Hirdetés
Aktív témák
-
rgida
csendes tag
Hali!
Az érdekelne hogy van e valami jelentősége az msconfigban a rendszerindítás / speciális beálítások / a CPU száma és a max memória lehetőségeknek? -
rgida
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Már rojtosra olvastam a manuált.Persze a lényegi rész angolul van,de végignéztem mindent.
Biztos hogy dual cannel (szintén Aida64)
Tudom hogy a win élményindex nem jelent semmit,csak nem logikus amit mutat.
Ja,és próbáltam 32 bitest is ,ott persze kevesebb a használható ram,viszont 7.3 pontot ad rá az a sz*r élményindex!!!! -
rgida
csendes tag
válasz
Morden24
üzenetére
Itt vagyok. A remap be volt kapcsolva.
Az integrált grafikus vezérlő letiltva (Aida64 szerint is)
De továbbra is csak 3.87 Gb ram van használatban.
Meg az is furcsa hogy az előző konfigomba ddr2-es 800 Mhz ram volt ,a win élményindex 6.3 pontot adott rá.A mostani ddr3-as 1600 Mhz(1333-on megy) pedig 5.9 pont!!!
Ezt sem értem. -
rgida
csendes tag
Hali!
Most raktam össze az új gépem,és 64 bites Win7 lett feltelepítve.A gondom az hogy nem használja mind a 4 Gb ramot.(2x2 Gb DDR3 Kingston)
A rendszerinformációknál az szerepel hogy : " A telepített memória : 4 Gb (3.87 Gb használható)"
Tudja vki ,hogy miért van ez,és van e rá vmi megoldás? -
rgida
csendes tag
válasz
kyru74
üzenetére
Hát nem tudom,én még nem jártam így és nem is vagyok nagy szakértő.De biztos hogy bootolható a telepítő dvd?Mert ha esetleg írott lemez (khmm...) akkor lehet hogy rosszul lett megírva.Nekem ez ugrik be.
Hoffman A DVDs Far Cry nálam sem kérte a serialt pedig volt hozzá.Ja és az eredeti volt!
-
rgida
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
,eddig nem is használtam...de már elgondolkodtam rajt néhányszor,de akkor már mindent legálisan illene(progik is). Az meg egy vagyon. (bocs kicsit OFF) -
rgida
csendes tag
-
rgida
csendes tag
Helló!
Először is bocs ha rossz helyre írok.
Adott egy Asus notebook, Win 7 32 bit oprendszerrel,ami a 4 Gb RAM-ból csak 2.97-t ír használhatónak !
De az érdekes az ,hogy az asztali gépemen ugyanez az oprendszer van,és ott 4-ből 3.2 Gb a használható!!!
A noti reinstallon esett át és elötte ott is 3.2 Gb volt a használható.Van valakinek ötlete hogy miért csökkent le a használható memória?
Előre is köszi!
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

,eddig nem is használtam...de már elgondolkodtam rajt néhányszor,de akkor már mindent legálisan illene(progik is). Az meg egy vagyon. (bocs kicsit OFF)