- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Robb202
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Köszi a választ. Lehet én fogalmaztam rosszul. Mutatok egy képet mire gondoltam pontosan.
Arra gondoltam, hogy a mappa sárga ikonját ilyenekre cserélem le:
Azt tudom, hogy ezek egyike sem mappa. A második kép pedig MAC OSX shot de elméletileg Windows 7-ben is meg lehetne csinálni, hogy a sok sárga mappa ikont testre szabjam és minden egyes mappának más és más ikonja legyen a filmek mappán belül.
Nagyon sok MKV filmem van és sokkal szebben mutatna ha ilyen mappaképpel ellátott mappákban tárolódnának, nem utolsó sorban esztétikusabban és szebben is nézne ki.A dolog annyiban lenne bonyolultabb, hogy rendelkezem blu ray doboz PSD formátumú rajzával így egyénileg meg tudom csinálni azt, hogy minden egyes filmhez keresek képet majd beteszem a borítóba (lásd második linkelt képet) tehát nekem nem az előre gyártot .ICO mappa képek kellenének hanem én szeretném legyártani.
A legyártással nincs is gond, de azt hogy hogyan lehet minden egyes mappát egyéni képpel felvértezni rejtély. JPG képet nem fogad el ikoncserénél csak exe meg dll jöhet szóba, nincs erre egy egyszerű megoldás? Muszáj .ICO-t generálni?
Még annyit, hogy úgy szeretném ezt megoldani, hogyha a HDD-t elviszem ismerősömhöz ott is megmaradjanak az ikonok, vagy rendszer újratelepítés után is, ezt hogy tudnám elérni? Illetve Windows 7 alatt az extra nagy ikonok nézetnél is szép legyen

Nagyok az elvárásaim?
A válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Borderlands 4
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest