként használni mindegyik gépen, ez lenne számomra a legkényelmesebb. -
atesss
addikt
ISO/CRC és SHA1 ellenőrzésére tudnátok ajánlani valamilyen programot ?
(#8117) WonderCSabo
Persze, én is így csinálnám, de ez unokatestvéreméknek lenne, ők pedig nem nagyon értenek a géphez. Bár valószinűleg az lenne a legjobb megoldás, ha én egyszer bekonfigurálom, és a sok hülye Sony-s program közül csak azt rakom föl ami kell + driverekből is a rejtett particióról felrakottnál újabbakat rakok.
És a rejtett particióról ujrahúzás csak egy vésztartalék, ha gond lenne a rendszerrel, és én épp nem érek rá/ nem vagyok ott, akkor ők is meg tudják csinálni.
Mondjuk a magyarítás jó lenne ha nem lenne bonyulult, de pl. ez a cikk amit Win7-re linkeltél, ha ilyen egyszerű, ezt simán meg tudom tanítani nekik.
De igazából még az se gond, ha akkor pár napig vagy hétig német marad -
xedamin
tag
Sziasztok.
Van néhány programom, aminek a tálcán való zárolását feloldottam. Nos, ezeket szeretném visszarakni, de már minden létező módszert megpróbáltam:
- mikor a tálcán van az ikonja, jobb gombbal nem jelenik meg a "Rögzítés a tálcán" felirat
- a program exe fájljában sincs rögzítés, és még az exe-ből létrehozott parancsikonnál sincs
- start menüből se lehet oda levarázsolniÖtlet?:\
-
Drizzt
nagyúr
Következő van nálam: van egy C:, ezen windows 7 64 bit foglal helyet. Van még a d: meghajtóm, tele adattal. Szeretnék egy xp-t is a gépre. Hogyan oldható meg legegyszerűbben a dolog? Terméászetesen kéne hogy indításnál lehessen választani oprendszert.
-
Joe bácsi
őstag
A biztonsági mentést hol kell kikapcsolni?
-
atesss
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát Vistához úgy terveztem, hogy szerzek egy magyar telepítőt (Campus-os eredetit is tudok), és azzal újratelepítem a gépet, és a jelenlegi (elvileg a némethez tartozó) kulccsal aktiváljuk.
Bár ha lenne ilyen megoldás mint 7-en, az lenne a legjobb, mert ugye így maradhat a Sony saját újrahúzó megoldása a rejtett particióról. Ami ugyan volt vagy 2 óra, de ha gond lenne, és újra kell húzniuk, tök egyszerű kezelni, és egy teljesen kész rendszert ad a végén.MSDN-en látom van egy újabb Win7 verzió, ez miben más ?
Windows 7 Professional, VL Build (x64) - DVD (Hungarian)
hu_windows_7_professional_vl_build_x64_dvd_x15-71125.iso
Date Posted (UTC): 11/12/2009 10:12:48 PM
és 32 bitesben:
Windows 7 Professional, VL Build (x86) - DVD (Hungarian)
hu_windows_7_professional_vl_build_x86_dvd_x15-71121.iso
Date Posted (UTC): 11/12/2009 10:12:33 PM -
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Pontosan hol találom meg az Interbase Managert, és mi a magyar megfelelője?
-
SziAtee
csendes tag
Nagyon köszönöm a gyors reagálást mindenkinek! A *.doc-os keresési módszer (nagyon részletes keresést alkalmazva egy progival) meghozta a sikert. Igaz, szinte minden doksit meg kellett nyissak, de rátaláltam. Ezentúl jobban meggondolom hova mentem az ilyen fontos dolgokat.

Tényleg hálás vagyok a segítségért! Köszi!
Aktív témák
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Parfüm topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobilhasználat külföldön
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

csak viccelek