Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Aktív témák
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy április 12-én böngészés közben kaptam egy BSOD-t, ezzel az üzenettel: PFN_LIST_CORRUPT. BlueScreenView-val megnéztem, és ezekre hivatkozik: dxgmms1.sys és ntoskrnl.exe. Az utóbbi nem meglepő, az előbbi ugye valami videodriver. Lehet, hogy egy szimpla videoillesztő bug? Azóta nem jött vissza...
Tegnap kiléptem a böngészőből, és abban a pillanatban (semmi egyéb nem volt megnyitva) újabb BSOD, ezzel az üzenettel: MEMORY_MANAGEMENT. Itt már csak az ntoskrnl.exe-re hivatkozik.
Van valami mód rá, hogy a bugcheck kódokból, vagy valahogyan megtudjuk, mi is okozta a hibát?
A memtest nem ír hibát, viszont a Windowsom már sokat megélt. November-december között tönkrement az nVidia videokarim, és ebből kifolyólag sok resetet kapott a gép. Utána néhány DriverSweeper követte, hogy eltávolítsam az nVidia drivereket, és ATI-ra térjek át. Most meg az Assassin's Creed Brotherhood-nál is fagyott jópárszor.
Van valami tippetek? Vagy már sokat megélt ez a Windows, és nem csoda, ha belerokkant? (bár szerintem ki kéne bírnia...)
Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest