Hirdetés

Aktív témák

• újoncrs

csendes tag

Sziasztok!

Olyan problémára keresem a megoldást van két darab asztali gép egyiken win 7 ultimate 32-64 bit a másikon win xp home32 bit.
    Az a probléma ha utorrentel töltök le bármit, vagy vissza seedeli és a másik szobába netezik valaki, akkor megszakad a net kb 3 percre aztán ujra van , ezt kb letöltésnél 3 megcsinálja, feltöltésnél nem mindig van mikor csak egyszer szakad meg a net.
    Tehát a gond csak letöltésnél jelentkezik általában.
    Amikor megszakad a net akkor a hálózati diagnosztika azt irja néha hogy ip cim ütközés van, (ezt ellenőriztem a két gépnek más az ip cime) valamikor meg azt, hogy nem tudja azonosítani a problémát.

Lehetséges hogy nincs jól beállítva a hálózatom? :O Xp asztali-xp laptop ilyen gondom sose volt ,csak most mióta win7asztali-xp asztali felállás van.
    Már utorrentet is állítotam, hogy nem az e a ludas ,de ugyan az a gond mindig.
    Ja a win7 az vadi új gép hazahoztam feltelepítettem rá a modemroutert megcsináltam a router beállításokat és mindkét gépen van net egyszerre is lehet netezni nem szakad meg,csak mikor letöltök ott is valamit,tehát letöltésnél van mindig gond .
    Ha valaki tud segtsen már legyen szives mert idegbajt kapok.
    Előre is köszönöm a segítséget.

Aktív témák