Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD FX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
válasz
ErosenZold
üzenetére
SATA AHCI-t kapcsold be a BIOS-ban. Nekem régebben a Hitachi HDD-kre (NCQ-sak) nem lehetett IDE módban telepíteni a W7-et (de a Vista-t sem), egy ponton (talán a területi beállítások után) csak a szép zöld háttér ácsorgott és nem ment tovább.
(Azért IDE módban akartam telepíteni, mert akkor nem kellett volna integrálnom az XP-be az AHCI drivert, de nem így lett
)Laccoss #44046
Esténként valamelyest lassul a net, de igazából az online játszásnál (mivel évek óta játszom azzal a játékkal) már tudom, hogy melyik szerverek, amik biztosan nem laggolnak még így sem. Nem 2011-es a játék, lehet, ha egy új játékkal szeretnék játszani a neten, ahhoz már kevés lenne, de ez nem fenyeget, mert abszolút nem érdekelnek a játékok (főleg nem ez a"szétlövök mindenkit" kategória (kivéve azt az egyet), max stratégiai játékokkal játszom, de sajnos annyi felesleges időm nincs. (Tegnap és mai csak azért van, mert az egyik iparosnak tegnap be kellett vinni a gyerkőcét a kórházba, aztán bent is fogták, és ma sem tudott jönni (lakásfelújítás a köbön zajlik nálam))
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Gyúrósok ide!
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Interactive Brokers társalgó
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)