Hirdetés

Aktív témák

• darthimp

csendes tag

Sziasztok!

Nagyon kétségbe vagyok esve ezért kérek tőletek segítséget.
    (Remélem jó helyre írok)
    A problémám triviálisnak tűnhet és milliónyi oka lehet, de mégsem tudom megoldani.
    (A konfigom: MSI Eclipse SLI, Core i7 920, 4 GB Gskill DDR3, HD5770, WD 1.5 TB)
    Így a frissen felrakott Win 7 SP1 x64 többnyire 7.1-es élményindexet állapított meg kivéve a HDD-nél ott 5.9.
    Ennek ellenére rettenetesen lassú. Két programot egyszerre nem lehet futtatni. Semmit. Egy filmet sem tudok megnézni rendesen mert beszaggat. A böngészés szinte lehetetlen. Sehol nem tudok egy videót akadás nélkül megnézni. A rendszer megáll és 20 s től 5 percig nem válaszol. Majd minden megy tovább. Ilyenkor a sávszélességem majdnem 0-ra csökken. Majd újra visszaáll.
    Első gondolatom Kártevő. Ma raktam újra a Windowst. Rendszerpartíció format. Két backup partíció maradt ezért a driverek előtt felraktam a Smart Security-t és leellenőriztem. Nem talált semmit. Elkezdtem felpakolni a drivereket és már ekkor jelentkezett a szaggatás ami kibírhatatlan. Ezután felraktam a mindenki által dicsért Kaspersky Internet Sec 2011 próbaverzióját. Egész napos ellenőrzés után semmi. Nincs vírus. Nincsen túl sok alkalmazás. Nincs hibaüzenet hardware hiba miatt.
    A konfigomnak simán kellene vinni a Windowst és a processzornak simán kellene egyszerre 4 műveletet is végezni. De nekem a google megnyitása is kínszenvedés.
    Mit csinálok rosszul?
    A válaszokat és kritikákat előre is köszönöm! :)

Aktív témák