Hirdetés
- Projektor topic
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Fujifilm X
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Hali!
Ahogy este bekapcsoltam a gepemet, nem ment rajta az internet (most is masikrol irok). Troubleshooter szerint az el nem indult Group Policy Services volt a ludas, amit el is inditott, de nem segitett. Task Managerben viszont semmilyen svchost.exe folyamat nincs (tehat 0 darab), es Run commanddal sem tudom elinditani, szerintem itt lesz a gond. Tipp, hogy mi lehet? Rendszervisszaallitas megvolt, nem segitett, viruskeres folyamatban, de mar korabban is elofordult ilyesmi, akkor nem talat virust az MSE+Malwarebytes kombo.
Raadasul delutan meg tokeletesen ment, letolteni sem toltottem le semmit mar hetek ota, csak az ubuntu 11.04 kepfajljat hivatalos torrentrol.SZERK: Home Premium x64, eredeti.
Aktív témák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- Parfüm topik
- Hálózati / IP kamera
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro - Gold Titanium - 128GB - Akku: 100% - Megkímélt Újszerű állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest