Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
Aktív témák
-
újoncrs
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémára keresem a megoldást van két darab asztali gép egyiken win 7 ultimate 32-64 bit a másikon win xp home32 bit.
Az a probléma ha utorrentel töltök le bármit, vagy vissza seedeli és a másik szobába netezik valaki, akkor megszakad a net kb 3 percre aztán ujra van , ezt kb letöltésnél 3 megcsinálja, feltöltésnél nem mindig van mikor csak egyszer szakad meg a net.
Tehát a gond csak letöltésnél jelentkezik általában.
Amikor megszakad a net akkor a hálózati diagnosztika azt irja néha hogy ip cim ütközés van, (ezt ellenőriztem a két gépnek más az ip cime) valamikor meg azt, hogy nem tudja azonosítani a problémát.Lehetséges hogy nincs jól beállítva a hálózatom?
Xp asztali-xp laptop ilyen gondom sose volt ,csak most mióta win7asztali-xp asztali felállás van.
Már utorrentet is állítotam, hogy nem az e a ludas ,de ugyan az a gond mindig.
Ja a win7 az vadi új gép hazahoztam feltelepítettem rá a modemroutert megcsináltam a router beállításokat és mindkét gépen van net egyszerre is lehet netezni nem szakad meg,csak mikor letöltök ott is valamit,tehát letöltésnél van mindig gond .
Ha valaki tud segtsen már legyen szives mert idegbajt kapok.
Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Hobby elektronika
- Exkluzív órák
- Hardcore café
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Xp asztali-xp laptop ilyen gondom sose volt ,csak most mióta win7asztali-xp asztali felállás van.