Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Valószínűleg idén már nem készül el a CXMT HBM3 memóriája
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Akciókamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Üdv!
32bites Ultimate egy régi s478-as Prescott procis rendszeren (AsusP4S800D alaplap (SiS chipset) + 2GB ram) random időközönként fagy. Van, h 10 perc múlva, van, h elmegy akár 2 órát is; van, h netezés közben, van, h játék alatt.
Sajnos nem kékhalált dob, így nem tudom elolvasni mi okozza a hibát.
Egyszerűen megáll a gép, mint egy képernyőmentés, egér nem reagál, se billentyűzet, semmi, csak megmerevedik a kép minden előzmény nélkül.Ez a gép nem nálam van, úgyhogy nem tudok vele kísérletezgetni; holnap valószínűleg visszarakok rá egy XP-t, csak kíváncsi lettem volna, mi okozhat ilyet?

Meg hát az XP (és a hozzá tartozó alkalmazások) feltevése is olyan sokáig fog tartani, h inkább maradtam volna a Win 7-nél.
A Win 7 feltelepítésekor a szokásos módon felismert minden eszközt, csak a SiS LAN drivert nem. Beleraktam egy PCI hálókártyát, azt felismerte, így csatlakozva netre aztán érdekes módon maga a Win 7 ajánlott fel a hiányzó LAN vezérlőhöz drivert, mint letölthető frissítést.
Engedélyeztem, jó is lett, utána már működött az alaplapi LAN is.Van olyan log fájl, ami a gépen sorban elinduló dolgokat logolja?
Van ilyen, csak nem tudom hol keressem.
Olyan, mint a rendszertöltési napló.
Gondolom valami elindul a háttérben, és az állítja meg a gépet, így be tudnám határolni, mit keressek, mi a hiba oka.Egyébként előtte egy Vista volt rajt, az ment hiba nélkül, csak merevlemez csere miatt lett újrarakva, nekem viszont Vista telepítőm nincs.
Nem, nem a merevlemez a hibás.

Arra gondoltam, az alaplapi LAN az bezavarhat?
Amúgy is csak másodjára lett dirver hozzá. :/
Ha letiltom és a PCI kártyát használom, lehet meg is szűnik a probléma? Kár, h akinél a gép van, annak hiába mondtam hogyan tiltsa le az alaplapi LAN-t az eszközkezelőben.. --> ma büszkén mesélte, h kiszedte a LAN kártyát, de nem szűnt meg a probléma, azóta is volt fagyás neki.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Vezetékes FEJhallgatók
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest