Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen joysticket vegyek?
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Robb202
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Köszi a választ. Lehet én fogalmaztam rosszul. Mutatok egy képet mire gondoltam pontosan.
Arra gondoltam, hogy a mappa sárga ikonját ilyenekre cserélem le:
Azt tudom, hogy ezek egyike sem mappa. A második kép pedig MAC OSX shot de elméletileg Windows 7-ben is meg lehetne csinálni, hogy a sok sárga mappa ikont testre szabjam és minden egyes mappának más és más ikonja legyen a filmek mappán belül.
Nagyon sok MKV filmem van és sokkal szebben mutatna ha ilyen mappaképpel ellátott mappákban tárolódnának, nem utolsó sorban esztétikusabban és szebben is nézne ki.A dolog annyiban lenne bonyolultabb, hogy rendelkezem blu ray doboz PSD formátumú rajzával így egyénileg meg tudom csinálni azt, hogy minden egyes filmhez keresek képet majd beteszem a borítóba (lásd második linkelt képet) tehát nekem nem az előre gyártot .ICO mappa képek kellenének hanem én szeretném legyártani.
A legyártással nincs is gond, de azt hogy hogyan lehet minden egyes mappát egyéni képpel felvértezni rejtély. JPG képet nem fogad el ikoncserénél csak exe meg dll jöhet szóba, nincs erre egy egyszerű megoldás? Muszáj .ICO-t generálni?
Még annyit, hogy úgy szeretném ezt megoldani, hogyha a HDD-t elviszem ismerősömhöz ott is megmaradjanak az ikonok, vagy rendszer újratelepítés után is, ezt hogy tudnám elérni? Illetve Windows 7 alatt az extra nagy ikonok nézetnél is szép legyen

Nagyok az elvárásaim?
A válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Diablo IV
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Windows 11
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest